אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 מאי 2012, 22:09

rc4991 כתב:אם מכבי תביא באמת שלושה סנטרים אז למה לא ללכת על חסן וויטסייד שהזכירו פה לפני חודשיים-שלושה?
הבנתי שהוא גבוה הגנתי בעל מוטת ידיים אדירה וחוסם מטורף שלוקח הרבה ריבאונדים,אולי הוא יוכל לנצל את הנתונים שלו גם בצד ההתקפי באירופה אבל גם אם לא הוא יכול להיות סנטר נחמד ובטח כסנטר שלישי

או שאפשר פשוט להשאיר את שון ג'יימס שנותן פחות או יותר אותו דבר וכבר יש לו חוזה.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 מאי 2012, 22:12

EulGam05 כתב:
rc4991 כתב:אם מכבי תביא באמת שלושה סנטרים אז למה לא ללכת על חסן וויטסייד שהזכירו פה לפני חודשיים-שלושה?
הבנתי שהוא גבוה הגנתי בעל מוטת ידיים אדירה וחוסם מטורף שלוקח הרבה ריבאונדים,אולי הוא יוכל לנצל את הנתונים שלו גם בצד ההתקפי באירופה אבל גם אם לא הוא יכול להיות סנטר נחמד ובטח כסנטר שלישי

אתם לא מבינים שהבעיה עם ג'יימס היא שהמס שלו קופץ שנה הבאה ומשתווה לזה של הישראלים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מאי 2012, 04:13

EulGam05 כתב:

ג'יימס יהיה יותר יקל בגלל המס הכפול שנצטרך לשלם עליו והוא לא מתקרב לרמה של וייטסייד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 07 מאי 2012, 05:04

rc4991 כתב:
EulGam05 כתב:

ג'יימס יהיה יותר יקל בגלל המס הכפול שנצטרך לשלם עליו והוא לא מתקרב לרמה של וייטסייד

משום מה פספסתי את פרסום החוזה העתידי של ווייטסייד במכבי, יש איזשהו לינק שאפשר להפנות אותי אליו?

מעבר לכך, לא הייתי ממהר לזרוק הצהרות כמו - "ג'יימס לא מתקרב לרמה של וייטסייד", אצל האחרון איי-קיו כדורסל הוא דגל אדום עוד מימיו בקולג' כך שכחבילה שלמה אני לא אופתע אם הוא יתרום פחות מג'יימס.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2012, 05:33

על איזה חוזה עתידי אתה מדבר? וייטסייד לא חתום במכבי וגם לא מועמד אליה. התכוונת לג'יימס?
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מאי 2012, 06:35

EulGam05 כתב:
rc4991 כתב:
EulGam05 כתב:

משום מה פספסתי את פרסום החוזה העתידי של ווייטסייד במכבי, יש איזשהו לינק שאפשר להפנות אותי אליו?

מעבר לכך, לא הייתי ממהר לזרוק הצהרות כמו - "ג'יימס לא מתקרב לרמה של וייטסייד", אצל האחרון איי-קיו כדורסל הוא דגל אדום עוד מימיו בקולג' כך שכחבילה שלמה אני לא אופתע אם הוא יתרום פחות מג'יימס.

גיימס ירוויח בעונה הבאה 450 ואם המס הכפול זה יצא כמו 600 על זר אחר כך שהוא יהיה כנראה זול יקא יותר
לוויטסייד יש נתונים פיזיים מצויינים והוא אמור להיות יותר טוב מגיימס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 07 מאי 2012, 08:19

rc4991 כתב:
EulGam05 כתב:
rc4991 כתב:
EulGam05 כתב:

גיימס ירוויח בעונה הבאה 450 ואם המס הכפול זה יצא כמו 600 על זר אחר כך שהוא יהיה כנראה זול יקא יותר
לוויטסייד יש נתונים פיזיים מצויינים והוא אמור להיות יותר טוב מגיימס

יותר טוב מג'יימס במה? בקפיצה לגובה? מכבי חיפה של העונה הייתה מלאה בשחקנים עם נתונים פיזיים מצויינים רק חבל שלשחק כדורסל הם לא ממש ידעו.

מעבר לכך לסקרמנטו יש אופציה עליו עד ה-15 ביולי שאני לא רואה סיבה לא לממש בהתחשב בעלות המצחיקה שלו (850 אלף ברוטו לעונה).
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2012, 08:22

וחוץ מזה, תקנו אותי אם אני טועה, מדובר במוסלמי (חסן), ואין לי כוח לשביתות שלו בחגים שלהם. גם איבי ג'אבר נהג לעשות בעיות עם הסוגיות הללו.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 מאי 2012, 10:01

er79 כתב:וחוץ מזה, תקנו אותי אם אני טועה, מדובר במוסלמי (חסן), ואין לי כוח לשביתות שלו בחגים שלהם. גם איבי ג'אבר נהג לעשות בעיות עם הסוגיות הללו.

דוקא עם חוסיין בשוק לא היו בעיות כאלו בכלל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 מאי 2012, 19:53

מה אתם אומרים על מרכוס E וויליאמס?
הוא סווינגמן\פוינט פורוורד עם משחק מאוד נעים לעין..
יש לו אחוזים מעולים...

ביזבז שנתיים מהקריירה שלו בNBA, אבל רק בן 25..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 08 מאי 2012, 20:11

LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על מרכוס E וויליאמס?
יש לו אחוזים מעולים...

סמית' בטוח ישאר. נראה לי מיותר להתעסק בפורוורדים. הבעיה היא עמדת הרכז והסנטר
asafb96

הודעהעל ידי שמוליק » 08 מאי 2012, 20:15

asafb96 כתב:
יש לו אחוזים מעולים...

מאוד מקווה שוואלה צודקים ומחפשים גם את מאריץ. הגרוזיני והאוסטרלי עם גיימס זהו קו קדמי קטלני.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 מאי 2012, 20:19

asafb96 כתב:
יש לו אחוזים מעולים...

התכוונתי כשוטינג גארד במקרה וקית׳ לא נשאר ושמכבי ירצו לשים יותר כסף על עמדות הרכז והסנטר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מאי 2012, 05:22

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
יש לו אחוזים מעולים...

התכוונתי כשוטינג גארד במקרה וקית׳ לא נשאר ושמכבי ירצו לשים יותר כסף על עמדות הרכז והסנטר..

אבל הוא SF , אז למה שיביאו אותו בתור גארד ?
בכל מקרה לי כרגע נראה שקווינסי דובי הכי מתאים תקציבית ומקצועית במקום לאנגפורד . ראיתי אותו בספרד בכמה משחקים העונה והוא ממש הרשים אותי .
מאוד מזכיר את לאנגפורד ביכולות האישיות שלו ( חצי מרחק וחדירה לסל ) ונראה אפילו טוב מלאנגפורד מבחוץ . גם בהגנה הוא טוב והוא חוטף כדורים מצויין ....השאלה אם הוא יכול לתרגם את זה לרמת יורוליג ולדעתי התשובה היא כן .
גם לאנגפורד הגיע ליורוליג מקבוצת יורוצ''לנג' באיטליה (בולוניה) והצליח להביא את היכולת שלו גם ליורוליג .ואני חושב שגם לדובי יש את הפוטנציאל הזה . בכל זאת הוא שחקן די מנוסה ברמות הגבוהות....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מאי 2012, 05:34

EulGam05 כתב:עדיין לא מבין מה ההתלהבות מהדובי הזה, High-Volume Scorer קלאסי, אחד שקולע הרבה בגלל שהוא זורק הרבה. 9 משחקים בספרד - 40.6% מה-2 ו-32.6% מה-3 - אחוזים ויעילות מזעזעים לסקורר וזה לא משהו חריג עד כה בקריירה שלו. משחקן שהיכולת הבולטת שלו היא לשים נק' על הלוח המינימום שאפשר לצפות זה לקלוע באחוזים יותר טובים מהשדה מיוגב אוחיון...

נכון שבסטט' שלו שם זה לא נראה הכי טוב (אבל גם לא גרוע בהתחשב בזה שלא מזמן הגיע לקבוצה ) . אבל אני ראיתי אותו בכמה משחקים העונה והוא נראה הרבה יותר טוב ממה שהסטט' שלו מראה . דבר יותר חשוב לגביו העונה זה שהוא הביא את הקבוצה שלו ממצב של כמעט יורדת ליגה למצב שהיא הבטיחה את ההשארות שלה עם כמה ניצחונות יפים .
אגב גם לאנגפורד הוא High-Volume Scorer ויש לו את אותם אחוזים כמו דובי משלוש....רק שדובי קלע 14 שלשות ב-9 משחקים ולאנגפורד 13 שלשות ב-14 משחקים שזה פחות משלשה למשחק .
גם לאנגפורד עושה הרבה מהנקודות שלו בגארבז' טיים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 09 מאי 2012, 07:16

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:עדיין לא מבין מה ההתלהבות מהדובי הזה, High-Volume Scorer קלאסי, אחד שקולע הרבה בגלל שהוא זורק הרבה. 9 משחקים בספרד - 40.6% מה-2 ו-32.6% מה-3 - אחוזים ויעילות מזעזעים לסקורר וזה לא משהו חריג עד כה בקריירה שלו. משחקן שהיכולת הבולטת שלו היא לשים נק' על הלוח המינימום שאפשר לצפות זה לקלוע באחוזים יותר טובים מהשדה מיוגב אוחיון...

נכון שבסטט' שלו שם זה לא נראה הכי טוב (אבל גם לא גרוע בהתחשב בזה שלא מזמן הגיע לקבוצה ) . אבל אני ראיתי אותו בכמה משחקים העונה והוא נראה הרבה יותר טוב ממה שהסטט' שלו מראה . דבר יותר חשוב לגביו העונה זה שהוא הביא את הקבוצה שלו ממצב של כמעט יורדת ליגה למצב שהיא הבטיחה את ההשארות שלה עם כמה ניצחונות יפים .
אגב גם לאנגפורד הוא High-Volume Scorer ויש לו את אותם אחוזים כמו דובי משלוש....רק שדובי קלע 14 שלשות ב-9 משחקים ולאנגפורד 13 שלשות ב-14 משחקים שזה פחות משלשה למשחק .

לאנגפורד הוא סקורר יחסית יעיל, האיש מסתובב סביב ה-54% מה-2 וה-34% מהשלוש במשך כל הקריירה כשיחס הזריקות הוא בסביבות השלשה לכל 2 זריקות מה-2 (השנה ביורוליג זה היה יחס של 1 ל-3) - מה שאומר שהוא מסתובב סביב ה-46% מהשדה לאורך כל הקריירה שלו. אם מפקטרים את זריקות העונשין שלו אז יוצא שהיעילות שלו כסקורר, כלומר מדד ה-True Shooting Percentage שלו הוא בסביבות ה-60% לאורך כל הקריירה (כשאני אומר לאורך כל הקריירה אני מתכוון לשלוש השנים האחרונות שלו כשהוא שיחק בקבוצות איכותיות, היעילות הייתה גבוהה יותר לו הייתי מתחשב בשנים שלו באיטליה). אם שחקן בעל יעילות כזאת נחשב High-Volume Scorer אז הרוב המוחלט של הסקוררים באירופה הם בעצם High-Volume Scorers, למעשה השחקנים היחידים שלא ישתייכו לקטגוריה הזאת הם שחקנים מהסוג של ג'ייסי קארול שזורקים כמות עצומה של זריקות מבחוץ וקולעים באחוזים מטורפים או שחקנים מהסוג של יותם הלפרין שלוקחים מעט זריקות אבל בוחרים אותן בקפידה. אם להשוות לדובי אז גם אם נעלה לו את האחוזים מה-2 ל-45% יוצא שה-TS% שלו הוא 51% (אם לקחת את האחוזים כמו שהם אז זה יוצא 49%) שזאת יעילות נמוכה ואני עוד הייתי נדיב ושיפרתי לו את האחוזים.
במכבי לדובי לא תהיה את הפריבילגיה לזרוק 12 זריקות לערב בשביל להגיע ל-13 נק' שלו למשחק ואמנם כבר היו דברים מעולם אבל אני לא כזה אופטימי לגבי הסיכויים של סקורר שהיה לא יעיל לאורך כל הקריירה שלו (אלא אם כן לוקחים בחשבון את הליגה הסינית האימתנית) להפוך פתאום ליעיל דווקא בקבוצה בסדר גודל של מכבי.

לא הבנתי מה הקשר לגבי נק' בגארבז' טיים, אתה טוען שללאנגפורד היה הרבה גארבז' טיים בשלוש השנים האחרונות?
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מאי 2012, 07:36

yzafrir כתב:

דובי קולע ב37% מהשדה, ומאבד יותר ממה שהוא מוסר אסיסטים, בליגה הספרדית. לאנגפורד קולע 49% מהשדה, ומוסר יותר אסיסטים ממה שהוא מאבד, ביורוליג. (אני לא מדבר על הליגה והאדריאטית, שם הממוצעים שלו הרבה יותר גבוהים). לאגנפורד מוסר יותר אסיסטים, מאבד פחות, לוקח יותר ריבאונד, ושומר טוב יותר (אם דיברנו בתחילת העונה על הבעייה של שאייר מבחינה פיזית ברמות היורוליג הגבוהות, אז מה נאמר על דובי המקל). על היכולות ההתקפיות של לאנגפורד אני מניח שאין מה לדבר. וכן, כמו דובי, גם הוא הגיע באמצע השנה לקבוצה, וזה עוד אחרי פציעה ארוכה וקשה, כשהוא ממעט לשחקן במשחקים הראשונים שלו, בגלל פארמר בעיקר. מספיק לראות מה הוא עושה משלב הטופ 16, כדי להבין את ההבדלים. שמיים וארץ. דובי יכול להיות סקורר נחמד בקבוצות קטנות ביורוליג, כמו לובליאנה וכל אלה. הוא ממש לא שחקן מוביל למכבי, וממש ממש לא קרוב ליכולות של לאנגפורד.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 09 מאי 2012, 07:52

דובי עוד לא שיחק בקבוצה כמו מכבי ובקבוצות איכותיות שמאפשרות לו לקחת זריקות נוחות יותר מבקבוצות קטנות בו כל העומס נופל עליו .
בקבוצה כמו מכבי יהיה לו הרבה יותר נוח להגיע לזריקות נוחות . והאחוזים שלו ישתפרו .
חוץ מלהסתכל על הסטט' שלו , ראית אותו משחק השנה ?
לגבי לאנגפורד , השנה במכבי הוא אסף הרבה נקודות במשחקים שהגיעו לגארבז' טיים וללא הפרעה מיוחדת . בחימקי הוא היה המוציא לפועל העיקרי שלהם ולכן הקבוצה עבדה בשבילו ולכן המצבים שהוא זורק הם נוחים בדרך כלל . אגב בחימקי שנה שעברה בשלב הראשון הוא זרק פי 3 ל-2 מאשר במכבי בשלב הראשון (כשפארמר היה ) וסביר להניח שאם היה לוקח יותר זריקות גם האחוזים שלו היו יורדים . מה גם ש40-45 אחוז לקלעי שזורק בעיקר מבחוץ זה לא אחוז רע...

אני לא אומר שדובי שחקן טוב מלאנגפורד אבל אני כן אומר שמבחינת תפוקה הוא כן יכול להביא את אותם מספרים ובאחוזים דומים .
לאנגפורד עשה העונה בסך הכל 11 נק' למשחק , זה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו ובהחלט אפשר לצוא קלעי אחר שיתן את המספרים האלו לפחות . אם ניקח בחשבון שיש גם את הלפרין ועוד רכז איכותי כמו ג'אקסון אז בהחלט אפשר להסתדר עם סקורר אחר במקום לאנגפורד היקר.

אסף , שחקן שהגיע לקבוצה לפני 9 משחקים ובשלב מאוחר מאוד של העונה אתה לא מצפה שמסור כלכך הרבה אס' ויכיר כבר את כל החברה וסגנון המשחק . זה דבר די צפוי ששחקן יש יחס כזה בשלב כזה של העונה .
אם ראית את דובי בליגה הספרדית אז הוא ממש לא מקל . זה אולי נכון לתחילת הקריירה שלו בNBA וזה גם לא הפריעה לו שם . השנה בספרד הוא דווקא שומר טוב וחוטף מצויין .
מסכים שהוא לא ריבאונדר טוב .
לאנגפורד אולי שחקן טוב ממנו אבל לא ברמה כזאת שמצדיק לשלם את הסכומים האלו ובטח לא ברמה כזאת בשביל להפקיר את עמדת הרכז בידי אוחיון .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מאי 2012, 08:23

yzafrir כתב:דובי עוד לא שיחק בקבוצה כמו מכבי ובקבוצות איכותיות שמאפשרות לו לקחת זריקות נוחות יותר מבקבוצות קטנות בו כל העומס נופל עליו .
בקבוצה כמו מכבי יהיה לו הרבה יותר נוח להגיע לזריקות נוחות . והאחוזים שלו ישתפרו .
חוץ מלהסתכל על הסטט' שלו , ראית אותו משחק השנה ?
לגבי לאנגפורד , השנה במכבי הוא אסף הרבה נקודות במשחקים שהגיעו לגארבז' טיים וללא הפרעה מיוחדת . בחימקי הוא היה המוציא לפועל העיקרי שלהם ולכן הקבוצה עבדה בשבילו ולכן המצבים שהוא זורק הם נוחים בדרך כלל . אגב בחימקי שנה שעברה בשלב הראשון הוא זרק פי 3 ל-2 מאשר במכבי בשלב הראשון (כשפארמר היה ) וסביר להניח שאם היה לוקח יותר זריקות גם האחוזים שלו היו יורדים . מה גם ש40-45 אחוז לקלעי שזורק בעיקר מבחוץ זה לא אחוז רע...

אני לא אומר שדובי שחקן טוב מלאנגפורד אבל אני כן אומר שמבחינת תפוקה הוא כן יכול להביא את אותם מספרים ובאחוזים דומים .
לאנגפורד עשה העונה בסך הכל 11 נק' למשחק , זה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו ובהחלט אפשר לצוא קלעי אחר שיתן את המספרים האלו לפחות . אם ניקח בחשבון שיש גם את הלפרין ועוד רכז איכותי כמו ג'אקסון אז בהחלט אפשר להסתדר עם סקורר אחר במקום לאנגפורד היקר.

אסף , שחקן שהגיע לקבוצה לפני 9 משחקים ובשלב מאוחר מאוד של העונה אתה לא מצפה שמסור כלכך הרבה אס' ויכיר כבר את כל החברה וסגנון המשחק . זה דבר די צפוי ששחקן יש יחס כזה בשלב כזה של העונה .
אם ראית את דובי בליגה הספרדית אז הוא ממש לא מקל . זה אולי נכון לתחילת הקריירה שלו בNBA וזה גם לא הפריעה לו שם . השנה בספרד הוא דווקא שומר טוב וחוטף מצויין .
מסכים שהוא לא ריבאונדר טוב .
לאנגפורד אולי שחקן טוב ממנו אבל לא ברמה כזאת שמצדיק לשלם את הסכומים האלו ובטח לא ברמה כזאת בשביל להפקיר את עמדת הרכז בידי אוחיון .

בגלל שהוא משחק בקבוצה פחות טובה, הוא צריך להיות טוב יותר מאשר הוא יהיה במכבי. הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, ולקחת כמה זריקות שהוא רוצה. אין לו פה את בלאט שיבעט אותו לספסל על זריקה לא במקום.
בקשר ללאנגפורד בחימקי, אתה סותר את עצמך 2 שורות אחרי מה שאמרת. מצד אחד, דובי משחק בקבוצה פחות טובה ממכבי, אז בגלל זה האחוזים שלו נמוכים יותר, בגלל שכל העומס נופל עליו. מצד שני אתה כותב, שלאנגפורד היה בחימקי, עבדו בשבילו, כי הוא היה המוציא לפועל, אז הוא הגיע למצבים נוחים בדרך כלל. איבדתי אותך :?
לא הבנתי את כל הפי 3 ממה שפארמר היה, אבל לאנגפורד קלע בחמיקי שנה שעברה מעל 50% ל2 ו35% ל3. אלא אחוזים מצוינים לסקורר, ביחס לכמות הנקודות שהוא קלע (כמעט 19 למשחק). השנה במכבי הוא קולע מעל 32% ל3, ו55% ל2, וזה עוד ביורוליג. אני לא מדבר על שאר המסגרות. לעומתו, שוב, דובי קולע ב37% מהשדה. לא משנה אם אתה סקורר או לא, לא משנה איפה אתה משחק, לא משנה כמה נופל עליך, ולא משנה אם הוא שחקן שזורק יותר מבחוץ. זה אחוזים לא טובים! ואגב, בNBA הוא גם קלע לאורך כל השנים שלו שם פחות מ40% מהשדה, וגירד 30% ל3.
ה11 נקודות שלאנגפורד הביא זה בעיקר בגלל זה שהוא בא באמצע, ולא השתלב. שים לב מה הוא עשה מאז שפארמר עזב, בטופ 16 הוא עשה 15 נקודות למשחק, ב56% ל2, 33% ל3, ו2.3 אסיסטים למשחק, ביציבות יוצאת דופן. בהצלבה הוא עשה 13.4 נקודות, ב53% ל2, אבל עם אחוז לא טוב ל3, 21%, ו2.4 אסיסטים. אלא מספרים מצוינים לשחקן.
לאנגפורד מצדיק באבוא בואה 1.1 מיליון דולר, זה כלום עבור שחקן כזה. דובי הזה ממש לא קרוב לרמה הזאת, וממש ממש לא יתן את מה שלאנגפורד הביא. אני יכול להביא לך עוד 1000 שחקנים מכל הליגות האלה, שנותנים 16-17 נקודות למשחק באיטליה, רוסיה, יוון, וכל שאר הליגות, אבל זה לא זה. לא דובי ולא ג'קסון שחקנים שעבורם צריך לוותר על לאנגפורד
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 09 מאי 2012, 09:13

צפריר, אנא ממך.
אתה נדבק לאיזה שחקן ודוחף אותו בלי הפסקה כאילו היית אמא שלו.
כמה אפשר?
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי....

מה עוד שאתה קובע נחרצות שהוא השחקן הכי מתאים להחליף את לאנגפורד. איך בדיוק? לפי מה אתה קובע את זה? בין שני השחקנים האלה יש לפחות 3 רמות. דובי מתאים להחליף את קיצ'ן בראשל"צ (או איפה שהוא משחק)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים