מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 אפריל 2012, 14:27

gandya כתב:
jol9 כתב:
gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.

מכבי היא אכן לא הקבוצה של המדינה(וטוב שכך), אבל היא קבוצה שמייצגת את המדינה, אני חושב שאני "אוהד אדוק", ולי מאוד ייצרום תסריט בו מכבי עוזבת מיוזמתה את הליגה הישראלית, אני דבר ראשון ישראלי, האהדה למכבי היא משנית.

אני לא יודע מי קובע מי זאת הקבוצה של המדינה ומה היא בכלל ההגדרה למושג הזה.
חוץ מזה, נראה שלכל אחד יש ראייה סובייקטיבית לנושא. אני די בטוח שאם מכבי תעזוב את הליגה המקומית, היא דוקא תזכה תמיכה לרבה בקרב אוהדיה.

ד"א, ממתי הליגה המקומית היא באמת "ליגה ישראלית"?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 14:29

gandya כתב:
jol9 כתב:
gandya כתב:לקבוצה שלא משחקת בליגה הישראלית(מבחירה) אין זכות קיום בתור קבוצה שמייצגת את המדינה(בטח שלא "הקבוצה של המדינה"), אין שום הבדל בין צלסי לבין מכבי תל-אביב, (לצלסי יש בעלים יהודי).. או הא.. או בקיצור, לא ייקרה לעולם.
מצידי שיבזו את הליגה ויעלו לשחק עם איזה קבוצת נוער מחוזקת בזר, וימשיכו באדראטית), ואם הליגה "תעיף" את מכבי(לא ייקרה לעולם), אבל אם כן, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, ולרוב האוהדים האדוקים שלה, זה לא באמת יוריד או ישנה משהו. ממילא מה שמעניין אותנו זה היורוליג.
כשהליגה הישראלית הזאת, פוגעת במפעל החשוב האמיתי של מכבי, ובעצם מאלצת אותה, לוותר מראש על הסיכוי לזכות בה, אז אני לא כ"כ בטוח שמכבי צריכה להוריד את הראש
ולהמשיך שם.

מכבי היא אכן לא הקבוצה של המדינה(וטוב שכך), אבל היא קבוצה שמייצגת את המדינה, אני חושב שאני "אוהד אדוק", ולי מאוד ייצרום תסריט בו מכבי עוזבת מיוזמתה את הליגה הישראלית, אני דבר ראשון ישראלי, האהדה למכבי היא משנית.

OK, זכותך. אבל אל תבוא בטענות להנהלה ולמאמנים שבונים סגל בינוני וארוך, והולכים למסגרת שלישית, על מנת להתאים את עצמם לליגה המקומית, שהאליפות בה היא גם ככה עניין זניח ולא ספורטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2012, 17:44

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
refael כתב:מזרחי: לא נביא 6 זרים ונשחק עם 3
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19921.html

מיזרחי מכין את הקרקע לנטישת הקופליג במקרה וחוק הזרים לא ישתנה . אני תומך במהלך כזה במאה אחוז...
לא רואה את מכבי בונה קבוצה עם 3 או 4 זרים בלבד ומוותרת בכך על הצלחה ביורוליג , למרות שכיף להשתעשע ברעיון איזה זרים היינו מחתימים ...

לי זה דווקא נראה כאילו הוא מנסה להכין אותנו להתקפלות לתנאים של קופל
חסר להם שזה המצב :nono

אם הולכים ל-4 זרים, אני רוצה לראות פה את לאנגפורד, ג'קסון, לורבק וסנטר ממש תותח.
שחף

הודעהעל ידי refael » 30 אפריל 2012, 17:47

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
"תנאי הקרקע משתנים וצריך לבחון את הדברים. צריך לראות מה תהיה ההחלטה לגביי הזרים לעונה הבאה. לא נחתים שישה זרים כשרק 3 מהם ישחקו, זה לא מתקבל על הדעת, ולא נבנה קבוצה חזקה בלי לדעת מה קורה איתנו. לא נבנה קבוצה אחת לליגה המקומית ועוד אחת ליורוליג. חייבים למצוא פתרון גם לנושא הזה וגם לנושא הפיינל פור. אני מקווה שנצליח".

מיזרחי מכין את הקרקע לנטישת הקופליג במקרה וחוק הזרים לא ישתנה . אני תומך במהלך כזה במאה אחוז...
לא רואה את מכבי בונה קבוצה עם 3 או 4 זרים בלבד ומוותרת בכך על הצלחה ביורוליג , למרות שכיף להשתעשע ברעיון איזה זרים היינו מחתימים ...

אם הולכים ל-4 זרים, אני רוצה לראות פה את לאנגפורד, ג'קסון, לורבק וסנטר ממש תותח.

גם לחצי מזה לא יהיה לך כסף
תמונה
refael

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 17:50

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

אם אתה מביא את לורבק, אתה לא צריך עוד סנטר תותח...

בכל מקרה, זה חלומות שלא יתממשו. גם אם החוק הזה יעבור, מכבי תביא 6 זרים ולא 4, באותו הכסף. זאת הגישה, ואין מה לעשות עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אפריל 2012, 17:52

יש לי שיר למה ששחף כתב :

הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי refael » 30 אפריל 2012, 17:53

:laugh3 :laugh3
תמונה
refael

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 אפריל 2012, 18:03

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

אהבתי, במיוחד את סנטר ממש תותח.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2012, 20:30

לא מזמן דיברו באחת הכתבות על זה שאבי אבן ומערך הסקאוטינג של מכבי מסתובב בעולם בשביל למצוא שחקנים(''עולם'' אני מניחה שזה אירופה וארה''ב)
מה שמעניין אותי זה עד כמה הם באמת אפקטיביים
לכל מועדון צריך שיהיה מערך סקאוטינג אבל אם אני לא טועה השחקן היחידי שכתבו שאבי אבן התלהב ממנו והמליץ עליו היה מאלט..זאת התרומה של מערך הסקאוטינג שלנו?
אני נותנת להם ליהנות מהספק כי זאת השנה הראשונה אבל אני מצפה לתוצאות :beee
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 אפריל 2012, 20:39

jol9 כתב:
שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:

אם אתה מביא את לורבק, אתה לא צריך עוד סנטר תותח...

בכל מקרה, זה חלומות שלא יתממשו. גם אם החוק הזה יעבור, מכבי תביא 6 זרים ולא 4, באותו הכסף. זאת הגישה, ואין מה לעשות עם זה.

לורבק בעיני הכי אפקטיבי ב-4כמו שהוא משחק בברסה. הסייז שלו בא לידי ביטוי שם יותר מאשר ב-5, הוא קולע מבחוץ, יודע למסור, פחות בעייתי בהגנה וליד סנטר אמיתי שמשנה זריקות בפנים הוא גם יעיל הגנתית. כמובן שזה לא יקרה.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 01 מאי 2012, 05:08

העלות של להחתים את לורבק ועוד סנטר באותה קנה מידה היא אותה עלות של כל הזרים של מכבי ביחד בחוזים הנוכחיים שלהם . תוסיף לזה את העלות של ג'אקסון ולאנגפורד עם חוזה משודרג , ואין לנו כסף להחזיק אפילו את חמשת הישראלים הקיימים כיום וזה בלי לדבר על תוספת של הלפרין ולאנדסברג...
בקיצור אני גם הייתי קונה סגל כזה רק שהוא לא מציאותי מבחינה תקציבית....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 08:40

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19963.html

יופי, עוד שם בינוני לגמרי. לא מבין מה השאיפות של הקבוצה בעונה הבאה, מעבר לרצון להביא חבר'ה נחמדים. ללנגפורד אין כסף, להנדריקס אין כסף. הס מלדבר על שחקנים מובילים באירופה. לאן בדיוק מכוונים?!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 01 מאי 2012, 09:08

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119963.html

יופי, עוד שם בינוני לגמרי. לא מבין מה השאיפות של הקבוצה בעונה הבאה, מעבר לרצון להביא חבר'ה נחמדים. ללנגפורד אין כסף, להנדריקס אין כסף. הס מלדבר על שחקנים מובילים באירופה. לאן בדיוק מכוונים?!

אבוי לנו אם אלה השמות שעולים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Dookie » 01 מאי 2012, 09:10

לאן מכוונים עיתונאי הספורט או ראשי מכבי? כי כל שנה אנו רואים שאין שום קשר בין השניים.
כל שנה אותו סיפור, 80+ מועמדים ובסוף 6 חותמים, אז אנא אל תסיק מסקנות לגבי כלום בשלב זה (של העונה שעוד לא נגמרה! אז בטח לא על העונה הבאה).
תמונה
Dookie

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 09:16

Dookie כתב:

לאן מכוונים עיתונאי הספורט או ראשי מכבי? כי כל שנה אנו רואים שאין שום קשר בין השניים.
כל שנה אותו סיפור, 80+ מועמדים ובסוף 6 חותמים, אז אנא אל תסיק מסקנות לגבי כלום בשלב זה (של העונה שעוד לא נגמרה! אז בטח לא על העונה הבאה).

בינתיים דווקא אפשר להסיק קצת מסקנות - אין כסף להשאיר את לנגפורד וגם אין כסף להשאיר את הנדריקס. זה אומר שיביאו שחקנים זולים יותר וככל הנראה גם פחות טובים. מעבר לזה לא צריך לדעת הרבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 מאי 2012, 10:04

דווקא אני אוהב את ג'רלס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 01 מאי 2012, 10:10

גלדסטון לא יכל לחשוב על שם פחות משעמם מג'רלס? אבוי לנו כאלו רכזים
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 מאי 2012, 10:15

שם די עלוב עם ססטיסטיקה רעה , אחוזים נוראיים לשלוש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yellowaura » 01 מאי 2012, 13:52

קרטיס ג'רלס ... דווקא עקבתי אחריו העונה (היה בקבוצה של FANTASY שלי מאוד מקווה שמכבי לא יעשו את הטעות שאני עשיתי)

שחקן מאוד לא יציב, אפור ופשוט שחקן ברמה של הפועל ירושלים במקרה הטוב.

מאמין שזו בדיה. אין סיכוי שבלאט יסכים לשחקן כזה בעמדה כזו חשובה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 מאי 2012, 15:04

משהו ששמתי לב בכתבה על ג'רלס זה שרשום שמכבי מתכננים להביא שני רכזים ואז רשום ''גם הלפרין צפוי להגיע''
שני רכזים פלוס הלפרין? אני לא מבינה כל כך את מבנה הקבוצה
לפי דעתי צריך רכז+קלעי כי ככה יש שני שחקנים בעמדת הרכז(זר+אוחיון)ושני שחקנים בעמדת הקלעי(זר+הלפרין)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־24 אורחים