המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:הוא שחקן מכבי עד סוף העונה ולכן אין שום סיבה לאפשר לו לעבור את הניתוח לפני סיום העונה. לא שאני חושב שנפיק ממנו יותר מדי תועלת אבל הוא צריך להישאר כגיבוי למקרה שהנדריקס או ג'יימס יפצעו. לאחר סיום העונה הוא יכול לעשות מה שבא לו, מאחר שאני לא רואה סיכוי שהוא יחזור לכאן. אם בכל זאת הוא יחליט על דעת עצמו לעבור ניתוח עכשיו (בעיקר כדי לחזור לכושר עוד במהלך הקיץ לצורך החוזה הבא שלו) אז מאוד יהיה חבל לי שכך יסתיימו היחסים בינו לבין הקבוצה, אבל זה כנראה בלתי נמנע לאור האכזבה שלו מאי חידוש חוזהו ולאור האכזבה של מכבי מהעונה הנוראית שהוא נתן. אני רק מקווה שבמקרה כזה נותרו עוד סכומים נכבדים שחייבים לו ושאפשר לקזז משכרו, לפחות כך נפיק מזה משהו חיובי.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:הוא שחקן מכבי עד סוף העונה ולכן אין שום סיבה לאפשר לו לעבור את הניתוח לפני סיום העונה. לא שאני חושב שנפיק ממנו יותר מדי תועלת אבל הוא צריך להישאר כגיבוי למקרה שהנדריקס או ג'יימס יפצעו. לאחר סיום העונה הוא יכול לעשות מה שבא לו, מאחר שאני לא רואה סיכוי שהוא יחזור לכאן. אם בכל זאת הוא יחליט על דעת עצמו לעבור ניתוח עכשיו (בעיקר כדי לחזור לכושר עוד במהלך הקיץ לצורך החוזה הבא שלו) אז מאוד יהיה חבל לי שכך יסתיימו היחסים בינו לבין הקבוצה, אבל זה כנראה בלתי נמנע לאור האכזבה שלו מאי חידוש חוזהו ולאור האכזבה של מכבי מהעונה הנוראית שהוא נתן. אני רק מקווה שבמקרה כזה נותרו עוד סכומים נכבדים שחייבים לו ושאפשר לקזז משכרו, לפחות כך נפיק מזה משהו חיובי.
שרמאדיני בחר לעבור ניתוח שגמר לו את העונה והוא שחקן של קאנטו
yarinsaky כתב:נראה אם הוא בכלל חוזר מיוון, יש לי הרגשה לא טובה לגביו. גם אם לא יסיים את העונה בניתוח אני בספק כמה חשק יש לו עוד לעונה הזאת. הוא יודע ( הוא לא טיפש ) שהוא סיים במכבי .
Chen כתב:יכול להיות שאחרי הניתוח הוא חוזר לעצמו?
קודי כתב:Chen כתב:יכול להיות שאחרי הניתוח הוא חוזר לעצמו?
יכול להיות, אבל בטח לא כאן. מעבר לכך, אף ניתוח לא יפתור את הבעיות שיש לו בראש.
יוסי22 כתב:איזה שרשור חצוף ומגעיל ... סופו היה צריך לעשות את הניתוח לפני חודשיים ובחר לחכות כדי לנסות לתרום לקבוצה , הוא קיבל בתמורה הפניית גב ואת העובדה שזוכרים לו רק את התקופה של הפציעה .
ועוד אמירה כמו מכבי צריכה להשתמש בו כמחליף לשחקן בינוני ומטה ... עם כל הכבוד למכבי יש לו שאיפות בקריירה ועם כזו התנהגות הוא צריך לעשות רק מה שטוב לו.
jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
ובהקשר לטיפול המסור והעודף שהוא מצריך.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
הרצון להיות קצת אבא לתינוק שרק נולד זה בעיות מנטליות??
הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??
איפה הרגישות??
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
הוא לא באמת נחוץ כאן למשחקי הקופליג שהוא גם ככה נשאר על אזרחי, אז למה לא לחזור ליוון איפה שיש תינוק קטן שזקוק לו קצת יותר??
איפה הרגישות??
תינוק קטן בטוח אין לו..
את יודעת..יש את העניין הזה של גנטיקה
חנו'ש כתב:jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
איפה הרגישות??
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:למה סופו בחופשה בכלל? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל זה קצת מחזק את מה שיובל אומר עליו בהקשר לבעיות המנטליות שיש לו
איפה הרגישות??
האמת שכאב טרי אני מזדהה עם זה, ולוקח את דברי בחזרה...
אבל בכל זאת,יש כאן איזה עניין של 800 אלף דולר נטו... עניין פעוט באמת, אבל בכל זאת ראוי להתייחסות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־26 אורחים