שמוליק כתב:מכבי לא תעזוב את הליגה. ויכוח סרק ה LSD VCD VTB.
הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.
השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.
מה שאתה כותב זה מאוד רומנטי ויפה, אבל לחלוטין לא פרקטי.
מכבי בנתה את המוניטין שלה בין השאר בליגה המקומית. אי אפשר פתאום לבוא ולהגיד, שזה לא חשוב, על אף, שלחלק גדול מהאוהדים, זה באמת לא כזה חשוב כנראה.
מצד שני, תאמין לי שהדורון ג'מצ'י הבא יפרוץ, גם אם תהיה הגבלה שבכל רגע נתון חייבים להיות 5 זרים על המגרש. שחקנים כאלה כבר באמת לא גדלים כאן, אבל האשמה היא
לא על החוקים של הליגה. אם לשולמן, היה כשרון ייחודי, אז הוא היה מוצא דרך לקבל דקות.
בדיוק בגלל זה, אני חושב שצריך להפקיד את הענף, בידיים של איש כדורסל חזק, שאיכפת לו, ויש רק אחד כזה (יש עוד אחד, אבל לו קצת פחות איכפת).
האיש הזה יכול לעשות חריש בענף, להעביר סדרי עדיפויות חדשים, סטנדרטים חדשים, ושיטות חדשות לקידום של הענף, מה שכל הגוורדיה הרקובה שמנהלת את הענף
כבר שנים, לא תוכל לעשות גם בעוד 1000 שנה.
חוק כזה או אחר בליגת העל לא ישנה את זה.