המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אסף מי לפי דעתך מהשחקנים שמכבי יכולה להביא נחשב רכז תותח?
מי החליט לגבי סעיף היציאה לכאורה של מאצ'באן של 250 אלף דולר?
כי לפי מה שזכור לי מהזמן שהוא חתם, לא היו לו שום סעיפי יציאה לאירופה, היה סעיף יציאה לנ.ב.א וגם זה רק אחרי 3 שנים מהחתימה ותמורת סכום מסוים.
er79 כתב:אסף, ג׳קסון מספיק תותח בשבילי. ולגבי מה שאמרת על מה שציינתי, לגבי הבעייתיות שהקו הקדמי יהיה מחוסר קליעות, זה נכון, אבל מי אמר שחייב שבקו הקדמי יהיה אחד כזה? זה שזה רצוי הכל טוב ויפה, אבל יש רצוי ויש מצוי. אפשר למשל לשדרג את יכולת הקליעה בקו האחורי, עם תוספת של הלפרין. ובלי שום קשר, מה שכתבתי זה בתאוריה בלבד, אני עדיין מעדיף את בלו או מצ׳באן והצעתי להתפשר בטיוס רק אם זה יפעל לשדרוג בעמדות אחרות והשארת לנגפורד.
לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הוא אומר שההסכם הושג לפניי חודש והם ניסו לשאיר אותו חשאי עד סוף העונה של מכבי וקאנטו אבל לא הצליחו("בעיקר בגלל החבר'ה מישראל" לטענתו).
בקשר לפציעה שלו.הוא אמור לחזור לסדרת חצי הגמר של קאנטו,אם זאת תעפיל אליו.
~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הוא אומר שההסכם הושג לפניי חודש והם ניסו לשאיר אותו חשאי עד סוף העונה של מכבי וקאנטו אבל לא הצליחו("בעיקר בגלל החבר'ה מישראל" לטענתו).
~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הכל בגלל הצהובונים שלנו
Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הכל בגלל הצהובונים שלנו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הכל בגלל הצהובונים שלנו
אנחנו חיים ונושמים כל קיץ מהצהובונית האלה שמספקים לנו מלפפונים..
er79 כתב:אסף, לא שכנעת אותי, בשבילי הוא עדיין תותח, בהחלט הייתי מקריב את מצ׳באן
תמורתו בניגוד אליך. ושוב, פיור שוטר לא חייב להיות בקו הקדמי. גם אני לא רוצה את טיוס, אבל אם הבאתו תאפשר את חתימתו של ג׳קסון והשארת לנגפורד, אני מבטיח לך שאתה בין הבודדים בפורום שלא יקנו את התסריט הזה. קח בחשבון שהשארת מצ׳באן=ויתור על ג׳קסון ואולי גם על לנגפורד. עד כמה שאני חושב שמצ׳באן מוכשר, אני לא מתומכי התסריט הזה.
where is the love? כתב:אסף, אני חושב שיש המון שחקנים טובים ומוכחים ולדעתי הם גם רכזים תותחים, פולן , פרקינס גקסון בברלי, העניין הוא שגם אם מכבי תשחרר את מאצבן לא יהיה לה כסף לשלם לאחד מהחברים הללו, לפיכך גם אם מאצבן לא יישאר וגם עם לנגפורד ילך, אף שחקן ממה שכתבתי לא יגיע לפה, כי עד שמכבי תכנס למו"מ ותחליט מה היא רוצה לשתות לארוחת הבוקר, כל האדונים האלו הנכבדים יהיו סגורים במקומות אחרים והם יהיה תותחים.
איך שלא תנסה להראות את זה למכבי יש בעיה חמורה, ולאוו דווקא זה קשור לכסף, מחר אני הולך לחדש את המנוי, וכל מה שנשאר לי לצפות מהעונה הבאה זה שני דברים, האחד שדיוויד יאמן כאן, ומבחנתי אני רוצה חתימה רשמית, ככה זה, נמאס כבר מהסחבת הזאת, ועוד דרישה שלי שלא משנה מה יהיה לא נשחק בליגה האדריאטית שהרסה כמעט כליל את המועדון הזה , אך למזלנו בלאט כנראה ישאר. אלו שתי הדרישות שאני דורש, כך או כך מחר אני הולך לחדש את המנוי אני פשוט מצפה שיזיזו עניינים שם, אבל בשנה שעברה לא זז כלום ונפגעתי סתם, אז אני כנראה צריך להתמודד עם זה שלוקח להם זמן להחליט מה לשתות, אז בטח ובטח מה לאכול? ובטח ובטח איזה שחקן להביא, אם וכאשר...
ואני לא בא להעביר ביקורת פה, זה מה יש וזה המצב, פדרמן מזרחי ורקנאטי , אף אחד מהם לא אשם, פשוט בארגון כל כך גדול אי אפשר להתמודד על החלטות , כי כל אחד רוצה משהו אחר.
אסף, נגיד שאני ואתה ועוד כמה חבר'ה בפורום נחשוב מי להביא, לא נחליט בטוח על אותו דבר, זאת הסיבה המרכזית שדברים לא נסגרים כאן בצורה עניינית, מצד שני כמובן יש לי המון הערכה להנהלת מכבי , ואני מבין את הבעיות ואת השיקולים, אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים.
where is the love? כתב:אסף, נגיד שאני ואתה ועוד כמה חבר'ה בפורום נחשוב מי להביא, לא נחליט בטוח על אותו דבר, זאת הסיבה המרכזית שדברים לא נסגרים כאן בצורה עניינית, מצד שני כמובן יש לי המון הערכה להנהלת מכבי , ואני מבין את הבעיות ואת השיקולים, אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים.
felix_r כתב:דרך אגב, לשרמאדיני יש גם סוכן יהודי - גיא צוקר, אבל עד כמה שאני מבין, הוא מייצג אותו ב NBA ואילו לבן מיקלדזה, אשר צוטט פה קודם, הוא הסוכן של שרמאדיני באירופה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־31 אורחים