מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מאי 2012, 13:37

סכום היציאה לנ.ב.א נקבע על מיליון דולר וסכום היציאה לאירופה יקבע ע"י מכבי, אין סכום פיקס. אבל יש גם יש סעיף כזה.
מה שברור, שאם מכבי רוצה להערים קשיים על מעבר לקבוצה אחרת היא יכולה לעשות זאת, השאלה היא אם היא אכן רוצה.

לדעתי הוא יושאל גם בשנה הבאה אבל לקבוצה שתשלם יותר מאשר פרטיזן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2012, 13:41

חשיפה: פרטי החוזה של מצ'באן
"כמו כן עיגנה מכבי בחוזה סעיף יציאה בכל קיץ, שיעמוד לזכות הקבוצה בלבד. אם תבחר לשחרר את השחקן, תצטרך מכבי לשלם לו פיצוי בגובה 100,000 דולר. למצ'באן, כך עפ"י החוזה, אין אפשרות להשתחרר לקבוצה אחרת באירופה, אלא ל-NBA בלבד, תמורת פיצוי של 900,000 דולר למכבי (לאור חוקי הליגה, בחלק מהסכום יצטרך לשאת השחקן עצמו)."

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1770153

כמו שכבר אמרתי,אין לו אופציית יציאה לאירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מאי 2012, 13:44

מה זה חשוב כאן מה הוא רוצה ? אם מכבי רוצה היא יכולה להשאיל אותו ולא מחוייבת להחזיר אותו בשנה הבאה, היא תקבע ( מכבי ) כמה היא תקבל.
לפי הדיווחים הוא לא משתגע לחזור, אז זה יעבוד לטובתו ( או מה שהוא חושב כטובתו ).

לפי החוזה הזה הוא אמור לקבל בשנה הבאה מיליון דולר, בלאט יצטרך לשכנע שהוא הולך לתת לו תפקיד מרכזי שיצדיק את השכר הזה , בלאט גם יצטרך לשכנע את השחקן עצמו שהוא הולך לקבל תפקיד מרכזי. מאוד לא בטוח שזה מה שיקרה.

פדרמן מאוד לא יאהב אם הוא יחזור בשכר כזה ולא יקבל מספיק דקות. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מאי 2012, 14:41

where is the love? כתב:אסף מי לפי דעתך מהשחקנים שמכבי יכולה להביא נחשב רכז תותח?

אין. הרכז הכי איכותי שאפשר להביא הוא ג'קסון, והוא ממש לא נחשב היום תותח, לפחות לא כל עוד הוא לא הוכיח את זה. בגלל זה אין שום סיבה למכור את מאצ'בן, כדי להכניס כסף ל"רכז תותח", כי לא נקבל אחד כזה, ואין סיבה לוותר על לאנגפורד בשביל רכז "תותח", כי מקסימום נקבל את ג'קסון שהוא שחקן פחות טוב, ועוד איזה אמריקאי צעיר כ2

מי החליט לגבי סעיף היציאה לכאורה של מאצ'באן של 250 אלף דולר?
כי לפי מה שזכור לי מהזמן שהוא חתם, לא היו לו שום סעיפי יציאה לאירופה, היה סעיף יציאה לנ.ב.א וגם זה רק אחרי 3 שנים מהחתימה ותמורת סכום מסוים.

מי החליט? התקשורת שלנו. סתם שטויות מה שנכתב שם. אין שום סעיף יציאה. אם רוצים למכור אותו, מקבלים באיי-אאוט שיסוכם עם הקבוצה. עם הסכומים שמוציאים היום (על סאבאנוביץ' קיבלו משהו כמו מיליון-מיליון וחצי יורו באיי-אאוט), אם מוכרים אותו נקבל הרבה יותר מזה
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 20 מאי 2012, 14:58

אסף, ג׳קסון מספיק תותח בשבילי. ולגבי מה שאמרת על מה שציינתי, לגבי הבעייתיות שהקו הקדמי יהיה מחוסר קליעות, זה נכון, אבל מי אמר שחייב שבקו הקדמי יהיה אחד כזה? זה שזה רצוי הכל טוב ויפה, אבל יש רצוי ויש מצוי. אפשר למשל לשדרג את יכולת הקליעה בקו האחורי, עם תוספת של הלפרין. ובלי שום קשר, מה שכתבתי זה בתאוריה בלבד, אני עדיין מעדיף את בלו או מצ׳באן והצעתי להתפשר בטיוס רק אם זה יפעל לשדרוג בעמדות אחרות והשארת לנגפורד.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מאי 2012, 15:09

er79 כתב:אסף, ג׳קסון מספיק תותח בשבילי. ולגבי מה שאמרת על מה שציינתי, לגבי הבעייתיות שהקו הקדמי יהיה מחוסר קליעות, זה נכון, אבל מי אמר שחייב שבקו הקדמי יהיה אחד כזה? זה שזה רצוי הכל טוב ויפה, אבל יש רצוי ויש מצוי. אפשר למשל לשדרג את יכולת הקליעה בקו האחורי, עם תוספת של הלפרין. ובלי שום קשר, מה שכתבתי זה בתאוריה בלבד, אני עדיין מעדיף את בלו או מצ׳באן והצעתי להתפשר בטיוס רק אם זה יפעל לשדרוג בעמדות אחרות והשארת לנגפורד.

אוקי, בשבילך הוא תותח, בשבילי הוא רכז טוב מאוד, שהלוואי והיה בא, אבל הוא ממש לא עונה על ההגדרה של "רכז תותח", ולא אחד כזה, לפחות לא עבורי, שצריך לוותר על מאצ'בן/לאנגפורד עבורו.
קליעה בקוו הקדמי זה לא הדבר הכי חשוב בקבוצה, אבל אין למכבי בקוו הקדמי הזה אף שחקן שיכול לקלוע אפילו מחצי מרחק. כל ה4 שציינת זה שחקנים שחיים בצבע, וזה יהיה מאוד בעייתי לטעמי. לא זוכר קבוצה שזכתה באליפות אירופה בלי לפחות גבוה אחד שידע לקלוע מבחוץ. 4 גבוהים שמשחקים אך ורק בצבע יצור פקק ובעיתיות. אני חושב שה4 שיגיע, בין אם מאצ'בן, בלו, או מישהו אחר, חייב לדעת לקלוע, לא חייב שיהיה פיור-שוטר כמו בלו, אבל שיהוו איום מבחוץ ויפתח את ההגנה ואת הצבע. בלו יודע לקלוע, מאצ'בן יודע לקלוע, טיוס לא
asafb96

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 20 מאי 2012, 16:22

הגמד מתפוז :
לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הוא אומר שההסכם הושג לפניי חודש והם ניסו לשאיר אותו חשאי עד סוף העונה של מכבי וקאנטו אבל לא הצליחו("בעיקר בגלל החבר'ה מישראל" לטענתו).
בקשר לפציעה שלו.הוא אמור לחזור לסדרת חצי הגמר של קאנטו,אם זאת תעפיל אליו.
~BenTom~

הודעהעל ידי rc4991 » 20 מאי 2012, 16:23

~BenTom~ כתב:הגמד מתפוז :
לבאן מיקלדזה.סוכנו של שרמדיני מאשר את מה שכולם כבר יודעים(אם כי אף גורם רשמי עד עכשיו לא אישר) שהשחקן חתם במכבי לשלוש שנים(ולא שנתיים כמו שהרוב כתבו).
הוא אומר שההסכם הושג לפניי חודש והם ניסו לשאיר אותו חשאי עד סוף העונה של מכבי וקאנטו אבל לא הצליחו("בעיקר בגלל החבר'ה מישראל" לטענתו).

בדיור באתי לפרסם את זה
כיף לראות שהוא חתם בסוף לשלוש שנים,עכשיו צריך ללכת על מאריץ' וג'קסון בשיא הכח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 מאי 2012, 16:53

מה אומרת השלגיה מבננה ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2012, 17:04

הכל בגלל הצהובונים שלנו :nono
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2012, 17:06

Holiday_Armadillo כתב:

הם, וכל מיני גמדים ושלגיות.... :laugh2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 מאי 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו חיים ונושמים כל קיץ מהצהובונית האלה שמספקים לנו מלפפונים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 20 מאי 2012, 17:09

אסף, לא שכנעת אותי, בשבילי הוא עדיין תותח, בהחלט הייתי מקריב את מצ׳באן
תמורתו בניגוד אליך. ושוב, פיור שוטר לא חייב להיות בקו הקדמי. גם אני לא רוצה את טיוס, אבל אם הבאתו תאפשר את חתימתו של ג׳קסון והשארת לנגפורד, אני מבטיח לך שאתה בין הבודדים בפורום שלא יקנו את התסריט הזה. קח בחשבון שהשארת מצ׳באן=ויתור על ג׳קסון ואולי גם על לנגפורד. עד כמה שאני חושב שמצ׳באן מוכשר, אני לא מתומכי התסריט הזה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2012, 17:10

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו חיים ונושמים כל קיץ מהצהובונית האלה שמספקים לנו מלפפונים..

זה נכון אבל אם עכשיו במכבי יגידו שהם לא רוצים שיפרסמו דברים כאלה אז אני אסבול(ואסבול מאוד)בשקט
ואתה מכיר אותי אתה יודע כמה אני אוהבת את העונה הזאת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מאי 2012, 18:17

er79 כתב:אסף, לא שכנעת אותי, בשבילי הוא עדיין תותח, בהחלט הייתי מקריב את מצ׳באן
תמורתו בניגוד אליך. ושוב, פיור שוטר לא חייב להיות בקו הקדמי. גם אני לא רוצה את טיוס, אבל אם הבאתו תאפשר את חתימתו של ג׳קסון והשארת לנגפורד, אני מבטיח לך שאתה בין הבודדים בפורום שלא יקנו את התסריט הזה. קח בחשבון שהשארת מצ׳באן=ויתור על ג׳קסון ואולי גם על לנגפורד. עד כמה שאני חושב שמצ׳באן מוכשר, אני לא מתומכי התסריט הזה.

אין לי כוונה לשכנע אותך או לא, כי אני יודע שלא תשנה את דעתך. אבל ג'קסון היום זה לא שחקן שאפשר לומר עליו "רכז תותח". הכינוי הזה שמור לשחקנים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, תאודוסיץ' (וגם זה מתנדנד בגלל חוסר בכמה ברגים בראש), שבד, הוארטס... לג'קסון יש עוד מה להוכיח.
אמרתי כבר שלא חייב פיור-שוטר בקוו הקדמי, אבל כן צריך שחקן שיקלע ל3. אי אפשר קוו קדמי של 4 שחקנים שכולם חיים רק בצבע. פשוט אי אפשר. לא זכור לי בהיסטוריה קבוצה שלקחה את היורוליג בלי לפחות גבוה אחד שהיה יודע לקלוע, גם אם לא ברמה של בלו.
את מאצ'בן לא הייתי "מקריב" עבורו. אם זה שחקן כמו היקמן+מאצ'בן, לעומת ג'קסון+טיוס, בלי צל של ספק אני אלך על האופציה הראשונה.
אני ממש לא חושב שאם מאצ'בן ישאר לאנגפורד לא יגיע. ממש לא קשור אחד לשני. ותהיה בטוח שעם או בלי מצא'בן, איך שזה נראה לאנגפורד+ג'קסון לא יהיו פה. זה לא שאם מאצ'בן נשאר, אז לא לאנגפורד ולא ג'קסון יהיו פה, ואם מאצ'בן עוזב, אז שניהם יהיו פה. רחוק מכך. מאצ'בן צפוי להרוויח פחות משניהם
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 20 מאי 2012, 18:59

אסף, אני חושב שיש המון שחקנים טובים ומוכחים ולדעתי הם גם רכזים תותחים, פולן , פרקינס גקסון בברלי, העניין הוא שגם אם מכבי תשחרר את מאצבן לא יהיה לה כסף לשלם לאחד מהחברים הללו, לפיכך גם אם מאצבן לא יישאר וגם עם לנגפורד ילך, אף שחקן ממה שכתבתי לא יגיע לפה, כי עד שמכבי תכנס למו"מ ותחליט מה היא רוצה לשתות לארוחת הבוקר, כל האדונים האלו הנכבדים יהיו סגורים במקומות אחרים והם יהיה תותחים.
איך שלא תנסה להראות את זה למכבי יש בעיה חמורה, ולאוו דווקא זה קשור לכסף, מחר אני הולך לחדש את המנוי, וכל מה שנשאר לי לצפות מהעונה הבאה זה שני דברים, האחד שדיוויד יאמן כאן, ומבחנתי אני רוצה חתימה רשמית, ככה זה, נמאס כבר מהסחבת הזאת, ועוד דרישה שלי שלא משנה מה יהיה לא נשחק בליגה האדריאטית שהרסה כמעט כליל את המועדון הזה , אך למזלנו בלאט כנראה ישאר. אלו שתי הדרישות שאני דורש, כך או כך מחר אני הולך לחדש את המנוי אני פשוט מצפה שיזיזו עניינים שם, אבל בשנה שעברה לא זז כלום ונפגעתי סתם, אז אני כנראה צריך להתמודד עם זה שלוקח להם זמן להחליט מה לשתות, אז בטח ובטח מה לאכול? ובטח ובטח איזה שחקן להביא, אם וכאשר...
ואני לא בא להעביר ביקורת פה, זה מה יש וזה המצב, פדרמן מזרחי ורקנאטי , אף אחד מהם לא אשם, פשוט בארגון כל כך גדול אי אפשר להתמודד על החלטות , כי כל אחד רוצה משהו אחר.
אסף, נגיד שאני ואתה ועוד כמה חבר'ה בפורום נחשוב מי להביא, לא נחליט בטוח על אותו דבר, זאת הסיבה המרכזית שדברים לא נסגרים כאן בצורה עניינית, מצד שני כמובן יש לי המון הערכה להנהלת מכבי , ואני מבין את הבעיות ואת השיקולים, אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 20 מאי 2012, 19:18

where is the love? כתב:אסף, אני חושב שיש המון שחקנים טובים ומוכחים ולדעתי הם גם רכזים תותחים, פולן , פרקינס גקסון בברלי, העניין הוא שגם אם מכבי תשחרר את מאצבן לא יהיה לה כסף לשלם לאחד מהחברים הללו, לפיכך גם אם מאצבן לא יישאר וגם עם לנגפורד ילך, אף שחקן ממה שכתבתי לא יגיע לפה, כי עד שמכבי תכנס למו"מ ותחליט מה היא רוצה לשתות לארוחת הבוקר, כל האדונים האלו הנכבדים יהיו סגורים במקומות אחרים והם יהיה תותחים.
איך שלא תנסה להראות את זה למכבי יש בעיה חמורה, ולאוו דווקא זה קשור לכסף, מחר אני הולך לחדש את המנוי, וכל מה שנשאר לי לצפות מהעונה הבאה זה שני דברים, האחד שדיוויד יאמן כאן, ומבחנתי אני רוצה חתימה רשמית, ככה זה, נמאס כבר מהסחבת הזאת, ועוד דרישה שלי שלא משנה מה יהיה לא נשחק בליגה האדריאטית שהרסה כמעט כליל את המועדון הזה , אך למזלנו בלאט כנראה ישאר. אלו שתי הדרישות שאני דורש, כך או כך מחר אני הולך לחדש את המנוי אני פשוט מצפה שיזיזו עניינים שם, אבל בשנה שעברה לא זז כלום ונפגעתי סתם, אז אני כנראה צריך להתמודד עם זה שלוקח להם זמן להחליט מה לשתות, אז בטח ובטח מה לאכול? ובטח ובטח איזה שחקן להביא, אם וכאשר...
ואני לא בא להעביר ביקורת פה, זה מה יש וזה המצב, פדרמן מזרחי ורקנאטי , אף אחד מהם לא אשם, פשוט בארגון כל כך גדול אי אפשר להתמודד על החלטות , כי כל אחד רוצה משהו אחר.
אסף, נגיד שאני ואתה ועוד כמה חבר'ה בפורום נחשוב מי להביא, לא נחליט בטוח על אותו דבר, זאת הסיבה המרכזית שדברים לא נסגרים כאן בצורה עניינית, מצד שני כמובן יש לי המון הערכה להנהלת מכבי , ואני מבין את הבעיות ואת השיקולים, אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים.

פולן, פרקינס, ג'קסון ובברלי הם רכזים מוכחים ותותחים? אולי ברמת יורוקאפ.
אם מאצ'בן לא ישאר, ולאנגפורד לא ישאר, יהיה אפשר להביא גם את כל הרשימה הזאת. חוץ מג'קסון, השאר ממש לא שחקנים ברמה, וגם לא יקרים (חוץ מבוורלי שהוא תחת חוזה). אם מאצ'בן ולאנגפורד לא יהיו פה, אני מאמין שנקבל פה את ג'קסון, ועוד PF נחמד/בלו
"עד שמכבי תכנס למו"מ ותחליט מה היא רוצה לשתות לארוחת הבוקר, כל האדונים האלו הנכבדים יהיו סגורים במקומות אחרים והם יהיה תותחים."
"אני פשוט מצפה שיזיזו עניינים שם, אבל בשנה שעברה לא זז כלום ונפגעתי סתם, אז אני כנראה צריך להתמודד עם זה שלוקח להם זמן להחליט מה לשתות, אז בטח ובטח מה לאכול? ובטח ובטח איזה שחקן להביא, אם וכאשר..."

נכון, ממש יש לנו הנהלה אדישה וקמצנית, שהרסו את המועדון והביאו אותו למצב שאנחנו בדרג של פרטיזן... נו באמת, איזה זלזול. שנה אחרי שנה מכבי בתקציב מגוחך מגיעה לשלבים הגבוהים, ועדיין יש טענות בקטעים האלה... את המו"מ וכמה זמן הוא לוקח, תשאיר להם. אתה מדבר כאילו אתה יודע איזה קל זה לנהל מו"מ, כאילו אחרי שעה של דיבורים ישר יש חתימה. זה לא ככה, ולא ככה רק במכבי. כאילו הם יושבים במשרדים שלהם רגל על רגל בזמן שכל ה"תותחים" האלה בורחים לנו בין הידיים

"אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים."
מתי הם התלוננו כמה הם מסכנים? הם משקיעים מכספם ומזמנם בלי סוף, ולא מוציאים מילה. ומביאים גם תוצאות. נכון, יש פאשלות בדרך, ואף אחד שם לא מושלם, אבל יש גבול בין ביקורת עניינית לקטנוניות
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 מאי 2012, 19:58

where is the love? כתב:אסף, נגיד שאני ואתה ועוד כמה חבר'ה בפורום נחשוב מי להביא, לא נחליט בטוח על אותו דבר, זאת הסיבה המרכזית שדברים לא נסגרים כאן בצורה עניינית, מצד שני כמובן יש לי המון הערכה להנהלת מכבי , ואני מבין את הבעיות ואת השיקולים, אני רק מבקש שלא יתלוננו כמה שהם מסכנים.

מי אמר שהם מסכנים?
לא ראיתי אף אחד בפורום (וגם לא את אסף אליו את פונה) שחושב שמישהו מחברי ההנהלה מסכנים.
מצד שני, חברי ההנהלה שמים כסף (והרבה כסף) מכיסם האישי והפרטי בכדי שהקבוצה תצליח. רק על זה מגיע להם קרדיט, שהרי תרומה כזאת היא כבר הרבה יותר ממה שכל אחד מן הכותבים כאן נותן. חוץ מזה, מכבי היא עסק מפסיד ולא כל בנאדם היה רוצה להכנס לכזאת הרפתקאה. העבודה של חברי ההנהלה היא דה-פקטו התנדבותית וזה לא משהו שאפשר לקחת כמובן מאליו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 מאי 2012, 20:43

דרך אגב, לשרמאדיני יש גם סוכן יהודי - גיא צוקר, אבל עד כמה שאני מבין, הוא מייצג אותו ב NBA ואילו לבן מיקלדזה, אשר צוטט פה קודם, הוא הסוכן של שרמאדיני באירופה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2012, 21:05

felix_r כתב:דרך אגב, לשרמאדיני יש גם סוכן יהודי - גיא צוקר, אבל עד כמה שאני מבין, הוא מייצג אותו ב NBA ואילו לבן מיקלדזה, אשר צוטט פה קודם, הוא הסוכן של שרמאדיני באירופה

אני מקווה שהוא לא מייצג אותו יותר מדי טוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים