yzafrir כתב:אם להשוות את איך שמכבי שחקה בתחילת העונה כשהיה לה רכז טוב אבל 2 בינוני ( לאנגפורד בהתחלה עד שנכנס לכושר היה בינוני ) לעומת איך שמכבי שיחקה אחרי פארמר עם 2 טוב (לאנגפורד בכושר) ורכז בינוני . אני אישית נהנתי יותר מהתקופה שפארמר שיחק פה .
אם היינו יכולים לקבל את פארמר ואת לאנגפורד כשהוא בכושר טוב אז בכלל המצב היה טוב ....
בקיצור אני מאלו שמעדיפים קודם להשקיע ברכז טוב ואחר כך להשאיר את לאנגפורד אם זה מה שמאפשר התקציב...אם זה לא מאפשר אז למצוא מחליף ללאנגפורד בפחות כסף...
העניין הוא, שהדינמקה של הקבוצה, והשחקנים ששיחקו בכלל, היו שונים. גם הרמה שונה
גם אני מעדיף את פארמר על לאנגפורד. אבל אני ממש לא רואה רכזים בשוק שמתקרבים לרמתו של לאנגפורד. גם בשביל ג'קסון, שהוא אחלה רכז, לא הייתי מוותר על לאנגפורד
עדיף רכז סביר ושוטינג גארד מעולה, מאשר רכז נחמד ושוטינג גארד סביר.
אני חושב שצריך להשאיר את לאנגפורד, כל עוד אין איזה מקאלב שיש צ'אנס להביא. לאנגפורד עוזר לא מעט בריכוז המשחק והוא גם מוסר די טוב בניגוד למה שאומרים, יחד עם הלפרין שהוא מוסר ומוביל כדור מצוין, ואוחיון שהשתפר, אולי יהיה אפשר להמר על העמדה הזאת, במידה ואי אפשר להביא שחקן כמו ג'קסון, בנוסף להשאר לאנגפורד
היה לנו שחקן כזה פעם שאפילו הוביל אותנו לגמר....וויל ביינום !!
אני גם לא רואה אותו עוזב את החוזה שיש לו שם אבל אם כן , הוא יותר תחליף ללאנגפורד מאשר רכז קלאסי למרות שהוא הרבה יותר רכז מלאנגפורד...
בוודאי שהוא לא רכז קלאסי. מי שהיה רכז בספרטק (וגם במכבי של ביינום) זה למעשה הלפרין. אני בכלל לא מסכים שהוא יותר רכז מלאנגפורד. לאנגפורד לא פחות רכז ממנו וגם מביינום. לאנגפורד הוא סקורר בעיקר, שמטבעו חושב קודם על הזריקה, אבל הוא שחקן די חכם, עם קבלת החלטות טובה יותר מהם, וגם יודע למסור מצוין שצריך. ראינו אותו מוסר לא פעם השנה המון, אבל משום מה התעלמו מזה קצת.