סופו שוקל לעבור ניתוח בברך שיגמור לו את העונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

סופו שוקל לעבור ניתוח בברך שיגמור לו את העונה

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אפריל 2012, 15:22

רק שלא יתחיל לעשות לנו בעיות
http://one.co.il/Article/198700.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: סופו שוקל לעבור ניתוח בברך שיגמור לו את העונה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 15:26

הוא במילא לא משחק בליגה הישראלית אז שיעשה את הניתוח עכשיו ויתחיל את תהליך ההשתקמות כבר בחודש הזה ולא בסוף העונה..

מה שכן, לפחות שיעשה את זה אחרי הפיינל פור של האדריאטית כי שם אין הגבלה על זרים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 15:32

הוא שחקן מכבי עד סוף העונה ולכן אין שום סיבה לאפשר לו לעבור את הניתוח לפני סיום העונה. לא שאני חושב שנפיק ממנו יותר מדי תועלת אבל הוא צריך להישאר כגיבוי למקרה שהנדריקס או ג'יימס יפצעו. לאחר סיום העונה הוא יכול לעשות מה שבא לו, מאחר שאני לא רואה סיכוי שהוא יחזור לכאן. אם בכל זאת הוא יחליט על דעת עצמו לעבור ניתוח עכשיו (בעיקר כדי לחזור לכושר עוד במהלך הקיץ לצורך החוזה הבא שלו) אז מאוד יהיה חבל לי שכך יסתיימו היחסים בינו לבין הקבוצה, אבל זה כנראה בלתי נמנע לאור האכזבה שלו מאי חידוש חוזהו ולאור האכזבה של מכבי מהעונה הנוראית שהוא נתן. אני רק מקווה שבמקרה כזה נותרו עוד סכומים נכבדים שחייבים לו ושאפשר לקזז משכרו, לפחות כך נפיק מזה משהו חיובי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 15:40

קודי כתב:הוא שחקן מכבי עד סוף העונה ולכן אין שום סיבה לאפשר לו לעבור את הניתוח לפני סיום העונה. לא שאני חושב שנפיק ממנו יותר מדי תועלת אבל הוא צריך להישאר כגיבוי למקרה שהנדריקס או ג'יימס יפצעו. לאחר סיום העונה הוא יכול לעשות מה שבא לו, מאחר שאני לא רואה סיכוי שהוא יחזור לכאן. אם בכל זאת הוא יחליט על דעת עצמו לעבור ניתוח עכשיו (בעיקר כדי לחזור לכושר עוד במהלך הקיץ לצורך החוזה הבא שלו) אז מאוד יהיה חבל לי שכך יסתיימו היחסים בינו לבין הקבוצה, אבל זה כנראה בלתי נמנע לאור האכזבה שלו מאי חידוש חוזהו ולאור האכזבה של מכבי מהעונה הנוראית שהוא נתן. אני רק מקווה שבמקרה כזה נותרו עוד סכומים נכבדים שחייבים לו ושאפשר לקזז משכרו, לפחות כך נפיק מזה משהו חיובי.

שרמאדיני בחר לעבור ניתוח שגמר לו את העונה והוא שחקן של קאנטו :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 15:45

אם מכבי עוד לא סגרו את הדלת בפניו, עדיף שיעבור את הניתוח עכשיו. אם בלאט כבר וויתר עליו, מה שמסתמן, שישאר, כמו שקודי אמר, למקרה שהנדריקס/ג'יימס יפצעו ולא יוכלו לשחק בפיינל 4 של הליגה. או שאם הוא יראה יכולת טובה בפיינל 4 האדריאטית, אפשר גם לרשום אותו לפיינל 4 של הליגה. אבל כרגע נראה שבלאט מעדיף את הנדריקס וג'יימס, בטח ובטח שבליגת הגמדים
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 16:16

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:הוא שחקן מכבי עד סוף העונה ולכן אין שום סיבה לאפשר לו לעבור את הניתוח לפני סיום העונה. לא שאני חושב שנפיק ממנו יותר מדי תועלת אבל הוא צריך להישאר כגיבוי למקרה שהנדריקס או ג'יימס יפצעו. לאחר סיום העונה הוא יכול לעשות מה שבא לו, מאחר שאני לא רואה סיכוי שהוא יחזור לכאן. אם בכל זאת הוא יחליט על דעת עצמו לעבור ניתוח עכשיו (בעיקר כדי לחזור לכושר עוד במהלך הקיץ לצורך החוזה הבא שלו) אז מאוד יהיה חבל לי שכך יסתיימו היחסים בינו לבין הקבוצה, אבל זה כנראה בלתי נמנע לאור האכזבה שלו מאי חידוש חוזהו ולאור האכזבה של מכבי מהעונה הנוראית שהוא נתן. אני רק מקווה שבמקרה כזה נותרו עוד סכומים נכבדים שחייבים לו ושאפשר לקזז משכרו, לפחות כך נפיק מזה משהו חיובי.

שרמאדיני בחר לעבור ניתוח שגמר לו את העונה והוא שחקן של קאנטו :nono

הוא לא בחר כלום אלא שבר איזו עצם ברגל שממילא השביתה אותו והוא אגב צפוי לחזור לפליי אוף האיטלקי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 16:23

נראה אם הוא בכלל חוזר מיוון, יש לי הרגשה לא טובה לגביו. גם אם לא יסיים את העונה בניתוח אני בספק כמה חשק יש לו עוד לעונה הזאת. הוא יודע ( הוא לא טיפש ) שהוא סיים במכבי .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 16:28

yarinsaky כתב:נראה אם הוא בכלל חוזר מיוון, יש לי הרגשה לא טובה לגביו. גם אם לא יסיים את העונה בניתוח אני בספק כמה חשק יש לו עוד לעונה הזאת. הוא יודע ( הוא לא טיפש ) שהוא סיים במכבי .

קשה לי להאמין שהוא לא יחזור מיוון, שהרי היחס של מכבי אליו היה מצויין ואין לו שום סיבה לשביתה איטלקית, גם אם לא ימשיך כאן בעונה הבאה. מעבר לכך, אם ינהג כך זו תהיה מכת מוות לקריירה שלו, לפחות בכל הקשור לרמות הגבוהות של אירופה, מאחר שאחרי אירוע כזה ועם התדמית שלו שהיא ממילא בעייתית אף קבוצה גדולה לא תרצה להתקרב אליו. 
קודי

הודעהעל ידי Chen » 23 אפריל 2012, 17:52

יכול להיות שאחרי הניתוח הוא חוזר לעצמו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 23 אפריל 2012, 18:02

Chen כתב:יכול להיות שאחרי הניתוח הוא חוזר לעצמו?

יכול להיות, אבל בטח לא כאן. מעבר לכך, אף ניתוח לא יפתור את הבעיות שיש לו בראש.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אפריל 2012, 18:28

איזה שרשור חצוף ומגעיל ... סופו היה צריך לעשות את הניתוח לפני חודשיים ובחר לחכות כדי לנסות לתרום לקבוצה , הוא קיבל בתמורה הפניית גב ואת העובדה שזוכרים לו רק את התקופה של הפציעה .

ועוד אמירה כמו מכבי צריכה להשתמש בו כמחליף לשחקן בינוני ומטה ... עם כל הכבוד למכבי יש לו שאיפות בקריירה ועם כזו התנהגות הוא צריך לעשות רק מה שטוב לו.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אפריל 2012, 18:29

קודי כתב:
Chen כתב:יכול להיות שאחרי הניתוח הוא חוזר לעצמו?

יכול להיות, אבל בטח לא כאן. מעבר לכך, אף ניתוח לא יפתור את הבעיות שיש לו בראש.

עם כל ה"בעיות" הוא נתן עונה אדירה כל עוד הוא לא היה פצוע , אבל הרי ברור שזה איזו קארמה שנחתה עליו פתאום והוציאה אותו משיווי משקל.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 אפריל 2012, 18:41

אני חושב שעונת השיא שלו בקריירה הייתה ותישאר העונה שעברה. אחרי הניתוח הוא יקבל הצעות לסנטר שני או שלישי ביוון או במקום אחר ( זה מה שהוא היה עד מכבי ), עם הגוף שלו הוא לא יסחוב הרבה אחרי גיל 30 לדעתי, בטח אם הפציעה תתחיל להגביל אותו.

מכבי פשוט העיפה את הקריירה שלו למעלה ולא צריך לשכוח את זה, איך שזה יגמר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 18:53

יוסי22 כתב:איזה שרשור חצוף ומגעיל ... סופו היה צריך לעשות את הניתוח לפני חודשיים ובחר לחכות כדי לנסות לתרום לקבוצה , הוא קיבל בתמורה הפניית גב ואת העובדה שזוכרים לו רק את התקופה של הפציעה .

ועוד אמירה כמו מכבי צריכה להשתמש בו כמחליף לשחקן בינוני ומטה ... עם כל הכבוד למכבי יש לו שאיפות בקריירה ועם כזו התנהגות הוא צריך לעשות רק מה שטוב לו.

תגיד, אתה אוהד את סופו או את מכבי?
מה אתה רוצה שמכבי יעשו? עכשיו איך שהוא חוזר מיוון, לתת לו את עמדת הסנטר הראשון, בלי קשר ליכולת שלו, רק בגלל שהוא בחר לחכות לסוף השנה, או כי יש לו שאיפות? גם אני מאוד אוהב את סופו, ולא אתנגד לראות אותו פה בשנה הבאה האמת, אבל עם כל הכבוד, מכבי צריכה לעשות מה שטוב בשבילה בנקודת הזמן הזאת, לא מה שטוב לסופו. ואם סופו כרגע בתקופה רעה ומקומו היום בקבוצה הוא כסנטר השני או אפילו השלישי, אז ככה צריך להיות, ואם הוא יצטרך להתייבש, אז שיתייבש.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 19:45

למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
ובהקשר לטיפול המסור והעודף שהוא מצריך.

יוסי, אני מסכים עם אסף. אמנם אפשר גם לתת לסופו יותר כבוד, אבל בסופו של יום, אנחנו אוהדי מכבי, ומה שאמור לעניין אותנו זאת טובת הקבוצה.
כרגע טובת הקבוצה היא שג'יימס והנדריקס יישחקו לפני סופו, כי סופו לא מהווה יתרון התקפי מובהק, ובהגנה הוא הרבה פחות טוב מהם, והשופטים מאוד קלים
על ההדק איתו.
אין מה לעשות, ואין כאן פיחות בכבודו של סופו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 19:51

jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו

הרצון להיות קצת אבא לתינוק שרק נולד זה בעיות מנטליות??
הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??
איפה הרגישות?? :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אפריל 2012, 19:54

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו

הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??

תינוק קטן בטוח אין לו..
את יודעת..יש את העניין הזה של גנטיקה ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 19:58

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:

תינוק קטן בטוח אין לו..
את יודעת..יש את העניין הזה של גנטיקה ;)

חחחח מיני מי של סופו.... מסכנה אשתו :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 20:04

חנו'ש כתב:

האמת שכאב טרי אני מזדהה עם זה, ולוקח את דברי בחזרה...
אבל בכל זאת,יש כאן איזה עניין של 800 אלף דולר נטו... עניין פעוט באמת, אבל בכל זאת ראוי להתייחסות... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 20:05

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

האמת שכאב טרי אני מזדהה עם זה, ולוקח את דברי בחזרה...
אבל בכל זאת,יש כאן איזה עניין של 800 אלף דולר נטו... עניין פעוט באמת, אבל בכל זאת ראוי להתייחסות... :bigsmile3

כסף לא אמור לשנות את האינסטינקט האבהי שלו!! :beee
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים