התכנית של מכבי ת"א: ליגה בין 4 הראשונות במקום הפיינל פור

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: התכנית של מכבי ת"א: ליגה בין 4 הראשונות במקום הפיינל פור

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 מאי 2012, 22:47

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.
אין לו שום תרבות דיון, היה יותר מתאים לו בענף הכדורגל....

יותר גרוע מזה היא הצביעות שלו. פתאום כשהוא קיבל הצעה ממכבי, אז הוא שכח
את כל העקרונות שלו. עכשיו הוא שוב יוצא מהחור שלו.

לא יצא לי לראות ולשמוע את כל הדברים שאפי אמר (או יותר נכון, צרח). האם הוא התיחס למגבלת הזרים ושיטת הפיינל-פור?
אם כן, מה היו עמדותיו?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 מאי 2012, 22:56

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.
אין לו שום תרבות דיון, היה יותר מתאים לו בענף הכדורגל....

יותר גרוע מזה היא הצביעות שלו. פתאום כשהוא קיבל הצעה ממכבי, אז הוא שכח
את כל העקרונות שלו. עכשיו הוא שוב יוצא מהחור שלו.

לא יצא לי לראות ולשמוע את כל הדברים שאפי אמר (או יותר נכון, צרח). האם הוא התיחס למגבלת הזרים ושיטת הפיינל-פור?
אם כן, מה היו עמדותיו?

לא משהו שאוהד מכבי היה שמח לשמוע..

הוא אמר שצריך להמשיך שנה הבאה עם 4 זרים ובשנה שלאחר מכן לרדת ל-3..
את הפיינל פור הוא רוצה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אבי » 05 מאי 2012, 03:42

שמוליק כתב:מכבי לא תעזוב את הליגה. ויכוח סרק ה LSD VCD VTB.

הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.
השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.

אם האליפות של הליגה לא חשובה לך, אז למה להישאר בליגה???
כישרונות מליגת קופל (לא שיש כאלה) אפשר להחתים במכבי גם מבלי לשחק בליגה המקומית העלובה.
הנבחרת והתרומה לקהילה מעניינות כקליפת השום.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי שמוליק » 05 מאי 2012, 05:11

אבי כתב:

השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.

אם האליפות של הליגה לא חשובה לך, אז למה להישאר בליגה???
כישרונות מליגת קופל (לא שיש כאלה) אפשר להחתים במכבי גם מבלי לשחק בליגה המקומית העלובה.
הנבחרת והתרומה לקהילה מעניינות כקליפת השום.

ליגה חשובה רק כי אנחנו ישראלים ולא כי היא מעניינת או מותחת. אתה ישראלי וגם אני. כולם יודעים שלא לוקחים בליגת קופל אליפות אלא גונבים אותה. מה זה בדיוק מעניין מי אלופה בליגה הזו? מצד שני, כיף לראות את מכבי משחקת/מתאמנת במשחק חי או שידור ישיר. אז מדוע לא להינות? לי אין שום בעיה לראות הליגה הישראלית כשפניני אליהו והלפרין מלהטטיפ עם שני זרים ששומרים על כושר (שוב, שהזרים שלנו לא ישבו "על אזרחי" ביציע).
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2012, 06:19

הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.

מה שאתה כותב זה מאוד רומנטי ויפה, אבל לחלוטין לא פרקטי.
מכבי בנתה את המוניטין שלה בין השאר בליגה המקומית. אי אפשר פתאום לבוא ולהגיד, שזה לא חשוב, על אף, שלחלק גדול מהאוהדים, זה באמת לא כזה חשוב כנראה.

מצד שני, תאמין לי שהדורון ג'מצ'י הבא יפרוץ, גם אם תהיה הגבלה שבכל רגע נתון חייבים להיות 5 זרים על המגרש. שחקנים כאלה כבר באמת לא גדלים כאן, אבל האשמה היא
לא על החוקים של הליגה. אם לשולמן, היה כשרון ייחודי, אז הוא היה מוצא דרך לקבל דקות.

בדיוק בגלל זה, אני חושב שצריך להפקיד את הענף, בידיים של איש כדורסל חזק, שאיכפת לו, ויש רק אחד כזה (יש עוד אחד, אבל לו קצת פחות איכפת).
האיש הזה יכול לעשות חריש בענף, להעביר סדרי עדיפויות חדשים, סטנדרטים חדשים, ושיטות חדשות לקידום של הענף, מה שכל הגוורדיה הרקובה שמנהלת את הענף
כבר שנים, לא תוכל לעשות גם בעוד 1000 שנה.
חוק כזה או אחר בליגת העל לא ישנה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 05 מאי 2012, 06:55

ליגה חשובה רק כי אנחנו ישראלים ולא כי היא מעניינת או מותחת. אתה ישראלי וגם אני.

בגלל שאנחנו ישראלים אנחנו נתלה ביום העצמאות דגל גדול ויפה על המרפסת וגם נביא אותו למשחקים באדריאטית ביד אליהו...
זאת לא סיבה להשאר בליגה של הדוצ'ה.

מצד שני, כיף לראות את מכבי משחקת/מתאמנת במשחק חי או שידור ישיר. אז מדוע לא להינות?

הרבה יותר כיף לראות את מכבי משחקת עם ההרכב הכי חזק שלה, מבלי שקופל-אוחיון-בירנבויים יגידו לנו כמה זרים מותר לשתף.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מאי 2012, 17:55

מישהו שם לב מי אמר הכי הרבה דברי טעם אתמול בפאנל?
רקנאטי..אבל זה של בני השרון
היחיד שלא בא מהכיוון של הקיפוח וכמה אנחנו מסכנים ונתן דרכים אמיתיות בשביל להעלות את הרמה בליגה
הוא אמר שצריך להעלות את הקבוצות לרמה של מכבי ולא לנסות להגביל את מכבי בשביל להוריד אותה לרמה של הליגה
שצריך לצמצם את מספר הקבוצות בשביל שיהיה יותר כסף בשביל החלוקה
למצוא משקיעים, ספונסרים, אנשים שירצו להיכנס כבעלים לקבוצות ולשים הרבה כסף

"בעיניי הפיינל פור היא שיטה לא טובה ולא ספורטיבית. קבוצות שיכולות להיות לא טובות כל העונה פתאום יכולות לתפוס יום ולזכות באליפות. זה לא ספורטיבי. תקציבי המינימום יהיו יותר גדולים והפערים בין מכבי לשאר יצטמצמו והליגה תהיה יותר אטרקטיבית".

לסיום אמר רקנאטי: "אני לא חושב שצריך לעשות תקרת שכר ולהגביל את מכבי. זה לא פתרון להחליש את מכבי אלא להקטין את כמות הקבוצות בליגה ולהגדיל את התקציב שלהן. בנוסף לשכנע חברות להשקיע כתרומה לקהילה ולספורט ולהשקיע בקבוצות. היום רוב הקבוצות תלויות בגחמות של ראש עיר כזה או אחר וזה בוודאי לא בריא."

הוא רק איכזב אותי בזה שהוא תמך ב-4 זרים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מאי 2012, 18:18

Holiday_Armadillo כתב:מישהו שם לב מי אמר הכי הרבה דברי טעם אתמול בפאנל?
רקנאטי..אבל זה של בני השרון
היחיד שלא בא מהכיוון של הקיפוח וכמה אנחנו מסכנים ונתן דרכים אמיתיות בשביל להעלות את הרמה בליגה
הוא אמר שצריך להעלות את הקבוצות לרמה של מכבי ולא לנסות להגביל את מכבי בשביל להוריד אותה לרמה של הליגה
שצריך לצמצם את מספר הקבוצות בשביל שיהיה יותר כסף בשביל החלוקה
למצוא משקיעים, ספונסרים, אנשים שירצו להיכנס כבעלים לקבוצות ולשים הרבה כסף

"בעיניי הפיינל פור היא שיטה לא טובה ולא ספורטיבית. קבוצות שיכולות להיות לא טובות כל העונה פתאום יכולות לתפוס יום ולזכות באליפות. זה לא ספורטיבי. תקציבי המינימום יהיו יותר גדולים והפערים בין מכבי לשאר יצטמצמו והליגה תהיה יותר אטרקטיבית".

לסיום אמר רקנאטי: "אני לא חושב שצריך לעשות תקרת שכר ולהגביל את מכבי. זה לא פתרון להחליש את מכבי אלא להקטין את כמות הקבוצות בליגה ולהגדיל את התקציב שלהן. בנוסף לשכנע חברות להשקיע כתרומה לקהילה ולספורט ולהשקיע בקבוצות. היום רוב הקבוצות תלויות בגחמות של ראש עיר כזה או אחר וזה בוודאי לא בריא."

הוא רק איכזב אותי בזה שהוא תמך ב-4 זרים

רק חבל שהוא בודד בין שאר הדבילים
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 05 מאי 2012, 23:16

ב"ישראל היום" אומרים שהפשרה הצפויה היא חוק רוסי עם 5 זרים בטופס וביטול הפיינל פור במתכונת הנוכחית ("אחת האפשרויות היא שגם בחצאי הגמר יהיו סדרות ושהגמר יהיה משחק אחד או שני משחקים בשיטת בית וחוץ").
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2012, 06:41

misha כתב:ב"ישראל היום" אומרים שהפשרה הצפויה היא חוק רוסי עם 5 זרים בטופס וביטול הפיינל פור במתכונת הנוכחית ("אחת האפשרויות היא שגם בחצאי הגמר יהיו סדרות ושהגמר יהיה משחק אחד או שני משחקים בשיטת בית וחוץ").

לגבי שיטת המשחקים, ההמצאות האלה ממש מעצבנות. או שישאירו את הפיינל פור, או שיעשו סדרות. למה לעשות את ההכלאות המטופשות האלה? זה הרי סתם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 מאי 2012, 06:49

מתעסקים כל הזמן בכן פיינל פור או לא ולא מטפלים בבעיות העיקריות - היעדר קהל (חוץ ממשחקי מכבי), היעדר כסף, רמה ירודה וכד'. צריכים להחליט על תוכנית ארוכת טווח שתקבע שהחל מעוד, נניח, שלוש שנים המשחקים ישוחקו רק באולמות עם קיבולת של 3,000 צופים, ישתתפו בליגה רק קבוצות שעד אוגוסט מכרו לפחות 1,000 מנויים (ובמהלך השנים המספר המינימלי יעלה) ותקציב המינימום יהיה אז 2 מיליון דולר. אלה רק רעיונות כלליים שיכולים להראות על כיוון אבל זו צריכה להיות הדרך - לקבוע יעדים שיגיעו אליהם בהדרגה ומי שלא תוכל לעמוד בהן לא תהיה בליגה. גם אם תהיה ליגה מקצוענית של 8 קבוצות זה לא נורא, כי אין מה לעשות - במדינה הקטנה שלנו אין מקום ליותר מדי קבוצות. אנשים מנסים למצוא כאן פתרונות קסם שיעבדו אחרי חודש-חודשיים אבל זה לא יקרה. כל הפתרונות האלה מלאכותיים לגמרי ולא יתרמו במאומה לקידום הכדורסל. גם לא ברור לי למה אם יהיו המון ישראלים אז הקהל ינהר בהמוניו. בליגה השניה, בה יש רק 2 זרים, אין קהל בכלל למעט במשחקי הפועל ת"א. גם במשחקי מכבי הקהל לא הגיע בשנות השמונים אז היו הרבה ישראלים ורק שני זרים והוא נהר בהמוניו (ואף ישן באוהלים מחוץ לקופות) כאשר הקבוצה הגיע להישדגים עם סגל שכמעט כולו היה זרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2012, 09:17

קודי כתב:מתעסקים כל הזמן בכן פיינל פור או לא ולא מטפלים בבעיות העיקריות - היעדר קהל (חוץ ממשחקי מכבי), היעדר כסף, רמה ירודה וכד'. צריכים להחליט על תוכנית ארוכת טווח שתקבע שהחל מעוד, נניח, שלוש שנים המשחקים ישוחקו רק באולמות עם קיבולת של 3,000 צופים, ישתתפו בליגה רק קבוצות שעד אוגוסט מכרו לפחות 1,000 מנויים (ובמהלך השנים המספר המינימלי יעלה) ותקציב המינימום יהיה אז 2 מיליון דולר. אלה רק רעיונות כלליים שיכולים להראות על כיוון אבל זו צריכה להיות הדרך - לקבוע יעדים שיגיעו אליהם בהדרגה ומי שלא תוכל לעמוד בהן לא תהיה בליגה. גם אם תהיה ליגה מקצוענית של 8 קבוצות זה לא נורא, כי אין מה לעשות - במדינה הקטנה שלנו אין מקום ליותר מדי קבוצות. אנשים מנסים למצוא כאן פתרונות קסם שיעבדו אחרי חודש-חודשיים אבל זה לא יקרה. כל הפתרונות האלה מלאכותיים לגמרי ולא יתרמו במאומה לקידום הכדורסל. גם לא ברור לי למה אם יהיו המון ישראלים אז הקהל ינהר בהמוניו. בליגה השניה, בה יש רק 2 זרים, אין קהל בכלל למעט במשחקי הפועל ת"א. גם במשחקי מכבי הקהל לא הגיע בשנות השמונים אז היו הרבה ישראלים ורק שני זרים והוא נהר בהמוניו (ואף ישן באוהלים מחוץ לקופות) כאשר הקבוצה הגיע להישדגים עם סגל שכמעט כולו היה זרים.

זאת הרמאות הכי גדולה, שמובילים אותה רמאים ידועים כמו סהר וקופמן (קופמן קצת מסייג את זה כי הוא בכל זאת יודע שמדובר במוצר פגום).
כמו שאמרת, הקהל בא לראות שחקנים טובים ולא שחקנים ישראלים. אם השחקנים הטובים הם ישראלים, אז מה טוב, אבל האיכות חשובה יותר מתעודת הזהות.

חוץ מזה, ישראלים טובים באמת כבר אין כאן (ואת זה אומר לא אני אלא צביקה שרף, ובעצם כולם), אז מה הם מציעים, להוריד את הרמה בכוח? האם זה ימשוך אוהדים?

אני מסכים עם הכיוונים שלך. חשיבה ארוכת טווח, זה משהו שאין הרבה שמצטיינים בה. הרבה יותר נוח להמציא שיטות הכרעה חדשות ומשונות (גם בכדורגל עשו את זה), מאשר
לעבוד נכון ומסודר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 06 מאי 2012, 10:17

jol9 כתב:
קודי כתב:מתעסקים כל הזמן בכן פיינל פור או לא ולא מטפלים בבעיות העיקריות - היעדר קהל (חוץ ממשחקי מכבי), היעדר כסף, רמה ירודה וכד'. צריכים להחליט על תוכנית ארוכת טווח שתקבע שהחל מעוד, נניח, שלוש שנים המשחקים ישוחקו רק באולמות עם קיבולת של 3,000 צופים, ישתתפו בליגה רק קבוצות שעד אוגוסט מכרו לפחות 1,000 מנויים (ובמהלך השנים המספר המינימלי יעלה) ותקציב המינימום יהיה אז 2 מיליון דולר. אלה רק רעיונות כלליים שיכולים להראות על כיוון אבל זו צריכה להיות הדרך - לקבוע יעדים שיגיעו אליהם בהדרגה ומי שלא תוכל לעמוד בהן לא תהיה בליגה. גם אם תהיה ליגה מקצוענית של 8 קבוצות זה לא נורא, כי אין מה לעשות - במדינה הקטנה שלנו אין מקום ליותר מדי קבוצות. אנשים מנסים למצוא כאן פתרונות קסם שיעבדו אחרי חודש-חודשיים אבל זה לא יקרה. כל הפתרונות האלה מלאכותיים לגמרי ולא יתרמו במאומה לקידום הכדורסל. גם לא ברור לי למה אם יהיו המון ישראלים אז הקהל ינהר בהמוניו. בליגה השניה, בה יש רק 2 זרים, אין קהל בכלל למעט במשחקי הפועל ת"א. גם במשחקי מכבי הקהל לא הגיע בשנות השמונים אז היו הרבה ישראלים ורק שני זרים והוא נהר בהמוניו (ואף ישן באוהלים מחוץ לקופות) כאשר הקבוצה הגיע להישדגים עם סגל שכמעט כולו היה זרים.

זאת הרמאות הכי גדולה, שמובילים אותה רמאים ידועים כמו סהר וקופמן (קופמן קצת מסייג את זה כי הוא בכל זאת יודע שמדובר במוצר פגום).
כמו שאמרת, הקהל בא לראות שחקנים טובים ולא שחקנים ישראלים. אם השחקנים הטובים הם ישראלים, אז מה טוב, אבל האיכות חשובה יותר מתעודת הזהות.

חוץ מזה, ישראלים טובים באמת כבר אין כאן (ואת זה אומר לא אני אלא צביקה שרף, ובעצם כולם), אז מה הם מציעים, להוריד את הרמה בכוח? האם זה ימשוך אוהדים?

אני מסכים עם הכיוונים שלך. חשיבה ארוכת טווח, זה משהו שאין הרבה שמצטיינים בה. הרבה יותר נוח להמציא שיטות הכרעה חדשות ומשונות (גם בכדורגל עשו את זה), מאשר
לעבוד נכון ומסודר.

הנקודה היותר מעניינת, היא שלפני שיטת הפיינל-פור הכדורסל הישראלי היה בשיאו; מכבי היתה אלופת היורוליג, מגדל החזיקה את גביע היול"ב ושתי קבוצות ישראליות אחרות (נהריה ועוד איזו קבוצה ששיחקה פעם באיזור שפך הירקון) הגיעו לפיינל-פור של המפעל השלישי בטיבו.
באותה עונה, רמת ההתעניינות בכדורסל היתה גבוה מתמיד. כל משחקיה של מכבי ביורוליג שודרו (והיו הרבה כאלו), כמו גם משחקיה של מגדל וגם חלק משל הקבוצות האחרות שהצליחו באירופה. נוסף על כך, גם הקהל הגיע והמפגשים בין הקבצות הישראליות שהצליחו באירופה (והיו ארבעה כאלו), עוררו הרבה מאוד עניין ופיקנטריה וזאת למרות עונה חלשה של מגדל בליגה המקומית.

מאז הפיינל-פור, אך אחת מן הקבוצות הללו (לרבות מכבי) לא הצליחה לשחזר את אותן השגים וכתוצאה מכך, רמת ההתעניינות ירדה.
צירוף מקרים? נשאיר את התשובה לקופל וחבריו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2012, 10:51

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

לעבוד נכון ומסודר.

הנקודה היותר מעניינת, היא שלפני שיטת הפיינל-פור הכדורסל הישראלי היה בשיאו; מכבי היתה אלופת היורוליג, מגדל החזיקה את גביע היול"ב ושתי קבוצות ישראליות אחרות (נהריה ועוד איזו קבוצה ששיחקה פעם באיזור שפך הירקון) הגיעו לפיינל-פור של המפעל השלישי בטיבו.
באותה עונה, רמת ההתעניינות בכדורסל היתה גבוה מתמיד. כל משחקיה של מכבי ביורוליג שודרו (והיו הרבה כאלו), כמו גם משחקיה של מגדל וגם חלק משל הקבוצות האחרות שהצליחו באירופה. נוסף על כך, גם הקהל הגיע והמפגשים בין הקבצות הישראליות שהצליחו באירופה (והיו ארבעה כאלו), עוררו הרבה מאוד עניין ופיקנטריה וזאת למרות עונה חלשה של מגדל בליגה המקומית.

מאז הפיינל-פור, אך אחת מן הקבוצות הללו (לרבות מכבי) לא הצליחה לשחזר את אותן השגים וכתוצאה מכך, רמת ההתעניינות ירדה.

לעניין הזה עוד ניתן להתייחס כמקריות. מה תגיד על זה שהנבחרות הישראליות, בכל הגילאים נסוגות לאחור בצעדי ענק.
פעם לפחות היה לנבחרת הבוגרת מאמן טוב שעוד היה מצליח להוציא דברים יפים מהנבחרות הישראליות. היום שמים פקיד אחד כמאמן נבחרת, פקיד אחר כאחראי
על הצד המקצועי באיגוד.
מה עם איזה מישהו שבאמת עשה משהו כמאמן??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מאי 2012, 14:21

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

לעבוד נכון ומסודר.

לעניין הזה עוד ניתן להתייחס כמקריות. מה תגיד על זה שהנבחרות הישראליות, בכל הגילאים נסוגות לאחור בצעדי ענק.
פעם לפחות היה לנבחרת הבוגרת מאמן טוב שעוד היה מצליח להוציא דברים יפים מהנבחרות הישראליות. היום שמים פקיד אחד כמאמן נבחרת, פקיד אחר כאחראי
על הצד המקצועי באיגוד.
מה עם איזה מישהו שבאמת עשה משהו כמאמן??

כשזה כבר כל כך הרבה מקרים שמצטברים יחד לא ניתן לקרוא לזה מקריות.
קופל וחבר מרעיו הרסו בשיטתיות את הכדורסל הישראלי בכל תחומיו ועוד מעיזים להתפאר ב"השגיהם".
מה בדיוק ההישגים שלהם? ש-3 קבוצות שונות זכו בגביע השטותי שלהם?
כמה קבוצות שונות זכו בגביע המדינה בשנות ה-90? מה ההבדל בין זה לבין הגביע שלהם? וזה היה לפני תקופתו של קופל.

מישהו עוד זוכר שב-2004 גמר גביע המדינה הישראלי היה אשכרה סופרקאפ אירופי בין אלופת היורוליג לאלופת היול"ב?
איפה היינו אז ואיפה אנחנו היום? אבל כנראה שגם בזה מכבי אשמה... :huh

בייחוד מפריע לי קצת השתיקה הרועמת של הפועל י-ם. גם הם נפגעו לא מעט מכל החוקים המעצבנים האלה. הם כבר שנים לא מצליחים באירופה, והשיטה לא עזרה להם להשיג תואר.
כנראה שלמרות שאני מאמינה שהם מסכימים עם עמדותיה של מכבי, הם מפחדים להצטייר כמשת"פים ולהרוס את המוניטין של "אלטרנטיבה לוחמת", למרות שבכך הם הורסים בעיקר לעצמם...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2012, 14:28

חנו'ש כתב:כשזה כבר כל כך הרבה מקרים שמצטברים יחד לא ניתן לקרוא לזה מקריות.
קופל וחבר מרעיו הרסו בשיטתיות את הכדורסל הישראלי בכל תחומיו ועוד מעיזים להתפאר ב"השגיהם".
כמה קבוצות שונות זכו בגביע המדינה בשנות ה-90? מה ההבדל בין זה לבין הגביע שלהם? וזה היה לפני תקופתו של קופל.

מישהו עוד זוכר שב-2004 גמר גביע המדינה הישראלי היה אשכרה סופרקאפ אירופי בין אלופת היורוליג לאלופת היול"ב?

בייחוד מפריע לי קצת השתיקה הרועמת של הפועל י-ם. גם הם נפגעו לא מעט מכל החוקים המעצבנים האלה. הם כבר שנים לא מצליחים באירופה, והשיטה לא עזרה להם להשיג תואר.
כנראה שלמרות שאני מאמינה שהם מסכימים עם עמדותיה של מכבי, הם מפחדים להצטייר כמשת"פים ולהרוס את המוניטין של "אלטרנטיבה לוחמת", למרות שבכך הם הורסים בעיקר לעצמם...

נכון מאוד. אמרתי את זה לפני הרבה זמן כבר, כטענה נגד החוק הרוסי והפיינל פור.

אבל כנראה שמנהלי הענף רואים מציאות אחרת. חבל לי שצביקה לא מספיק מיליטנטי בנושא הזה, כי כל מה שאנחנו אומרים כאן, הוא יכול להגיד בבמה שיש לו,
ואולי להציג את האידיוטים האלה במערומיהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מאי 2012, 14:36

jol9 כתב:

אבל כנראה שמנהלי הענף רואים מציאות אחרת. חבל לי שצביקה לא מספיק מיליטנטי בנושא הזה, כי כל מה שאנחנו אומרים כאן, הוא יכול להגיד בבמה שיש לו,

זה לא יעזור, המתנגדים יכנו אותו "מכביסט" ויטענו שהוא מחפש ג'וב במכבי ולכן הוא מתחנף אליה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2012, 14:56

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

זה לא יעזור, המתנגדים יכנו אותו "מכביסט" ויטענו שהוא מחפש ג'וב במכבי ולכן הוא מתחנף אליה.

אם הוא ידבר לעניין, אז לא יגידו את זה. הוא יכול וצריך לדבר מהצד של נבחרת ישראל, ולא כמכביסט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מאי 2012, 15:00

אגב, לא יודעת מי כאן קרא את הבלוג של גרינוולד על חיים אוחיון (ואני ממש לא ממליצה כי כרגיל מדובר בשטויות), אבל הוא מציין שם שאם מכבי חושבת על לעזוב את הליגה כדאי שתיקח בחשבון שלפי התקנון ביום שהיא מחליטה לחזור היא יכולה להצרף רק לליגה הנמוכה ביותר. היא לא תוכל לחזור ישירות לליגת העל.

גם אם מכבי תשבור את הכלים ותחליט לעזוב את הליגה, אני לא מאמינה שזה יהיה לתמיד אלא רק עד שיעיפו את המפגרים שמנהלים את העניינים ויתחילו לנהל את העסק כמו שראוי לנהל אותו.
הבעיה היא מה יהיה ביום שזה יקרה? אם מכבי תחליט שהגיע זמנה לחזור היא תצטרך להתחיל מלמטה ואני לא חושבת שקבוצה שמשחקת בליגות הנמוכות של ארצה יכולה להשתתף ביורוליג....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מאי 2012, 15:04

jol9 כתב:אם הוא ידבר לעניין, אז לא יגידו את זה. הוא יכול וצריך לדבר מהצד של נבחרת ישראל, ולא כמכביסט.

אז אתה קצת תמים, כי שונאי מכבי (ורוב התקשורת היא כזו) לעולם לא יתנו לעובדות לבלבל אותם והם לא יתקשו לתייג את שרף כמכביסט, גם אם ידבר בתור נבחרת ישראל כי הוא תמיד יהיה מתויג גם כמכביסט.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים