חכםWeems13 כתב:בעוד הזכרתם את טי ג'יי בראי, ספורטנדו פרסמו עכשיו בדומה למה שחציל כתב, שמכבי, זלגיריס ובאיירן כבר הגישו לשחקן הצעות, אבל כרגע השחקן נוטה לחתום לבאיירן.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חכםWeems13 כתב:בעוד הזכרתם את טי ג'יי בראי, ספורטנדו פרסמו עכשיו בדומה למה שחציל כתב, שמכבי, זלגיריס ובאיירן כבר הגישו לשחקן הצעות, אבל כרגע השחקן נוטה לחתום לבאיירן.
החציל האצטקי כתב:רואה את השידור של זניט מול צסק״א ודי מאוכזב ממילר-מקינטייר.
ריינולדס נראה כמו סנטר יורוליג טוב.
ֿSirCharles כתב:אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
נתחיל מהיתרונות שלו - יכול לקלוע שלשות עם יד בפנים, מוסר לא רע בכלל ומשתמש יפה בידיים הארוכות שלו בהגנה (5 חט' וחסימה).
עכשיו החסרונות (והם לא מעטים): קודם כל, הוא בשום פנים ואופן לא שייך לעמדה 3. לא מספיק פיזי ולא תורם כלום בריבאונד. בהגנה הוא אמנם חוטף מצויין ושמר לא רע על טייריס במחצית הראשונה (פחות בשנייה) אבל יותר מדי פעמים הוא צופה על הכדור ולא על השחקן שלו והוא לא תמיד עומד נכון ומאפשר לשחקנים לעבור אותו בדרך לסל. בהתקפה הוא לא עושה כמעט תנועה להשתחרר ולקבל את הכדור וכשהוא כבר מקבל אותו אז הרבה פעמים הוא זורק מהר עם יד בפנים ובכלל בחירת זריקות לא משהו. הכדרור שלו sloppy (השופטים הצילו אותו מאיבוד פעמיים-שלוש עם שריקות לעבירות שלא בטוח שהיו והוא איבד כדור מיותר מכדרור לקראת הסיום). יכול להתאים בתפקיד של קנדריק ריי אבל בטח לא כשחקן מוביל כרגע.
החציל האצטקי כתב:ֿSirCharles כתב:אוסטין הולינס - באתי בציפייה גדולה לראות אותו אחרי התצוגה במשחק הראשון בסדרה (31 נק') ופייר, למרות שסיים עם 18 נק', התאכזבתי.
נתחיל מהיתרונות שלו - יכול לקלוע שלשות עם יד בפנים, מוסר לא רע בכלל ומשתמש יפה בידיים הארוכות שלו בהגנה (5 חט' וחסימה).
עכשיו החסרונות (והם לא מעטים): קודם כל, הוא בשום פנים ואופן לא שייך לעמדה 3. לא מספיק פיזי ולא תורם כלום בריבאונד. בהגנה הוא אמנם חוטף מצויין ושמר לא רע על טייריס במחצית הראשונה (פחות בשנייה) אבל יותר מדי פעמים הוא צופה על הכדור ולא על השחקן שלו והוא לא תמיד עומד נכון ומאפשר לשחקנים לעבור אותו בדרך לסל. בהתקפה הוא לא עושה כמעט תנועה להשתחרר ולקבל את הכדור וכשהוא כבר מקבל אותו אז הרבה פעמים הוא זורק מהר עם יד בפנים ובכלל בחירת זריקות לא משהו. הכדרור שלו sloppy (השופטים הצילו אותו מאיבוד פעמיים-שלוש עם שריקות לעבירות שלא בטוח שהיו והוא איבד כדור מיותר מכדרור לקראת הסיום). יכול להתאים בתפקיד של קנדריק ריי אבל בטח לא כשחקן מוביל כרגע.
אני חושב שהוא יכול לשבת בדיוק על המשבצת של קיין ולעשות את העבודה של דיאנדרה בצורה הרבה יותר טובה.
המחיר שלהם כנראה דומה.
הוא יקלע את השלשות וקליעות העונשין שדיאנדרה מחטיא.
הוא ייצר יותר פוזשנים בהגנה.
שחקן כזה ישדרג אותנו מאוד.
BIG sofo כתב:לא מקבלים החלטה על שחקן על פי משחק אחד!!!
BIG sofo כתב:שחקן שקצת נעלם מתחת לרדאר - ג'ו לואל אצ'ול - חתום בהפועל ירושלים אבל משחק בליגה לאומית במדי גליל עליון.
עם ממוצעים של 17 נקודות ו10 ריבאונדים.
יצא לי לראות אותו, הוא שחקן גבוה עם מוטת ידיים גדולה שחקן שיכול להצליח מאוד בליגה שלנו.
BIG sofo כתב:שחקן שקצת נעלם מתחת לרדאר - ג'ו לואל אצ'ול - חתום בהפועל ירושלים אבל משחק בליגה לאומית במדי גליל עליון.
עם ממוצעים של 17 נקודות ו10 ריבאונדים.
יצא לי לראות אותו, הוא שחקן גבוה עם מוטת ידיים גדולה שחקן שיכול להצליח מאוד בליגה שלנו.
גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
צריך לבדוק אם שווה להרים משם איזה משהו.
שופי שוף כתב:גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
אני מהמר שאנחנו עוד נשמע על התעניינות מצד מכבי בקיפר סייקס- Keifer Sykes. הוא מעין ריקי היקמן לעניים שעשה קפיצת מדרגה מדהימה במהלך העונה, ובימים אלו מוביל את קבוצתו אבלינו לסדרה מדהימה מול מילאנו, כשבינתיים אבלינו מובילים 2-1, והמשחק הבא אצלהם בבית.
Jack55 כתב:שופי שוף כתב:גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
אני מהמר שאנחנו עוד נשמע על התעניינות מצד מכבי בקיפר סייקס- Keifer Sykes. הוא מעין ריקי היקמן לעניים שעשה קפיצת מדרגה מדהימה במהלך העונה, ובימים אלו מוביל את קבוצתו אבלינו לסדרה מדהימה מול מילאנו, כשבינתיים אבלינו מובילים 2-1, והמשחק הבא אצלהם בבית.
כמו שייבון שילדס כזה בעונה שעברה, או שאני לא בכיוון?
אולי די עם גמדים לקו האחורי...תודהשופי שוף כתב:Jack55 כתב:שופי שוף כתב:גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
לא בדיוק, שילדס הוא 2-3 פיזי, לעומת סייקס שהוא 1-2 ורק 1.83.
גם סביב שילדס היה קונצנזוס שהוא ברמת יורוליג, לגבי סייקס אין דיבור עדיין (אם מילאנו באמת תודח אז יתחיל דיבור שכזה). לכן אמרתי שמתאים למכבי להתעניין בו, כי הוא נמצא קצת מתחת לרדאר בינתיים.
Blondjam כתב:אולי די עם גמדים לקו האחורי...תודהשופי שוף כתב:Jack55 כתב:שופי שוף כתב:גל גל כתב:מכבי אוהבים לפזול לליגה האיטלקית
לא בדיוק, שילדס הוא 2-3 פיזי, לעומת סייקס שהוא 1-2 ורק 1.83.
גם סביב שילדס היה קונצנזוס שהוא ברמת יורוליג, לגבי סייקס אין דיבור עדיין (אם מילאנו באמת תודח אז יתחיל דיבור שכזה). לכן אמרתי שמתאים למכבי להתעניין בו, כי הוא נמצא קצת מתחת לרדאר בינתיים.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים