מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי felix_r » 12 מאי 2012, 17:07

EulGam05 כתב:לאסמה ווישנייבסקי נעלמו, פישר שיחק 25 דקות לערב במדי בילבאו בהצלבה מול צסק"א.

אף אחד לא נעלם.
לאזמה משחק באובראדוירו בליגה הספרדית והוא במקום השני בליגה בחסימות (אחרי דור פישר :laugh1 )
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2012, 17:08

ווישנייבסקי היה אפס די מהתחלה, אז אין מה להתייחס אליו בכלל.
שכחתי לגבי פישר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 18:59

Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
מישהו זוכר אם היו כתבות על כך?
זה ריאלי בכלל?

אני מניחה שזה ריאלי רק במידה ולא מצליחים להשאיר את הנדריקס.
אגב, אם זה אכן קורה אז הייתי אולי כן מהרהרת ברעיון הסנטר השלישי, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס.
2 סנטרים כבדים כמו מאריץ' וגרגמל יתקשו לא מעט בקופליג, ובכלל כדאי איזה גבוה קפיצי ואתלט לשם הגיוון.
מה גם ש-2 אלה בהחלט עלולים להיות בעלי נטייה לפציעות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מאי 2012, 19:10

חנו'ש כתב:
Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
זה ריאלי בכלל?

אגב, אם זה אכן קורה אז הייתי אולי כן מהרהרת ברעיון הסנטר השלישי, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס.
2 סנטרים כבדים כמו מאריץ' וגרגמל יתקשו לא מעט בקופליג, ובכלל כדאי איזה גבוה קפיצי ואתלט לשם הגיוון.

שרמאדיני כבד?? אין הרבה סנטרים יותר ניידים ממנו באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 19:15

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
זה ריאלי בכלל?

הוא לא בדיוק איזה אתלט קפיצי סטייל באסטון למשל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מאי 2012, 19:19

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
זה ריאלי בכלל?

הוא לא בדיוק איזה אתלט קפיצי סטייל באסטון למשל.

אז הוא לא אתלט כמו באסטון(שהיה בכלל פורוורד, אז ההשוואה לא ממש במקום), אבל הוא ממש לא כבד, אפילו ביחס להנדריקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2012, 19:26

הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול
אם יהיה גארד טוב של פיק אנד רול אנחנו נראה את הדבר הזה(0:24)בערך 8 פעמים במשחק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 12 מאי 2012, 19:40

הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול

הלפרין שחקן פיק-אנד-רול מצוין. גם אוחיון ואפילו לאנגפורד יודעים לעשות את זה
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 19:40

הלפרין לא רע בכלל בתחום הפיקנרול, אבל הייתי רוצה גם רכז טוב בנוסף.
אגב, אוחיון דווקא לא אחד שמתמחה בפיקנרולים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 12 מאי 2012, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול

במקרה יש אחד כזה שמשחק בקבוצה היריבה בסרטון שהעלת ועושה את זה מצויין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 12 מאי 2012, 19:43

חנו'ש כתב:הלפרין לא רע בכלל בתחום הפיקנרול, אבל הייתי רוצה גם רכז טוב בנוסף.

דווקא את אוחיון ראיתי עושים פיק-אנד-רול עם הנדריקס די טוב. לאנגפורד עושה את זה גם עם הנדריקס, ולפעמים גם עם ליאור
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2012, 19:44

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול

אם כבר ג'קסון..
הוא מוסר מצויין לטריילר ככה שהוא יכול להשתלב מצויין גם עם בלו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 12 מאי 2012, 19:45

ג'קסון מוסר מצויין בכל מצב,אחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2012, 19:46

asafb96 כתב:

הלפרין שחקן פיק-אנד-רול מצוין. גם אוחיון ואפילו לאנגפורד יודעים לעשות את זה

הלפרין שחקן פיק אנד רול טוב, אפילו טוב מאוד אבל הוא לא רכז
הייתי מעדיפה שיהיה רכז שיודע לשחק פיק אנד רול
אוחיון לוקה בחסר עדיין בכל מה שקשור לדברים הבסיסיים של ריכוז משחק

אבל מעדיפים שוטינג גארד במליון ורכז ב-300K במקום ההפך..אני את שלי כבר אמרתי על זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 מאי 2012, 20:03

asafb96 כתב:

דווקא את אוחיון ראיתי עושים פיק-אנד-רול עם הנדריקס די טוב. לאנגפורד עושה את זה גם עם הנדריקס, ולפעמים גם עם ליאור

אוחיון טוב בעיקר במסירות שהוא יוצר מהחדירות הנהדרות שלו, פיקנרול זה לא משהו שהוא עושה הרבה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 12 מאי 2012, 20:16

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

אוחיון טוב בעיקר במסירות שהוא יוצר מהחדירות הנהדרות שלו, פיקנרול זה לא משהו שהוא עושה הרבה.

לא מסכים כל כך. ראיתי עושה אותו עושה יפה כמה פיק-אנד-רולים השנה. לא לשכוח שהוא צעיר, שנה ראשונה שלו ביורוליג, והוא רק הכיר את הרמה. אני בטוח ששנה הבאה הוא ישתפר בכל אספקט של המשחק. סך הכל הוא בחור צעיר, ושחקן די אינטיליגנטי, ואני חושב שהוא יראה גם את זה בשנה הבאה. בכל מקרה, אני חושב שהשנה הזאת לצד רכזים כמו פארמר ופאפאס עזרה לו מאוד. לגבי הלפרין, ממש ממש לא מעניין אותי עם הוא רכז, שוטינג גארד, או סנטר. הוא עושה פיק-אנד-רול ברמה גבוה מאוד, לדעתי לא פחות טובה מאף רכז שמכבי יכולה להביא, אולי אולי להוציא את ג'קסון, אבל גם זה לא בטוח. ממש לא מעניין אותי שהSG עושה פיק-אנד-רול ולא הרכז. כי הוא עושה את זה מצוין. שוב, כמו שהוא עשה את זה השנה בספרטק, וכמו שעשה את זה בשנה האחרונה שלו במכבי
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 12 מאי 2012, 22:33

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.

אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.

החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.

הדברים שאתה אומר בהקשר לסופו הם לא פחות מהזויים. הפכת אותו לשאקיל, כשגם בשיאו הוא אפילו לא קרוב. הבעיה היא שהוא רחוק מאוד משיאו כבר המון זמן
ואיך שהוא משחק היום, הוא לא שווה הרבה יותר מיניב גרין, עם כל הצער שבדבר.

לסופו נשארה לכל היותר עונה אחת סבירה-טובה ביורוליג. לפי העבר, המחזוריות של העונות הטובות שלו, היא כל 4-5 עונות. האם שווה לוותר על מאמן מצויין
שיכול להוביל את הקבוצה עוד כמה וכמה שנים, בשביל שחקן שאולי עוד ייתן עונה אחת טובה ביורוליג?

לגבי לאמפה, הוא אכן היה שחקן טוב, אבל זה לא משנה. אם אתה לא מצליח לעבוד עם המאמן שלך, אז הפוטנציאל שלך לא שווה הרבה.
לאמפה לא הצליח לשכנע את פיני לתת לו יותר דקות, ועף מהקבוצה.
אני הזכרתי אותו כדוגמא לשחקן שהיה אמור להיות מצויין על הנייר ולהתאים לקבוצה, אבל בפועל זה לא קרה (ולא משנה הסיבה), והזכרתי אותו בהקשר לשחרור של הנדריקס,
תמורת כל מיני שחקנים אחרים ש"בטוח" יהיו טובים יותר ממנו.

סופו בשביל מכבי בעונה שעברה היה לא פחות משאקיל בשביל הלייקרס , הוא היה המרכז של כל הההתקפה של הקבוצה .

אני באמת מצטער שאני לא סוגר קריירה של שחקן רק בגלל שמכבי לא איפשרו לו לעשות ניתוח ורוצים להיפטר ממנו בגלל אותו ניתוח שהוא לא עשה.

לגבי בלאט אני לא ממש משתגע עליו ולכן זה לא " ויתור " כזה גדול מבחינתי , יש לו העדפה ברורה מידי לשחקנים בינוניים ומיד אחר כך הוא מתעטף במסכנות על זה שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , הוא גם צבוע מידי בראיונות שלו ובניסיון שלו לצאת תמיד המאמן המושלם כשברור שהוא לא ממש מושלם ביחסים עם חלק לא קטן מהשחקנים (אליהו ופאפס למשל).
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 13 מאי 2012, 04:24

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.

אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.

החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.

הדברים שאתה אומר בהקשר לסופו הם לא פחות מהזויים. הפכת אותו לשאקיל, כשגם בשיאו הוא אפילו לא קרוב. הבעיה היא שהוא רחוק מאוד משיאו כבר המון זמן

לסופו נשארה לכל היותר עונה אחת סבירה-טובה ביורוליג. לפי העבר, המחזוריות של העונות הטובות שלו, היא כל 4-5 עונות. האם שווה לוותר על מאמן מצויין
שיכול להוביל את הקבוצה עוד כמה וכמה שנים, בשביל שחקן שאולי עוד ייתן עונה אחת טובה ביורוליג?

לגבי לאמפה, הוא אכן היה שחקן טוב, אבל זה לא משנה. אם אתה לא מצליח לעבוד עם המאמן שלך, אז הפוטנציאל שלך לא שווה הרבה.
אני הזכרתי אותו כדוגמא לשחקן שהיה אמור להיות מצויין על הנייר ולהתאים לקבוצה, אבל בפועל זה לא קרה (ולא משנה הסיבה), והזכרתי אותו בהקשר לשחרור של הנדריקס,

סופו בשביל מכבי בעונה שעברה היה לא פחות משאקיל בשביל הלייקרס , הוא היה המרכז של כל הההתקפה של הקבוצה .

אני באמת מצטער שאני לא סוגר קריירה של שחקן רק בגלל שמכבי לא איפשרו לו לעשות ניתוח ורוצים להיפטר ממנו בגלל אותו ניתוח שהוא לא עשה.

לגבי בלאט אני לא ממש משתגע עליו ולכן זה לא " ויתור " כזה גדול מבחינתי , יש לו העדפה ברורה מידי לשחקנים בינוניים ומיד אחר כך הוא מתעטף במסכנות על זה שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , הוא גם צבוע מידי בראיונות שלו ובניסיון שלו לצאת תמיד המאמן המושלם כשברור שהוא לא ממש מושלם ביחסים עם חלק לא קטן מהשחקנים (אליהו ופאפס למשל).

סופו היה שאקיל בשביל מכבי, כמו שמורן רוט הוא סטוקטון בשביל חולון...
בשביל להיות שאקיל, סופו היה צריך לשמור על יציבות, והוא לא עשה את זה גם לא בעונה שעברה. אתה אולי לא זוכר, אבל היו לו לא מעט משחקים בהם נעלם.
עדיין, בעונה שעברה, היתה לו עונה מצויינת, אבל העונה הזאת, הוא הרס את כל מה שהוא עשה לפני.

אתה בעצמך אמרת, שלא נראה שיש לו בעיה פיזית כשהוא על המגרש, אז להאשים את הפציעה בהכל, ועוד יותר גרוע, להאשים בזה את מכבי?

אני מזכיר לך, שבלאט הוא זה שהוציא את סופו מהקבר, כשזה כבר היה שחקן גמור, שאף אחד לא רצה אותו. בלאט שיקם אותו, והפך אותו לשחקן דומיננטי וטוב, כשלידו
משחקים בדיוק אותם השחקנים כמו השנה, ולכן הטיעון שלך, שבלאט מעדיף שחקנים בינוניים, היא הזויה ולא רלוונטית.

הטענה היחידה שיש בה צדק היא שיש לו בעיית יחסים מסויימת עם חלק מהשחקנים, אבל גם זה ראוי להיבדק במבחן העובדות, שאותן אנחנו כנראה לא מכירים,
וכל מה שאנחנו רואים זה מה שקורה על המגרש ולא מאחורי הכלאים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 מאי 2012, 04:43

felix_r כתב:
EulGam05 כתב:לאסמה ווישנייבסקי נעלמו, פישר שיחק 25 דקות לערב במדי בילבאו בהצלבה מול צסק"א.

אף אחד לא נעלם.
לאזמה משחק באובראדוירו בליגה הספרדית והוא במקום השני בליגה בחסימות (אחרי דור פישר :laugh1 )

יאן אולריך (סטפון לאזמה) לא רק שמשחק בליגה הספרדית אלא גם מעמיד שם מספרים די יפים של 11 נק' ו 6.5 ריב ו2 חס'...

היחיד שבאופן די צפוי נעלם הוא הקוסם ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 13 מאי 2012, 07:41

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

סופו היה שאקיל בשביל מכבי, כמו שמורן רוט הוא סטוקטון בשביל חולון...
בשביל להיות שאקיל, סופו היה צריך לשמור על יציבות, והוא לא עשה את זה גם לא בעונה שעברה. אתה אולי לא זוכר, אבל היו לו לא מעט משחקים בהם נעלם.
עדיין, בעונה שעברה, היתה לו עונה מצויינת, אבל העונה הזאת, הוא הרס את כל מה שהוא עשה לפני.

אתה בעצמך אמרת, שלא נראה שיש לו בעיה פיזית כשהוא על המגרש, אז להאשים את הפציעה בהכל, ועוד יותר גרוע, להאשים בזה את מכבי?

אני מזכיר לך, שבלאט הוא זה שהוציא את סופו מהקבר, כשזה כבר היה שחקן גמור, שאף אחד לא רצה אותו. בלאט שיקם אותו, והפך אותו לשחקן דומיננטי וטוב, כשלידו
משחקים בדיוק אותם השחקנים כמו השנה, ולכן הטיעון שלך, שבלאט מעדיף שחקנים בינוניים, היא הזויה ולא רלוונטית.

הטענה היחידה שיש בה צדק היא שיש לו בעיית יחסים מסויימת עם חלק מהשחקנים, אבל גם זה ראוי להיבדק במבחן העובדות, שאותן אנחנו כנראה לא מכירים,
וכל מה שאנחנו רואים זה מה שקורה על המגרש ולא מאחורי הכלאים.

אני חושב שהוא שיחק ככה השנה בגלל הפציעה ואולי גם קצת בעיות מנטליות אבל בעיקר בגלל הפציעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־25 אורחים