אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 מאי 2012, 21:31

asafb96 כתב:
yellowaura כתב:
asafb96 כתב:
yellowaura כתב:לדעתי הסגנון של ג'פרסון מתאים יותר למכבי. סגנון אירופאי מול אירופה לא יעזור כי לעולם לא יהיו לנו את ארופאים הבכירים.
תראה את הגבוהים האמריקאים של אולימפיאקוס גם הם לא כולם גבוהים במיוחד אבל אתלטיים מאוד.
מאצבאן מתאים לסגנון איטי יותר ובכלל הוא לא מספיק זריז לטעמי בשלב זה.
האם הוא יהיה שחקן טוב ?
כן בפירוש אני אומר שעוד כמה שנים הוא יהיה שחקן מצויין. לא בטוח שלקבוצה כמו מכבי.
הבעיה שהוא סוג של טוינר בין פורוורד לסנטר איטי ולא אתלטי לפורוורד ולא מספיק קשוח לסנטר. צריך לחשוב איך לפתור את זה.
אני די בטוח שג'פרסון יהיה זול יותר וייתן משחק אטרקטיבי יותר למכבי .
אם הולכים על סגנון אירופאי עדיף לקחת שחקן כמו לורבק.

בכל מקרה אם למדנו משהו מהפיינל פור הזה שיש יתרון גדול לפורוורדים אתלטים כמו היינץ.
אם יש משהו שקצת מטריד אותי בג'פרסון זה דווקא העובי שלו ופחות הגובה (לא מדובר בסנטר)

אוי נו, עכשיו אולי' תהפוך פה לדוגמא לאלופת אירופה הקלאסית? עזוב באמת. לקחו שנה אחת יורוליג, ועם הרבה הרבה מזל. לפורוורדים אתלטיים כמו היינס ממש אין "יתרון". כל הדיבורים על סגנון המשחק וכל זה, ממש ממש לא קשורים. גם ניקולה היה שחקן "אירופאי" ולא אמריקאי, לא זכור לי שהיה לנו בעיה אז. מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מג'פרסון. הרבה. לוותר על מאצ'בן תמורת ג'פרסון, יהיה באמת מהלך מטומטם של מכבי. אבל אני לא דואג, כי אני בטוח ב100% שזה לא יקרה. מכבי לא טיפשים, הם יודעים איזה יהלום יש להם ביד. חבל שחלק פה בפורום עוד לא הבין את זה. אבל נקווה ששנה הבאה מאצ'בן יראה לכולם מה הוא שווה. הוא לא טווינר ולא נעליים, 4 קלאסי ומצוין. לומר שמאצ'בן כבד זה רחוק מהמציאות, כי הוא לא אתלט, אבל הוא בהחלט שחקן זריז יחסית לעמדה 4. ראיתי אותו לא פעם עובר את השומר שלו בכדור מבחוץ (כולל את בלו), וראיתי אותו הרבה פעמים רץ מצוין את המגרש למתפרצות ומסיים מצוין. שחקן מאוד נייד, ורחוק מאוד מלהיות כבד

כולנו ראינו אותו.
מבחינת SPPED הוא בסדר לגובה שלו הבעיה היא ב- AGILITY. במיוחד בהגנה.
אני פשוט לא חושב שמאצ'באן+ שרמדיני יהיה זוג שמשלים אחד את השני או מאצבאן+ הנדריקס כנ"ל.
במכלול הגדול מאצבאן פשוט לא מתאים.
אגב וויצ'יץ' היה סנטר טהור ומדהים ומהתחלה אמרתי עליו רק מילים טובות והוא שיחק לצד פורוורד הגנתי מפלצתי שהשלים אותו בשם באסטון.
אין לי שום בעיה עם אירופאים ואפילו להיפך (השחקנים הטובים היום באירופה הם אירופאים). בתקופתו יכולנו להביא ולשמר את שאראס ווויצ'יץ. במידה ונוכל היום להביא את לורבק, ספאנוליס, דיאמנטידיס אז אני אומר ללכת על זה.
מבחינת סגנון משחק אם לא נוכל ללכת על סגנון כזה יש לנצל את העובדה שלמכבי יש יכולת להביא מספר אמריקאים אתלטיים (ולשאר הקבוצות אין בגלל הגבלות בליגות. נקווה שהשנה לנו יהיו מגבלות קשות על הזרים) בשביל להתבלט .
בכל מקרה מי אמור לחסום/לעשות הגנה שיש לך את מאצ'באן+ שרמידיני

הוא טוב מאוד בהגנה. הוא חזק, אגרסיבי, ובעל יסודות טובים. אין לו שום בעיה, לא צריך לחפש בכח. אם כבר למישהו יהיה בעיה, זה לג'פרסון הגמד והרזה. מאצ'בן ושרמדיני זה צמד שמשלים אחד את השני בלי בעיה. מה הבעיה איתם? הם בסדר גמור. מי אמור לחסום? שרמדיני חוסם טוב מאוד, למרות שהשנה ביורוליג הממוצעים שלו ירדו. מי ישמור? ג'פרסון הזה, כן יכול לשמור מספרי 4 ביורוליג? אני כבר רואה את לורבק חוגג עליו. חוץ מזה, יגיע לפה עוד סנטר חוץ משרמדיני. לא משנה מה יכלנו בעבר שאנחנו לא יכולים היום. ברור שהיום אי אפשר להביא כוכבים. אז מה? יש לנו את מאצ'בן חתום לעוד 3 שנים, לא צריך להביא לפה את דיאמנטידיס. בשורה התחתונה, מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ושלם ומוכשר מג'פרסון. להשאיל את מאצ'בן ולהביא את ג'פרסון יהיה טמטום. אבל כמו שאמרתי, זה לא יקרה, אז זה וויכוח סרק

אויש נו באמת..
התחלת מלהגיד שהוא לא רע בכלל בהגנה, אחרי זה בסדר, אחרי זה אמרת שהוא בסדר גמור בהגנה ועכשיו אתה אומר טוב מאוד..
זה לא עוזר לשכנע אנשים, אנחנו יודעים שהוא כבד ושחקן הגנה לא טוב כ"כ בתקופה הזאת..

באיזה עולם בדיוק מאצ'באן שומא טוב מג'פרסון?
אתה אומר את זה כי...??..ראית אותו משחק כל משחק העונה, או כי אתה זוכר שהוא לא היה שומר מצויין לפני שנתיים בגיל 22 בשנה הראשונה באירופה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 13 מאי 2012, 21:35

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
yellowaura כתב:
asafb96 כתב:
yellowaura כתב:לדעתי הסגנון של ג'פרסון מתאים יותר למכבי. סגנון אירופאי מול אירופה לא יעזור כי לעולם לא יהיו לנו את ארופאים הבכירים.
תראה את הגבוהים האמריקאים של אולימפיאקוס גם הם לא כולם גבוהים במיוחד אבל אתלטיים מאוד.
מאצבאן מתאים לסגנון איטי יותר ובכלל הוא לא מספיק זריז לטעמי בשלב זה.
האם הוא יהיה שחקן טוב ?
כן בפירוש אני אומר שעוד כמה שנים הוא יהיה שחקן מצויין. לא בטוח שלקבוצה כמו מכבי.
הבעיה שהוא סוג של טוינר בין פורוורד לסנטר איטי ולא אתלטי לפורוורד ולא מספיק קשוח לסנטר. צריך לחשוב איך לפתור את זה.
אני די בטוח שג'פרסון יהיה זול יותר וייתן משחק אטרקטיבי יותר למכבי .
אם הולכים על סגנון אירופאי עדיף לקחת שחקן כמו לורבק.

בכל מקרה אם למדנו משהו מהפיינל פור הזה שיש יתרון גדול לפורוורדים אתלטים כמו היינץ.
אם יש משהו שקצת מטריד אותי בג'פרסון זה דווקא העובי שלו ופחות הגובה (לא מדובר בסנטר)

אוי נו, עכשיו אולי' תהפוך פה לדוגמא לאלופת אירופה הקלאסית? עזוב באמת. לקחו שנה אחת יורוליג, ועם הרבה הרבה מזל. לפורוורדים אתלטיים כמו היינס ממש אין "יתרון". כל הדיבורים על סגנון המשחק וכל זה, ממש ממש לא קשורים. גם ניקולה היה שחקן "אירופאי" ולא אמריקאי, לא זכור לי שהיה לנו בעיה אז. מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה יותר טוב מג'פרסון. הרבה. לוותר על מאצ'בן תמורת ג'פרסון, יהיה באמת מהלך מטומטם של מכבי. אבל אני לא דואג, כי אני בטוח ב100% שזה לא יקרה. מכבי לא טיפשים, הם יודעים איזה יהלום יש להם ביד. חבל שחלק פה בפורום עוד לא הבין את זה. אבל נקווה ששנה הבאה מאצ'בן יראה לכולם מה הוא שווה. הוא לא טווינר ולא נעליים, 4 קלאסי ומצוין. לומר שמאצ'בן כבד זה רחוק מהמציאות, כי הוא לא אתלט, אבל הוא בהחלט שחקן זריז יחסית לעמדה 4. ראיתי אותו לא פעם עובר את השומר שלו בכדור מבחוץ (כולל את בלו), וראיתי אותו הרבה פעמים רץ מצוין את המגרש למתפרצות ומסיים מצוין. שחקן מאוד נייד, ורחוק מאוד מלהיות כבד

כולנו ראינו אותו.
מבחינת SPPED הוא בסדר לגובה שלו הבעיה היא ב- AGILITY. במיוחד בהגנה.
אני פשוט לא חושב שמאצ'באן+ שרמדיני יהיה זוג שמשלים אחד את השני או מאצבאן+ הנדריקס כנ"ל.
במכלול הגדול מאצבאן פשוט לא מתאים.
אגב וויצ'יץ' היה סנטר טהור ומדהים ומהתחלה אמרתי עליו רק מילים טובות והוא שיחק לצד פורוורד הגנתי מפלצתי שהשלים אותו בשם באסטון.
אין לי שום בעיה עם אירופאים ואפילו להיפך (השחקנים הטובים היום באירופה הם אירופאים). בתקופתו יכולנו להביא ולשמר את שאראס ווויצ'יץ. במידה ונוכל היום להביא את לורבק, ספאנוליס, דיאמנטידיס אז אני אומר ללכת על זה.
מבחינת סגנון משחק אם לא נוכל ללכת על סגנון כזה יש לנצל את העובדה שלמכבי יש יכולת להביא מספר אמריקאים אתלטיים (ולשאר הקבוצות אין בגלל הגבלות בליגות. נקווה שהשנה לנו יהיו מגבלות קשות על הזרים) בשביל להתבלט .
בכל מקרה מי אמור לחסום/לעשות הגנה שיש לך את מאצ'באן+ שרמידיני

הוא טוב מאוד בהגנה. הוא חזק, אגרסיבי, ובעל יסודות טובים. אין לו שום בעיה, לא צריך לחפש בכח. אם כבר למישהו יהיה בעיה, זה לג'פרסון הגמד והרזה. מאצ'בן ושרמדיני זה צמד שמשלים אחד את השני בלי בעיה. מה הבעיה איתם? הם בסדר גמור. מי אמור לחסום? שרמדיני חוסם טוב מאוד, למרות שהשנה ביורוליג הממוצעים שלו ירדו. מי ישמור? ג'פרסון הזה, כן יכול לשמור מספרי 4 ביורוליג? אני כבר רואה את לורבק חוגג עליו. חוץ מזה, יגיע לפה עוד סנטר חוץ משרמדיני. לא משנה מה יכלנו בעבר שאנחנו לא יכולים היום. ברור שהיום אי אפשר להביא כוכבים. אז מה? יש לנו את מאצ'בן חתום לעוד 3 שנים, לא צריך להביא לפה את דיאמנטידיס. בשורה התחתונה, מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ושלם ומוכשר מג'פרסון. להשאיל את מאצ'בן ולהביא את ג'פרסון יהיה טמטום. אבל כמו שאמרתי, זה לא יקרה, אז זה וויכוח סרק

אויש נו באמת..
התחלת מלהגיד שהוא לא רע בכלל בהגנה, אחרי זה בסדר, אחרי זה אמרת שהוא בסדר גמור בהגנה ועכשיו אתה אומר טוב מאוד..
זה לא עוזר לשכנע אנשים, אנחנו יודעים שהוא כבד ושחקן הגנה לא טוב כ"כ בתקופה הזאת..

באיזה עולם בדיוק מאצ'באן שומא טוב מג'פרסון?
אתה אומר את זה כי...??..ראית אותו משחק כל משחק העונה, או כי אתה זוכר שהוא לא היה שומר מצויין לפני שנתיים בגיל 22 בשנה הראשונה באירופה?

איפה בדיוק ראית שהתחלתי מזה שהוא לא רע, אחרי זה בסדר, אחרי זה טוב, וכו'..?? על מה אתה מדבר? מאצ'בן שחקן הגנה יחסית טוב. הוא לא אתלט, ולא שוט בלוקר, אבל הוא מאוד מאוד חזק, אגרסיבי, משקיע הרבה בהגנה, וסוגר מצוין לריבאונד. הוא הראה הגנה טובה מאוד השנה בפרטיזן, וגם בקיץ בסרביה (אני זוכר אותו גם שומר טוב את נוביצקי הגדול בקיץ). אני לא אומר שהוא סטופר הגנתי, ולא מצטיין במיוחד בתחום הזה, אבל הוא בהחלט שחקן שיודע לעשות הגנה. את ג'פרסון אני לא מכיר יותר מדי, אבל אם רושמים פה שהוא 1.97 ורזה, אז תרשה לי "לנחש" שמבחינה הגנתית, הוא יתקשה לשמור מספרי 4 ביורוליג, ולא בקופליה, כי גם אני ואתה יכולים לשמור שם סנטרים
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 מאי 2012, 21:42

אתה בתגובות כתובות מנסה לשכנע אנשים שמאצ'באן שומר מספיק טוב, אתה כל הזמן מעלה את הרמת יכולת הגנה שלו..
אז אין לו מהירות, אין לו בלוקים, אים אתלטיות, העיקר שיש לו שכבות שומן..
זה ממש לא עובד ככה, בטח לא בעמדת הפורוורד, מילא סנטר..

אם מישהו לא גבוה במיוחד זה לא אומר שהוא לא שומר טוב...דבון מגיע הרבה יותר גבוה ממה שמאצ'באן מסוגל..
אתה יודע שלאתלטיות ולזריזות יש משמעות יותר גדולה, כי בסך הכל רוב הפורוורדים באירופה גבוהים מדבון ב-5 ס"מ..

גילוי נאות, אני בכלל לא בעד שדבון יבוא, אני פשוט ריאליסטי ולא מנסה להכניס לעצמי לראש שהוא שומר פחות טוב ממילאן כי זה פשוט לא נכון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 13 מאי 2012, 21:49

LIAV10 כתב:אתה בתגובות כתובות מנסה לשכנע אנשים שמאצ'באן שומר מספיק טוב, אתה כל הזמן מעלה את הרמת יכולת הגנה שלו..
אז אין לו מהירות, אין לו בלוקים, אים אתלטיות, העיקר שיש לו שכבות שומן..
זה ממש לא עובד ככה, בטח לא בעמדת הפורוורד, מילא סנטר..

אם מישהו לא גבוה במיוחד זה לא אומר שהוא לא שומר טוב...דבון מגיע הרבה יותר גבוה ממה שמאצ'באן מסוגל..
אתה יודע שלאתלטיות ולזריזות יש משמעות יותר גדולה, כי בסך הכל רוב הפורוורדים באירופה גבוהים מדבון ב-5 ס"מ..

גילוי נאות, אני בכלל לא בעד שדבון יבוא, אני פשוט ריאליסטי ולא מנסה להכניס לעצמי לראש שהוא שומר פחות טוב ממילאן כי זה פשוט לא נכון..

אני לא מנסה לשכנע אף אחד. אמרתי, מאצ'בן לא אתלטי ולא חוסם (אבל הוא לא איטי). אבל הוא שומר טוב. גם נדב הנפלד לא היה אתלט ולא היה שוט בלוקר (לא שאני משווה), אז מה... מאצ'בן שחקן הגנה די טוב לדעתי, כי יש לו מאצ' אפ טוב מול PF אירופאים ביורוליג, שהם פחות אתלטיים, אבל יותר פיזיים וגבוהים, ואיתם מאצ'בן יכול להסתדר. לגבי ג'פרסון, שוב, אני לא אומר שהוא לא יכול להיות שחקן הגנה טוב, אולי בעמדה אחרת, אבל פשוט בעמדה 4, באירופה, עם ה1.97, ובלי פיזיות בכלל, אני לא רואה אותו מסתדר מול מספרי 4 כמו לורבק, טלטוביץ', מירוטיץ', רייס וכו', טוב יותר. אולי בקופליה כן, אבל לא ברמות האלה.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 מאי 2012, 21:58

רק שתדע שהסטנדינג ריץ' שלו זה בערך סנטימטר פחות מהנדריקס..
חוץ מזה שהוא אתלט לא פחות מהנדריקס ששומר כל העונה על סנטרים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 13 מאי 2012, 22:01

LIAV10 כתב:רק שתדע שהסטנדינג ריץ' שלו זה בערך סנטימטר פחות מהנדריקס..

ממש ממש לא נכון. הסטנדינג ריץ' של הנדריקס הוא 0'9, של ג'פרסון הוא 9'8, זה אומר 3 אינץ' הבדל, שזה קצת יותר מ7.5 ס"מ. מה גם, שהוא שחקן די חלש פיזית
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 מאי 2012, 22:06

הורטיקל ליפ שלו יותר טוב משל הנדריקס

הנדריקס יותר גבוה ממנו(לא בהרבה)אבל להנדריקס יש סטנדינג ריץ' של 0 '9 ולג'פרסון 9 '8
להנדריקס יש NO STEP VERTICAL שזה קפיצה ישר למעלה בלי לקחת תנופה של 26.5 ולג'פרסון 28
ה-MAX VERTICAL של הנדריקס הוא 28 ושל ג'פרסון 32

אני אוהבת את הכישרון של מצ'באן אבל כשיש שחקן כמו ליאור שלא נותן שום דבר בהגנה וגם לא עוזר בריבאונדים אז חייבים מישהו כזה..
לא יודעת אם ג'פרסון הוא הבחירה הנכונה אבל אני גם לא יודעת אם מצ'באן הוא הבחירה הנכונה...בלאט פשוט יהיה בקריזה כל המשחק כי יהיו לו שני שחקנים בעמדה 4 שהוא לא מת עליהם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 מאי 2012, 22:19

Holiday_Armadillo כתב:

הנדריקס יותר גבוה ממנו(לא בהרבה)אבל להנדריקס יש סטנדינג ריץ' של 0 '9 ולג'פרסון 9 '8
להנדריקס יש NO STEP VERTICAL שזה קפיצה ישר למעלה בלי לקחת תנופה של 26.5 ולג'פרסון 28

אני אוהבת את הכישרון של מצ'באן אבל כשיש שחקן כמו ליאור שלא נותן שום דבר בהגנה וגם לא עוזר בריבאונדים אז חייבים מישהו כזה..
לא יודעת אם ג'פרסון הוא הבחירה הנכונה אבל אני גם לא יודעת אם מצ'באן הוא הבחירה הנכונה...בלאט פשוט יהיה בקריזה כל המשחק כי יהיו לו שני שחקנים בעמדה 4 שהוא לא מת עליהם

אני חושב בדיוק כמוך..
חשבתי אתמול על פופס דווקא, יש בינו לבין מכבי רומן ארוך מידי, כר 20 שנה שכל קיץ הוא מועמד..
הוא יכול לשחק פורוורד סנטר, קפיץ, אתלט ברמה מפחידה, שחקן התקפה לא רע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 14 מאי 2012, 08:22

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני חושב בדיוק כמוך..
חשבתי אתמול על פופס דווקא, יש בינו לבין מכבי רומן ארוך מידי, כר 20 שנה שכל קיץ הוא מועמד..
הוא יכול לשחק פורוורד סנטר, קפיץ, אתלט ברמה מפחידה, שחקן התקפה לא רע..

פופס זה כבר שם יותר מתאים, אם כי גם הוא וגם ליאור שחקנים שמשחקים אך ורק באיזור הצבע, וזה עלול ליצור פקק, אלא אם מביאים איזה סנטר כמו פישר (וזה לא יקרה)
אמרתי כבר, שלדעתי אם באמת בלאט מעדיף לוותר על מאצ'בן ולהביא 4 ארוך וקפיצי, שיביא גם קצת קליעה במקום מאצ'בן (ושוב, לדעתי זה טעות), עדיף לתת את העמדה הזאת לג'יימס. לא תהיה לו בעייה פיזית בעמדה 4 ביורוליג כמו שיש לו בעמדת הסנטר, הוא ארוך מאוד, חוסם פנטסטי, ריבאונדר טוב, וגם יודע לקלוע (דבר שלא ראינו מספיק השנה)
asafb96

הודעהעל ידי אנטוניו » 16 מאי 2012, 11:35

גולשים מגרמניה טוענים שמכבי ומלאגה מתעניינות בדשוון ווד הרכז של של אלבא ברלין .
מדובר רכז זריז,קלעי טוב,שומר לא רע אבל קצת מפוזר. לפני כשנתיים עבר פציעה לא קלה ברגל שמנעה ממנו להיות אחד הזרים הבולטים באירופה.
נראה כי זה סוג הרכזים שבלאט אוהב.
מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2012, 11:58

אנטוניו כתב:גולשים מגרמניה טוענים שמכבי ומלאגה מתעניינות בדשוון ווד הרכז של של אלבא ברלין .
מדובר רכז זריז,קלעי טוב,שומר לא רע אבל קצת מפוזר. לפני כשנתיים עבר פציעה לא קלה ברגל שמנעה ממנו להיות אחד הזרים הבולטים באירופה.
נראה כי זה סוג הרכזים שבלאט אוהב.
מה דעתכם?

אפשר מקור?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 21:05

ג'יימס אוגוסטין ממשיך בתקופה הנהדרת שלו עם 20 נקודות(9 מ-13 מהשדה)ו-11 ריבאונדים עם מדד 25
גם חברו לקבוצה קווינסו דובי עם משחק טוב של 17 נקודות(3 מ-8 ל-2 ו-3 מ-5 מחוץ לקשת)ו-6 אסיסטים

מורסיה ניצחו את המשחק נגד אסטודיאנטס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 21:09

Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס אוגוסטין ממשיך בתקופה הנהדרת שלו עם 20 נקודות(9 מ-13 מהשדה)ו-11 ריבאונדים עם מדד 25
גם חברו לקבוצה קווינסו דובי עם משחק טוב של 17 נקודות(3 מ-8 ל-2 ו-3 מ-5 מחוץ לקשת)ו-6 אסיסטים

מי ? מה ? מתי ?
הם לא עלו בכלל לפלייאוף , אנחנו בשלב הסדרות כבר...
אולי התכוונת למחזור האחרון ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 21:11

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס אוגוסטין ממשיך בתקופה הנהדרת שלו עם 20 נקודות(9 מ-13 מהשדה)ו-11 ריבאונדים עם מדד 25

מי ? מה ? מתי ?
הם לא עלו בכלל לפלייאוף , אנחנו בשלב הסדרות כבר...
אולי התכוונת למחזור האחרון ?

כן פשוט לא עדכנתי אז..התעצלתי וחשבתי שמישהו אחר יעשה את זה אז כבר שחיפשתי סטטיסטיקות מעניינות מהפלייאוף אז הסתכלתי על כל המשחקים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 21:13

דיברנו על זה כבר מזמן.....היה ויכוח סוער אם דובי יכול להחליף את לאנגפורד....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 21:16

yzafrir כתב:דיברנו על זה כבר מזמן.....היה ויכוח סוער אם דובי יכול להחליף את לאנגפורד....

זה לא ויכוח מהיום ואני אישית הייתי שמחה לראות אותו במכבי במקום לאנגפורד..
אני כמובן לא יכולה לחתום על זה אבל אני חושבת שהוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ומאוד הרשימה אותי ההתאקלמות המהירה שלו במורסיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2012, 22:32

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:דיברנו על זה כבר מזמן.....היה ויכוח סוער אם דובי יכול להחליף את לאנגפורד....

זה לא ויכוח מהיום ואני אישית הייתי שמחה לראות אותו במכבי במקום לאנגפורד..
אני כמובן לא יכולה לחתום על זה אבל אני חושבת שהוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ומאוד הרשימה אותי ההתאקלמות המהירה שלו במורסיה

גם אלון שטיין עולה פחות מלאנגפורד.
גם קיצ'ן התעקלם יפה בראשל"צ... :rolleyes
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 22:43

אין לי בכלל מה לענות לך כשאתה מכניס לדיון על לאנגפורד ודובי את שטיין וקיצ'ן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 18 מאי 2012, 05:21

Holiday_Armadillo כתב:אין לי בכלל מה לענות לך כשאתה מכניס לדיון על לאנגפורד ודובי את שטיין וקיצ'ן

לדעתי לשים את לאנגפורד ודובי באותו משפט בנקודה הנוכחית בקריירה שלהם זה עלבון ללאנגפורד.

תקני אותי אם אני טועה אבל את לא היית זו שהעלתה את עניין האחוזים (או ליתר דיוק כמות הזריקות הגדולה ביחס לאחוזים נמוכים) של דורון פרקינס בקאנטו? אם כן אז למה לא להעלות את אותה טענה גם כלפי דובי - האיש קולע ב-37% מהשדה וזורק 12 זריקות לערב. הטענה הזאת תקפה שבעתיים עבור דובי מכיוון שפרקינס מעולם לא תויג כסקורר וגם אם הוא קולע באחוזים נמוכים לפחות הוא מביא תרומה משמעותית (ביחס לעמדה) בכל אספקט אחר של המשחק. דובי לעומת זאת היה ונשאר בעיקר סקורר וככזה המינימום שאפשר לצפות ממנו זה לקלוע באחוזים טובים יותר משל יוגב אוחיון ביורוליג.

ביום שדובי יסיים עונה עם יעילות מעל הממוצע בקבוצה אירופאית ברמה סבירה (ואני לא מדבר פה על ברצלונה או צסק"א אלא על קבוצת מרכז טבלה באיטליה, כל דבר שיהיה ברמה יותר גבוהה מהליגה הסינית ומהרמה של הקבוצה הכי גרועה בליגה הטורקית) אני אבוא ואגיד שהנה - אולי הוא התקדם מספיק בשביל להיות מועמד לקבוצה ששואפת כל עונה להיות אחת משמונה הקבוצות הטובות, אולי הוא התקדם מספיק בשביל להכניס אותו לאותו משפט עם לאנגפורד - סקורר עם יעילות מעל לממוצע כבר 3 שנים ביורוליג - אבל עד אז אני לא רואה למה צריך להעלות את השם של השחקן הזה בהקשר של מכבי בכלל.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מאי 2012, 09:59

אתה שוב פעם נכנס עם אותו טיעון אבל שוכח שהוא גם לא יעלה כמו לאנגפורד (אולי חצי מלאנגפורד) כך שגם אם יתן פחות תפוקה מלאנגפורד זה עדיין ישתלם בהנחה שנקבל רכז איכותי שיפתור את הבעיה הכי גדולה של מכבי העונה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים