פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי קודי » 26 אפריל 2012, 18:16

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.3041.119712.html

טוב, אולי יש תקווה שהסיפור המטופש הזה ייגמר. רק מישהו יכול להסביר לי למה הוציאו הודעה רשמית שבלאט ממשיך לשנתיים נוספות אם בלאט טוען שלא הכל סגור בחוזה וש״נראה איך זה ייגמר״?

עשו את זה גם עם אוחיון ופתאום התחילו קולות שאולי הוא יחתום במקום אחר ושירושלים עדיין מנסים להחתים אותו ואף אחד לא הבין איך זה יכול להיות אם הוא חתום :rolleyes
מכבי בשנה האחרונה סיגלו לעצמם הרגל של להודיע על שחקנים\מאמנים שסיכמו וימשיכו ופתאום פנצ'ר

אגב, זה קרה גם עם הלפרין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 18:23

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

טוב, אולי יש תקווה שהסיפור המטופש הזה ייגמר. רק מישהו יכול להסביר לי למה הוציאו הודעה רשמית שבלאט ממשיך לשנתיים נוספות אם בלאט טוען שלא הכל סגור בחוזה וש״נראה איך זה ייגמר״?

עשו את זה גם עם אוחיון ופתאום התחילו קולות שאולי הוא יחתום במקום אחר ושירושלים עדיין מנסים להחתים אותו ואף אחד לא הבין איך זה יכול להיות אם הוא חתום :rolleyes
מכבי בשנה האחרונה סיגלו לעצמם הרגל של להודיע על שחקנים\מאמנים שסיכמו וימשיכו ופתאום פנצ'ר

אגב, זה קרה גם עם הלפרין.

התוכן של ההודעה המקורית שלי היה על הלפרין ואוחיון אבל על הלפרין רשמו ''סיכם'' ועל אוחיון ''חתם'' ובגלל זה לא היה ברור איך הוא יכול לחתום בקבוצה אחרת
המשפט השני הוסף בשביל מקרים כמו הלפרין ובלאט שאני לא מבינה למה היה צורך בלשים הודעה באתר הרשמי בשביל סיכום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אפריל 2012, 18:30

תשמעו, עם חברים כאלו מי צריך אוייבים . :dance4

טוב, אולי יש סיכוי לשלום עולמי. ( ואל תחשבו שרמזתי להוא ששולח מרפקים ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 26 אפריל 2012, 18:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 אפריל 2012, 18:39

אני מאמין שכל הסיפור המטופש הזה יגמר.
בסה"כ ההתקשרות בין בלאט למכבי טובה לשני הצדדים, ולכן קשה להאמין שלא תמשיך בגלל עודף טוסטסטרון.
ככה זה שנגמרת העונה, אין כדורסל, אז מתעסקים בשטויות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 18:46

אולי זה ייגמר אבל זה ממש מעצבן.
זה שם בפרופורציה אחרת את כל הבעיות האחרות שהיו למכבי לאורך השנים. אולי כץ הוא לא היה הבעיה, ופשוט נלחם על מה שהגיע לו כשפדרמן מידר אותו.

עצוב לי שהאיש הזה השתלט על מכבי ונותן לדור ההמשך לנהל את המועדון. איפה המקצוענות כאן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 26 אפריל 2012, 18:56

להתנהגות הגועלית של פדרמן כלפי בלאט יש רק תשובה אחת: מכה בכיס, המקום דרכו פדרמן חושב, וגרוע מכך - מרגיש.
יואיל בלאט להודיע לו, שכדי לזכות - לא פחות מכך, לזכות - בשירותיו הטובים גם בשנתיים הבאות, זה יעלה לו, במחשבה שניה, י-ו-ת-ר, ממה שהוא חשב וממה שהם סיכמו לפני הראיון.
אנ מציע להעמיד את ה"קנס" גם על הסכום הסמלי של 30,000$ לעונה - אותו סכום שפדרמן התרברב בראיון הדוחה שלו שההנהלה החדשה מסוגלת לפוצץ עליו מו"מ.

בואו נראה אותו מפוצץ..
argof

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2012, 19:45

אני לא יודע מה איתכם אבל אני מצטער על כל דקה שפאפאס היה במכבי , זה גרם להרבה יותר בעיות שאני מקווה מאוד שיגמרו בזה שבלאט ופדרמן יסגרו בטוב ,ולא בזה שבלאט יעזוב ...היווני הזקן הזה לא שווה את הפגיעה מקצועית והתדמיתית שצפוייה למכבי בגלל עזיבת בלאט בנסיבות האלו . יש שחקנים שאשכרה רוצים לשחק במכבי בגלל בלאט ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 19:50

yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אני מצטער על כל דקה שפאפאס היה במכבי , זה גרם להרבה יותר בעיות שאני מקווה מאוד שיגמרו בזה שבלאט ופדרמן יסגרו בטוב ,ולא בזה שבלאט יעזוב ...היווני הזקן הזה לא שווה את הפגיעה מקצועית והתדמיתית שצפוייה למכבי בגלל עזיבת בלאט בנסיבות האלו . יש שחקנים שאשכרה רוצים לשחק במכבי בגלל בלאט ...

לפני שנה היו שני מקרים כאלה שאני זוכרת(פארגו וסופו)והשנה גם היה מקרה ואני לא זוכרת את השחקן

ברגע ששחקנים התחילו להגיד בראיונות שהם התייעצו עם שחקנים אחרים והם אמרו להם לבוא הנה בגלל בלאט הבנתי שמאמן כזה צריך להיות פה הרבה שנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 19:53

yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אני מצטער על כל דקה שפאפאס היה במכבי , זה גרם להרבה יותר בעיות שאני מקווה מאוד שיגמרו בזה שבלאט ופדרמן יסגרו בטוב ,ולא בזה שבלאט יעזוב ...היווני הזקן הזה לא שווה את הפגיעה מקצועית והתדמיתית שצפוייה למכבי בגלל עזיבת בלאט בנסיבות האלו . יש שחקנים שאשכרה רוצים לשחק במכבי בגלל בלאט ...

הייתי שמחה להבין איך הצלחת להפיל את כל האשמה בסיפור הזה על פאפאס??
מה הוא כבר עשה?
הוצאת אותו כאילו הוא מינימום איזה סוכן כפול של קופל או דני בכייני שהגיע במטרה אחת בלבד - להרוס את מכבי מבפנים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2012, 19:56

חנו'ש כתב:

מה הוא כבר עשה?

כי רוב התלונות של פדרבוש היו על הדקות של פאפאס ועל החוסר כבוד כביכול של בלאט כלפיו .
למי אכפת בכלל מפאפאס ?? הוא יותר חשוב מהקבוצה והמאמן ?? מה ניהינו מכבי בכדורגל עם התקופה החשוכה של אבי נימני ??
אם היו קוראים לו מוישלה זיכמך פדרמן לא היה בא בתלונות כאלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:00

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:

מה הוא כבר עשה?

כי רוב התלונות של פדרבוש היו על הדקות של פאפאס ועל החוסר כבוד כביכול של בלאט כלפיו .
למי אכפת בכלל מפאפאס ?? הוא יותר חשוב מהקבוצה והמאמן ?? מה ניהינו מכבי בכדורגל עם התקופה החשוכה של אבי נימני ??

עזוב את זה שמגנים על פאפאס כאילו הוא היה נמני, הפואנטה היא שנגיד ואני יכולה להבין את עניין נמני(ואני לא כי אין שחקן מעל המועדון), פאפאס הוא לא נמני! הוא פה שנה ראשונה! בגיל 35! אחרי השיא! עוד קצת סימני קריאה בשביל להדגיש את האבסורד!!!!!!

אתה מלכלכך ככה על המאמן שלך שנחשב לאחד הטובים באירופה בשביל רכז מזדקן שהרוויח את כל תהילתו במועדונים אחרים? איפה סדר העדיפויות שלך?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 20:02

yzafrir כתב:
חנו'ש כתב:

מה הוא כבר עשה?

אז פאפאס אשם בזה שפדרמן אדיוט??
בחיי שיש פה כאלה שהשנאה שלהם לפאפא עולה פי מיליון ל"שנאה" כביכול שמנסים לייחס לבלאט כלפי פאפא.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:04

איך פאפאס אשם או קשור בכלל, אלוהים יודע... הזוי.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:06

asafb96 כתב:איך פאפאס אשם או קשור בכלל, אלוהים יודע... הזוי.

''אשם'' זאת אולי לא המילה הנכונה אבל כשכל כך הרבה רעש קורה בגלל שחקן שהרבה מעבר לשיא אז עדיף שהשחקן לא היה מגיע הנה בכלל ואז הכל היה נחסך מאיתנו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2012, 20:08

זה לא קשור לשנאה , פדרמן פשוט נסחף אחרי הזרם של הקהל שמעודד את פאפאס וטוען שבלאט עשה לו אוול כשבעצם ההחלטה היא מקצועית לחלוטין של בלאט .
אצל פדרמן הכסף משחק על המגרש ואם שחקן מרוויח הרבה אז הוא צריך להיות על המגרש .
אם בלאט לא רצה לשתף את פאפאס זו זכותו כמאמן ואם פדרמן לא חושב כך אז שיפטר את בלאט ויחפש בובה שתאמן את מכבי .
ה אי שיתוף של פאפאס לא שווה לנו לאבד את בלאט בגללו ובגלל הבעלים שלנו שמתערב איפה שלו צריך...
אני מתגעגע לרענן כץ , הוא לפחות היה מתבטא בצורה בוטא אבל לא קמצן כסף...אני לא אתפלא אם יש פה נסיון של פדרמן לחסוך גם על עמדת המאמן ולהנחית לנו פה את קטש שוב פעם....

כרמל , לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:09

Holiday_Armadillo כתב:

''אשם'' זאת אולי לא המילה הנכונה אבל כשכל כך הרבה רעש קורה בגלל שחקן שהרבה מעבר לשיא אז עדיף שהשחקן לא היה מגיע הנה בכלל ואז הכל היה נחסך מאיתנו

ואני חושב שעדיף שהוא כן היה מגיע, אבל גם היה משחק. ככה גם כל הרעש הזה היה נחסך, וגם היינו מרוויחים רכז אמיתי, ולא "עאלק" רכזים כמו לאנגפורד או מאלט... עזבי נו... הסיפור איתו כבר נגמר, מה הטעם להמשיך ולחפש בכוח עוד? כבר מיצינו את זה, לא? בכוח לדחוף את זה?
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:

כל זה היה נחסך מאיתנו אם פדרמן היה פשוט סותם את הפה הגדול שלו.
שחקנים שהמאמן יביא ואח"כ יגלה שזה לא עובד איתם ולא תהיה בינהם כימיה עוד יקרה בעתיד, כמו שכבר קרה בעבר, זה חלק מהמשחק.
בעלים שפותח את הפה שלו על גבי החינמון של המדינה, זה לא צריך לקרות יותר בעתיד כמו שלא היה צריך לקרות בעבר!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 20:12

yzafrir כתב:זה לא קשור לשנאה , פדרמן פשוט נסחף אחרי הזרם של הקהל שמעודד את פאפאס וטוען שבלאט עשה לו אוול כשבעצם ההחלטה היא מקצועית לחלוטין של בלאט .
אם בלאט לא רצה לשתף את פאפאס זו זכותו כמאמן ואם פדרמן לא חושב כך אז שיפטר את בלאט ויחפש בובה שתאמן את מכבי .
ה אי שיתוף של פאפאס לא שווה לנו לאבד את בלאט בגללו ובגלל הבעלים שלנו שמתערב איפה שלו צריך...
אני מתגעגע לרענן כץ , הוא לפחות היה מתבטא בצורה בוטא אבל לא קמצן כסף...אני לא אתפלא אם יש פה נסיון של פדרמן לחסוך גם על עמדת המאמן ולהנחית לנו פה את קטש שוב פעם....

אז עכשיו הקהל אשם??
למה להאשים את כל העולם ואשתו כשיש לכך הסיפור הזה אשם אחד ברור שיש לו גם בנים ונכדים??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 26 אפריל 2012, 20:16

yzafrir כתב:זה לא קשור לשנאה , פדרמן פשוט נסחף אחרי הזרם של הקהל שמעודד את פאפאס וטוען שבלאט עשה לו אוול כשבעצם ההחלטה היא מקצועית לחלוטין של בלאט .

די כבר עם הבדיחה הלא המצחיקה הזאת, שההחלטה של בלאט הייתה מקצועית. צריך להיות עיוור מוחלט, או אכול שנאה, בשביל לא לראות שהיה פה משהו גדול מאוד מעבר ל"החלטה מקצועית". זה מגוחך... אם זה "החלטה מקצועית", למה בלאט לא התייחס ככה גם לסמית' ואוחיון לדוגמא, שנראו לא יותר טוב ממנו כל העונה, וקיבלו קרדיט עצום? למה הוא עף בבעיטה לספסל אחרי כל טעות קטנה בליווי צעקות, שכל שאר השחקנים, חוץ מליאור, ממש לא מקבלים יחס כזה? אבל כבר עברנו את זה, ואני פשוט לא מצליח להבין, איך גם בדיון של סכסוך בין בלאט להנהלה, גם פה אתה מוצא דרך להוציא את פאפאס איכשהו אשם ורע.
לגבי זה שמי שמרוויח הרבה צריך לשחק, זה מגוחך. אם זה ככה, למה הוא לא יצא להגנת סופו בתקשורת, שמרוויח יותר מפי 2 מפאפאס, אבל לא משחק יותר מדי, ולא מקבל קרדיט, מהטופ 16? וליאור? ומאלט שבה אחרי התעקשות של בלאט באמצע העונה? ושאייר? וג'יימס? ומאצ'בן שנה שעברה? פדרמן לא סתם דיבר רק על פאפאס. כנראה שגם הוא יודע שהיה פה משהו מעבר ל"החלטה מקצועית". אבל זה לא סותר את זה שהראיון היה גועלי ומיותר כמובן..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:18

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ואני חושב שעדיף שהוא כן היה מגיע, אבל גם היה משחק. ככה גם כל הרעש הזה היה נחסך, וגם היינו מרוויחים רכז אמיתי, ולא "עאלק" רכזים כמו לאנגפורד או מאלט... עזבי נו... הסיפור איתו כבר נגמר, מה הטעם להמשיך ולחפש בכוח עוד? כבר מיצינו את זה, לא? בכוח לדחוף את זה?

אני לא העלתי את זה שוב אלא פדרמן ואי אפשר להתעלם מהחלק של פאפאלוקאס בעניין
בלאט אמר שוב ושוב שהוא הביא את פאפאלוקאס וזה שהוא לא משחק זה עליו אבל הוא נמצא באימונים, הוא יודע מי צריך לשחק והוא לא מייבש את פאפאלוקאס על הספסל כי לא ירד לו טוב הסופלקי והוא מוציא את זה על היווני
אם הוא לא שיחק אז אני נותנת לבלאט את הקרדיט שהוא ראה וחשב שהוא לא מספיק טוב ואם הוא במילא לא שיחק ולא היה מספיק טוב אז עדיף שלא היה מגיע בכלל
אולי אתה לא אוהב את זה שאומרים שזה מקצועי אבל יש לבלאט את עשרת הדיברות שלו לכדורסל ואם אתה עושה הגנה טובה אתה תישאר על המגרש גם במחיר של שטויות(אוחיון וסמית')ואם אתה לא עושה הגנה אז הפיז נשרף לו ואתה יורד לספסל מהר אחרי שטויות(ליאור ופאפאס)
בסופו של יום, לכל מאמן יש את השחקנים מהסוג שהוא אוהב ולגיטימי שתהיה לו פחות סבלנות לשחקנים מהסוג שהוא לא אוהב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים