yzafrir כתב:זה לא קשור לשנאה , פדרמן פשוט נסחף אחרי הזרם של הקהל שמעודד את פאפאס וטוען שבלאט עשה לו אוול כשבעצם ההחלטה היא מקצועית לחלוטין של בלאט .
אצל פדרמן הכסף משחק על המגרש ואם שחקן מרוויח הרבה אז הוא צריך להיות על המגרש .
אם בלאט לא רצה לשתף את פאפאס זו זכותו כמאמן ואם פדרמן לא חושב כך אז שיפטר את בלאט ויחפש בובה שתאמן את מכבי .
ה אי שיתוף של פאפאס לא שווה לנו לאבד את בלאט בגללו ובגלל הבעלים שלנו שמתערב איפה שלו צריך...
אני מתגעגע לרענן כץ , הוא לפחות היה מתבטא בצורה בוטא אבל לא קמצן כסף...אני לא אתפלא אם יש פה נסיון של פדרמן לחסוך גם על עמדת המאמן ולהנחית לנו פה את קטש שוב פעם....
כרמל , לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר...
די כבר עם הבדיחה הלא המצחיקה הזאת, שההחלטה של בלאט הייתה מקצועית. צריך להיות עיוור מוחלט, או אכול שנאה, בשביל לא לראות שהיה פה משהו גדול מאוד מעבר ל"החלטה מקצועית". זה מגוחך... אם זה "החלטה מקצועית", למה בלאט לא התייחס ככה גם לסמית' ואוחיון לדוגמא, שנראו לא יותר טוב ממנו כל העונה, וקיבלו קרדיט עצום? למה הוא עף בבעיטה לספסל אחרי כל טעות קטנה בליווי צעקות, שכל שאר השחקנים, חוץ מליאור, ממש לא מקבלים יחס כזה? אבל כבר עברנו את זה, ואני פשוט לא מצליח להבין, איך גם בדיון של סכסוך בין בלאט להנהלה, גם פה אתה מוצא דרך להוציא את פאפאס איכשהו אשם ורע.
לגבי זה שמי שמרוויח הרבה צריך לשחק, זה מגוחך. אם זה ככה, למה הוא לא יצא להגנת סופו בתקשורת, שמרוויח יותר מפי 2 מפאפאס, אבל לא משחק יותר מדי, ולא מקבל קרדיט, מהטופ 16? וליאור? ומאלט שבה אחרי התעקשות של בלאט באמצע העונה? ושאייר? וג'יימס? ומאצ'בן שנה שעברה? פדרמן לא סתם דיבר רק על פאפאס. כנראה שגם הוא יודע שהיה פה משהו מעבר ל"החלטה מקצועית". אבל זה לא סותר את זה שהראיון היה גועלי ומיותר כמובן..