דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי Mta_atic » 22 אפריל 2012, 19:48

גם אנחנו כאוהדים צריכים לתת לשחקנים זמן להתבשל.
דווין סמית' יהיה הרבה יותר טוב בעונה הבאה, האחוזים שלו לשלוש ביורוליג רק ילכו ויתיישרו לכיוון האמיתי (אזור ה-40% ומעלה),
ולמי שפקפק ביכולת שלו להתאים לרמת היורוליג- הסדרה מול פאו ניפצה את האשליות.

נכון, הוא עדיין לא השחקן הכי מבריק בעמדה 3, אבל בהחלט אחד שנותן את העבודה ומצדיק כל אגורה שמשלמים לו (וזה ממש לא הרבה).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אפריל 2012, 19:51

Chen כתב:
yarinsaky כתב:
Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.

לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.

לא צריך להביא, יש לך כבר את פניני, שחקן נלפא ששווה להשקיע בו יותר!( ואם הולכים על אופציה של להביא נראה לי שאפשר להביא גם איזה DOWNS במחיר של סמית')

פניני לבד לא מספיק, הוא לא שחקן כזה טוב שאתה מפקיר כך את עמדה 3 .

כמו שאמר עתיק, הוא יהיה טוב יותר בשנה הבאה אחרי ששילם דמי לימוד והסתגלות. את הכסף הגדול נשקיע במקומות אחרים.( סנטר למשל ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אפריל 2012, 19:54

אי אפשר לפסול את כספי, מי יודע, אולי הוא יחזור..
לא נותן עונה מי יודעה מה בקליבלנד וחייבים לזכור שלקליבלנד יש את עמדת הסמול פורוורד הכי גרועה בליגה כך שאין תירוצים מיוחדים לתרץ..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 22 אפריל 2012, 19:55

טוב, לא צריך להגזים. חוזה לעונה הבאה הוא הרוויח (מכבי תממש את האופציה), מעבר לזה נראה לפי היכולת. אני מצפה ממנו להיות יותר יציב ביורוליג לאורך העונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אפריל 2012, 19:56

אין סיכוי, ליאב. הוא יעלה הרבה מאוד למכבי וזה לא שווה את זה.
אני גם די משוכנע שהוא ימשיך עוד עונה אחת לפחות בנ.ב.א לפני שירשה לעצמו להיכנע ולחזור, הוא פייטר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 אפריל 2012, 19:56

yarinsaky כתב:
Chen כתב:
yarinsaky כתב:
Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.

לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.

לא צריך להביא, יש לך כבר את פניני, שחקן נלפא ששווה להשקיע בו יותר!( ואם הולכים על אופציה של להביא נראה לי שאפשר להביא גם איזה DOWNS במחיר של סמית')

פניני לבד לא מספיק, הוא לא שחקן כזה טוב שאתה מפקיר כך את עמדה 3 .

כמו שאמר עתיק, הוא יהיה טוב יותר בשנה הבאה אחרי ששילם דמי לימוד והסתגלות. את הכסף הגדול נשקיע במקומות אחרים.( סנטר למשל ).

אני לגמרי בעד זה, סמית' ופניני יסגרו לנו את עמדה 3 ואת הכסף נוכל להשקיע במקומות אחרים.
אבל כמו תמיד יש חשיבות מאוד גבוהה לשחקנים שליד, ולטעמי החולשה הכי מרכזית של סמית' היא יכולת המסירה שלו שפשוט לא קיימת מה שמכריח את מכבי להביא לקו האחורי לפחות שחקן אחד שיהיה מוסר טוב, כי בניגוד למה שחשבו, הוא לא מחליף לאיידסון והוא שונה מאוד מאיידסון.
אם רוצים להשאיר גם את לאנגפורד, הרכז הזר שיביאו חייב להיות קודם כל מנהל משחק חכם בעל יכולת מסירה גבוהה כי די מאסתי בסגנון המשחק הסוליסטי של הבידודים שמכבי הציגה השנה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 22 אפריל 2012, 19:57

Mta_atic כתב:גם אנחנו כאוהדים צריכים לתת לשחקנים זמן להתבשל.
דווין סמית' יהיה הרבה יותר טוב בעונה הבאה, האחוזים שלו לשלוש ביורוליג רק ילכו ויתיישרו לכיוון האמיתי (אזור ה-40% ומעלה),
ולמי שפקפק ביכולת שלו להתאים לרמת היורוליג- הסדרה מול פאו ניפצה את האשליות.

נכון, הוא עדיין לא השחקן הכי מבריק בעמדה 3, אבל בהחלט אחד שנותן את העבודה ומצדיק כל אגורה שמשלמים לו (וזה ממש לא הרבה).

מי בדיוק אמר לך שהאחוזים האמיתיים של סמית' ביורוליג הם בסביבות 40%? בעונה הקודמת שלו ביורוליג הוא קלע באחוזים דומים לאלו שהוא קלע השנה. או ליתר דיוק, 28.6 לעומת 23.4. אם הוא יעלה בקצב דומה בשנה הבאה הוא יקלע 34% מהשלוש. ממש לא משהו להתלהב ממנו.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אפריל 2012, 19:59

כן, צודקת 100 אחוז לגבי זה, חנוש.

אבל לצערי אני לא משוכנע שישאר כסף גם לרכז כזה וגם לאנגפורד ולכן אני בעד הזזת הטומהוק אם לא תהיה ברירה( ואני יודע שהרוב כאן נגד זה.)
אבל נראה איך דברים יתפתחו גם בגזרת הלפרין.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 22 אפריל 2012, 20:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2012, 20:00

הקץ' של סמית' הוא שהוא די יושב על המשבצת של פניני, וכנראה שזאת היתה אחת הסיבות לעונה החלשה של פניני.
למרות שבתקופה הזאת שניהם מצויינים, ככה שאולי זה יכול לעבוד גם בעונה הבאה.

אין ספק שסמית' פשוט שחקן אחר כבר תקופה די ארוכה. כל הכבוד לו על השדרוג במשחק שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 22 אפריל 2012, 20:04

jol9 כתב:הקץ' של סמית' הוא שהוא די יושב על המשבצת של פניני, וכנראה שזאת היתה אחת הסיבות לעונה החלשה של פניני.
למרות שבתקופה הזאת שניהם מצויינים, ככה שאולי זה יכול לעבוד גם בעונה הבאה.

אין ספק שסמית' פשוט שחקן אחר כבר תקופה די ארוכה. כל הכבוד לו על השדרוג במשחק שלו.

לא חושב שזה קשור לסמית', פניני פשוט לא היה מספיק טוב רוב העונה. קורה וגם לו מותר אחרי שנתיים טובות. אם הוא יחזור ליכולת של עונה שעברה, אין לי ספק שיקבל את הדקות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 אפריל 2012, 23:32

למרות ההצגה הערב מול מגדל והמשחקים הטובים בסדרה מול פאו, אני ממש לא מתלהב ממנו.
לדעתי, למרות כל הסופרלטיבים, מדובר בשחקן די בינוני ולא יותר.
זה נכון שלא ניתן למצוא משהו יותר טוב בסכומים אותם הוא מרוויח (למרות שגם זה לא בטוח), אבל עדיין מדובר כאן באחד מהסמול פורוורדים הפחות טובים שהיו למכבי.

הייתי שמח לראות את מכבי מביאה שחקן קצת יותר אטרקטיבי ופחות אפור. אחד שידע גם להוריד כדור לרצפה וגם לקחת אותו עד הטבעת, גם אם הוא לא יהיה שומר כזה גדול (ואני גם לא חושב שסמית' הוא באמת כזה להיט בהגנה).
בכלל, הייתי שמח לראות את מכבי מרעננת קצת את הסגל והופכת אותו ליותר מגוון ומעניין. אני עדיין מעדיף שחקנים אטרקטיביים ואנרגטיים על פני שחקנים שעושים דברים שלא רואים בסטטיסטיקה או לא רואים בכלל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 04:21

חביב אורנג'ד כתב:למרות ההצגה הערב מול מגדל והמשחקים הטובים בסדרה מול פאו, אני ממש לא מתלהב ממנו.
זה נכון שלא ניתן למצוא משהו יותר טוב בסכומים אותם הוא מרוויח (למרות שגם זה לא בטוח), אבל עדיין מדובר כאן באחד מהסמול פורוורדים הפחות טובים שהיו למכבי.

הייתי שמח לראות את מכבי מביאה שחקן קצת יותר אטרקטיבי ופחות אפור. אחד שידע גם להוריד כדור לרצפה וגם לקחת אותו עד הטבעת, גם אם הוא לא יהיה שומר כזה גדול (ואני גם לא חושב שסמית' הוא באמת כזה להיט בהגנה).
בכלל, הייתי שמח לראות את מכבי מרעננת קצת את הסגל והופכת אותו ליותר מגוון ומעניין. אני עדיין מעדיף שחקנים אטרקטיביים ואנרגטיים על פני שחקנים שעושים דברים שלא רואים בסטטיסטיקה או לא רואים בכלל.

אם מסתכלים על כל העונה, אז אתה צודק. העונה שלו היתה בינונית. אבל אם מבודדים את שלושת החודשים האחרונים, אז אתה מקבל כאן סמול נהדר שעושה הכל על המגרש.
לא מבריק, לא ייחודי, אבל מאוד יעיל וקבוצתי.

אצל סמית' אני עדיין לא בטוח, שפתאום הוא לא יחזור למצב שבו הוא זורק 3 זריקות וקולע 5 נק', אבל כל עוד הוא לא שם, לא חושב בכלל שצריך לחפש ריענון, כי כמו שאתה יכול
לקבל מישהו צעיר וטוב, אתה גם יכול לקבל איזה רודני ביופורד כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 04:24

חביב אורנג'ד כתב:למרות ההצגה הערב מול מגדל והמשחקים הטובים בסדרה מול פאו, אני ממש לא מתלהב ממנו.

אני עם חביב בעניין הזה , סך הכל סמית' שחקן די אפור ומשעמם . הוא עושה את הנקודות שלו כשצריך אבל אתה אף פעם לא שם לב שהוא עשה אותם .
מצד שני הוא לא השחקן שהייתי רץ להחליף אותו בסוף העונה כי יש עמדות הרבה יותר דחופות לגעת בהם כרגע ולפחות ממנו מקבלים תפוקה סבירה בדרך כלל , אבל בסופו של דבר אם יהיה אפשר למצוא שחקן עם סגנון משחק קצת פחות מרדים ממנו אז הייתי מחליף אותו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 05:04

בלאט כינה אתמול את סמית' " ענק ", אחרי סופרלטיבים כאלו אין סיכוי שהוא מוותר עליו בשנה הבאה. נקסט.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 05:17

yarinsaky כתב:בלאט כינה אתמול את סמית' " ענק ", אחרי סופרלטיבים כאלו אין סיכוי שהוא מוותר עליו בשנה הבאה. נקסט.

אין סיכוי שבלאט מוותר עליו בלי קשר למשחק אתמול , הוא בדיוק השחקן והבן אדם שבלאט אוהב .
שחקן שקט וסולידי שלא גונב את ההצגה אבל מאוד יעיל....
אישית אני פחות מתחבר לשחקנים כאלה כצופה וכאוהד אבל אם שחקנים כאלו יובילו אותנו לתארים אז אני בעד , למרות שאני בספק אם זה יקרה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 05:20

גם אני בספק, אבל אני בספק אם כל הקונספט של בנייה לרוחב ושכר ממוצע זול בלי כוכבים יביאו את התואר , אבל זה מה יש. אני לא הכי מפנטז על תארים נכון לעכשיו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yellowaura » 23 אפריל 2012, 06:21

אני חושב שסיכמו הכל.

בשורה התחתונה שחקן יעיל אבל לא אטרקטיבי.

כבר הסברתי שאטרקטיביות זאת תכונה לא פחות חשובה.

מבחינתי אם מביאים את שרמדיני שהוא גם שחקן לא ממש מלהיב (בניגוד לגבוהים אחרים מגוונים כמו טלטוביץ', מירוטיץ, לורבק)
השחקן הבא שצריך לכוון אליו זה פוינט גארד אטרקטיבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2012, 08:06

jol9 כתב:אצל סמית' אני עדיין לא בטוח, שפתאום הוא לא יחזור למצב שבו הוא זורק 3 זריקות וקולע 5 נק', אבל כל עוד הוא לא שם, לא חושב בכלל שצריך לחפש ריענון, כי כמו שאתה יכול
לקבל מישהו צעיר וטוב, אתה גם יכול לקבל איזה רודני ביופורד כזה.

גם אני חושב ככה, אבל מצד שני, להשאר עם סמית' זה כמו לשחות במים שהם לא עמוקים ולא רדודים. אתה יודע מה תקבל ממנו וזה בטוח לא יהיה משהו וירטואוזי, ולאחרונה, גם לא משהו רע מדי (למרות שהסיכוי שהוא יחזור לתצוגות הנפל מתחילת העונה תמיד קיים).

בכל אופן, לטובת הסיכוי ליציאה מן האפרוריות שאפפה את הקבוצה הזאת, ממש לא אכפת לי להמר קצת וזאת למרות שההימורים שנלקחו העונה די כשלו.
חוץ מזה, כמו שגם אתה כתבת בעבר, אני מאמין שבאירופה השחקן בעמדה מס' 3 הוא בפועל סוג של גארד. על סמית' אי-אפשר לומר זאת שהרי יכולת הכדרור ויכולת החדירה שלו מאוד מוגבלות. אני הייתי רוצה לראות בעמדה זו שחקן שהוא יותר "גארדי".
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 08:09

שני לקחים עיקריים מסיפור סמית':
1. צריך לסמוך על דייויד בלאט, גם אם לנו דברים נראים אחרת.
2. צריך להיות סבלניים עם שחקנים שרק הגיעו למכבי.

מעבר לכך, אין שום סיבה שבעולם שסמית' לא ימשיך כאן בעונה הבאה. אל תשכחו שהאויב של הטוב מאוד זה המצויין, ואם יש לנו ביד משהו טוב מאוד אסור לוותר עליו בשביל משהו שאולי יהיה מצויין אבל באותה הסבירות גם יכול להיות גרוע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אפריל 2012, 08:16

קודי כתב:שני לקחים עיקריים מסיפור סמית':
1. צריך לסמוך על דייויד בלאט, גם אם לנו דברים נראים אחרת.
2. צריך להיות סבלניים עם שחקנים שרק הגיעו למכבי.

מעבר לכך, אין שום סיבה שבעולם שסמית' לא ימשיך כאן בעונה הבאה. אל תשכחו שהאויב של הטוב מאוד זה המצויין, ואם יש לנו ביד משהו טוב מאוד אסור לוותר עליו בשביל משהו שאולי יהיה מצויין אבל באותה הסבירות גם יכול להיות גרוע.

שני דברים:
1. שחקן שלוקח לו יותר מדי זמן להקלט, הוא לא שחקן טוב מאוד.
2. סמית' הוא שחקן שלקח לו יותר מדי זמן להקלט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים