שאלת פרקינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שאלת פרקינס

הודעהעל ידי where is the love? » 04 מאי 2012, 06:15

ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
אבל אתם צריכים להבין שפרקינס לא יבוא לכאן, למכבי אין כסף להביא רכז ברמה, הרי רק לפני כמה ימים אמרו שחצי מיליון זה המון בשביל סמית.
פרקינס בטוח לא יבוא לפה בחצי מיליון ובטח ובטח שלא בברלי למען האמת אפילו אוחיון לא חתום כאן.
כל הזמן למכבי אין כסף אני לא אומר שזה נכון אבל ככה הם אומרים.... אני מעדיף לא להתאכזב והלוואי הלוואי ואני טועה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2012, 06:36

where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.
אבל אתם צריכים להבין שפרקינס לא יבוא לכאן, למכבי אין כסף להביא רכז ברמה, הרי רק לפני כמה ימים אמרו שחצי מיליון זה המון בשביל סמית.
פרקינס בטוח לא יבוא לפה בחצי מיליון ובטח ובטח שלא בברלי למען האמת אפילו אוחיון לא חתום כאן.
כל הזמן למכבי אין כסף אני לא אומר שזה נכון אבל ככה הם אומרים.... אני מעדיף לא להתאכזב והלוואי הלוואי ואני טועה.

אני מתקשה להבין מדוע כולם טוענים שסוגיית פרקינס תלויה רק בכסף.
פרקינס בסה"כ דורש מליון דולר נטו - בדיוק אותו סכום אותו מכבי הוציאה על עסקת מצ'באן ובדיוק אותו סכום עבורו חתם כאן מאצ'יי לאמפה.
רק העונה שיחק במכבי גארד כמו לנגפורד שהשתכר בכ850 אלף דולר נטו ועוד שחקן בשם סופוקליס שחוטרציאנטיס שהרוויח סכום המוערך ב900 אלף דולר נטו.
גם שחקן כמו ג'רמי פארגו חתם בקיץ על חוזה שלכ900 אלף דולר נטו לעונה וכרגע מכבי מנהלת מו"מ עם ריצ'רד הנדריקס שגם לו יש דרישות כספיות מאוד גבוהות שנעות באיזור המליון דולר נטו לעונה.
כמו שאני רואה את הדברים, למכבי יש את היכולת להחתים את פרקינס והיא גם יכלה לעשות זאת (ברמה העובדתית) כבר העונה.
אישית, אני חושב שסוגיית פרקינס לא קמה ונופלת רק משיקולים כלכליים וכנראה שיש כאן עוד גורמים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 מאי 2012, 06:51

טוענים שסוגיית פרקינס תלויה בכסף כי כל שני וחמישי יש כתבה על כך שמכבי נלחמת עם הנדריקס על 40 אלף, החצי מיליון של סמית' זה יותר מדי, לאנגפורד ב-1.1 הוא יקר מדי וכו'... אחרי כל אלה, קצת קשה לטעון שמיליון דולר לשחקן כלשהו (לאו דווקא פרקינס) זה לא בשמיים בשביל מכבי.

מעבר לכך, אני קיבלתי מהראיונות של בלאט את התחושה שאם פרקינס מוריד את הדרישות שלו לכיוון יותר סביר (נניח 500-600 אלף) אז הוא יועדף על פני מועמדים אחרים.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 09:51

where is the love? כתב:ראשית כל אני אוהב מאוד את פרקינס ואם יגיע לכאן זו תהיה פנטזיה מבחנתי.

עם כל הכבוד, פרקינס של היום ממש לא נחשב "רכז ברמה"
אם פרקינס לא יבוא לפה בחצי מיליון, שלא יבוא בכלל. כי הוא לא שווה יותר מזה. בברלי חתום על חוזה, שחררו ממנו כבר. ואוחיון כן חתום.
חביב-עם כל הכבוד, אתה לא יכול להשוות בין פארגו של אחרי העונה הראשונה שלו, מאצ'בן, סופו, או כל אחד מהרשימה הזאת, לפרקינס. גם בלאט יודע שהוא עבר פציעה קשה, והוא לא שווה מיליון דולר. זה אומר שהוא לא רוצה אותו? ממש ממש לא. בלאט אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא מאוד אוהב את פרקינס, וירצה לראות אותו במכבי. אבל עד גבול מסוים. זה שבלאט רוצה אותו, זה לא אומר שהוא ישפוך עליו חצי מהתקציב, כמו שהוא לא רץ לתת להנדריקס מיליון וחצי דולר, ולהיתקע עם נגר ב300 אלף דולר כרכז, ועוד סנטר ברמה של יניב גרין. אני חושב שבלאט ילך על פרקינס, וירצה שהוא יבוא, אבל רק עם הוא יתפשר על סכומים נמוכים יותר, ולא המיליון דולר שהוא רוצה
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 04 מאי 2012, 12:53

אסף בוא נגיד שפרקינס ידרוש חצי מיליון , יתנו לו ? אי אפשר לדעת הרי לסמית לא רוצים לתת חצי מיליון....
זה כבר לא משנה, פרקינס, פארגו , בברלי או אוחיון או מישהו, למכבי יש קשיים כלכליים מאוד כבדים עם כל כך קשה להשאיר את סמית אוחיון ולהשאיר את אחד משחקני העונה ביורוליג תמורת 30 אלף דולר... עכשיו אני לא יודע לאן הכסף של הקבוצה הולך או לא, דברנו על זה המון בשנה שעברה.
אבל העובדה היא שאין מספיק כסף לחיזוק, אני בטוח שפדרמן לא לוקח לעצמו , ומצד שני אני בטוח שאני גם לא יודע לאן הולך כל הכסף...
ובכן אם אני לא יודע , אני יכול רק להשאר עם מה שהתקשורת אומרות ומה שהמנהלים עצמם אומרים, וזה נראה מאוד רע.
אני לא מתכוון להאשים כאן אף אחד מההנהלה, אני מביע תמיהה גדולה שגם שנה שעברה טענתי ותשובה כנראה לא נמצא.
בגלל זה אני חושב שלא צריך לצפות לשום דבר, כי קשה להאמין שיבוא לכאן שחקן ברמה גבוהה, וגם אם כן הוא לא ישאר....
אולי באמת הפתרון הוא לשחק עם 4 זרים בלבד, אולי לפחות יהיו 4 טובים....
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2012, 12:57

חביב אורנג'ד כתב:

פרקינס בסה"כ דורש מליון דולר נטו - בדיוק אותו סכום אותו מכבי הוציאה על עסקת מצ'באן ובדיוק אותו סכום עבורו חתם כאן מאצ'יי לאמפה.
רק העונה שיחק במכבי גארד כמו לנגפורד שהשתכר בכ850 אלף דולר נטו ועוד שחקן בשם סופוקליס שחוטרציאנטיס שהרוויח סכום המוערך ב900 אלף דולר נטו.
גם שחקן כמו ג'רמי פארגו חתם בקיץ על חוזה שלכ900 אלף דולר נטו לעונה וכרגע מכבי מנהלת מו"מ עם ריצ'רד הנדריקס שגם לו יש דרישות כספיות מאוד גבוהות שנעות באיזור המליון דולר נטו לעונה.
כמו שאני רואה את הדברים, למכבי יש את היכולת להחתים את פרקינס והיא גם יכלה לעשות זאת (ברמה העובדתית) כבר העונה.
אישית, אני חושב שסוגיית פרקינס לא קמה ונופלת רק משיקולים כלכליים וכנראה שיש כאן עוד גורמים.

מה כ"כ קשה להבין? פרקינס הוא לא שחקן שמשלמים עליו מליון דולר, ולכן זה מה שמפיל את העסקה מבחינת מכבי.
שילמו לכל מיני שחקנים, כל מיני סכומים. אבל זה לא קשור לעניין בכלל. לפרקינס לא ישלמו את הסכומים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2012, 13:53

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מה כ"כ קשה להבין? פרקינס הוא לא שחקן שמשלמים עליו מליון דולר, ולכן זה מה שמפיל את העסקה מבחינת מכבי.
שילמו לכל מיני שחקנים, כל מיני סכומים. אבל זה לא קשור לעניין בכלל. לפרקינס לא ישלמו את הסכומים האלה.

עם כן, יש הבדל מאוד משמעותי בין לומר שלמכבי אין כסף להביא רכז ברמה, לבין הרצון והיכולת של מכבי לשלם לפרקינס את הסכומים שהוא דורש.
לא לגמרי מסתדר עם העובדה שבלאט רוצה את פרקינס, אבל שיהיה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מאי 2012, 13:55

בלאט גם רוצה את אוחיון, אבל אם הוא ידרוש לדוגמה 600 אלף דולר, אז תשמע מדיוויד בדיוק את אותן האמירות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2012, 14:26

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

עם כן, יש הבדל מאוד משמעותי בין לומר שלמכבי אין כסף להביא רכז ברמה, לבין הרצון והיכולת של מכבי לשלם לפרקינס את הסכומים שהוא דורש.
לא לגמרי מסתדר עם העובדה שבלאט רוצה את פרקינס, אבל שיהיה.

אני חושב שבלאט רוצה את פרקינס, אבל הוא רוצה את דיאמנטידיס יותר. הוא גם רוצה את אוחיון, אבל את נבארו יותר...
לכל אחד יש את המחיר שלו, והרצונות של בלאט לא מנותקים מזה.

אני חושב שבלאט רוצה את פרקינס יחד עם לאנגפורד, אבל אם לאנג יעזוב, אז הוא ירצה שחקן חזק יותר שיוכל להיות הלידר של הקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 04 מאי 2012, 15:00

פרקינס בדרך לקבל אזרחות גאורגית , ובזה הסיפור שלנו איתו נגמר... :sad1
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... sport.html
~BenTom~

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 15:07

~BenTom~ כתב:פרקינס בדרך לקבל אזרחות גאורגית , ובזה הסיפור שלנו איתו נגמר... :sad1

הוא התחתן עם גרגמל?? :bigsmile2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 04 מאי 2012, 15:12

חנו'ש כתב:
~BenTom~ כתב:פרקינס בדרך לקבל אזרחות גאורגית , ובזה הסיפור שלנו איתו נגמר... :sad1

הוא התחתן עם גרגמל?? :bigsmile2

יש מצב אבל יכול להיות גם עם מרקושווילי
~BenTom~

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 16:24

where is the love? כתב:אסף בוא נגיד שפרקינס ידרוש חצי מיליון , יתנו לו ? אי אפשר לדעת הרי לסמית לא רוצים לתת חצי מיליון....
זה כבר לא משנה, פרקינס, פארגו , בברלי או אוחיון או מישהו, למכבי יש קשיים כלכליים מאוד כבדים עם כל כך קשה להשאיר את סמית אוחיון ולהשאיר את אחד משחקני העונה ביורוליג תמורת 30 אלף דולר... עכשיו אני לא יודע לאן הכסף של הקבוצה הולך או לא, דברנו על זה המון בשנה שעברה.
אבל העובדה היא שאין מספיק כסף לחיזוק, אני בטוח שפדרמן לא לוקח לעצמו , ומצד שני אני בטוח שאני גם לא יודע לאן הולך כל הכסף...
ובכן אם אני לא יודע , אני יכול רק להשאר עם מה שהתקשורת אומרות ומה שהמנהלים עצמם אומרים, וזה נראה מאוד רע.
אני לא מתכוון להאשים כאן אף אחד מההנהלה, אני מביע תמיהה גדולה שגם שנה שעברה טענתי ותשובה כנראה לא נמצא.
בגלל זה אני חושב שלא צריך לצפות לשום דבר, כי קשה להאמין שיבוא לכאן שחקן ברמה גבוהה, וגם אם כן הוא לא ישאר....
אולי באמת הפתרון הוא לשחק עם 4 זרים בלבד, אולי לפחות יהיו 4 טובים....

אם פרקינס ידרוש ממכבי חצי מיליון דולר, אני מאמין שהוא יהיה פה. מי לא רוצה לתת לסמית' חצי מיליון? איפה קראת את זה? הרי רק לפני פחות מחודש הפעילו את האופציה עליו, והוא יקבל פה חצי מיליון דולר שנה הבאה.
קשה להשאיר את סמית' ואוחיון? אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הדברים האלה, באמת. מה קשה כל כך להשאיר אותם? שניהם יהיו פה שנה הבאה, בוודאות. למכבי יש בעיות כלכליות, אבל לא צריך להגיזם. מכבי ובלאט רוצים את פרקינס. אם זה נכון או לא להביא אותו, זה משהו אחר. הוא דורש מיליון דולר, ומכבי לא יתנו לו את זה. ואני חושב שאף קבוצה באירופה לא תיתן לו את זה. אבל בחצי מיליון מכבי יקחו אותו. אפשר לחשוב אנחנו פרטיזן שמשלמים 200 אלף דולר מקסימום לכל שחקן...
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 04 מאי 2012, 16:43

בקצב הזה קאנטו תצטרך להחליף את שמה למכבי טביליסי
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 מאי 2012, 18:02

מה זה הסיפור הזה שכל פלוץ מקבל אזרחות אירופאית?
אתה כאילו צריך להגיד מה המאכל לאומי של המדינה המסויימת ואתה מקבל אזרחות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 18:42

LIAV10 כתב:מה זה הסיפור הזה שכל פלוץ מקבל אזרחות אירופאית?
אתה כאילו צריך להגיד מה המאכל לאומי של המדינה המסויימת ואתה מקבל אזרחות?

גם משלמים לא מעט כסף בשביל הדרכון וגם המדינות מרוויחות מזה כי מצופה משחקן שמקבל דרכון שיבוא לשחק בקיץ בנבחרת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Jack55 ו־14 אורחים