*** צפייה משתופת בפיינל-פור הישראלי ***

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

*** צפייה משתופת בפיינל-פור הישראלי ***

הודעהעל ידי עזריאל » 04 מאי 2012, 12:55

אוהדים ואוהבי כדורסל יקרים,

כמו שהבטחנו לכם כשיצאנו לדרך - אנחנו שמחים להודיע על אירוע צפייה אלטרנטיבי למשחקי הפיינל-פור, כחלק מהחרמת המשחקים.

האירוע הראשון יתקיים בערב חצי הגמר, ה- 22 במאי, ואם תעלה הקבוצה לגמר, יתקיים אירוע נוסף באולם הגדול ביום הגמר יומיים לאחר מכן, יום חמישי ה- 24 במאי. במסגרת האירוע יוקרנו המשחקים על גבי מסך ענק. צפויות הפתעות נוספות עליהן נודיע בהמשך.

אנחנו קוראים לכל מי שמאמין שהשיטה לא ספורטיבית, אך עדיין רוצה לחוות את חווית המשחק ביחד עם שאר האוהדים הצהובים, להגיע לבית דני. אנחנו מאמינים שהשיטה מבזה את ערכי הספורט, ומבטיחים לספק חוויה אמיתית, לא הרחק מהמשחק עצמו.

אנחנו יודעים שלאף אחד מכם לא קל לוותר על המשחקים המשמעותיים כל כך עבור הקבוצה, ולכן, אנחנו מבטיחים ליצור אווירה ביתית מלאה בעידוד ובאהבת ספורט אמיתית וטהורה.

עבור מי שמעוניין להגיע ולא יודע איך, נוציא עבורכם הסעות בחינם מיד-אליהו לבית-דני.

כמו כן, אם מישהו כבר קנה כרטיס למשחקים עצמם ורוצה לבטל את ההזמנה, ניתן לעשות את זאת עד שבעה ימי עסקים לפני קיום האירוע. נשמח לעזור למעוניינים.

אנא הפיצו לכל חבריכם, ואפילו חשוב מכך - הגיעו לאירוע!!

לינק לעמוד המחאה:
https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D ... 8395231968

לינק לאירוע הצפייה בפייסבוק:
https://www.facebook.com/events/348690308521289/
עזריאל

Re: *** צפייה משתופת בפיינל-פור הישראלי ***

הודעהעל ידי refael » 04 מאי 2012, 12:58

אני חושב שצריך לעשות את המעט הכבוד הזה וכן ללכת למשחק ולתת תחושה של פיינל פור.
הקבוצה הזאת עבדה כל השנה כדי להגיע למעמד הזה צריך לכבד את זה וכן להגיע, בכל מקרה זה יהיה הפיינל פור האחרון לפי הדיבורים כמו עוד שינויים שיעשו שנה הבאה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 13:34

refael כתב:אני חושב שצריך לעשות את המעט הכבוד הזה וכן ללכת למשחק ולתת תחושה של פיינל פור.
הקבוצה הזאת עבדה כל השנה כדי להגיע למעמד הזה צריך לכבד את זה וכן להגיע, בכל מקרה זה יהיה הפיינל פור האחרון לפי הדיבורים כמו עוד שינויים שיעשו שנה הבאה.

ללכת לפיינלפור יהיה פרס לקופל לא פרס למכבי
המועדון הרי לא הזמין כרטיסים, זה אומר שהוא תומך במאבק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי עזריאל » 04 מאי 2012, 13:38

refael כתב:אני חושב שצריך לעשות את המעט הכבוד הזה וכן ללכת למשחק ולתת תחושה של פיינל פור.

אתה מוזמן לקרוא את הנושא שפרסמנו לפי מספר חודשים, לגבי המחאה: viewtopic.php?f=2&t=786

בכל מקרה, השינויים שאתה מדבר עליהם, הם תוצאה ישירה של המחאה שלנו. בכל משחק ליגה בחודשים האחרונים הופיע שלט כנגד השיטה, חולקו עשרות אלפי פליירים כנגד השיטה , תפאורות נגד השיטה, גיוס אנשי תקשורת למחאה, הפגנות מול ישיבות המנהלת ובקרוב ננקוט בעוד צעדים (כנס לעמוד המחאה בפייסבוק כדי לראות את כל הפעילויות שבוצעו) .

ברגע שאנחנו לא מגיעים אנחנו פוגעים בקופל ובמנהלת מבחינה כלכלית. מכבי לא שריינה לעצמה כרטיסים כבכל שנה (מדובר על כ5000 כרטיסים). אנחנו רוצים לגרום לקופל להבין שהפיינל-פור, לא רק שהוא לא ספורטיבי ולא הוגן, הוא גם לא משתלם מבחינה כלכלית.
אנחנו בדרך הנכונה, קופל כבר בלחץ : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224303,00.html
עזריאל

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 13:53

על איזה שינויים אתה מדבר?
לא הקשבת לפאנל שהיה רק היום?
90% מהאידיוטים שמנהלים את הענף הזה חושבים שהקרנבל של קופל זו המתנה הכי גדולה שיכלו לתת להם.
נראה לך שהם יסכימו לשנות את זה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2012, 14:10

אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.
מה עשה דני קליין? על אף שלא שמענו ממנו מקובצות תלונות על נושא זה בעבר (הרבה בגלל שני גביעים בהם מגדל זכתה ביד-אליהו), הוא פתאום שלף אותו יום לני חצי גמר הגביע ואיים שאם לא תשונה השיטה, קבוצות לא תופיע לחצאי הגמר.
מה עשה האיגוד? האיגוד אמנם לא יכל לשנות את מקום חצי גמר וגמר גביע המדינה בהתראה כ"כ קצרה, אבל מיד לאחר סיום מפעל הגביע פעלו לשנות את הדברים וכבר בכעונה שאחרי, האירוע התקיים במגרש אחר וכך היו גם הדברים למשך מספר עונות.

אולי למכבי כדאי ללמוד משהו מן העבריין דני קליין. אולי במקום לצאת עכשיו בדרישות לשינוי, יהיה כדאי יותר לשמור את הקלפים לרגעי האמת.
כאשר הדבר יגיע כהפתעה לקופל וחבורתו, אולי רק אז יזוזו דברים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 14:19

חביב אורנג'ד כתב:אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.
מה עשה דני קליין? על אף שלא שמענו ממנו מקובצות תלונות על נושא זה בעבר (הרבה בגלל שני גביעים בהם מגדל זכתה ביד-אליהו), הוא פתאום שלף אותו יום לני חצי גמר הגביע ואיים שאם לא תשונה השיטה, קבוצות לא תופיע לחצאי הגמר.
מה עשה האיגוד? האיגוד אמנם לא יכל לשנות את מקום חצי גמר וגמר גביע המדינה בהתראה כ"כ קצרה, אבל מיד לאחר סיום מפעל הגביע פעלו לשנות את הדברים וכבר בכעונה שאחרי, האירוע התקיים במגרש אחר וכך היו גם הדברים למשך מספר עונות.

אולי למכבי כדאי ללמוד משהו מן העבריין דני קליין. אולי במקום לצאת עכשיו בדרישות לשינוי, יהיה כדאי יותר לשמור את הקלפים לרגעי האמת.

זו בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת.
הבעיה היא שמכבי "הרשמית" פחדנית מידי לבצע מהלך כזה.
לכן היא רק מביעה תמיכה בשתיקה במחאה של האוהדים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2012, 14:23

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.

אני חושב שעכשיו, כאשר מכבי עם הגב אל הקיר וכאשר יריד ההבלים המכונה ה"פאנל" לא בא לקרתה של מכבי, כל מה שנותר זה צעדים מסוג זה.
מכבי ניסתה כמעט כל דרך דמוקרטית בכדי להשפיע ולנסות לשנות, אבל נראה ששום דבר לא עוזר. אולי באמת כדאי לאמץ שיטה שכבר עבדה בעבר ושיכולה באמת לגרום לזעזוע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 14:26

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:

אני חושב שעכשיו, כאשר מכבי עם הגב אל הקיר וכאשר יריד ההבלים המכונה ה"פאנל" לא בא לקרתה של מכבי, כל מה שנותר זה צעדים מסוג זה.
מכבי ניסתה כמעט כל דרך דמוקרטית בכדי להשפיע ולנסות לשנות, אבל נראה ששום דבר לא עוזר. אולי באמת כדאי לאמץ שיטה שכבר עבדה בעבר ושיכולה באמת לגרום לזעזוע.

הלוואי, אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יקרה.
מי יודע, לפעמים יש גם הפתעות בחיים.... :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 14:44

אם מכבי עושה את אותו דבר כמו הגועל אני חושבת שפשוט ישמחו שאנחנו לא מגיעים לפיינל פור ואז יתגאו שוב פעם בטור סטייל ''מתוק לה מתוק לה'' ששוב פעם קבוצה אחרת שהיא לא מכבי לקחה אליפות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 15:12

Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי עושה את אותו דבר כמו הגועל אני חושבת שפשוט ישמחו שאנחנו לא מגיעים לפיינל פור ואז יתגאו שוב פעם בטור סטייל ''מתוק לה מתוק לה'' ששוב פעם קבוצה אחרת שהיא לא מכבי לקחה אליפות

כשמכבי איימה לפני שנה על היורוליג שאם לא יזיזו את שעת הגמר היא לא תגיע לפיינל פור, זה דווקא עבד.
אבל כמובן שכאן התעמתנו מול אנשי ספורט אמיתיים שהספורטיביות חשובה להם, בניגוד לטמבלים שמנהלים את הליגה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 15:15

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי עושה את אותו דבר כמו הגועל אני חושבת שפשוט ישמחו שאנחנו לא מגיעים לפיינל פור ואז יתגאו שוב פעם בטור סטייל ''מתוק לה מתוק לה'' ששוב פעם קבוצה אחרת שהיא לא מכבי לקחה אליפות

כשמכבי איימה לפני שנה על היורוליג שאם לא יזיזו את שעת הגמר היא לא תגיע לפיינל פור, זה דווקא עבד.
אבל כמובן שכאן התעמתנו מול אנשי ספורט אמיתיים שהספורטיביות חשובה להם, בניגוד לטמבלים שמנהלים את הליגה....

ג'ורדי אולי בקטע של שואו והוא אוהב את הפיינל פור אבל הוא גם יודע מה מכבי שווה ליורוליג
קופל לעומת זאת חושב שהוא פי מליון ממכבי והוא מתנהג בהתאם..לא שם עלינו ז*ן

הליגה האדריאטית מזילה עלינו ריר כמו שאמור להיות עם ליגה שיודעת מה יש לה ביד בדמות מכבי אבל פה באווירה הישראלית זה הכל עניין של כבוד ו''מי הם בכלל?! רק אני קובע!!''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 04 מאי 2012, 15:36

אני באמת חושב שמגיעות מילים חמות לאוהדים שיזמו את החרם על הפיינל 4.
עד כמה שהמחאה הזאת ראויה ומבורכת אין לה שום סיכוי להצליח. רוב הקבוצות לא יתנו יד לביטול אותה השיטה מאחר והיא מאפשרת להם סיכוי יותר גבוה לקחת "אליפות" מבלי להשקיע סכומי כסף משמעותיים. גם אם יקרה הנס והפיינל 4 יבוטל, מה יהיה עם ההגבלה על מספר הזרים?
מישהו רואה את מכבי משחקת עם 3 זרים באירופה? דרך אגב גם החוק הרוסי הוא גרוע- כי הוא יוצר קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחרת לליגה.

בקיצור- מאחר ומההשתתפות בליגה הזאת לא יצא שום דבר טוב למכבי אני מציע לאוהדים להתחיל להפנות את המחאה שלהם לעבר הנהלת הקבוצה כדי שזאת תוציא את מכבי מהליגה הישראלית התת בינונית והמתפוררת של קופל. אין ברירה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 15:39

סוף סוף 2 אוהדים שעונים בצורה כל כך יפה ואינטליגנטית, על כל הססמאות החלולות שמשמיעים תומכי הפיינל פור למיניהם:
http://www.the12thplayer.co.il/2012/02/ ... 7%9C/2852/

מצחיק לראות שבסוף הכתבה מביאים את התגובה של קופל לדברים שפשוט חוזר שוב בדיוק על כל אותם ססמאות מטומטמות ש-2 האוהדים ענו עליהם בצורה כל כך מפורטת ויפה.
פשוט אין לו שום משוב על הדברים הללו שהוא חוזר על אותם שטויות שלא משכנעות אף אחד (חוץ מכמה אנשים שטחיים וטיפשים שלא מסוגלים לראות מעבר לפופיק של עצמם).
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 15:45

אבי כתב:אני באמת חושב שמגיעות מילים חמות לאוהדים שיזמו את החרם על הפיינל 4.
עד כמה שהמחאה הזאת ראויה ומבורכת אין לה שום סיכוי להצליח. רוב הקבוצות לא יתנו יד לביטול אותה השיטה מאחר והיא מאפשרת להם סיכוי יותר גבוה לקחת "אליפות" מבלי להשקיע סכומי כסף משמעותיים. גם אם יקרה הנס והפיינל 4 יבוטל, מה יהיה עם ההגבלה על מספר הזרים?
מישהו רואה את מכבי משחקת עם 3 זרים באירופה? דרך אגב גם החוק הרוסי הוא גרוע- כי הוא יוצר קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחרת לליגה.

בקיצור- מאחר ומההשתתפות בליגה הזאת לא יצא שום דבר טוב למכבי אני מציע לאוהדים להתחיל להפנות את המחאה שלהם לעבר הנהלת הקבוצה כדי שזאת תוציא את מכבי מהליגה הישראלית התת בינונית והמתפוררת של קופל. אין ברירה אחרת.

אה ולא לרשום חצי מהזרים זה לא קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחת לליגה?
החוק הרוסי הוא הרע במיעוטו כי במילא ביורוליג מכבי פותחת עם שני ישראלים(אוחיון ואליהו)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 15:53

כל הכבוד! המחאה הזאת יכולה להיות ההתחלה בשינויי שצריך לעבור על הכדורסל הישראלי

אבי-אני לא חושב שהחוק הרוסי ייצור 2 קבוצות, כי מכבי, גם בהרכבים החזקים שלה, בדרך כלל משחקת עם ישראלים. אם יהיו פה אליהו, הלפרין, אוחיון, פניני, ואולי גם לנדסברג ובלו, הם יכולים בכיף לסגור 80 דקות, גם בליגה וגם ביורוליג.
אם יחזרו לחוק הרוסי, אבל בלי הגבלת זרים, או שאפשר לרשום 6 זרים, אז זה בסדר. 5 זרים ומטה-לעזוב את הליגה. בלי משחקים ובלי משחקים. פעם אחת במקום לאיים, מכבי צריכה לפעול. ואז נראה את קופל והלהקה שלו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 15:57

asafb96 כתב:כל הכבוד! המחאה הזאת יכולה להיות ההתחלה בשינויי שצריך לעבור על הכדורסל הישראלי

אבי-אני לא חושב שהחוק הרוסי ייצור 2 קבוצות, כי מכבי, גם בהרכבים החזקים שלה, בדרך כלל משחקת עם ישראלים. אם יהיו פה אליהו, הלפרין, אוחיון, פניני, ואולי גם לנדסברג ובלו, הם יכולים בכיף לסגור 80 דקות, גם בליגה וגם ביורוליג.
אם יחזרו לחוק הרוסי, אבל בלי הגבלת זרים, או שאפשר לרשום 6 זרים, אז זה בסדר. 5 זרים ומטה-לעזוב את הליגה. בלי משחקים ובלי משחקים. פעם אחת במקום לאיים, מכבי צריכה לפעול. ואז נראה את קופל והלהקה שלו

זה מה שמפריע לי
אני אפילו לא מפתחת ציפיות שיודיעו על עזיבה כי אני לא מאמינה להם אז שקופל יאמין?
עצוב שהפכנו להיות כלב שנובח וכולם יודעים שהוא לא ינשוך
בא לי שהאיומים האלה יהיו קונקרטיים ופשוט יודיעו ''ביי''
כי האדריאטית כבר אמרה שאם אנחנו עוזבים השנה הם לא יצרפו שוב קבוצות לא מהאזור
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 04 מאי 2012, 16:25

Holiday_Armadillo כתב:

אה ולא לרשום חצי מהזרים זה לא קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחת לליגה?
החוק הרוסי הוא הרע במיעוטו כי במילא ביורוליג מכבי פותחת עם שני ישראלים(אוחיון ואליהו)

זה נבלה וזה טריפה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 מאי 2012, 03:57

נראלי לי שכולם מצינו את הליגה ישראלית , מה בעיה לעזוב לשנה שנתיים ? באדריאטית לפחות מקבלים כבוד . אם אפשר גם VTB בא בחשבון . במקביל לעזיבה , מומלץ שארץ 5 ( שעלים שלו הם משפחת רקנטי ) יבטלו גם הסכם שידורים ואז קופליה - כבר פחות הכנסות יהו שלהם . גם לוטו לא בטוח שימשיכו חסות .
עד שלא מפדרים לא יפול האסימון שהצלחה הכלכלית בא הצלחות באירופה לא יהיה כאן שום תחרות ושום נעליים . ליגה טובה היתה כאשר גם - י-ם הצליחה ביול"ב , גם גועל ת"א שיחקה באירופה , וגם מכבי רעננה ז"ל .
לגבי חיים אחיון ואדון מאשקלון לשני הם זכות דיבור בכלל . אחד גנב את שכות לשחק בליגת העל בהמלך מסריח - שנה ראשונה - הצטרף כמשקיע וחיבר למ"א גליל עליון את מ"א גלבוע , שנה לאחר מכן אחרי שבגליל לא רצו לתת את הכסף ציבורי ( הוא ידע על כך ) הוא לקח את הקבוצה עם משורת לגלבוע ונגמר הסיפור . בגלבוע לאחיון יש קמביחנות נדלן ובעלות שלו על קבוצת כדורסל משפרת תדמית . השני בכלל י ליגה עם האשקלון שלו - הוא זה שקנה ההשתתפות בקופליה בכסף ולא מכבי .... אל איזה ספורטיביות וחלומות הוא מדבר ... אם אתה תומך שוויון אז תשחק בלאומית ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי עזריאל » 05 מאי 2012, 17:43

המחאה לא תופנה בשום אופן אל הקבוצה, למחות נגד ההנהלה שלנו ז"א- פגיעה ישירה בקבוצה. פגיעה בקבוצה זה הדבר האחרון שאנחנו רוצים.
אנחנו מוחים כנגד שיטת הפיינל-פור, שבאה לפגוע אך ורק במכבי. יהיה קצת אבסורדי לפגוע במכבי ע"י מחאה כנגד ההנהלה.

אתה מדבר על בעלי הקבוצות בתור אלה שמחליטים, אבל בסופו של דבר, דעת הקהל והכיס של קופל הם הדברים שיכריעו אם הפיינל-פור ימשיך. כמו שאתה יודע, אלו הדברים שהכי מעניינים את קופל.
כרגע יותר ויותר אנשי תקשורת תמוכים במחאה שלנו, חילקנו עשרות אלפי פליירים שמסברים את ההיגיון שבמחאה. אנחנו מנסים לשנות את דעת הקהל- ועד עכשיו זה עובד לא רע. תראה את הדיון שמתעורר לגבי המשך הפיינל-פור, ואת התגובות בעולם הספורט.

לגבי הפגיעה בכיס- קופל עכשיו בלחץ מחשש לפגיעה בהכנסות, ומוכן לשלם לקבוצות אחוזים עבור מכירת כרטיסים לפיינל-פור. נמכרו עד עכשיו חצי מהכרטיסים לעומת שנה שעברה ( כ5000 היום לעומת 10000 לפני כשנה), כך שגם כאן אנחנו בדרך הנכונה, אבל עד האירוע עצמו לא נוכל לדעת אם הצלחנו. אין ספק שהאולם יהיה מלא. השאלה אם ע"י אנשים שקנו כרטיסים או ע"י הזמנות שקופל יחלק בשביל לא להביך את עצמו.
עזריאל

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים