המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:תקן ל 22.5, כלומר מחר. כתבת 21 שזה היום.
באמת משחק לא בהכרח קל, זה תלוי איך מכבי תבוא אליו אחרי הפסקה " ארוכה " שהיא לא רגילה אליה העונה. הקהל של חולון ידחוף אותם, לנו יהיה כנראה הרבה פחות רעש .
טוב שיש את בלאט שלא מוותר ולוחץ על שחקנים כל הזמן.
ד"א, לפי ישראל היום טל בורשטיין עשוי לעבור ניתח בקיץ והוא יעדר גם מהנבחרת.
קודי כתב:שתי בעיות שקצת מטרידות אותי לקראת המשחק הזה: דן שמיר והסגל הקצר. שמיר מכין את הקבוצה שלו נפלא למשחקים גדולים ואני מניח שהוא ישחק הרבה פיק אנד רול וינסה לנצל מיס מאצ'ים על הגבוהים שלו, בעיקר על דאנסטון. הסגל הקצר בעייתי במיוחד בעמדות הגארדים, שם יש למכבי רק את אוחיון ולנגפורד, מה שמחייב לעתים את פניני וסמית לשחק בעמדה 2 (ואת לנגפורד לרכז) ואת בלו לשחק לעתים בעמדה 3.
בשונה מירושלים, לחולון אין הרבה כלים שיכולים להתמודד בצורה טובה עם מכבי, בעיקר כל עוד היא לא תוספת יום קליעות משוגע מהשלוש. המפתח מבחינת מכבי יהיה לנטרל את הלב והמנוע של חולון - מורן רוט כמובן. אני מניח שלצורך כך נראה גם את סמית שומר עליו (גם במחיר של חופש יחסי לרון לואיס) וגם נראה לא מעט את השחקנים שהוא שומר עליהם (בעיקר אוחיון ולנגפורד) חודרים עליו או מורידים אותו לפוסט אפ בכדי להוציא ממנו עבירות.
אני מניח שהנדריקס וג'יימס יסתדרו עם גבוהי חולון ואם מכבי תצליח לסגור את רוט הסיפור לא צריך להיות מסובך מדי.
לגבי בורשטיין - ההיעדרויות שלו כבר באמת מוגזמות ונראה לי שזה הזמן להיפרד ממנו, גם אם הוא צפוי להיות כשיר לעונה הבאה.
מתAMסרת כתב:דן שמיר מאמן מצויין וביחד עם פיני אפשר להניח שהם מכינים את הקבוצה שלהם כמו שצריך + כמה הפתעות. לדן שמיר יש שיטה ודרך, אבל, מאמינה שאם נדע לנטרל את רוט ולואיס נהיה בסדר. הם הלב והמנוע של הקבוצה. מקווה רק שעם כל הדיבורים מסביב, החברה שלנו ידעו להגיע ממוקדים וחדים.. ולפתוח חזק.
קודי כתב:מתAMסרת כתב:דן שמיר מאמן מצויין וביחד עם פיני אפשר להניח שהם מכינים את הקבוצה שלהם כמו שצריך + כמה הפתעות. לדן שמיר יש שיטה ודרך, אבל, מאמינה שאם נדע לנטרל את רוט ולואיס נהיה בסדר. הם הלב והמנוע של הקבוצה. מקווה רק שעם כל הדיבורים מסביב, החברה שלנו ידעו להגיע ממוקדים וחדים.. ולפתוח חזק.
אני מניח שגם בלאט יפתיע בכמה דברים, כמו שמירת לחץ על כל המגרש (יכולה להתיש את רוט ולהיות אפקטיבית נגד קבוצה עם מוביל כדור אחד), אבל בכל מקרה קשה להפתיע קבוצה ששיחקת נגדה כבר 5 פעמים העונה.
עפר כתב:במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.
השחקן שעליו ישמור אוחיון ייקח אותו כל פעם לסל בכדי להתיש אותו ולסחוט ממנו עבירות
קודי כתב:עפר כתב:במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.
השחקן שעליו ישמור אוחיון ייקח אותו כל פעם לסל בכדי להתיש אותו ולסחוט ממנו עבירות
ל נראה לי שלזלמנסון והררי יש מקום, אבל אלון שטיין יכול לתת אולי כמה שניות ועבירות בסופי רבעים.
מתAMסרת כתב:קודי כתב:עפר כתב:במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.
ל נראה לי שלזלמנסון והררי יש מקום, אבל אלון שטיין יכול לתת אולי כמה שניות ועבירות בסופי רבעים.
אלא אם יתפתח משחק חד צדדי של 30 הפרש. אחרת - לא רואה מצב שהם ישותפו.
er79 כתב:שון דניאל שחקן גרוע, מכוער, וככל הנראה שגם מטומטם. בזכות אמרתך על הקהל של מכבי, מר דניאל, הבאת על הקבוצה שלך גזירה של תבוסה. מי שמפתיע את מכבי זה רק מי שבא צנוע וענו. מפלה נעימה!
jol9 כתב:אני מוחה על שינוי הכותרת. היתה בה תמימות נעימה של אחד שלא מרבה לפתוח שרשורים, ואתם הפכתם את זה למשהו קר ומקצועי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים