המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:העניין הוא צפריר, שלאנגפורד שחקן טוב יותר מג'קסון. אז מן הסתם הוא עולה יותר. אם יש לך שלישיה כמו לאנגפורד-הלפרין-אוחיון אתה ממש לא צריך איזה סטאר בעמדת הרכז. ממש לא. לעומת זאת, ג'קסון יהיה זול יותר כנראה, ויאפשר להשקיע קצת יותר בעמדת הגארד, אבל הוא שחקן פשוט פחות טוב מלאנגפורד. זהמכמו שנאמר, בו נביא את קיצ'ן, ואז ישאר ים כסף להביא גארד (לא שקיצ'ן ברמה של ג'קסון, אבל זאת הנקודה).
יש לנו פה את אחד הגארדים הטובים ביבשת, שיכול להישאר פה בסכום מצחיק ביחס ליכולות שלו, ואנשים עוד רוצים שהוא יעזוב.
לגבי דובי, הוא שחקן הרבה, אבל הרבה פחות טוב מלאנגפורד. אם לאנגפורד לא ממשיך, אני הייתי מעדיף שחקנים אחרים. לא מבין מה ההתלהבות ממנו. שחקן חביב, אבל לא מעבר. לא לרמת יורוליג, בטח שלא אחד שיכול "להביא את מה שלאנגפורד הביא".
yzafrir כתב:asafb96 כתב:העניין הוא צפריר, שלאנגפורד שחקן טוב יותר מג'קסון. אז מן הסתם הוא עולה יותר. אם יש לך שלישיה כמו לאנגפורד-הלפרין-אוחיון אתה ממש לא צריך איזה סטאר בעמדת הרכז. ממש לא. לעומת זאת, ג'קסון יהיה זול יותר כנראה, ויאפשר להשקיע קצת יותר בעמדת הגארד, אבל הוא שחקן פשוט פחות טוב מלאנגפורד. זהמכמו שנאמר, בו נביא את קיצ'ן, ואז ישאר ים כסף להביא גארד (לא שקיצ'ן ברמה של ג'קסון, אבל זאת הנקודה).
יש לנו פה את אחד הגארדים הטובים ביבשת, שיכול להישאר פה בסכום מצחיק ביחס ליכולות שלו, ואנשים עוד רוצים שהוא יעזוב.
לגבי דובי, הוא שחקן הרבה, אבל הרבה פחות טוב מלאנגפורד. אם לאנגפורד לא ממשיך, אני הייתי מעדיף שחקנים אחרים. לא מבין מה ההתלהבות ממנו. שחקן חביב, אבל לא מעבר. לא לרמת יורוליג, בטח שלא אחד שיכול "להביא את מה שלאנגפורד הביא".
איך אפשר בכלל להשוות את ג'אקסון ללאנגפורד ? הם בכלל לא באותה עמדה ....זה כמו להשוות בין פארקר לשאראס....
אני (וגם כרמל אני מניח) פשוט חושב שעמדה 1 יותר חשובה מגארד סקורר ובא צריך ללכת רוב ההשקעה . אם אפשר היה להביא את ג'אקסון בנוסף ללאנגפורד מה טוב אבל אם בשביל להביא את ג'אקסון נצטרך לוותר על לאנגפורד אז אני בעד .
אני מעדיף שיהיה לי רכז איכותי ולהמר על שחקן בעמדה 2 (במיוחד כשיש לי את הלפרין ) , מאשר להמר על עמדת הרכז ( אני פשוט לא מחזיק מאוחיון שחקן חמישייה במכבי לעומת הלפרין שבסיטואציות מסויימות כן יכול לעשות את זה ) ולהתקע עם אוחיון כרכז מוביל .
איזה רכזים טובים יש בשוק לעומת איזה גארדים טובים יש בשוק ? תן לי שמו של שחקנים שהיית מעדיף שלדעתך טובים מדובי ובאותו רמת מחיר...
yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
כלומר, אם הוא רוצה נניח, 1.5 מיליון ומכבי מסרבת, האם היא עושה טעות או לא ? מה הוא גבול הטעות או אי הטעות של מכבי , 1.2 , 1.3, 1.4 מיליון דולר שהיא תסרב לו ?
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
כלומר, אם הוא רוצה נניח, 1.5 מיליון ומכבי מסרבת, האם היא עושה טעות או לא ? מה הוא גבול הטעות או אי הטעות של מכבי , 1.2 , 1.3, 1.4 מיליון דולר שהיא תסרב לו ?
לפי מה שנאמר בתקשורת, זה לא משנה כל כך כמה הוא דורש, כי למכבי יש אופציה עליו, בסך של 1.1 מיליון דולר (והוא בהחלט שווה את זה), אבל לא רוצים לממש אותה, והציעו לו עכשיו הצעה אחרונה, של מיליון דולר לעונה, במשך שנתיים. מקווה שיסכים לזה..
yarinsaky כתב:לא מבין למה זה לא חושב מה הוא דורש , זה נראה לי חשוב כי מכבי לא מוכנה לשלם את האופציה שהיא דיברה עליה בזמן חתימת החוזה. למעשה הוא חופשי לדרוש כל מה שהוא רוצה כאילו אין אופציה ואין בטיח.
מה הקטע עם אופציה בסכום מסויים אם אין רצון לממש אותה בשום תנאי כמעט ?
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
לפי מה שנאמר בתקשורת, זה לא משנה כל כך כמה הוא דורש, כי למכבי יש אופציה עליו, בסך של 1.1 מיליון דולר (והוא בהחלט שווה את זה), אבל לא רוצים לממש אותה, והציעו לו עכשיו הצעה אחרונה, של מיליון דולר לעונה, במשך שנתיים. מקווה שיסכים לזה..
נכון, אילו הן העבודות.
משום מה, זה נראה כאילו במכבי לא ששים לראות את לאנגפורד בעונה הבאה ולא רק בגלל סיבות תקציביות.
יתכן שבלאט מחפש צוות גארדים שכצוות יהיה יעיל יותר מלאנגפורד+אוחיון. אם רוב הכסף ילך על על הרכז, אז לא מן הנמנע שמהלך כזה דוקא יצליח.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
נכון, אילו הן העבודות.
משום מה, זה נראה כאילו במכבי לא ששים לראות את לאנגפורד בעונה הבאה ולא רק בגלל סיבות תקציביות.
יתכן שבלאט מחפש צוות גארדים שכצוות יהיה יעיל יותר מלאנגפורד+אוחיון. אם רוב הכסף ילך על על הרכז, אז לא מן הנמנע שמהלך כזה דוקא יצליח.
אבל אף אחד לא אמר שאוחיון צריך להיות הרכז הראשון. אפשר להביא עוד רכז בכסף שנשאר, גם אם הוא הימור זול כמו פארגו בזמנו, וגם הלפרין ולאנגפורד נראה לי ציוות מצוין שמשלימים אחד את השני
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:הוויכוח התיאורטי מאוד יפה, אבל מישהוא ידוע כמה לאנגפורד רוצה או מה ההצעות שיש לו היום ?
נכון, אילו הן העבודות.
אבל אף אחד לא אמר שאוחיון צריך להיות הרכז הראשון. אפשר להביא עוד רכז בכסף שנשאר, גם אם הוא הימור זול כמו פארגו בזמנו, וגם הלפרין ולאנגפורד נראה לי ציוות מצוין שמשלימים אחד את השני
הכל נכון, אבל נראה שהחשיבה של מכבי היא הפוכה. כלומר, את הכסף הגדול ישימו על רכז ובכסף שנשאר יביאו שחקן בעמדה מס' 2. מה מן הגישות נכונה יותר? אישית, אני חושב שיותר קשה למצוא רכז טוב מאשר שחקן טוב בעמדה מס' 2. שחקן ברמות של לנגפורד מכבי לא תמצא במחיר זול, אבל לדעתי יש סיכוי לא רע למצוא שחקן לא הרבה פחות טוב ממנו במחיר הרבה יותר נמוך ואת הכסף הגדול לשים על רכז.
rc4991 כתב:הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?
אז נכון שההבדל בין השכר של הנדריקס(900) לבין המחליף שלו(700 נניח)הוא לא כזה גדול אבל אני חושב שזה הגרוש ללירה שחסר למכבי בשביל להשאיר את לאנגפורד ולהחתים את ג'קסון
התבלבלתי מקודם ובטעות רשמתי את זה באשכול אירופה
rc4991 כתב:הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?
אז נכון שההבדל בין השכר של הנדריקס(900) לבין המחליף שלו(700 נניח)הוא לא כזה גדול אבל אני חושב שזה הגרוש ללירה שחסר למכבי בשביל להשאיר את לאנגפורד ולהחתים את ג'קסון
yarinsaky כתב:rc4991 כתב:הרבה פה מדברים על לוותר על לאנגפורד לטובת רכז טוב כמו ג'קסון ואני שואל למה שלא נוותר על הנדריקס?
אני בכלל לא בטוח שזה עובד כך במכבי, למעשה ההיסטוריה הקרובה מוכיחה שזה לא עובד כך. נראה שלמכבי יש לימיט מסויים לגבי שחקנים
מסויימים שאותו היא לא עוברת, יכול להיות שזה המצב לגבי לאנגפורד או גם שחקנים אחרים .
התיאוריה שאומרת בו נחסוך כאן 200 אלף ונצרף אותו לטובת שחקן מסויים יפה למדי, אבל אני לא יודע אם זו החשבונאות במכבי.
חנו'ש כתב:מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.
כלומר יש תקציב שרצוי לא לחרוג ממנו, אבל כבר ראינו מקרים בהם מכבי חרגה מהתקציב שלה ונכנסה לגרעון בשביל שחקן שהיא מאוד מאוד רצתה.
יכול להיות שמכיוון שבלאט מאוד רוצה את הנדריקס, מכבי תהיה מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבורו, אבל אם זה לא ילך, הכסך שהיה מתוכנן אליו לא בהכרח ילך לשחקן אחר.
ראינו את זה כשמכבי היתה מוכנה להציע סכומים גבוהים לאיידסון ולפארגו, אבל כשבסוף היא כבר לא היתה צריכה לשלם להם, הכסף הזה לא בהכרח הלך על מחליפים באותם סכומים.
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:מצד שני אני לא בטוחה שיש תקציב אחד ברור שאסור בשום אופן לעבור אותו.
כלומר יש תקציב שרצוי לא לחרוג ממנו, אבל כבר ראינו מקרים בהם מכבי חרגה מהתקציב שלה ונכנסה לגרעון בשביל שחקן שהיא מאוד מאוד רצתה.
יכול להיות שמכיוון שבלאט מאוד רוצה את הנדריקס, מכבי תהיה מוכנה לחרוג קצת מהתקציב עבורו, אבל אם זה לא ילך, הכסך שהיה מתוכנן אליו לא בהכרח ילך לשחקן אחר.
ראינו את זה כשמכבי היתה מוכנה להציע סכומים גבוהים לאיידסון ולפארגו, אבל כשבסוף היא כבר לא היתה צריכה לשלם להם, הכסף הזה לא בהכרח הלך על מחליפים באותם סכומים.
כן, זאת בעיה.. אנחנו לא ממש יודעים איך התקציב במכבי עובד. אבל אם מדברים על לוותר על לאנגפורד תמורת ג'קסון, אז באותה מידה אפשר לוותר על הנדריקס תמורת ג'קסון, או שאם לאנגפורד לא ימשיך, לא יהיה כסף להביא את ג'קסון, כי אם מכבי מוכנה לחרוג עבור הנדריקס לדוגמא, יכול להיות שמכבי מוכנה גם לחרוג מעט עבור לאנגפורד, ואם הוא לא יגיע, לא יהיה פה כסף לאיזה רכז ברמה.
בעיה..בגלל זה אני מעדיף לא "להמר" בקטע הזה, ולא לנסות לוותר על לאנגפורד, ולקוות שיהיה כסף לאיזה רכז חלומות, וכל זה... יש לנו משהו טוב ביד (לאנגפורד) בו ננסה להשאיר אותו, אחרי זה נדאג לכל השאר. כי תאכלס, הוא היה השחקן הכי טוב שלנו העונה. אני פשוט לא רואה סיבה לוותר עליו, תמורת שמות כמו דובי או היקמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים