yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:ב" וואלה " מזכירים את דה קולו כמועמד, שיזכרו מי הזכיר אותו ראשון.![]()
אבי סגל מישראל היום אומר פחות או יותר את מה שאנחנו מדסקסים כאן כל הזמן - סופו בחוץ לשנה הבאה ( יחד עם פאפאס כמובן ).
גרגמל הוא אחד הגבוהים ומכבי תצרף עוד שני גבוהים זרים אם בלו לא ימשיך , אחד מהם עשוי להיות הנדריקס. לא מזכירים בכלל את מצ'אבן כך שאני לא מבין את הביטחון של יוני בעניין הזה.
לאנגפורד קיבל הצעה גבוהה ממיליון דולר לשנתיים והוא אמור להשיב בקרוב מאוד לכאן או לכאן ( יהיה הזר היקר ביותר אם יחתום ).
אבל הקץ' הוא כמו שידברנו עליו כל הזמן - אם הוא חותם לא יהיה כסף לארון ג'קסון , למשל, ומכבי תחפש תחליף זול.
בקיצור, כל מה שאנחנו כותבים ומזכירים הוא כנראה קרוב מאוד למציאות.
לא יודע, מה שמסתמן לא הכי מלהיב אותי בינתיים, אבל נחכה כמובן.
הביטחון שלי הוא שיש לו חוזה. לא יודע מה המצב של החוזה. אולי מכבי יכולה לחתוך אותו תמורת איזשהו פיצוי מינימלי.
במקביל לתשובה של לאנגפורד, אני מקווה שמכבי כבר סגרה את הסיפור עם יותם. הוא מתאים לסגל עם לאנגפורד ובלעדיו.
יכול להיות שפדרמן מבין שיש לו הזדמנות להרוויח כסף על מכירת מילאן ולכן הם לא לוקחים אותו בחשבון...ולכן הם גם מאוד רוצים שבלו ימשיך כי זה יחסוך את החיפוש לשחק בעמדה 4 ...
הבעיה היא שהם בעצם מודים שהם לא מעוניינים בשחקן. אם עושים את זה, אז איך אפשר למכור אותו במחיר טוב?
כי מי שרוצה בשרותו של השחקן צריך לשלם וזה לא משנה אם מכבי רוצה אותו לסגל שלה או לא . הביקוש לשחקן הוא על פי היכולת שהציג ולא לפי זה שמכבי רוצה אותו לסגל או לו לעונה הבאה כי בכל זאת יש לו עוד שנתיים בחוזה ולכן אולי תרצה אותו בעתיד . מי שירצה לקנות אותו מבין שהוא צריך לשלם בייאווט בגלל שהוא חתום לעוד כמה שנים במכבי...
בדר"כ כשקבוצה מסויימת לחוצה למכור, אז הקבוצה שרוצה לקנות, יכולה להגיע איתה להסכם, ולשלם לה פחות.
למשל כשאול' קנו את יותם, הם שילמו למכבי הרבה כסף, כי מכבי לא היתה מעוניינת למכור. אבל כשמכבי עושה קולות, שהחוזה של מצ'באן יקר עבור מכבי,
אז כל קבוצה שאולי תרצה לקנות אותו, תנהל מול מכבי מו"מ על דמי השחרור, ומכבי לא תקבל את כל הכסף שהיא רוצה.