סקאוטינג V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V3

הודעהעל ידי Blondjam » 22 מאי 2019, 20:52

Weems13 כתב:בעוד הזכרתם את טי ג'יי בראי, ספורטנדו פרסמו עכשיו בדומה למה שחציל כתב, שמכבי, זלגיריס ובאיירן כבר הגישו לשחקן הצעות, אבל כרגע השחקן נוטה לחתום לבאיירן.
חכם

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי SirCharles » 23 מאי 2019, 13:59

צפיתי אתמול במשחק של ואכטה מול באמברג בפלייאוף הגרמני והנה כמה התרשמויות לגבי השחקנים שהוזכרו כאן:

טי ג'יי בריי - מוסר מעולה (11 אס' אתמול), מסוגל לקלוע יפה שלשות מכדרור (6/13 כולל שתיים קריטיות בסיום לפני שרייס קלע את הסל שהוביל להארכה) ולמרות שהוא נראה נמוך ממה שהוא ולא ממש פיזי או אתלטי הוא יודע לסיים חדירות בצורה יפה גם עם מגע. במידה ולא יחתום בבאיירן הוא יכול להוות מחליף לרול.

אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
נתחיל מהיתרונות שלו - יכול לקלוע שלשות עם יד בפנים, מוסר לא רע בכלל ומשתמש יפה בידיים הארוכות שלו בהגנה (5 חט' וחסימה).
עכשיו החסרונות (והם לא מעטים): קודם כל, הוא בשום פנים ואופן לא שייך לעמדה 3. לא מספיק פיזי ולא תורם כלום בריבאונד. בהגנה הוא אמנם חוטף מצויין ושמר לא רע על טייריס במחצית הראשונה (פחות בשנייה) אבל יותר מדי פעמים הוא צופה על הכדור ולא על השחקן שלו והוא לא תמיד עומד נכון ומאפשר לשחקנים לעבור אותו בדרך לסל. בהתקפה הוא לא עושה כמעט תנועה להשתחרר ולקבל את הכדור וכשהוא כבר מקבל אותו אז הרבה פעמים הוא זורק מהר עם יד בפנים ובכלל בחירת זריקות לא משהו. הכדרור שלו sloppy (השופטים הצילו אותו מאיבוד פעמיים-שלוש עם שריקות לעבירות שלא בטוח שהיו והוא איבד כדור מיותר מכדרור לקראת הסיום). יכול להתאים בתפקיד של קנדריק ריי אבל בטח לא כשחקן מוביל כרגע.

בבמברג טייריס רייס ממשיך להיות ווינר גדול ואוגוסטין רוביט נתן משחק מצויין עם דאבל דאבל (31 + 14) ואחוזים מצויינים מכל הטווחים (11/13 מהשדה כולל 3 שלשות).
SirCharles

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 מאי 2019, 20:14

רואה את השידור של זניט מול צסק״א ודי מאוכזב ממילר-מקינטייר.
ריינולדס נראה כמו סנטר יורוליג טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 מאי 2019, 23:37

החציל האצטקי כתב:רואה את השידור של זניט מול צסק״א ודי מאוכזב ממילר-מקינטייר.
ריינולדס נראה כמו סנטר יורוליג טוב.

לא מפתיע אותי שאתה די מאוכזב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2019, 10:29

SirCharles כתב:אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
נתחיל מהיתרונות שלו - יכול לקלוע שלשות עם יד בפנים, מוסר לא רע בכלל ומשתמש יפה בידיים הארוכות שלו בהגנה (5 חט' וחסימה).
עכשיו החסרונות (והם לא מעטים): קודם כל, הוא בשום פנים ואופן לא שייך לעמדה 3. לא מספיק פיזי ולא תורם כלום בריבאונד. בהגנה הוא אמנם חוטף מצויין ושמר לא רע על טייריס במחצית הראשונה (פחות בשנייה) אבל יותר מדי פעמים הוא צופה על הכדור ולא על השחקן שלו והוא לא תמיד עומד נכון ומאפשר לשחקנים לעבור אותו בדרך לסל. בהתקפה הוא לא עושה כמעט תנועה להשתחרר ולקבל את הכדור וכשהוא כבר מקבל אותו אז הרבה פעמים הוא זורק מהר עם יד בפנים ובכלל בחירת זריקות לא משהו. הכדרור שלו sloppy (השופטים הצילו אותו מאיבוד פעמיים-שלוש עם שריקות לעבירות שלא בטוח שהיו והוא איבד כדור מיותר מכדרור לקראת הסיום). יכול להתאים בתפקיד של קנדריק ריי אבל בטח לא כשחקן מוביל כרגע.
ֿ
אני חושב שהוא יכול לשבת בדיוק על המשבצת של קיין ולעשות את העבודה של דיאנדרה בצורה הרבה יותר טובה.
המחיר שלהם כנראה דומה.

הוא יקלע את השלשות וקליעות העונשין שדיאנדרה מחטיא.
הוא ייצר יותר פוזשנים בהגנה.

שחקן כזה ישדרג אותנו מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי SirCharles » 24 מאי 2019, 12:34

החציל האצטקי כתב:
SirCharles כתב:אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
ֿ
אני חושב שהוא יכול לשבת בדיוק על המשבצת של קיין ולעשות את העבודה של דיאנדרה בצורה הרבה יותר טובה.
המחיר שלהם כנראה דומה.

הוא יקלע את השלשות וקליעות העונשין שדיאנדרה מחטיא.
הוא ייצר יותר פוזשנים בהגנה.

שחקן כזה ישדרג אותנו מאוד.

הבעיה שהוא לא מתאים לעמדה 3 ובגלל שסקוטי סגור בעמדה 2 (לצד רכז פיזי) הוא קצת יושב על העמדה של זוסמן. אין ספק שהוא שחקן יותר טוב ממנו אבל אם רוצים לפתח את זוס לא צריך להביא מישהו שיקח לו דקות. לכן גם כתבתי שלדעתי הוא יתאים בתפקיד של ריי כסקורינג פאנץ' מהספסל.
במקום קיין צריך פשוט להביא סמול פורוורד אמיתי שמשחק בשני צידי המגרש.

אני חייב להגיד שאני בהתלבטות קשה לגבי רול. הוא מגן גרוע אבל שחקן התקפה אינטלגנטי וקלעי נפלא שבתפקיד מוגדר של שחקן שעולה מהספסל לרוץ מסביב לחסימות ולנהל קצת את ההתקפה יכול להתאים (כל עוד מקיפים אותו ואת סקוטי במגנים טובים). קלע ברמתו הוא נכס לכל קבוצה (סטייל קארול בריאל או מילקניס בזלגיריס)
SirCharles

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 מאי 2019, 13:28

לא מקבלים החלטה על שחקן על פי משחק אחד!!!
BIG sofo

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2019, 13:31

BIG sofo כתב:לא מקבלים החלטה על שחקן על פי משחק אחד!!!

על מי ומה מדובר?

אני חושב שאנשים קצת לקחו את האשכול הזה באובר-דרמטיות. לשני הצדדים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 24 מאי 2019, 13:35

כמה שחקנים שהם free agent (אם לא חתמו במקום אחר בימים האחרונים ולא שמתי לב) שמכבי יכולה להביא כספית לדעתי שהייתי בוחן אותם:

Goga Bitadze- אחלה סנטר צעיר. אם לא מגיע לנ.ב.א ובהנחה שלא יגיע לצסקא או קבוצה גדולה. לדעתי בסביבות 1M
Johannes Voigtmann- אתלט, גדול, נייד. אחלה סנטר מחליף ברמה גבוהה ביותר. לדעתי בסביבות 700K. ריאלי וטוב.
Darrun Hilliard- סמול פורוורד סולידי, מגוון, סייז טוב. סטטיסטיקה לא מרשימה השנה. אמור להיות באזור 400-500K
Fabien Causeur- אחלה סקנד גארד. קליעה מטורפת. ריאל מדריד גדולה עליו ברוטציה. אם רוצה לשחק ירד לשחק בקבוצה כמו מכבי 500-600K
Vladimir Lucic- אם יש קצת יותר כסף אז בעדיפות על דארון לילארד. גבוה, יד טובה. סמול פורוורד שנותן קצת יותר איכות התקפית 600-700K
JOVIC, STEFAN- רכז עם הגנה טובה וסייז, קבלת החלטות בסדר . בעיה בקליעה. בסביבות 600K

הרכב אפשרי:
C- בלאק, ויוגטמאן
PF- אובראיינט, כהן
SF- לוצ'יץ', זוסמן, אבדיה
SG- ווילבקין, קוסר
PG- וונמייקר/יוביץ', דיברתלומאו
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי A.Parker » 24 מאי 2019, 13:40

ביטאדזה נהדר, אבל הוא הולך ל-NBA או לקבוצה גדולה הקיץ
A.Parker

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 מאי 2019, 14:33

שחקן שקצת נעלם מתחת לרדאר - ג'ו לואל אצ'ול - חתום בהפועל ירושלים אבל משחק בליגה לאומית במדי גליל עליון.
עם ממוצעים של 17 נקודות ו10 ריבאונדים.
יצא לי לראות אותו, הוא שחקן גבוה עם מוטת ידיים גדולה שחקן שיכול להצליח מאוד בליגה שלנו.
BIG sofo

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2019, 14:42

BIG sofo כתב:שחקן שקצת נעלם מתחת לרדאר - ג'ו לואל אצ'ול - חתום בהפועל ירושלים אבל משחק בליגה לאומית במדי גליל עליון.
יצא לי לראות אותו, הוא שחקן גבוה עם מוטת ידיים גדולה שחקן שיכול להצליח מאוד בליגה שלנו.

הוא מושאל מירושלים. חתם ל3 שנים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 24 מאי 2019, 14:43

מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
צריך לבדוק אם שווה להרים משם איזה משהו.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 24 מאי 2019, 16:42

BIG sofo כתב:שחקן שקצת נעלם מתחת לרדאר - ג'ו לואל אצ'ול - חתום בהפועל ירושלים אבל משחק בליגה לאומית במדי גליל עליון.

ראיתי אותו לאחרונה בכמה משחקים , כששידרו את הסדרה נגד מכבי חיפה. היה משחק אחד הזוי, כשהוא התעלף ברבע הראשון (מנפילת סוכר או משהו כזה), אבל חזר לשחק באישור רופא וכמעט עשה טריפל-דאבל עם נקודות, ריבאונדים וחסימות.

שחקן מאוד אתלטי, אבל מצד שני קשה מאוד לשפוט על פי המשחקים בליגה השניה, שם רוב השחקנים הם ישראלים, נמוכים, ולא אתלטים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שופי שוף » 24 מאי 2019, 18:28

גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית

אני מהמר שאנחנו עוד נשמע על התעניינות מצד מכבי בקיפר סייקס- Keifer Sykes. הוא מעין ריקי היקמן לעניים שעשה קפיצת מדרגה מדהימה במהלך העונה, ובימים אלו מוביל את קבוצתו אבלינו לסדרה מדהימה מול מילאנו, כשבינתיים אבלינו מובילים 2-1, והמשחק הבא אצלהם בבית.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Jack55 » 24 מאי 2019, 19:11

שופי שוף כתב:

אני מהמר שאנחנו עוד נשמע על התעניינות מצד מכבי בקיפר סייקס- Keifer Sykes. הוא מעין ריקי היקמן לעניים שעשה קפיצת מדרגה מדהימה במהלך העונה, ובימים אלו מוביל את קבוצתו אבלינו לסדרה מדהימה מול מילאנו, כשבינתיים אבלינו מובילים 2-1, והמשחק הבא אצלהם בבית.

כמו שייבון שילדס כזה בעונה שעברה, או שאני לא בכיוון?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שופי שוף » 24 מאי 2019, 19:29

Jack55 כתב:
שופי שוף כתב:

לא בדיוק, שילדס הוא 2-3 פיזי, לעומת סייקס שהוא 1-2 ורק 1.83.
גם סביב שילדס היה קונצנזוס שהוא ברמת יורוליג, לגבי סייקס אין דיבור עדיין (אם מילאנו באמת תודח אז יתחיל דיבור שכזה). לכן אמרתי שמתאים למכבי להתעניין בו, כי הוא נמצא קצת מתחת לרדאר בינתיים.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Blondjam » 24 מאי 2019, 19:46

שופי שוף כתב:
Jack55 כתב:
שופי שוף כתב:

גם סביב שילדס היה קונצנזוס שהוא ברמת יורוליג, לגבי סייקס אין דיבור עדיין (אם מילאנו באמת תודח אז יתחיל דיבור שכזה). לכן אמרתי שמתאים למכבי להתעניין בו, כי הוא נמצא קצת מתחת לרדאר בינתיים.
אולי די עם גמדים לקו האחורי...תודה

Blondjam

הודעהעל ידי שופי שוף » 24 מאי 2019, 19:54

Blondjam כתב:
שופי שוף כתב:
Jack55 כתב:
שופי שוף כתב:

אולי די עם גמדים לקו האחורי...תודה

אתה כועס על השליח. אני לא יודע מה דעתי עליו עדיין. רק שאלו לגבי שחקנים מסוימים באיטליה, וזה שחקן שמתאים לפרופיל שמכבי מחפשת- ולאור השנים האחרונות זאת לא בהכרח מחמאה.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי BIG sofo » 26 מאי 2019, 18:26

מכבי לידיעתך: השחקנים החופשיים ביורוליג
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 16113.html

מתוך רשימת הFA הזאת מי לדעתי מתאים למכבי (לא רשמתי את השחקנים שלא נמצאים באיזור חיוג של מכבי כמו ננד דה קולו ושיין לארקין):
אנדולו אפס - אדריאן מורמן
צסק"א מוסקבה - קייל היינס
ברצלונה - קווין סראפן
באיירן מינכן - דריק וויליאמס
חימקי מוסקבה - ג'ורדן מיקי.
באסקוניה - דארון היליארד
אולימפיאקוס - בריאנטה וובר.
ריאל מדריד - גוסטבו איון, פביאן קוזר.
BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר