EulGam05 כתב:לאסמה ווישנייבסקי נעלמו, פישר שיחק 25 דקות לערב במדי בילבאו בהצלבה מול צסק"א.
אף אחד לא נעלם.
לאזמה משחק באובראדוירו בליגה הספרדית והוא במקום השני בליגה בחסימות (אחרי דור פישר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:לאסמה ווישנייבסקי נעלמו, פישר שיחק 25 דקות לערב במדי בילבאו בהצלבה מול צסק"א.
Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
מישהו זוכר אם היו כתבות על כך?
זה ריאלי בכלל?
חנו'ש כתב:Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
זה ריאלי בכלל?
אני מניחה שזה ריאלי רק במידה ולא מצליחים להשאיר את הנדריקס.
אגב, אם זה אכן קורה אז הייתי אולי כן מהרהרת ברעיון הסנטר השלישי, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס.
2 סנטרים כבדים כמו מאריץ' וגרגמל יתקשו לא מעט בקופליג, ובכלל כדאי איזה גבוה קפיצי ואתלט לשם הגיוון.
מה גם ש-2 אלה בהחלט עלולים להיות בעלי נטייה לפציעות.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
זה ריאלי בכלל?
אגב, אם זה אכן קורה אז הייתי אולי כן מהרהרת ברעיון הסנטר השלישי, אולי אפילו להשאיר את שון ג'יימס.
2 סנטרים כבדים כמו מאריץ' וגרגמל יתקשו לא מעט בקופליג, ובכלל כדאי איזה גבוה קפיצי ואתלט לשם הגיוון.
שרמאדיני כבד?? אין הרבה סנטרים יותר ניידים ממנו באירופה.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:Lirca כתב:רסקין טען במהלך השידור של פאו נגד צסק"א שמאריץ' מועמד רציני להגיע למכבי בעונה הבאה.
זה ריאלי בכלל?
שרמאדיני כבד?? אין הרבה סנטרים יותר ניידים ממנו באירופה.
הוא לא בדיוק איזה אתלט קפיצי סטייל באסטון למשל.
הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול
אם יהיה גארד טוב של פיק אנד רול אנחנו נראה את הדבר הזה(0:24)בערך 8 פעמים במשחק
Holiday_Armadillo כתב:הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול
חנו'ש כתב:הלפרין לא רע בכלל בתחום הפיקנרול, אבל הייתי רוצה גם רכז טוב בנוסף.
אגב, אוחיון דווקא לא אחד שמתמחה בפיקנרולים.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול
במקרה יש אחד כזה שמשחק בקבוצה היריבה בסרטון שהעלת ועושה את זה מצויין
asafb96 כתב:הכי חשוב עם שרמאדיני(וגם הנדריקס אם יישאר)זה שיהיה גארד שיידע לשחק איתו פיק אנד רול
הלפרין שחקן פיק-אנד-רול מצוין. גם אוחיון ואפילו לאנגפורד יודעים לעשות את זה
במקרה יש אחד כזה שמשחק בקבוצה היריבה בסרטון שהעלת ועושה את זה מצויין
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:הלפרין לא רע בכלל בתחום הפיקנרול, אבל הייתי רוצה גם רכז טוב בנוסף.
דווקא את אוחיון ראיתי עושים פיק-אנד-רול עם הנדריקס די טוב. לאנגפורד עושה את זה גם עם הנדריקס, ולפעמים גם עם ליאור
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:הלפרין לא רע בכלל בתחום הפיקנרול, אבל הייתי רוצה גם רכז טוב בנוסף.
דווקא את אוחיון ראיתי עושים פיק-אנד-רול עם הנדריקס די טוב. לאנגפורד עושה את זה גם עם הנדריקס, ולפעמים גם עם ליאור
אוחיון טוב בעיקר במסירות שהוא יוצר מהחדירות הנהדרות שלו, פיקנרול זה לא משהו שהוא עושה הרבה.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.
אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.
החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.
הדברים שאתה אומר בהקשר לסופו הם לא פחות מהזויים. הפכת אותו לשאקיל, כשגם בשיאו הוא אפילו לא קרוב. הבעיה היא שהוא רחוק מאוד משיאו כבר המון זמן
ואיך שהוא משחק היום, הוא לא שווה הרבה יותר מיניב גרין, עם כל הצער שבדבר.
לסופו נשארה לכל היותר עונה אחת סבירה-טובה ביורוליג. לפי העבר, המחזוריות של העונות הטובות שלו, היא כל 4-5 עונות. האם שווה לוותר על מאמן מצויין
שיכול להוביל את הקבוצה עוד כמה וכמה שנים, בשביל שחקן שאולי עוד ייתן עונה אחת טובה ביורוליג?
לגבי לאמפה, הוא אכן היה שחקן טוב, אבל זה לא משנה. אם אתה לא מצליח לעבוד עם המאמן שלך, אז הפוטנציאל שלך לא שווה הרבה.
לאמפה לא הצליח לשכנע את פיני לתת לו יותר דקות, ועף מהקבוצה.
אני הזכרתי אותו כדוגמא לשחקן שהיה אמור להיות מצויין על הנייר ולהתאים לקבוצה, אבל בפועל זה לא קרה (ולא משנה הסיבה), והזכרתי אותו בהקשר לשחרור של הנדריקס,
תמורת כל מיני שחקנים אחרים ש"בטוח" יהיו טובים יותר ממנו.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.
אני גם ממש לא בטוח שיביאו רכז בסכומים כל כך נמוכים כמו שרצים פה , גם לקמצנות יש גבול.
החלום שלי הוא שמישהו בהנהלה יתעשת / שבלאט יעזוב וככה סופו ישאר איכשהו כי מכבי לא תמצא מישהו ברמתו כל עוד הוא בריא ואין סיבה להניח שהוא לא יהיה כזה אחרי שיאפשרו לו סוף סוף לעבור את הניתוח שמונעים ממנו כל כך הרבה זמן ולמרבה החוצפה עוד מעזים להתלונן על היכולת.
הדברים שאתה אומר בהקשר לסופו הם לא פחות מהזויים. הפכת אותו לשאקיל, כשגם בשיאו הוא אפילו לא קרוב. הבעיה היא שהוא רחוק מאוד משיאו כבר המון זמן
לסופו נשארה לכל היותר עונה אחת סבירה-טובה ביורוליג. לפי העבר, המחזוריות של העונות הטובות שלו, היא כל 4-5 עונות. האם שווה לוותר על מאמן מצויין
שיכול להוביל את הקבוצה עוד כמה וכמה שנים, בשביל שחקן שאולי עוד ייתן עונה אחת טובה ביורוליג?
לגבי לאמפה, הוא אכן היה שחקן טוב, אבל זה לא משנה. אם אתה לא מצליח לעבוד עם המאמן שלך, אז הפוטנציאל שלך לא שווה הרבה.
אני הזכרתי אותו כדוגמא לשחקן שהיה אמור להיות מצויין על הנייר ולהתאים לקבוצה, אבל בפועל זה לא קרה (ולא משנה הסיבה), והזכרתי אותו בהקשר לשחרור של הנדריקס,
סופו בשביל מכבי בעונה שעברה היה לא פחות משאקיל בשביל הלייקרס , הוא היה המרכז של כל הההתקפה של הקבוצה .
אני באמת מצטער שאני לא סוגר קריירה של שחקן רק בגלל שמכבי לא איפשרו לו לעשות ניתוח ורוצים להיפטר ממנו בגלל אותו ניתוח שהוא לא עשה.
לגבי בלאט אני לא ממש משתגע עליו ולכן זה לא " ויתור " כזה גדול מבחינתי , יש לו העדפה ברורה מידי לשחקנים בינוניים ומיד אחר כך הוא מתעטף במסכנות על זה שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , הוא גם צבוע מידי בראיונות שלו ובניסיון שלו לצאת תמיד המאמן המושלם כשברור שהוא לא ממש מושלם ביחסים עם חלק לא קטן מהשחקנים (אליהו ופאפס למשל).
felix_r כתב:EulGam05 כתב:לאסמה ווישנייבסקי נעלמו, פישר שיחק 25 דקות לערב במדי בילבאו בהצלבה מול צסק"א.
אף אחד לא נעלם.
לאזמה משחק באובראדוירו בליגה הספרדית והוא במקום השני בליגה בחסימות (אחרי דור פישר)
jol9 כתב:יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:לאמפה שחקן מצוין והוא היה כזה גם כשפיני וויתר עליו בצעד הזוי שעלה לו במשרה בסופו של דבר , אבל מאצ'באן חתום במכבי ואין שום סיבה הגיונית שלא יחזור.
סופו בשביל מכבי בעונה שעברה היה לא פחות משאקיל בשביל הלייקרס , הוא היה המרכז של כל הההתקפה של הקבוצה .
אני באמת מצטער שאני לא סוגר קריירה של שחקן רק בגלל שמכבי לא איפשרו לו לעשות ניתוח ורוצים להיפטר ממנו בגלל אותו ניתוח שהוא לא עשה.
לגבי בלאט אני לא ממש משתגע עליו ולכן זה לא " ויתור " כזה גדול מבחינתי , יש לו העדפה ברורה מידי לשחקנים בינוניים ומיד אחר כך הוא מתעטף במסכנות על זה שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , הוא גם צבוע מידי בראיונות שלו ובניסיון שלו לצאת תמיד המאמן המושלם כשברור שהוא לא ממש מושלם ביחסים עם חלק לא קטן מהשחקנים (אליהו ופאפס למשל).
סופו היה שאקיל בשביל מכבי, כמו שמורן רוט הוא סטוקטון בשביל חולון...
בשביל להיות שאקיל, סופו היה צריך לשמור על יציבות, והוא לא עשה את זה גם לא בעונה שעברה. אתה אולי לא זוכר, אבל היו לו לא מעט משחקים בהם נעלם.
עדיין, בעונה שעברה, היתה לו עונה מצויינת, אבל העונה הזאת, הוא הרס את כל מה שהוא עשה לפני.
אתה בעצמך אמרת, שלא נראה שיש לו בעיה פיזית כשהוא על המגרש, אז להאשים את הפציעה בהכל, ועוד יותר גרוע, להאשים בזה את מכבי?
אני מזכיר לך, שבלאט הוא זה שהוציא את סופו מהקבר, כשזה כבר היה שחקן גמור, שאף אחד לא רצה אותו. בלאט שיקם אותו, והפך אותו לשחקן דומיננטי וטוב, כשלידו
משחקים בדיוק אותם השחקנים כמו השנה, ולכן הטיעון שלך, שבלאט מעדיף שחקנים בינוניים, היא הזויה ולא רלוונטית.
הטענה היחידה שיש בה צדק היא שיש לו בעיית יחסים מסויימת עם חלק מהשחקנים, אבל גם זה ראוי להיבדק במבחן העובדות, שאותן אנחנו כנראה לא מכירים,
וכל מה שאנחנו רואים זה מה שקורה על המגרש ולא מאחורי הכלאים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים