פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים נון סטופ

09 מאי 2012, 04:37

כמו שאמרתי קודם , אני בדעה של כרמל בעניין הרכז והגארד . אני אשמח אם לאנגפורד ישאר יחד עם ארון ג'אקסון אבל אם הבאת ג'אקסון תלויה בויתור על לאנגפורד אז אני בעד .
המחיר של ג'אקסון נמוך יותר משל לאנגפורד ולכן ישאר יותר כסף לכארד .
נניח שמכבי מקציעה לשני הגארדים סכום כולל של 1.5 אז לאנגפורד אמור לקבל 1.1 לפי החוזה שלו מה שמשאיר 0.4 לרכז . ג'אקסון לעומת זאת לא צפוי לעלות יותר מ-800 או 900 כך שנשאר 500-600K לגארד ובמחיר הזה אפשר למצוא גארדים לא רעים בכלל . אני לא יודע אם וושינגטון אבל לגבי דובי אני די בטוח שהוא יביא פחות או יותר את אותם דברים שלאנגפורד הביא . גם אם פחות זה עדיין יהיה פחות משמעותי מזה שרכז חסר ניסיון לחלוטין יגיע לפה לצד לאנגפורד ...
לדעתי ציוות של ג'אקסון עם שחקן כמו דובי או כל גארד אחר (יש הרבה יותר גארדים או קומבואים טובים בשוק מאשר רכזים ומנהלי משחק איכותיים ) יכול להיות מצויין . דובי מאוד מזכיר את לאנגפורד בסגנון המשחק והוא קלעי מבחוץ טוב יותר . הוא נבחר 19 בדראפט ועשה קרירה נחמדה בNBA ....

09 מאי 2012, 07:27

העניין הוא צפריר, שלאנגפורד שחקן טוב יותר מג'קסון. אז מן הסתם הוא עולה יותר. אם יש לך שלישיה כמו לאנגפורד-הלפרין-אוחיון אתה ממש לא צריך איזה סטאר בעמדת הרכז. ממש לא. לעומת זאת, ג'קסון יהיה זול יותר כנראה, ויאפשר להשקיע קצת יותר בעמדת הגארד, אבל הוא שחקן פשוט פחות טוב מלאנגפורד. זהמכמו שנאמר, בו נביא את קיצ'ן, ואז ישאר ים כסף להביא גארד (לא שקיצ'ן ברמה של ג'קסון, אבל זאת הנקודה).
יש לנו פה את אחד הגארדים הטובים ביבשת, שיכול להישאר פה בסכום מצחיק ביחס ליכולות שלו, ואנשים עוד רוצים שהוא יעזוב.
לגבי דובי, הוא שחקן הרבה, אבל הרבה פחות טוב מלאנגפורד. אם לאנגפורד לא ממשיך, אני הייתי מעדיף שחקנים אחרים. לא מבין מה ההתלהבות ממנו. שחקן חביב, אבל לא מעבר. לא לרמת יורוליג, בטח שלא אחד שיכול "להביא את מה שלאנגפורד הביא".

09 מאי 2012, 07:51

אני מסכים לגמרי עם אסף. יש לנו אפשרות נהדרת להשאיר כאן את אחד הגארדים הטובים ביבשת, אז מה הטעם לוותר עליו ולהעדיף על פניו שני שחקנים שהם פחות טובים ממנו? ויתור על לנגפורד, גם אם הוא דורש 1.1 מיליון דולר (שזה הרבה פחות ממה שהוא שווה) זו טיפשות לשמה. הרי מה נקבל אם נוותר עליו? שוב בניה לרוחב והגדלה של הכמות במקום של האיכות.

09 מאי 2012, 08:05

asafb96 כתב:העניין הוא צפריר, שלאנגפורד שחקן טוב יותר מג'קסון. אז מן הסתם הוא עולה יותר. אם יש לך שלישיה כמו לאנגפורד-הלפרין-אוחיון אתה ממש לא צריך איזה סטאר בעמדת הרכז. ממש לא. לעומת זאת, ג'קסון יהיה זול יותר כנראה, ויאפשר להשקיע קצת יותר בעמדת הגארד, אבל הוא שחקן פשוט פחות טוב מלאנגפורד. זהמכמו שנאמר, בו נביא את קיצ'ן, ואז ישאר ים כסף להביא גארד (לא שקיצ'ן ברמה של ג'קסון, אבל זאת הנקודה).
יש לנו פה את אחד הגארדים הטובים ביבשת, שיכול להישאר פה בסכום מצחיק ביחס ליכולות שלו, ואנשים עוד רוצים שהוא יעזוב.
לגבי דובי, הוא שחקן הרבה, אבל הרבה פחות טוב מלאנגפורד. אם לאנגפורד לא ממשיך, אני הייתי מעדיף שחקנים אחרים. לא מבין מה ההתלהבות ממנו. שחקן חביב, אבל לא מעבר. לא לרמת יורוליג, בטח שלא אחד שיכול "להביא את מה שלאנגפורד הביא".

איך אפשר בכלל להשוות את ג'אקסון ללאנגפורד ? הם בכלל לא באותה עמדה ....זה כמו להשוות בין פארקר לשאראס....
אני (וגם כרמל אני מניח) פשוט חושב שעמדה 1 יותר חשובה מגארד סקורר ובא צריך ללכת רוב ההשקעה . אם אפשר היה להביא את ג'אקסון בנוסף ללאנגפורד מה טוב אבל אם בשביל להביא את ג'אקסון נצטרך לוותר על לאנגפורד אז אני בעד .
אני מעדיף שיהיה לי רכז איכותי ולהמר על שחקן בעמדה 2 (במיוחד כשיש לי את הלפרין ) , מאשר להמר על עמדת הרכז ( אני פשוט לא מחזיק מאוחיון שחקן חמישייה במכבי לעומת הלפרין שבסיטואציות מסויימות כן יכול לעשות את זה ) ולהתקע עם אוחיון כרכז מוביל .
איזה רכזים טובים יש בשוק לעומת איזה גארדים טובים יש בשוק ? תן לי שמו של שחקנים שהיית מעדיף שלדעתך טובים מדובי ובאותו רמת מחיר...

09 מאי 2012, 08:10

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:העניין הוא צפריר, שלאנגפורד שחקן טוב יותר מג'קסון. אז מן הסתם הוא עולה יותר. אם יש לך שלישיה כמו לאנגפורד-הלפרין-אוחיון אתה ממש לא צריך איזה סטאר בעמדת הרכז. ממש לא. לעומת זאת, ג'קסון יהיה זול יותר כנראה, ויאפשר להשקיע קצת יותר בעמדת הגארד, אבל הוא שחקן פשוט פחות טוב מלאנגפורד. זהמכמו שנאמר, בו נביא את קיצ'ן, ואז ישאר ים כסף להביא גארד (לא שקיצ'ן ברמה של ג'קסון, אבל זאת הנקודה).

איך אפשר בכלל להשוות את ג'אקסון ללאנגפורד ? הם בכלל לא באותה עמדה ....זה כמו להשוות בין פארקר לשאראס....
אני (וגם כרמל אני מניח) פשוט חושב שעמדה 1 יותר חשובה מגארד סקורר ובא צריך ללכת רוב ההשקעה . אם אפשר היה להביא את ג'אקסון בנוסף ללאנגפורד מה טוב אבל אם בשביל להביא את ג'אקסון נצטרך לוותר על לאנגפורד אז אני בעד .
אני מעדיף שיהיה לי רכז איכותי ולהמר על שחקן בעמדה 2 (במיוחד כשיש לי את הלפרין ) , מאשר להמר על עמדת הרכז ( אני פשוט לא מחזיק מאוחיון שחקן חמישייה במכבי לעומת הלפרין שבסיטואציות מסויימות כן יכול לעשות את זה ) ולהתקע עם אוחיון כרכז מוביל .
איזה רכזים טובים יש בשוק לעומת איזה גארדים טובים יש בשוק ? תן לי שמו של שחקנים שהיית מעדיף שלדעתך טובים מדובי ובאותו רמת מחיר...

הכוונה היא, שאולי ג'קסון הוא יותר רכז, אבל שחקן פחות איכותי, מה לעשות. הכוונה היא, שאני מעדיף שחקן איכותי, גם אם הוא לא בעמדת הרכז, מאשר רכז, אבל פחות טוב. כמו שאני יעדיף את סאדה כרכז, אם יש אופציה להביא את נבארו, ולא לוותר על נבארו, רק כדי להביא רכז כמו הוארטס, שהוא אולי רכז, ורכז טוב מסאדה, אבל פשוט שחקן פחות טוב (אל תתייחס לשמות, סתם דוגמא...)
העניין הוא גם, שהלפרין הראה לא פעם בקריירה שלו, שהוא בהחלט יכול לשחק כרכז. גם השנה הוא שיחק כל השנה כרכז, וגם שהגענו עד הגמר, הוא למעשה היה הרכז (עם כל הכבוד לביינום). ככה שציוות של לאנגפורד+הלפרין יכול להיות מאוד יעיל, כי לאנגפורד שחקן שעוזר המון בהובלת הכדור וביצירת מצבים, והוא דומה לשחקנים שהלפרין שיחק לצידם במהלך הקריירה בעמדת הגארד. יחד עם אוחיון, יש פה שלישייה טובה מאוד, וכל מה שנשאר זה לראות כמה כסף נשאר לרכז. אם נביא את ג'קסון במקום לאנגפורד, אז אוקי, הבאנו רכז טוב, ויש קצת יותר כסף, אבל מה זה משנה? גם ג'קסון וגם הSG שיגיע, אם זה דובי לדוגמא, שחקנים פחות טובים מלאנגפורד. אני מעדיף להשקיע הרבה בשחקן סופר איכותי כמו לאנגפורד, במקום בג'קסון ולהישאר עם קצת עודף. אבל כמובן שאני מקווה ששניהם יהיו פה.
חוץ מזה, לפי מה שכרמל כתבה, יש לג'קסון הצעות מרוסיה וטורקיה, ככה שיכול להיות שבסוף הוא עוד יהיה יקר יותר מלאנגפורד

09 מאי 2012, 08:19

הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
כלומר, אם הוא רוצה נניח, 1.5 מיליון ומכבי מסרבת, האם היא עושה טעות או לא ? מה הוא גבול הטעות או אי הטעות של מכבי , 1.2 , 1.3, 1.4 מיליון דולר שהיא תסרב לו ?

09 מאי 2012, 08:25

yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
כלומר, אם הוא רוצה נניח, 1.5 מיליון ומכבי מסרבת, האם היא עושה טעות או לא ? מה הוא גבול הטעות או אי הטעות של מכבי , 1.2 , 1.3, 1.4 מיליון דולר שהיא תסרב לו ?

לפי מה שנאמר בתקשורת, זה לא משנה כל כך כמה הוא דורש, כי למכבי יש אופציה עליו, בסך של 1.1 מיליון דולר (והוא בהחלט שווה את זה), אבל לא רוצים לממש אותה, והציעו לו עכשיו הצעה אחרונה, של מיליון דולר לעונה, במשך שנתיים. מקווה שיסכים לזה..

09 מאי 2012, 08:42

לא מבין למה זה לא חשוב מה הוא דורש , זה נראה לי חשוב כי מכבי לא מוכנה לשלם את האופציה שהיא דיברה עליה בזמן חתימת החוזה. למעשה הוא חופשי לדרוש כל מה שהוא רוצה כאילו אין אופציה ואין בטיח.
מה הקטע עם אופציה בסכום מסויים אם אין רצון לממש אותה בשום תנאי כמעט ? 100 אלף דולר הפרש בין האופציה למה שמציעים היום לכאורה ? האמת שזה לא נשמע הכי רציני.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 09 מאי 2012, 08:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

09 מאי 2012, 08:44

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?

לפי מה שנאמר בתקשורת, זה לא משנה כל כך כמה הוא דורש, כי למכבי יש אופציה עליו, בסך של 1.1 מיליון דולר (והוא בהחלט שווה את זה), אבל לא רוצים לממש אותה, והציעו לו עכשיו הצעה אחרונה, של מיליון דולר לעונה, במשך שנתיים. מקווה שיסכים לזה..

נכון, אילו הן העבודות.
משום מה, זה נראה כאילו במכבי לא ששים לראות את לאנגפורד בעונה הבאה ולא רק בגלל סיבות תקציביות.
יתכן שבלאט מחפש צוות גארדים שכצוות יהיה יעיל יותר מלאנגפורד+אוחיון. אם רוב הכסף ילך על על הרכז, אז לא מן הנמנע שמהלך כזה דוקא יצליח.

09 מאי 2012, 08:46

yarinsaky כתב:לא מבין למה זה לא חושב מה הוא דורש , זה נראה לי חשוב כי מכבי לא מוכנה לשלם את האופציה שהיא דיברה עליה בזמן חתימת החוזה. למעשה הוא חופשי לדרוש כל מה שהוא רוצה כאילו אין אופציה ואין בטיח.
מה הקטע עם אופציה בסכום מסויים אם אין רצון לממש אותה בשום תנאי כמעט ?

נכון, זאת הבעיה. זה אמור להיות לא חושב כמה הוא דורש, כי פשוט צריך לממש את האופציה, אבל לא נראה שמתכוונים לעשות את זה.
אני לא יודע כמה הוא דורש, אני מניח שיש לו הצעות גבוהות יותר ממה שמכבי יכולה להציעה, אבל אני חושב שרובם, ואלי כולם, מקבוצות קטנות ולא ממש בכירות. כסף הוא עשה לא מעט, וקיבלתי את הרושם שהוא שחקן שהיום בקריירה שלו מעוניין לשחק בקבוצה גדולה, ולזכות בתארים. ככה שאני חושב שהוא יסכים להתפשר עם מכבי, השאלה היא על כמה, והאם מכבי יסכימו. אני מקווה שהוא יסכים להצעה של מיליון דולר, ונסגור את הסיפור איתו.
אם כמו שRC כתב הת'רד אחר, ובמקום להשאיר את הנדריקס, יביאו סנטר קצת זול יותר, ויהיה כסף גם לג'קסון, אז בכלל מצוין

09 מאי 2012, 08:47

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

נכון, אילו הן העבודות.
משום מה, זה נראה כאילו במכבי לא ששים לראות את לאנגפורד בעונה הבאה ולא רק בגלל סיבות תקציביות.
יתכן שבלאט מחפש צוות גארדים שכצוות יהיה יעיל יותר מלאנגפורד+אוחיון. אם רוב הכסף ילך על על הרכז, אז לא מן הנמנע שמהלך כזה דוקא יצליח.

אבל אף אחד לא אמר שאוחיון צריך להיות הרכז הראשון. אפשר להביא עוד רכז בכסף שנשאר, גם אם הוא הימור זול כמו פארגו בזמנו, וגם הלפרין ולאנגפורד נראה לי ציוות מצוין שמשלימים אחד את השני
מכבי ובלאט רוצים פה את לאנגפורד אני מניח, לא סתם הציעו לו מיליון דולר.

09 מאי 2012, 08:51

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

נכון, אילו הן העבודות.

אבל אף אחד לא אמר שאוחיון צריך להיות הרכז הראשון. אפשר להביא עוד רכז בכסף שנשאר, גם אם הוא הימור זול כמו פארגו בזמנו, וגם הלפרין ולאנגפורד נראה לי ציוות מצוין שמשלימים אחד את השני

הכל נכון, אבל נראה שהחשיבה של מכבי היא הפוכה. כלומר, את הכסף הגדול ישימו על רכז ובכסף שנשאר יביאו שחקן בעמדה מס' 2. מה מן הגישות נכונה יותר? אישית, אני חושב שיותר קשה למצוא רכז טוב מאשר שחקן טוב בעמדה מס' 2. שחקן ברמות של לנגפורד מכבי לא תמצא במחיר זול, אבל לדעתי יש סיכוי לא רע למצוא שחקן לא הרבה פחות טוב ממנו במחיר הרבה יותר נמוך ואת הכסף הגדול לשים על רכז.

09 מאי 2012, 08:57

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

נכון, אילו הן העבודות.

הכל נכון, אבל נראה שהחשיבה של מכבי היא הפוכה. כלומר, את הכסף הגדול ישימו על רכז ובכסף שנשאר יביאו שחקן בעמדה מס' 2. מה מן הגישות נכונה יותר? אישית, אני חושב שיותר קשה למצוא רכז טוב מאשר שחקן טוב בעמדה מס' 2. שחקן ברמות של לנגפורד מכבי לא תמצא במחיר זול, אבל לדעתי יש סיכוי לא רע למצוא שחקן לא הרבה פחות טוב ממנו במחיר הרבה יותר נמוך ואת הכסף הגדול לשים על רכז.

הכל נכון, אבל לא תמצא פה רכז, שיתן לך אימפקט כמו שלאנגפורד הביא. בטח שלא בזול. אם לא היו רוצים את לאגנפורד, לא היו מציעים לו מיליון דולר.
איזה כסף גדול יש לשים על רכז? איזה רכזים ברמה כבר מסתובבים בשוק? יש את אוקיץ' שלא בטווח המחירים של מכבי, יש את ג'קסון שהוא שחקן טוב מאוד, אבל לא ברמה של לאנגפורד, ולא זול בכלל, ואת דה קולו שגם יקר, וגם כנראה הולך לNBA. אם היה באמת רכז איכותי, שאפשר להביא לפה במיליון, אפילו מיליון וחצי דולר, ויתן תפוקה ברמה, אז לא הייתה לי בעיה לוותר על לאנגפורד. אבל אין כזה. לאנגפורד הוא הגארד הכי טוב שמכבי יכולה להביא, בלי ספק. אני חושב שקודם צריך לחשוב להשאיר אותו, יחד עם אוחיון והלפרין, ואז לראות כמה כסף נשאר. אפשר גם לוותר על הנדריקס, ואז ישאר גם סכום יפה לרכז

09 מאי 2012, 08:59

הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?
אז נכון שההבדל בין השכר של הנדריקס(900) לבין המחליף שלו(700 נניח)הוא לא כזה גדול אבל אני חושב שזה הגרוש ללירה שחסר למכבי בשביל להשאיר את לאנגפורד ולהחתים את ג'קסון

התבלבלתי מקודם ובטעות רשמתי את זה באשכול אירופה :duh

09 מאי 2012, 09:01

rc4991 כתב:הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?
אז נכון שההבדל בין השכר של הנדריקס(900) לבין המחליף שלו(700 נניח)הוא לא כזה גדול אבל אני חושב שזה הגרוש ללירה שחסר למכבי בשביל להשאיר את לאנגפורד ולהחתים את ג'קסון

אני חוששת שמכבי תצטרך עוד כמה גרושים בשביל זה....

09 מאי 2012, 09:03

rc4991 כתב:הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?

אני בכלל לא בטוח שזה עובד כך במכבי, למעשה ההיסטוריה הקרובה מוכיחה שזה לא עובד כך. נראה שלמכבי יש לימיט מסויים לגבי שחקנים
מסויימים שאותו היא לא עוברת, יכול להיות שזה המצב לגבי לאנגפורד או גם שחקנים אחרים .

התיאוריה שאומרת בו נחסוך כאן 200 אלף ונצרף אותו לטובת שחקן מסויים יפה למדי, אבל אני לא יודע אם זו החשבונאות במכבי.
אני יכול גם להגיד שאפשר לחסוך את ה 400 אלף דולר של בורשטיין בתיאוריה כדי שיהיה יותר כסף לרכז, אבל במעשה מכבי כנראה לא תעשה את זה.

09 מאי 2012, 09:06

yarinsaky כתב:

אני בכלל לא בטוח שזה עובד כך במכבי, למעשה ההיסטוריה הקרובה מוכיחה שזה לא עובד כך. נראה שלמכבי יש לימיט מסויים לגבי שחקנים
מסויימים שאותו היא לא עוברת, יכול להיות שזה המצב לגבי לאנגפורד או גם שחקנים אחרים .

התיאוריה שאומרת בו נחסוך כאן 200 אלף ונצרף אותו לטובת שחקן מסויים יפה למדי, אבל אני לא יודע אם זו החשבונאות במכבי.

לא יודע, הכל זה תקציב אחד גדול סך הכל. אין X דולר לעמד הרכז, Y דולר לעמדת הסנטר. אם חסכת 200-300 אלף דולר על הנדריקס, זה הולך לתקציב הכללי, ויכול להיות מושקע בכל עמדה כזו או אחרת. אני לא יודע מה הסכומים, מי יגיע, מי לא, מי ישאר, מי לא, אבל אני חושב שאם במקום הנדריקס, יביאו סנטר קצת יותר זול, זה יכול בהחלט לעזור

09 מאי 2012, 09:15

מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.
כלומר יש תקציב שרצוי לא לחרוג ממנו, אבל כבר ראינו מקרים בהם מכבי חרגה מהתקציב שלה ונכנסה לגרעון בשביל שחקן שהיא מאוד מאוד רצתה.
יכול להיות שמכיוון שבלאט מאוד רוצה את הנדריקס, מכבי תהיה מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבורו, אבל אם זה לא ילך, הכסך שהיה מתוכנן אליו לא בהכרח ילך לשחקן אחר.
ראינו את זה כשמכבי היתה מוכנה להציע סכומים גבוהים לאיידסון ולפארגו, אבל כשבסוף היא כבר לא היתה צריכה לשלם להם, הכסף הזה לא בהכרח הלך על מחליפים באותם סכומים.

09 מאי 2012, 09:19

חנו'ש כתב:מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.
כלומר יש תקציב שרצוי לא לחרוג ממנו, אבל כבר ראינו מקרים בהם מכבי חרגה מהתקציב שלה ונכנסה לגרעון בשביל שחקן שהיא מאוד מאוד רצתה.
יכול להיות שמכיוון שבלאט מאוד רוצה את הנדריקס, מכבי תהיה מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבורו, אבל אם זה לא ילך, הכסך שהיה מתוכנן אליו לא בהכרח ילך לשחקן אחר.
ראינו את זה כשמכבי היתה מוכנה להציע סכומים גבוהים לאיידסון ולפארגו, אבל כשבסוף היא כבר לא היתה צריכה לשלם להם, הכסף הזה לא בהכרח הלך על מחליפים באותם סכומים.

כן, זאת בעיה.. אנחנו לא ממש יודעים איך התקציב במכבי עובד. אבל אם מדברים על לוותר על לאנגפורד תמורת ג'קסון, אז באותה מידה אפשר לוותר על הנדריקס תמורת ג'קסון, או שאם לאנגפורד לא ימשיך, לא יהיה כסף להביא את ג'קסון, כי אם מכבי מוכנה לחרוג עבור הנדריקס לדוגמא, יכול להיות שמכבי מוכנה גם לחרוג מעט עבור לאנגפורד, ואם הוא לא יגיע, לא יהיה פה כסף לאיזה רכז ברמה.
בעיה.. :? בגלל זה אני מעדיף לא "להמר" בקטע הזה, ולא לנסות לוותר על לאנגפורד, ולקוות שיהיה כסף לאיזה רכז חלומות, וכל זה... יש לנו משהו טוב ביד (לאנגפורד) בו ננסה להשאיר אותו, אחרי זה נדאג לכל השאר. כי תאכלס, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו העונה. אני פשוט לא רואה סיבה לוותר עליו, תמורת שמות כמו דובי או היקמן

09 מאי 2012, 09:22

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.

כן, זאת בעיה.. אנחנו לא ממש יודעים איך התקציב במכבי עובד. אבל אם מדברים על לוותר על לאנגפורד תמורת ג'קסון, אז באותה מידה אפשר לוותר על הנדריקס תמורת ג'קסון, או שאם לאנגפורד לא ימשיך, לא יהיה כסף להביא את ג'קסון, כי אם מכבי מוכנה לחרוג עבור הנדריקס לדוגמא, יכול להיות שמכבי מוכנה גם לחרוג מעט עבור לאנגפורד, ואם הוא לא יגיע, לא יהיה פה כסף לאיזה רכז ברמה.
בעיה.. :? בגלל זה אני מעדיף לא "להמר" בקטע הזה, ולא לנסות לוותר על לאנגפורד, ולקוות שיהיה כסף לאיזה רכז חלומות, וכל זה... יש לנו משהו טוב ביד (לאנגפורד) בו ננסה להשאיר אותו, אחרי זה נדאג לכל השאר. כי תאכלס, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו העונה. אני פשוט לא רואה סיבה לוותר עליו, תמורת שמות כמו דובי או היקמן

צודק, השאלה היא עד כמה השארת לאנגפורד תלויה במכבי??
נושא נעול