המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:אני חושב שצריך לעשות את המעט הכבוד הזה וכן ללכת למשחק ולתת תחושה של פיינל פור.
הקבוצה הזאת עבדה כל השנה כדי להגיע למעמד הזה צריך לכבד את זה וכן להגיע, בכל מקרה זה יהיה הפיינל פור האחרון לפי הדיבורים כמו עוד שינויים שיעשו שנה הבאה.
refael כתב:אני חושב שצריך לעשות את המעט הכבוד הזה וכן ללכת למשחק ולתת תחושה של פיינל פור.
הקבוצה הזאת עבדה כל השנה כדי להגיע למעמד הזה צריך לכבד את זה וכן להגיע, בכל מקרה זה יהיה הפיינל פור האחרון לפי הדיבורים כמו עוד שינויים שיעשו שנה הבאה.
חביב אורנג'ד כתב:אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.
מה עשה דני קליין? על אף שלא שמענו ממנו מקובצות תלונות על נושא זה בעבר (הרבה בגלל שני גביעים בהם מגדל זכתה ביד-אליהו), הוא פתאום שלף אותו יום לני חצי גמר הגביע ואיים שאם לא תשונה השיטה, קבוצות לא תופיע לחצאי הגמר.
מה עשה האיגוד? האיגוד אמנם לא יכל לשנות את מקום חצי גמר וגמר גביע המדינה בהתראה כ"כ קצרה, אבל מיד לאחר סיום מפעל הגביע פעלו לשנות את הדברים וכבר בכעונה שאחרי, האירוע התקיים במגרש אחר וכך היו גם הדברים למשך מספר עונות.
אולי למכבי כדאי ללמוד משהו מן העבריין דני קליין. אולי במקום לצאת עכשיו בדרישות לשינוי, יהיה כדאי יותר לשמור את הקלפים לרגעי האמת.
כאשר הדבר יגיע כהפתעה לקופל וחבורתו, אולי רק אז יזוזו דברים.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.
מה עשה דני קליין? על אף שלא שמענו ממנו מקובצות תלונות על נושא זה בעבר (הרבה בגלל שני גביעים בהם מגדל זכתה ביד-אליהו), הוא פתאום שלף אותו יום לני חצי גמר הגביע ואיים שאם לא תשונה השיטה, קבוצות לא תופיע לחצאי הגמר.
מה עשה האיגוד? האיגוד אמנם לא יכל לשנות את מקום חצי גמר וגמר גביע המדינה בהתראה כ"כ קצרה, אבל מיד לאחר סיום מפעל הגביע פעלו לשנות את הדברים וכבר בכעונה שאחרי, האירוע התקיים במגרש אחר וכך היו גם הדברים למשך מספר עונות.
אולי למכבי כדאי ללמוד משהו מן העבריין דני קליין. אולי במקום לצאת עכשיו בדרישות לשינוי, יהיה כדאי יותר לשמור את הקלפים לרגעי האמת.
זו בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת.
הבעיה היא שמכבי "הרשמית" פחדנית מידי לבצע מהלך כזה.
לכן היא רק מביעה תמיכה בשתיקה במחאה של האוהדים.
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני מזכיר לכולפ שלני משהו כמו עשר שנים, המגדל ירושליים לא היו מרוצים משיטת הגביע ומכך ששלבי חצי הגמר והגמר לא מתקיימים במגרש נייטרלי.
זו בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת.
הבעיה היא שמכבי "הרשמית" פחדנית מידי לבצע מהלך כזה.
לכן היא רק מביעה תמיכה בשתיקה במחאה של האוהדים.
אני חושב שעכשיו, כאשר מכבי עם הגב אל הקיר וכאשר יריד ההבלים המכונה ה"פאנל" לא בא לקרתה של מכבי, כל מה שנותר זה צעדים מסוג זה.
מכבי ניסתה כמעט כל דרך דמוקרטית בכדי להשפיע ולנסות לשנות, אבל נראה ששום דבר לא עוזר. אולי באמת כדאי לאמץ שיטה שכבר עבדה בעבר ושיכולה באמת לגרום לזעזוע.
Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי עושה את אותו דבר כמו הגועל אני חושבת שפשוט ישמחו שאנחנו לא מגיעים לפיינל פור ואז יתגאו שוב פעם בטור סטייל ''מתוק לה מתוק לה'' ששוב פעם קבוצה אחרת שהיא לא מכבי לקחה אליפות
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מכבי עושה את אותו דבר כמו הגועל אני חושבת שפשוט ישמחו שאנחנו לא מגיעים לפיינל פור ואז יתגאו שוב פעם בטור סטייל ''מתוק לה מתוק לה'' ששוב פעם קבוצה אחרת שהיא לא מכבי לקחה אליפות
כשמכבי איימה לפני שנה על היורוליג שאם לא יזיזו את שעת הגמר היא לא תגיע לפיינל פור, זה דווקא עבד.
אבל כמובן שכאן התעמתנו מול אנשי ספורט אמיתיים שהספורטיביות חשובה להם, בניגוד לטמבלים שמנהלים את הליגה....
אבי כתב:אני באמת חושב שמגיעות מילים חמות לאוהדים שיזמו את החרם על הפיינל 4.
עד כמה שהמחאה הזאת ראויה ומבורכת אין לה שום סיכוי להצליח. רוב הקבוצות לא יתנו יד לביטול אותה השיטה מאחר והיא מאפשרת להם סיכוי יותר גבוה לקחת "אליפות" מבלי להשקיע סכומי כסף משמעותיים. גם אם יקרה הנס והפיינל 4 יבוטל, מה יהיה עם ההגבלה על מספר הזרים?
מישהו רואה את מכבי משחקת עם 3 זרים באירופה? דרך אגב גם החוק הרוסי הוא גרוע- כי הוא יוצר קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחרת לליגה.
בקיצור- מאחר ומההשתתפות בליגה הזאת לא יצא שום דבר טוב למכבי אני מציע לאוהדים להתחיל להפנות את המחאה שלהם לעבר הנהלת הקבוצה כדי שזאת תוציא את מכבי מהליגה הישראלית התת בינונית והמתפוררת של קופל. אין ברירה אחרת.
asafb96 כתב:כל הכבוד! המחאה הזאת יכולה להיות ההתחלה בשינויי שצריך לעבור על הכדורסל הישראלי
אבי-אני לא חושב שהחוק הרוסי ייצור 2 קבוצות, כי מכבי, גם בהרכבים החזקים שלה, בדרך כלל משחקת עם ישראלים. אם יהיו פה אליהו, הלפרין, אוחיון, פניני, ואולי גם לנדסברג ובלו, הם יכולים בכיף לסגור 80 דקות, גם בליגה וגם ביורוליג.
אם יחזרו לחוק הרוסי, אבל בלי הגבלת זרים, או שאפשר לרשום 6 זרים, אז זה בסדר. 5 זרים ומטה-לעזוב את הליגה. בלי משחקים ובלי משחקים. פעם אחת במקום לאיים, מכבי צריכה לפעול. ואז נראה את קופל והלהקה שלו
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:אני באמת חושב שמגיעות מילים חמות לאוהדים שיזמו את החרם על הפיינל 4.
עד כמה שהמחאה הזאת ראויה ומבורכת אין לה שום סיכוי להצליח. רוב הקבוצות לא יתנו יד לביטול אותה השיטה מאחר והיא מאפשרת להם סיכוי יותר גבוה לקחת "אליפות" מבלי להשקיע סכומי כסף משמעותיים. גם אם יקרה הנס והפיינל 4 יבוטל, מה יהיה עם ההגבלה על מספר הזרים?
מישהו רואה את מכבי משחקת עם 3 זרים באירופה? דרך אגב גם החוק הרוסי הוא גרוע- כי הוא יוצר קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחרת לליגה.
בקיצור- מאחר ומההשתתפות בליגה הזאת לא יצא שום דבר טוב למכבי אני מציע לאוהדים להתחיל להפנות את המחאה שלהם לעבר הנהלת הקבוצה כדי שזאת תוציא את מכבי מהליגה הישראלית התת בינונית והמתפוררת של קופל. אין ברירה אחרת.
אה ולא לרשום חצי מהזרים זה לא קבוצה אחת לאירופה וקבוצה אחת לליגה?
החוק הרוסי הוא הרע במיעוטו כי במילא ביורוליג מכבי פותחת עם שני ישראלים(אוחיון ואליהו)
אבי כתב:אני באמת חושב שמגיעות מילים חמות לאוהדים שיזמו את החרם על הפיינל 4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים