17 מאי 2012, 20:22
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...
אני לא זוכרת על מי אמרתי את זה בקיץ האחרון..אולי על אידסון או פארגו שמאוד רציתי שיישארו
בסוף אמרתי ''יאללה, או שכן או שלא אבל שייגמר כבר''
אני יכולה לאהוב שחקן אבל ברגע שמתחילה סחבת עם החוזה זה מוציא לי לגמרי את החשק את מכל העניין
17 מאי 2012, 20:26
17 מאי 2012, 20:27
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...
לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...
אני לא זוכרת על מי אמרתי את זה בקיץ האחרון..אולי על אידסון או פארגו שמאוד רציתי שיישארו
בסוף אמרתי ''יאללה, או שכן או שלא אבל שייגמר כבר''
אני יכולה לאהוב שחקן אבל ברגע שמתחילה סחבת עם החוזה זה מוציא לי לגמרי את החשק את מכל העניין
במיוחד כשזה על סכום מטומטם ויותר בגלל שזה גם לא הכוכב של הקבוצה . הוא צריך להבין שכבר יש למכבי אלטרנטיבות והאמת שלפי מה שהבנתי אז המחליף שלו הוחתם בעצם ומחפשים מחליף לסופו (מאריץ ? )
17 מאי 2012, 20:34
17 מאי 2012, 20:37
yzafrir כתב:מדברים על זה ששרמאן הוא הסנטר המחליף ומאריץ מכוון להיות הסנטר הראשון .
אם נקח בחשבון מצב נורמאלי כמו שנה שעברה אז סופו היה הסנטר הראשון שלנו...
17 מאי 2012, 20:43
yzafrir כתב:יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...
אני לא בונה על מה שאולי יקרה , הלפרין זה אכן שידרוג מסויים אבל רחוק מלהיות באנקר מבחוץ....
אני מסכם איתך שעם סנטר כמו מאריץ' שהוא שחקן הגנה טוב אז הוא יוכל לכסות קצת על החורים שישאירו בעמדה 4 למרות שאני לא חושב שבלו שחקן הגנה כזה גרוע . הוא לפחות לא משאיר את העברות שלו לאחרי המשחק...
17 מאי 2012, 20:44
17 מאי 2012, 20:48
jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...
אני לא בונה על מה שאולי יקרה , הלפרין זה אכן שידרוג מסויים אבל רחוק מלהיות באנקר מבחוץ....
אני מסכם איתך שעם סנטר כמו מאריץ' שהוא שחקן הגנה טוב אז הוא יוכל לכסות קצת על החורים שישאירו בעמדה 4 למרות שאני לא חושב שבלו שחקן הגנה כזה גרוע . הוא לפחות לא משאיר את העברות שלו לאחרי המשחק...
ראית בתגובה שלי הרבה ביטחון??![]()
כתבתי שאני מקווה שהם ייקלעו טוב יותר.
אם משווים את פניני לסמולים מובילים ביורוליג, אז בוודאי שהוא פחות טוב, אבל לפי סיום העונה שלו, זה כן נראה שהוא לא פחות טוב מרוב הסמולים הפותחים ביורוליג, כולל זה שלנו.
הוא נפצע ואיבד את זה לחצי עונה, אבל חזר דווקא ברגעים החשובים, ונקווה גם שיסיים את העונה כמו שצריך.
הלפרין הוא שדרוג גדול בקליעה. הוא בעצם מגיע במקום פסוודו שחקן כמו שייר ובמקום פאפאס שהוא לא קלעי. לכן מדובר בשדרוג חשוב.
בלו שחקן הגנה רע. עבירות זה לא הגנה. הוא כן מתאמץ, וזה כבר יותר ממה שליאור עושה, אבל הוא ריבאונדר מחריד, ואין לו נוכחות בצבע.
מה שכן, הפלוסים שלו גדולים מהמינוסים, וגם הקהל אוהב אותו, והוא ווינר גדול. בגלל זה אני כן מקווה שהוא יישאר.
17 מאי 2012, 20:52
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...
ראית בתגובה שלי הרבה ביטחון??![]()
כתבתי שאני מקווה שהם ייקלעו טוב יותר.
אם משווים את פניני לסמולים מובילים ביורוליג, אז בוודאי שהוא פחות טוב, אבל לפי סיום העונה שלו, זה כן נראה שהוא לא פחות טוב מרוב הסמולים הפותחים ביורוליג, כולל זה שלנו.
הוא נפצע ואיבד את זה לחצי עונה, אבל חזר דווקא ברגעים החשובים, ונקווה גם שיסיים את העונה כמו שצריך.
הלפרין הוא שדרוג גדול בקליעה. הוא בעצם מגיע במקום פסוודו שחקן כמו שייר ובמקום פאפאס שהוא לא קלעי. לכן מדובר בשדרוג חשוב.
בלו שחקן הגנה רע. עבירות זה לא הגנה. הוא כן מתאמץ, וזה כבר יותר ממה שליאור עושה, אבל הוא ריבאונדר מחריד, ואין לו נוכחות בצבע.
מה שכן, הפלוסים שלו גדולים מהמינוסים, וגם הקהל אוהב אותו, והוא ווינר גדול. בגלל זה אני כן מקווה שהוא יישאר.
אני לא בונה על תקווה שאולי הם ישתפרו . בלו הוא מאניה בטוחה מהטווח הזה .
פניני נתן עונה ענקית שסנוורה את כולם וכנראה שגם אותו . הוא שחקן משלים נחמד עם המון אופי אבל זהו .
והעונה הזאת הוא היה גרוע גם הרבה לפני הפציעה והיא לא מה שגרמה לו להראות רע. הוא הגיע רע עוד מהקיץ . סביר להניח שהוא יראה קצת יותר טוב שנה הבאה אבל עדיין לא מביא אותו לרמה של סמול פותח במכבי . הוא כהבר לא ישחזר את העונה ההיא .
17 מאי 2012, 20:54
17 מאי 2012, 20:56
חנו'ש כתב:למרות שאני גם הייתי מעדיפה קו קדמי של מאריץ' וגרגמל על פני הנדריקס וגרגמל, צריך לקחת בחשבון שמאריץ' לא ודאי לתפוס את מקומו של הנדריקס במידה ועוזב.
הוא אומנם המועמד הבכיר, אבל אף אחד לא מבטיח שהוא אכן יחתום.
פתאום פאו תחליט שהיא רוצה להשאיר אותו, פתאום קבוצה אחרת (אחת הטורקיות למשל) תציע לו חוזה גבוה יותר.
ואז את מי נביא במקום ריצ'י??
מאריץ' הוא די האופציה היחידה שהיא כנראה עדיפה על הנדריקס, כך שצריך לפעול מאוד בעדינות בנושא.
17 מאי 2012, 21:03
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:למרות שאני גם הייתי מעדיפה קו קדמי של מאריץ' וגרגמל על פני הנדריקס וגרגמל, צריך לקחת בחשבון שמאריץ' לא ודאי לתפוס את מקומו של הנדריקס במידה ועוזב.
הוא אומנם המועמד הבכיר, אבל אף אחד לא מבטיח שהוא אכן יחתום.
פתאום פאו תחליט שהיא רוצה להשאיר אותו, פתאום קבוצה אחרת (אחת הטורקיות למשל) תציע לו חוזה גבוה יותר.
ואז את מי נביא במקום ריצ'י??
מאריץ' הוא די האופציה היחידה שהיא כנראה עדיפה על הנדריקס, כך שצריך לפעול מאוד בעדינות בנושא.
WELL SAID![]()
אני חושבת שקיבלת אצלי נקודות זכות עכשיו אחרי שגנבת לי תגובה אתמול
17 מאי 2012, 21:04
17 מאי 2012, 21:04
18 מאי 2012, 05:36
18 מאי 2012, 09:55
where is the love? כתב:אבל אני חושב שאנחנו מפספסים פה את הנקודה, הנדריקס הרי הוא 4, אני יודע שהוא שיחק במכבי כסנטר, אבל זה לא אידיאלי, מהיכן נובע הדבר ?
18 מאי 2012, 13:12
18 מאי 2012, 13:24
18 מאי 2012, 13:39
18 מאי 2012, 13:44