מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי yellowaura » 23 אפריל 2012, 06:45

yarinsaky כתב:עזוב מחקרים ודוקטורט ( אני יכול להגיד לך שאין ולא הייתה אף שושלת אירופאית בלי רכז טוב ), מכבי צריכה רכז טוב בשנה הבאה. נקודה.

אני זוכר שאמרו אותו דבר על סאן אנטוניו (עם אייברי ג'ונסון) בזמנו.

בכל מקרה לאור ההתפתחויות (סנטר בינוני+ כמו שרמדיני וסמול פורוורד בינוני) אין מנוס מלהחתים פוינט גארד תותח.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 07:40

yarinsaky כתב:עזוב מחקרים ודוקטורט ( אני יכול להגיד לך שאין ולא הייתה אף שושלת אירופאית בלי רכז טוב ), מכבי צריכה רכז טוב בשנה הבאה. נקודה.

אנחנו לא צריכים לכוון להיות שושלת, אלא לכוון לקחת את התואר של היורוליג.
בכל אופן, אני מניח שאפשר להגיד שלכל האלופות האחרונות, היה PG מעולה, וזה כולל את בארסה שלקחה את התואר עם רוביו הילדון.

מצד שני, אני לא רואה אף PG שמכבי יכולה להביא שיהיה ברמה של DD, פאפאס, שאראס, הולדן ורוביו... שהם פחות או יותר האדריכלים של כל תארי היורוליג בעשור האחרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 07:49

אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.
אבל הייתי רוצה לראות מכבי משחקת טוב יותר, מעניין יותר ואם אפשר מסודר יותר ושיהיה בעל בית ברור.
מכבי גם צריכה שחקן שיודע למסור ולהפעיל גבוהים, אתה אומר שאת זה יכול לעשות גם סקנד גארד, יכול להיות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 07:52

לא חושב ששרמדיני הוא סנטר בינוני וגם עמדה 3 היא יותר מבינונית (גם אם היא רחוקה מלהיות הטובה ביבשת). בכל מקרה, ברור שגם בלאט רוצה רכז מצויין אבל זה כנראה יהיה לנגפורד יחד עם רכז סביר או סקנד גארד סביר (או הלפרין כגארד פותח) יחד עם רכז מצויין. אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה (עם לנגפורד) מאחר שמדובר בגארד מוכח וורסטילי שהשתלב כאן מעולה ואין בשוק יותר מדי רכזים מדהימים שמכבי יכולה לשים עליהם יד מבחינה כלכלית (בשביל שחקן כמו ארון ג'קסון ודומיו לא שווה לוותר על לנגפורד).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 08:01

אם אתה רוצה רק רכז סביר, תן את המפתחות לאוחיון וזהו, הוא רכז סביר וישראלי וזול. בכלל, אתה רוצה להחזיר גם את הלפרין, אז בכלל אפשר להשאיר את העמדה הזאת ישראלית כמו שהציע ROST.
את העודפים נפנה לשדרוג הקו הקדמי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 23 אפריל 2012, 08:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 08:02

yarinsaky כתב:אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.
אבל הייתי רוצה לראות מכבי משחקת טוב יותר, מעניין יותר ואם אפשר מסודר יותר ושיהיה בעל בית ברור.
מכבי גם צריכה שחקן שיודע למסור ולהפעיל גבוהים, אתה אומר שאת זה יכול לעשות גם סקנד גארד, יכול להיות.

אני מסכים עם מה שאתה אומר. SG לא אמור להיות מנהל משחק, זה התפקיד של הרכז, וגם לי זה חסר.
מצד שני, בשנה שעברה גם לא היה לנו את זה. התאומים, לא בדיוק מייצגים נאמנה את תורת הריכוז הסטוקטונית. הם שני קומבואים, שיודעים לעשות הכל על המגרש,
אבל ניהול המשח, זה לא הצד הכי חזק שלהם.

בסופו של דבר, רכזים מהזן של DD או פאפאס ושאראס בשיאם, הם נדירים. רוביו היה כזה, ויכל להיות לא פחות גדול מהם באירופה, אבל באמת שזה פחות או יותר נגמר כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 08:04

yarinsaky כתב:אם אתה רוצה רק רכז סביר, תן את המפתחות לאוחיון וזהו, הוא רכז סביר וישראלי וזול. בכלל, אתה רוצה להחזיר גם את הלפרין, אז בכלל אפשר להשאיר את העמדה הזאת ישראלית כמו שהציע ROST.

אני בהחלט לא שולל אפשרות שיותם יהיה הרכז הראשון. לא ראיתי אותו מספיק העונה אבל הוא שיחק כמעט רק כרכז ועשה את זה לא רע בכלל והציוות שלו ליד לנגפורד אמור להיות טוב מאוד - שניהם מתאימים מאוד לשחק אחד עם השני. אני בהחלט מעדיף את יותם על פני איזה טייריס רייס או בובי בראון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 08:06

קודי כתב:לא חושב ששרמדיני הוא סנטר בינוני וגם עמדה 3 היא יותר מבינונית (גם אם היא רחוקה מלהיות הטובה ביבשת). בכל מקרה, ברור שגם בלאט רוצה רכז מצויין אבל זה כנראה יהיה לנגפורד יחד עם רכז סביר או סקנד גארד סביר (או הלפרין כגארד פותח) יחד עם רכז מצויין. אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה (עם לנגפורד) מאחר שמדובר בגארד מוכח וורסטילי שהשתלב כאן מעולה ואין בשוק יותר מדי רכזים מדהימים שמכבי יכולה לשים עליהם יד מבחינה כלכלית (בשביל שחקן כמו ארון ג'קסון ודומיו לא שווה לוותר על לנגפורד).

ישנה חשיבות גדולה מאוד להשארת לאנגפורד. יחד עם יותם (שכנראה יגיע) ויוגי, כבר יהיה לנו קו אחורי טוב יותר מזה של השנה, שהיה מאוד קרוב להעפיל לפיינל פור.
עם סמית' המשופר של סוף העונה, עם פניני שאמור לתת עונה טובה יותר ועם מצ'באן וליאור שאמורים להפוך את עמדה 4 לחזקה יותר, נשאר באמת רק להשקיע מחשבה בקו הסנטרים.

ג'יימס עושה רושם של שחקן קצת מפוספס, הנדריקס קצת אוברייטד ועדיין יש את סופו, וגם מועמדים אחרים.

סה"כ המצב לא כזה גרוע לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 08:07

אוקיי, פייר אינף, כנראה שבאמת זה לא יקרה.

ד"א , בלאט אמר ששנה שעברה הייתה לו מרצדס והשנה רק פג'ו. אולי הוא באמת מתגעגע לשמירת הלחץ עם פ"פ , שיטה שהפתיעה בשנה שעברה, ולאור מצב שוק הרכזים אולי ינסו לחזור על זה בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 08:09

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אני אפתיע ואומר שאני לא יודע אם זה הכי חשוב לי עכשיו, תואר יורוליג, ברור לי שזה קשה מדי לאור מה שקורה באירופה עכשיו.

אני מסכים עם מה שאתה אומר. SG לא אמור להיות מנהל משחק, זה התפקיד של הרכז, וגם לי זה חסר.
מצד שני, בשנה שעברה גם לא היה לנו את זה. התאומים, לא בדיוק מייצגים נאמנה את תורת הריכוז הסטוקטונית. הם שני קומבואים, שיודעים לעשות הכל על המגרש,

בסופו של דבר, רכזים מהזן של DD או פאפאס ושאראס בשיאם, הם נדירים. רוביו היה כזה, ויכל להיות לא פחות גדול מהם באירופה, אבל באמת שזה פחות או יותר נגמר כאן.

אבל שנה שעברה היה לך את איידסון שחיפה על צמד הפ"פ בכל מה שקשור לניהול המשחק, השנה ושנה הבאה אין לנו את זה מעמדה 3 (למרות שפניני בדקותיו המעטות הוא מוסר לא רע בכלל) ולכן עמדת הרכז הופכת לחשובה הרבה יותר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 08:10

קודי כתב:
yarinsaky כתב:אם אתה רוצה רק רכז סביר, תן את המפתחות לאוחיון וזהו, הוא רכז סביר וישראלי וזול. בכלל, אתה רוצה להחזיר גם את הלפרין, אז בכלל אפשר להשאיר את העמדה הזאת ישראלית כמו שהציע ROST.

אני בהחלט לא שולל אפשרות שיותם יהיה הרכז הראשון. לא ראיתי אותו מספיק העונה אבל הוא שיחק כמעט רק כרכז ועשה את זה לא רע בכלל והציוות שלו ליד לנגפורד אמור להיות טוב מאוד - שניהם מתאימים מאוד לשחק אחד עם השני. אני בהחלט מעדיף את יותם על פני איזה טייריס רייס או בובי בראון.

לפחות לפי מה שאומר גודס כן יגיע רכז זר ואני מאמין שזה יקרה.

לגבי הרמה שלו זה באמת שאלה אחרת.

ד"א, הנקודה של חנוש נכונה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 08:55

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

אבל שנה שעברה היה לך את איידסון שחיפה על צמד הפ"פ בכל מה שקשור לניהול המשחק, השנה ושנה הבאה אין לנו את זה מעמדה 3 (למרות שפניני בדקותיו המעטות הוא מוסר לא רע בכלל) ולכן עמדת הרכז הופכת לחשובה הרבה יותר.

נכון. יותם מוסר מעולה, ואני מניח שהגבוהים של מכבי יהנו לשחק איתו. נראה מי יהיה הגארד הרביעי שיגיע, אבל באמת שאין לי ציפיות גדולות מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 23 אפריל 2012, 11:31

ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב
~BenTom~

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 11:37

~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב

יש לו חוזה ואני לא רואה אותו עוזב
חוץ מזה, הוא אחלה שחקן. אם יסתדר קצת את הראש (לא מבחינת בעיות משמעת, אלא מבחינת חכמת משחק וקבלת החלטות), הוא יכול להיות גארד אדיר. הוא שחקן די טיפש, עם יכולות אדירות.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 11:38

אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .
אם היינו יכולים לקבל את פארמר ואת לאנגפורד כשהוא בכושר טוב אז בכלל המצב היה טוב ....
בקיצור אני מאלו שמעדיפים קודם להשקיע ברכז טוב ואחר כך להשאיר את לאנגפורד אם זה מה שמאפשר התקציב...אם זה לא מאפשר אז למצוא מחליף ללאנגפורד בפחות כסף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 11:42

asafb96 כתב:
~BenTom~ כתב:ע"פ אתר יווני פטריק בברלי מספרטק מועמד....אופציה כזו אפשרית רק אם לאנגפורד עוזב

יש לו חוזה ואני לא רואה אותו עוזב
חוץ מזה, הוא אחלה שחקן. אם יסתדר קצת את הראש (לא מבחינת בעיות משמעת, אלא מבחינת חכמת משחק וקבלת החלטות), הוא יכול להיות גארד אדיר. הוא שחקן די טיפש, עם יכולות אדירות.

היה לנו שחקן כזה פעם שאפילו הוביל אותנו לגמר....וויל ביינום !!
אני גם לא רואה אותו עוזב את החוזה שיש לו שם אבל אם כן , הוא יותר תחליף ללאנגפורד מאשר רכז קלאסי למרות שהוא הרבה יותר רכז מלאנגפורד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 11:46

yzafrir כתב:אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .
אם היינו יכולים לקבל את פארמר ואת לאנגפורד כשהוא בכושר טוב אז בכלל המצב היה טוב ....
בקיצור אני מאלו שמעדיפים קודם להשקיע ברכז טוב ואחר כך להשאיר את לאנגפורד אם זה מה שמאפשר התקציב...אם זה לא מאפשר אז למצוא מחליף ללאנגפורד בפחות כסף...

העניין הוא, שהדינמקה של הקבוצה, והשחקנים ששיחקו בכלל, היו שונים. גם הרמה שונה
גם אני מעדיף את פארמר על לאנגפורד. אבל אני ממש לא רואה רכזים בשוק שמתקרבים לרמתו של לאנגפורד. גם בשביל ג'קסון, שהוא אחלה רכז, לא הייתי מוותר על לאנגפורד
עדיף רכז סביר ושוטינג גארד מעולה, מאשר רכז נחמד ושוטינג גארד סביר.
אני חושב שצריך להשאיר את לאנגפורד, כל עוד אין איזה מקאלב שיש צ'אנס להביא. לאנגפורד עוזר לא מעט בריכוז המשחק והוא גם מוסר די טוב בניגוד למה שאומרים, יחד עם הלפרין שהוא מוסר ומוביל כדור מצוין, ואוחיון שהשתפר, אולי יהיה אפשר להמר על העמדה הזאת, במידה ואי אפשר להביא שחקן כמו ג'קסון, בנוסף להשאר לאנגפורד

היה לנו שחקן כזה פעם שאפילו הוביל אותנו לגמר....וויל ביינום !!
אני גם לא רואה אותו עוזב את החוזה שיש לו שם אבל אם כן , הוא יותר תחליף ללאנגפורד מאשר רכז קלאסי למרות שהוא הרבה יותר רכז מלאנגפורד...

בוודאי שהוא לא רכז קלאסי. מי שהיה רכז בספרטק (וגם במכבי של ביינום) זה למעשה הלפרין. אני בכלל לא מסכים שהוא יותר רכז מלאנגפורד. לאנגפורד לא פחות רכז ממנו וגם מביינום. לאנגפורד הוא סקורר בעיקר, שמטבעו חושב קודם על הזריקה, אבל הוא שחקן די חכם, עם קבלת החלטות טובה יותר מהם, וגם יודע למסור מצוין שצריך. ראינו אותו מוסר לא פעם השנה המון, אבל משום מה התעלמו מזה קצת.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 11:48

yzafrir כתב:אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .

תצא מהסרט שפארמר או שחקן ברמתו יגיע לכאן. שחקן ברמה של פארמר לא מגיע לאירופה ואם איכשהו הוא משתחל לכאן אז זה במחירים שהם לא אפילו באזור החיוג של מכבי. במקרה הטוב תקבל כאן איזה ארון ג'קסון או דורון פרקינס, כך שאין טעם סתם לטפח תקוות שווא. אפילו רכז בינוני כמו הוארטס מקבל סכומי עתק אז אין הרבה סיכוי לשים יד על רכז על במחירי מכבי.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2012, 11:56

אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

האם מותר עדיין להחתים שחקנים ישראלים לעונה הזו?

הודעהעל ידי עפר » 23 אפריל 2012, 12:01

האם מישהו יודע?
לא יזיק למכבי עוד שחקן כבר עכשיו
עפר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים