קופל-פור: חצי הגמר - מכבי מול חולון, שלישי 21:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

קופל-פור: חצי הגמר - מכבי מול חולון, שלישי 21:00, ספורט 5

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 06:32

המשחק ב22.5 ב21:00

עם כל הזלזול שלנו וחוסר האהדה לקופל ולליגה, בכל זאת זה המאמץ האחרון שצריך לתת ולקחת את הדבר הזה.

חולון קבוצה טובה, עם זרים טובים ומאמן מצויין שצריך להיזהר ממנו. מכבי ללא קהל ועם סגל של 8 שחקנים טובים שכולם נמצאים בכושר סביר פלוס.
אני חושב שהמפתח יהיה להיכנס טוב למשחק, ולא לתת לחולון לנשום החל מהפתיחה.

מצד שני, גם יתרון לא מבטיח למכבי כלום, והיא חייבת כל הזמן ללחוץ וללחוץ, ולא לתת להם לחזור.
אני צופה משחק בכלל לא פשוט.
נערך לאחרונה על ידי jol9 בתאריך 21 מאי 2012, 06:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: פיינל פור הקופליג: חצי הגמר מכבי מול חולון

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 מאי 2012, 06:39

באמת משחק לא בהכרח קל, זה תלוי איך מכבי תבוא אליו אחרי הפסקה " ארוכה " שהיא לא רגילה אליה העונה. הקהל של חולון ידחוף אותם, לנו יהיה כנראה הרבה פחות רעש .
טוב שיש את בלאט שלא מוותר ולוחץ על שחקנים כל הזמן.

ד"א, לפי ישראל היום טל בורשטיין עשוי לעבור ניתח בקיץ והוא יעדר גם מהנבחרת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 06:43

yarinsaky כתב:תקן ל 22.5, כלומר מחר. כתבת 21 שזה היום.

באמת משחק לא בהכרח קל, זה תלוי איך מכבי תבוא אליו אחרי הפסקה " ארוכה " שהיא לא רגילה אליה העונה. הקהל של חולון ידחוף אותם, לנו יהיה כנראה הרבה פחות רעש .
טוב שיש את בלאט שלא מוותר ולוחץ על שחקנים כל הזמן.

ד"א, לפי ישראל היום טל בורשטיין עשוי לעבור ניתח בקיץ והוא יעדר גם מהנבחרת.

תוקן.
מעניין האם הדבר הזה יסלול את דרכו מחוץ לקבוצה.
הוא כבר מתחיל להיות יותר מדי מרותך בשביל לשחק ברמה הזאת.

לדן שמיר יש נטייה להביא את הקבוצות שלו נגד מכבי בצורה מאוד נכונה בשלבים האלה.
אין להם ממש מענה לשחקני הפנים שלנו, אבל זה לא מספיק. סמית', לאנג, פניני ובלו חייבים לתפוס יום קליעה טוב (לפחות חלקם), ואז הכל יזרום הרבה יותר בקלות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 מאי 2012, 07:12

שתי בעיות שקצת מטרידות אותי לקראת המשחק הזה: דן שמיר והסגל הקצר. שמיר מכין את הקבוצה שלו נפלא למשחקים גדולים ואני מניח שהוא ישחק הרבה פיק אנד רול וינסה לנצל מיס מאצ'ים על הגבוהים שלו, בעיקר על דאנסטון. הסגל הקצר בעייתי במיוחד בעמדות הגארדים, שם יש למכבי רק את אוחיון ולנגפורד, מה שמחייב לעתים את פניני וסמית לשחק בעמדה 2 (ואת לנגפורד לרכז) ואת בלו לשחק לעתים בעמדה 3.
בשונה מירושלים, לחולון אין הרבה כלים שיכולים להתמודד בצורה טובה עם מכבי, בעיקר כל עוד היא לא תוספת יום קליעות משוגע מהשלוש. המפתח מבחינת מכבי יהיה לנטרל את הלב והמנוע של חולון - מורן רוט כמובן. אני מניח שלצורך כך נראה גם את סמית שומר עליו (גם במחיר של חופש יחסי לרון לואיס) וגם נראה לא מעט את השחקנים שהוא שומר עליהם (בעיקר אוחיון ולנגפורד) חודרים עליו או מורידים אותו לפוסט אפ בכדי להוציא ממנו עבירות.
אני מניח שהנדריקס וג'יימס יסתדרו עם גבוהי חולון ואם מכבי תצליח לסגור את רוט הסיפור לא צריך להיות מסובך מדי.
לגבי בורשטיין - ההיעדרויות שלו כבר באמת מוגזמות ונראה לי שזה הזמן להיפרד ממנו, גם אם הוא צפוי להיות כשיר לעונה הבאה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 21 מאי 2012, 08:13

דן שמיר מאמן מצויין וביחד עם פיני אפשר להניח שהם מכינים את הקבוצה שלהם כמו שצריך + כמה הפתעות. לדן שמיר יש שיטה ודרך, אבל, מאמינה שאם נדע לנטרל את רוט ולואיס נהיה בסדר. הם הלב והמנוע של הקבוצה. מקווה רק שעם כל הדיבורים מסביב, החברה שלנו ידעו להגיע ממוקדים וחדים.. ולפתוח חזק.
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 08:14

קודי כתב:שתי בעיות שקצת מטרידות אותי לקראת המשחק הזה: דן שמיר והסגל הקצר. שמיר מכין את הקבוצה שלו נפלא למשחקים גדולים ואני מניח שהוא ישחק הרבה פיק אנד רול וינסה לנצל מיס מאצ'ים על הגבוהים שלו, בעיקר על דאנסטון. הסגל הקצר בעייתי במיוחד בעמדות הגארדים, שם יש למכבי רק את אוחיון ולנגפורד, מה שמחייב לעתים את פניני וסמית לשחק בעמדה 2 (ואת לנגפורד לרכז) ואת בלו לשחק לעתים בעמדה 3.
בשונה מירושלים, לחולון אין הרבה כלים שיכולים להתמודד בצורה טובה עם מכבי, בעיקר כל עוד היא לא תוספת יום קליעות משוגע מהשלוש. המפתח מבחינת מכבי יהיה לנטרל את הלב והמנוע של חולון - מורן רוט כמובן. אני מניח שלצורך כך נראה גם את סמית שומר עליו (גם במחיר של חופש יחסי לרון לואיס) וגם נראה לא מעט את השחקנים שהוא שומר עליהם (בעיקר אוחיון ולנגפורד) חודרים עליו או מורידים אותו לפוסט אפ בכדי להוציא ממנו עבירות.
אני מניח שהנדריקס וג'יימס יסתדרו עם גבוהי חולון ואם מכבי תצליח לסגור את רוט הסיפור לא צריך להיות מסובך מדי.
לגבי בורשטיין - ההיעדרויות שלו כבר באמת מוגזמות ונראה לי שזה הזמן להיפרד ממנו, גם אם הוא צפוי להיות כשיר לעונה הבאה.

מסכים עם הדברים. מכבי באמת קצרה בקו האחורי, אבל אם סמית' ולאנגפורד ייתנו משחק טוב, אז סביר להניח שזה לא יורגש.
אם מכבי תבוא בשיא המוטיבציה והרצינות, אז היא תסתדר ותנצח, אבל זה משהו לא טריוויאלי, אחרי עונה כ"כ ארוכה ומתישה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 מאי 2012, 08:21

מתAMסרת כתב:דן שמיר מאמן מצויין וביחד עם פיני אפשר להניח שהם מכינים את הקבוצה שלהם כמו שצריך + כמה הפתעות. לדן שמיר יש שיטה ודרך, אבל, מאמינה שאם נדע לנטרל את רוט ולואיס נהיה בסדר. הם הלב והמנוע של הקבוצה. מקווה רק שעם כל הדיבורים מסביב, החברה שלנו ידעו להגיע ממוקדים וחדים.. ולפתוח חזק.

אני מניח שגם בלאט יפתיע בכמה דברים, כמו שמירת לחץ על כל המגרש (יכולה להתיש את רוט ולהיות אפקטיבית נגד קבוצה עם מוביל כדור אחד), אבל בכל מקרה קשה להפתיע קבוצה ששיחקת נגדה כבר 5 פעמים העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עפר » 21 מאי 2012, 08:25

במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.
השחקן שעליו ישמור אוחיון ייקח אותו כל פעם לסל בכדי להתיש אותו ולסחוט ממנו עבירות
עפר

הודעהעל ידי מתAMסרת » 21 מאי 2012, 08:31

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:דן שמיר מאמן מצויין וביחד עם פיני אפשר להניח שהם מכינים את הקבוצה שלהם כמו שצריך + כמה הפתעות. לדן שמיר יש שיטה ודרך, אבל, מאמינה שאם נדע לנטרל את רוט ולואיס נהיה בסדר. הם הלב והמנוע של הקבוצה. מקווה רק שעם כל הדיבורים מסביב, החברה שלנו ידעו להגיע ממוקדים וחדים.. ולפתוח חזק.

אני מניח שגם בלאט יפתיע בכמה דברים, כמו שמירת לחץ על כל המגרש (יכולה להתיש את רוט ולהיות אפקטיבית נגד קבוצה עם מוביל כדור אחד), אבל בכל מקרה קשה להפתיע קבוצה ששיחקת נגדה כבר 5 פעמים העונה.

מסכימה. ולכן צופה קרב מוחות מעניין בין בלאט לשמיר...
גם שמירת לחץ וגם שמירה אישית הדוקה, עם סגירת קווי מסירה יכולים להיות אפקטיביים. מאמינה שיתפתח משחק טוב וצמוד, אבל, העליונות של מכבי ברורה.
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 21 מאי 2012, 08:44

עפר כתב:במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.
השחקן שעליו ישמור אוחיון ייקח אותו כל פעם לסל בכדי להתיש אותו ולסחוט ממנו עבירות

ל נראה לי שלזלמנסון והררי יש מקום, אבל אלון שטיין יכול לתת אולי כמה שניות ועבירות בסופי רבעים.
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 21 מאי 2012, 08:55

קודי כתב:
עפר כתב:במצב של מכבי קצרה עם כל כך הרבה אי התאמות- לנגפורד כרכז שני, פניני כגארד וכדומה לא תהייה ברירה אלא להשתמש מדי פעם לזמן קצר גם בהררי וזלמנסון לדקה בודדת מדי פעם בכדי לחסוך עבירות.

ל נראה לי שלזלמנסון והררי יש מקום, אבל אלון שטיין יכול לתת אולי כמה שניות ועבירות בסופי רבעים.

אלא אם יתפתח משחק חד צדדי של 30 הפרש. אחרת - לא רואה מצב שהם ישותפו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי עפר » 21 מאי 2012, 09:12

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

אלא אם יתפתח משחק חד צדדי של 30 הפרש. אחרת - לא רואה מצב שהם ישותפו.

הרעיון לגבי שניהם הוא שבדקה האחרונה של רבע לעשות חילפוי הגנה התקפה בשביל לחסוך עבירות.
מכבי קצרה עד מאוד.
עפר

הודעהעל ידי er79 » 21 מאי 2012, 10:04

שון דניאל שחקן גרוע, מכוער, וככל הנראה שגם מטומטם. בזכות אמרתך על הקהל של מכבי, מר דניאל, הבאת על הקבוצה שלך גזירה של תבוסה. מי שמפתיע את מכבי זה רק מי שבא צנוע וענו. מפלה נעימה!
er79

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 21 מאי 2012, 12:13

er79 כתב:שון דניאל שחקן גרוע, מכוער, וככל הנראה שגם מטומטם. בזכות אמרתך על הקהל של מכבי, מר דניאל, הבאת על הקבוצה שלך גזירה של תבוסה. מי שמפתיע את מכבי זה רק מי שבא צנוע וענו. מפלה נעימה!

הוא ממש מכוער...מי תרצה אותו?
~BenTom~

Re: קופל-פור: חצי הגמר מכבי מול חולון, שלישי 21:00

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 12:24

באיזה ערוץ משודר המשחק?
צריך להכניס לכותרת...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 12:50

אני מוחה על שינוי הכותרת. היתה בה תמימות נעימה של אחד שלא מרבה לפתוח שרשורים, ואתם הפכתם את זה למשהו קר ומקצועי... :-)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2012, 12:52

jol9 כתב:אני מוחה על שינוי הכותרת. היתה בה תמימות נעימה של אחד שלא מרבה לפתוח שרשורים, ואתם הפכתם את זה למשהו קר ומקצועי... :-)

מה הייתה הכותרת בהתחלה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 13:01

אני דוקא מחבב את השם קופל-פור... עוד מקרה של שני מינוסים שיוצרים פלוס...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 21 מאי 2012, 13:02

אגב, בלאט - כצפוי - רשם למחר את לנגפורד, סמית, הנדריקס וג'יימס.
קודי

Re: קופל-פור: חצי הגמר - מכבי מול חולון, שלישי 21:00, ספורט

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2012, 11:01

המשחק תלוי אך ורק במכבי .
אם אנחנו באים ברצינות הראוייה אז גם השופטים לא יעצרו אותנו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים