המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
אבל אתם צריכים להבין שפרקינס לא יבוא לכאן, למכבי אין כסף להביא רכז ברמה, הרי רק לפני כמה ימים אמרו שחצי מיליון זה המון בשביל סמית.
פרקינס בטוח לא יבוא לפה בחצי מיליון ובטח ובטח שלא בברלי למען האמת אפילו אוחיון לא חתום כאן.
כל הזמן למכבי אין כסף אני לא אומר שזה נכון אבל ככה הם אומרים.... אני מעדיף לא להתאכזב והלוואי הלוואי ואני טועה.
where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
אבל אתם צריכים להבין שפרקינס לא יבוא לכאן, למכבי אין כסף להביא רכז ברמה, הרי רק לפני כמה ימים אמרו שחצי מיליון זה המון בשביל סמית.
פרקינס בטוח לא יבוא לפה בחצי מיליון ובטח ובטח שלא בברלי למען האמת אפילו אוחיון לא חתום כאן.
כל הזמן למכבי אין כסף אני לא אומר שזה נכון אבל ככה הם אומרים.... אני מעדיף לא להתאכזב והלוואי הלוואי ואני טועה.
חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
אני מתקשה להבין מדוע כולם טוענים שסוגיית פרקינס תלויה רק בכסף.
פרקינס בסה"כ דורש מליון דולר נטו - בדיוק אותו סכום אותו מכבי הוציאה על עסקת מצ'באן ובדיוק אותו סכום עבורו חתם כאן מאצ'יי לאמפה.
רק העונה שיחק במכבי גארד כמו לנגפורד שהשתכר בכ850 אלף דולר נטו ועוד שחקן בשם סופוקליס שחוטרציאנטיס שהרוויח סכום המוערך ב900 אלף דולר נטו.
גם שחקן כמו ג'רמי פארגו חתם בקיץ על חוזה שלכ900 אלף דולר נטו לעונה וכרגע מכבי מנהלת מו"מ עם ריצ'רד הנדריקס שגם לו יש דרישות כספיות מאוד גבוהות שנעות באיזור המליון דולר נטו לעונה.
כמו שאני רואה את הדברים, למכבי יש את היכולת להחתים את פרקינס והיא גם יכלה לעשות זאת (ברמה העובדתית) כבר העונה.
אישית, אני חושב שסוגיית פרקינס לא קמה ונופלת רק משיקולים כלכליים וכנראה שיש כאן עוד גורמים.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
פרקינס בסה"כ דורש מליון דולר נטו - בדיוק אותו סכום אותו מכבי הוציאה על עסקת מצ'באן ובדיוק אותו סכום עבורו חתם כאן מאצ'יי לאמפה.
רק העונה שיחק במכבי גארד כמו לנגפורד שהשתכר בכ850 אלף דולר נטו ועוד שחקן בשם סופוקליס שחוטרציאנטיס שהרוויח סכום המוערך ב900 אלף דולר נטו.
גם שחקן כמו ג'רמי פארגו חתם בקיץ על חוזה שלכ900 אלף דולר נטו לעונה וכרגע מכבי מנהלת מו"מ עם ריצ'רד הנדריקס שגם לו יש דרישות כספיות מאוד גבוהות שנעות באיזור המליון דולר נטו לעונה.
כמו שאני רואה את הדברים, למכבי יש את היכולת להחתים את פרקינס והיא גם יכלה לעשות זאת (ברמה העובדתית) כבר העונה.
אישית, אני חושב שסוגיית פרקינס לא קמה ונופלת רק משיקולים כלכליים וכנראה שיש כאן עוד גורמים.
מה כ"כ קשה להבין? פרקינס הוא לא שחקן שמשלמים עליו מליון דולר, ולכן זה מה שמפיל את העסקה מבחינת מכבי.
שילמו לכל מיני שחקנים, כל מיני סכומים. אבל זה לא קשור לעניין בכלל. לפרקינס לא ישלמו את הסכומים האלה.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
מה כ"כ קשה להבין? פרקינס הוא לא שחקן שמשלמים עליו מליון דולר, ולכן זה מה שמפיל את העסקה מבחינת מכבי.
שילמו לכל מיני שחקנים, כל מיני סכומים. אבל זה לא קשור לעניין בכלל. לפרקינס לא ישלמו את הסכומים האלה.
עם כן, יש הבדל מאוד משמעותי בין לומר שלמכבי אין כסף להביא רכז ברמה, לבין הרצון והיכולת של מכבי לשלם לפרקינס את הסכומים שהוא דורש.
לא לגמרי מסתדר עם העובדה שבלאט רוצה את פרקינס, אבל שיהיה.
~BenTom~ כתב:פרקינס בדרך לקבל אזרחות גאורגית , ובזה הסיפור שלנו איתו נגמר...![]()
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... sport.html
חנו'ש כתב:~BenTom~ כתב:פרקינס בדרך לקבל אזרחות גאורגית , ובזה הסיפור שלנו איתו נגמר...![]()
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... sport.html
הוא התחתן עם גרגמל??
where is the love? כתב:אסף בוא נגיד שפרקינס ידרוש חצי מיליון , יתנו לו ? אי אפשר לדעת הרי לסמית לא רוצים לתת חצי מיליון....
זה כבר לא משנה, פרקינס, פארגו , בברלי או אוחיון או מישהו, למכבי יש קשיים כלכליים מאוד כבדים עם כל כך קשה להשאיר את סמית אוחיון ולהשאיר את אחד משחקני העונה ביורוליג תמורת 30 אלף דולר... עכשיו אני לא יודע לאן הכסף של הקבוצה הולך או לא, דברנו על זה המון בשנה שעברה.
אבל העובדה היא שאין מספיק כסף לחיזוק, אני בטוח שפדרמן לא לוקח לעצמו , ומצד שני אני בטוח שאני גם לא יודע לאן הולך כל הכסף...
ובכן אם אני לא יודע , אני יכול רק להשאר עם מה שהתקשורת אומרות ומה שהמנהלים עצמם אומרים, וזה נראה מאוד רע.
אני לא מתכוון להאשים כאן אף אחד מההנהלה, אני מביע תמיהה גדולה שגם שנה שעברה טענתי ותשובה כנראה לא נמצא.
בגלל זה אני חושב שלא צריך לצפות לשום דבר, כי קשה להאמין שיבוא לכאן שחקן ברמה גבוהה, וגם אם כן הוא לא ישאר....
אולי באמת הפתרון הוא לשחק עם 4 זרים בלבד, אולי לפחות יהיו 4 טובים....
LIAV10 כתב:מה זה הסיפור הזה שכל פלוץ מקבל אזרחות אירופאית?
אתה כאילו צריך להגיד מה המאכל לאומי של המדינה המסויימת ואתה מקבל אזרחות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־5 אורחים