NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - משפרים עמדות לקראת הפלייאוף

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 14:04

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אין טור כרגע באינטרנט שיותר צודק מהטור של ג'יי.איי אדאנדה מ-ESPN
''חומרת הענישה של ארטסט צריכה להיות תלויה בחומרת הפציעה של הארדן''..לא יכול להגיד שנגיד שחקן הורג שחקן אחר ומוציא אותו מהמגרשים לחודשיים הוא יספוג השעייה משלושה חודשים וישחק כאילו כלום..זה שנפצע בסוף קיבל את העונש ולא זה שגרם לפציעה..
מצד שני, אם הפציעה של הארדן היא רק למשחק אחד או שניים זה לא אומר שככה צריכה להיות גם ההשעייה של ארטסט..

אז לא הבנתי - צריכה להיות תלויה או לא צריכה להיות?
ואם שחקן בטעות גומר לשחקן אחר את הקריירה או גורם לו לשבר?

לפעמים יש עבירות גסות אבל לא מכוונות, לפעמים יש מעשי בריונות שלאו דווקא גורמים לפציעה, ולפעמים יש עבירות תמימות יחסית שגומרות לשחקנים קריירה (כמו הפציעה של פייזר
במשחק מול אול').
כל עבירה צריכה לדעתי להישפט בהקשר לקריטריונים אובייקטיביים ולא בהתאם לכמה זמן לקח לשחקן שנפצע לחזור למגרשים.

העבירה של ארטסט היא בוטה, פרחחית וגם ברוב ענפי הלחימה היא לא חוקית. כך היא צריכה להישפט, והעונש צריך להיות בהתאם.

העבירה צריכה להיות תלויה בפציעה אבל עדיין צריך איזשהו מינימום..
יש הרבה שחקנים שסיימו לשחקנים אחרים קריירות ולא התכוונו לזה..זה לא דומה במאומה לעבירה הזאת של ארטסט..הוא פשוט הכניס לו מרפק בכוונת תחילה ואם הארדן עכשיו בחוץ לחודשיים אז גם ארטסט צריך להיות..זאת הייתה עבירה מכוערת,מלוכלכת וגועל נפש שלא צריך להיות בכדורסל וזאת לא הפעם הראשונה שארטסט עושה את זה..
מאז שהוא הגיע לליגה הוא הורחק מ-111 משחקים..ברור שצריך להעניש אותו לא רק על המעשה(שהוא חמור גם ככה)אלא גם על זה שהוא מראה שמענישים אותו שוב ושוב וזה לא מפריע לו..

לדעתי גם אם הארדן בחוץ לשני משחקים (וזה כנראה מה שיהיה), הוא צריך להיות מורחק, לפחות עד סוף העונה, עם קנס כבד.
אין שום סיבה לאפשר התנהגות כזאת, ומי כמו סטרן יודע את זה.

באמת יהיה מעניין לעקוב אחרי העניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 02:02

ארטסט הושעה משבעה משחקים..
לפי דעתי היה צריך יותר אבל אני גם מבינה שהעונשים עד עכשיו על מרפקים היו 2-3 משחקים ככה ש-7 משחקים נחשב חמור..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 25 אפריל 2012, 21:55

זה העונש שפחות או יותר חשבתי שהוא יקבל אבל קיוויתי ליותר.

:laugh1
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 22:15

לא שונה בהרבה מזה(שד''א,קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 22:27

Holiday_Armadillo כתב:לא שונה בהרבה מזה(שד''א,קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש)

:laugh3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 06:24

העונה הסדירה והמקוצרת של 2011-12 הסתיימה ותמונת הפלייאוף כבר ברורה:

מערב:
הספרס (1) נגד יוטה (8) - הספרס הפתיעו רבים בעונה הסדירה המצויינת שלהם. אצלי כאוהד יוטה היתה תחושה לאורך הזמן, שאני מעדיף שיוטה תפגוש את הספרס ולא את
אוקלאהומה או הלייקרס. זה לא ממש מבוסס, אלא סתם תחושת בטן כזאת. הספרס תנסה להמנע מהדחה שניה ברציפות בסיבוב הראשון
כשהיא מגיעה מדורגת ראשונה.

ממפיס (4) נגד קליפרס (5) - ממפיס תפסו את המקום הרביעי ברגע האחרון והבטיחו לעצמם יתרון ביתיות. עונת המהפכה של הקליפרס עלולה להסתיים בהפסד בסיבוב הראשון
לקבוצה טובה, קשוחה ויציבה כמו ממפיס.

לייקרס (3) נגד דנבר (6) - הלייקרס די דישדשו כל העונה, אבל זה היה מספיק טוב בשביל לקחת את המקום השלישי, ואת יתרון הביתיות בסיבוב הראשון. לי יש תחושה שללייקרס
יש יתרון בסדרה הזאת, וככה הם יוכלו לקבל את העבריין זמין כבר בסיבוב השני. בכל מקרה, זאת הזדמנות טובה עבורם להתאושש מהסוויפ שחטפו בפעם האחרונה שביקרו בפלייאוף

אוקלאהומה (2) נגד דאלאס (7) - האלופה עוברת תהליך די דומה לזה שעברה מיאמי אחרי האליפות ההיא שלה. אמנם אצל מיאמי זה נגמר בבזיון גדול יותר (נדמה לי שהם לא עלו
לפלייאוף בכלל), אבל גם דאלאס כנראה תצטרך להיפרד מהתואר כבר אחרי הסיבוב הראשון. זהו כמובן גם שחזור גמר המערב מהשנה שעברה.

מזרח:
שיקאגו (1) נגד פילי (8) - שיקאגו כבר פעם שניה ברציפות תופסת את הבכורה במזרח. בפעם שעברה זה נגמר בהפסד חד משמעי למיאמי בגמר מזרח.
הדרך לשחזור המפגש עבור שיקאגו עוברת דרך פילי. לא מאמין שזה ייגמר מאוד בקלות, אבל שיקאגו תעבור.

בוסטון (4) נגד אטלנטה (5) - למרות הדירוג של בוסטון, יש לה פחות ניצחונות, ולדעתי זה אומר שגם אין לה יתרון ביתיות מול ההוקס.
בכל מקרה זאת לא תהיה סדרה קלה. הסלטיקס יינסו לסחוט עוד ועוד, מהסגל המבוגר ועתיר הנסיון שלה.

אינדיאנה (3) נגד אורלנדו (6) - קרב בין הקבוצה המפתיעה לטובה לבין המאכזבת. אורלנדו כנראה תיפרד מהאוורד בקיץ ותלך לבנייה מחודשת. בינתיים היא כבר
תשחק ללא הסנטר בפלייאוף, ותהיה לא רלוונטית לחלוטין. אינדיאנה כנראה תעבור די בקלות ותהיה לה הזכות להפסיד למיאמי בחצי הגמר האיזורי.

מיאמי (2) נגד הניקס (7) - קיוויתי שזאת תהיה הסדרה הראשונה של הניקס. בכל זאת, ע"פ הסגל, הניקס יכולים להקשות ולהפריע למיאמי, אבל סביר להניח שזה ייגמר
4-1 או מקסימום 4-2 להיט. בפלייאוף הקודם מיאמי הפסידה 3 משחקים בשלושת הסיבובים הראשונים. אחד בכל סיבוב. לדעתי גורל דומה יהיה גם השנה, לפחות עד גמר
המזרח עבורם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אפריל 2012, 08:59

jol9 כתב:העונה הסדירה והמקוצרת של 2011-12 הסתיימה ותמונת הפלייאוף כבר ברורה:

מערב:
הספרס (1) נגד יוטה (8) - הספרס הפתיעו רבים בעונה הסדירה המצויינת שלהם. אצלי כאוהד יוטה היתה תחושה לאורך הזמן, שאני מעדיף שיוטה תפגוש את הספרס ולא את
אוקלאהומה או הלייקרס. זה לא ממש מבוסס, אלא סתם תחושת בטן כזאת. הספרס תנסה להמנע מהדחה שניה ברציפות בסיבוב הראשון
ראשון. זהו כמובן גם שחזור גמר המערב מהשנה שעברה.

לספרס נגד הג'אז יש פוטנציאל לסדרה נפלאה. הג'אז אחת הקבוצות האהובות עליי כבר שנים, והעונה הקבוצה הצעירה הזו מתחילה באמת לצבור מומנטום. מה שצריך לזכור זה שיש להם שתי בחירות לוטרי הקיץ. זה הזמן של כל הטאלנטים הצעירים- ג'פרסון, מילסאפ, היוורד, פייבורס ושות' לצבור ניסיון פלייאוף, כי אם הכל ילך כמו שצריך- הם יגיעו לשם עוד הרבה בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Maccabikid » 27 אפריל 2012, 10:21

מערב:

ממפיס (4) נגד קליפרס (5) - ממפיס תפסו את המקום הרביעי ברגע האחרון והבטיחו לעצמם יתרון ביתיות. עונת המהפכה של הקליפרס עלולה להסתיים בהפסד בסיבוב הראשון
לקבוצה טובה, קשוחה ויציבה כמו ממפיס.

לייקרס (3) נגד דנבר (6) - הלייקרס די דישדשו כל העונה, אבל זה היה מספיק טוב בשביל לקחת את המקום השלישי, ואת יתרון הביתיות בסיבוב הראשון. לי יש תחושה שללייקרס
יש יתרון בסדרה הזאת, וככה הם יוכלו לקבל את העבריין זמין כבר בסיבוב השני. בכל מקרה, זאת הזדמנות טובה עבורם להתאושש מהסוויפ שחטפו בפעם האחרונה שביקרו בפלייאוף

אוקלאהומה (2) נגד דאלאס (7) - האלופה עוברת תהליך די דומה לזה שעברה מיאמי אחרי האליפות ההיא שלה. אמנם אצל מיאמי זה נגמר בבזיון גדול יותר (נדמה לי שהם לא עלו
לפלייאוף בכלל), אבל גם דאלאס כנראה תצטרך להיפרד מהתואר כבר אחרי הסיבוב הראשון. זהו כמובן גם שחזור גמר המערב מהשנה שעברה.

מזרח:
שיקאגו (1) נגד פילי (8) - שיקאגו כבר פעם שניה ברציפות תופסת את הבכורה במזרח. בפעם שעברה זה נגמר בהפסד חד משמעי למיאמי בגמר מזרח.
הדרך לשחזור המפגש עבור שיקאגו עוברת דרך פילי. לא מאמין שזה ייגמר מאוד בקלות, אבל שיקאגו תעבור.

בוסטון (4) נגד אטלנטה (5) - למרות הדירוג של בוסטון, יש לה פחות ניצחונות, ולדעתי זה אומר שגם אין לה יתרון ביתיות מול ההוקס.
בכל מקרה זאת לא תהיה סדרה קלה. הסלטיקס יינסו לסחוט עוד ועוד, מהסגל המבוגר ועתיר הנסיון שלה.

אינדיאנה (3) נגד אורלנדו (6) - קרב בין הקבוצה המפתיעה לטובה לבין המאכזבת. אורלנדו כנראה תיפרד מהאוורד בקיץ ותלך לבנייה מחודשת. בינתיים היא כבר
תשחק ללא הסנטר בפלייאוף, ותהיה לא רלוונטית לחלוטין. אינדיאנה כנראה תעבור די בקלות ותהיה לה הזכות להפסיד למיאמי בחצי הגמר האיזורי.

מיאמי (2) נגד הניקס (7) - קיוויתי שזאת תהיה הסדרה הראשונה של הניקס. בכל זאת, ע"פ הסגל, הניקס יכולים להקשות ולהפריע למיאמי, אבל סביר להניח שזה ייגמר
4-1 או מקסימום 4-2 להיט. בפלייאוף הקודם מיאמי הפסידה 3 משחקים בשלושת הסיבובים הראשונים. אחד בכל סיבוב. לדעתי גורל דומה יהיה גם השנה, לפחות עד גמר
המזרח עבורם.

לא הבנתי.. לבוסטון יש פחות ניצחונות מההוקס אבל היא מדורגת לפניה? איך זה הגיוני?
Maccabikid

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אפריל 2012, 10:25

כי היא ראש בית .

אבל זה רק נותן מיקום ולא יתרון ביתיות ככה שבמקרה שלה זה לא נותן כלום.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 27 אפריל 2012, 10:30

ממפיס-קליפרס לדעתי תהיה הסדרה הטובה ביותר. ממפיס היא אחת הקבוצות האהובות עלי בNBA, קבוצה בלי אף סופרסטר, אבל עם שחקנים יוצאים מהכלל, הרבה קשיחות הגנתית, ומשחק מאוד קבוצתי ויפה. ראנדולף כבר נכנס לכושר, ויחד עם גאסול, רודי גאיי, קונלי, מאיו ואלן, הם יכולים לעשות צרות לכל קבוצה בליגה. מול הקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה, הקליפרס, הולכת להיות סדרה מצוינת.
גם מיאמי-ניקס תהיה סדרה טובה מאוד, וגם יוטה-סאן אנטוניו
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 27 אפריל 2012, 10:59

החציל האצטקי כתב:

מערב:
ראשון. זהו כמובן גם שחזור גמר המערב מהשנה שעברה.

לספרס נגד הג'אז יש פוטנציאל לסדרה נפלאה. הג'אז אחת הקבוצות האהובות עליי כבר שנים, והעונה הקבוצה הצעירה הזו מתחילה באמת לצבור מומנטום. מה שצריך לזכור זה שיש להם שתי בחירות לוטרי הקיץ. זה הזמן של כל הטאלנטים הצעירים- ג'פרסון, מילסאפ, היוורד, פייבורס ושות' לצבור ניסיון פלייאוף, כי אם הכל ילך כמו שצריך- הם יגיעו לשם עוד הרבה בעתיד.

אני אוהד הג'ז כבר שנים. האמת, דווקא בשנים האחרונות, קצת פזלתי לכיוון בוסטון, והשנה מאוד אהבתי את מיניסוטה, אבל יוטה זה כבר חלק מהDNA...
אני באמת מקווה שיצליחו להצמיח שם קבוצה טובה וחזקה שתתמודד על התואר בעתיד. היתה כבר קבוצה כזאת עם בוזר ודרון, אבל היא התפרקה. אולי עכשיו הכוכבים הצעירים
צנועים יותר, ויוכלו להרים את יוטה למעלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 27 אפריל 2012, 13:18

עונה 13 ברציפות עם 50+ נצחונות, למרות העונה המקוצרת ולמרות ההזדקנות, ולא מעט בזכות עוד כמה החלטות גאוניות של פופוביץ' את ביופורד שהעונה בנו מסביב לביג 3 צוות מסייע פשוט גאוני, לאונרד וג'קסון סוגרים יפה את ה3, ניל גרין מילס ואנדרסון בעמדות הגארד עם טוני ומאנו וקו קדמי עמוק מאוד מאחורי דאנקן עם ספליטר (שהשתדרג מאוד העונה) ,בלייר, בונר והשלשות ודיאו, אני מריח טבעת חמישית, אבל בפעם ה200, רק שלא יהיו פציעות *הכנס אמונה טפלה כאן*
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

Re: NBA 2011/12 - הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2012, 07:20

מתחיל כבר היום בערב עם מיאמי - ניקס (22:30, ספורט5), ויותר מאוחר ת'אנדר - מאבס (4:30, ESPN).

שארלוט הצליחה להיכנס לספרים כקבוצה עם אחוז הנצחונות הנמוך אי פעם. סגרה את העונה עם 23 הפסדים רצופים :clap2
רונדו סיים את העונה עם 11.7 אסיסטים. הכי הרבה מאז סטוקטון ב-95. הוא גם קרוב לשבור את השיא של סטוקטון לגבי מס' משחקים רצופים עם כמות דו ספרתית של אס'. יש לו כבר 24, השיא 29.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2012, 08:03

רונדו ענק.
אני רק מקווה שיהיה לו עדיין קל לצבור אסיסטים אחרי שכל הזקנים שלידו יפרשו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 08:35

מתי מודיעים מי הMVP?
זכור לי שזה תמיד לפני פתיחת הפלייאוף..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אפריל 2012, 09:08

משחק מעניין מאוד היום בשעה נוחה (22:30) בין מיאמי לניקס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 אפריל 2012, 20:34

ג'יי אר סמית' שחקן כ"כ מטומטם.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 20:35

בוא נראה מי פה שם לב מה שונה בג׳יימס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 28 אפריל 2012, 20:48

LIAV10 כתב:בוא נראה מי פה שם לב מה שונה בג׳יימס..

מה שונה?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 20:53

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:בוא נראה מי פה שם לב מה שונה בג׳יימס..

מה שונה?

התגלח בפעם הראשונה בחיים שלו אני חושב..
ג׳יימס הארדן הבא בטור :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־28 אורחים