gandya כתב:jol9 כתב:gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.
מכבי היא אכן לא הקבוצה של המדינה(וטוב שכך), אבל היא קבוצה שמייצגת את המדינה, אני חושב שאני "אוהד אדוק", ולי מאוד ייצרום תסריט בו מכבי עוזבת מיוזמתה את הליגה הישראלית, אני דבר ראשון ישראלי, האהדה למכבי היא משנית.
אני לא יודע מי קובע מי זאת הקבוצה של המדינה ומה היא בכלל ההגדרה למושג הזה.
חוץ מזה, נראה שלכל אחד יש ראייה סובייקטיבית לנושא. אני די בטוח שאם מכבי תעזוב את הליגה המקומית, היא דוקא תזכה תמיכה לרבה בקרב אוהדיה.
ד"א, ממתי הליגה המקומית היא באמת "ליגה ישראלית"?