חביב, לא אמרתי שאנשים בפורום אמרו שהנהלת מכבי מסכנה, אלא שהנהלת מכבי בעצמה כל הזמן מדברת על מסכנות, תסתכלו תמיד בכל כתבה ובכל רעיון הם כל הזמן אומרים , אבל אין לנו את הכסף לסכומים האלו, הא אומרים שהם לא יכולים לעשות חוזה ארוך טווח אבל בסופו של דבר שהם עושים כזה הם מנסים להפטר ממנו.
בנוסף בשנה שעברה הם רצו אדריאטית ונאמר מהפה שלהם, משהו כמו כל שנה רוצים להשאיר שחקנים ואנחנו לא יכולים(מסכנות) אז החלטנו לעבור לליגה האדריאטית על מנת להשאיר את השחקנים(מסכנות). מצדי שלא יחתימו בכלל רק מספיק על המסכנות שלהם, יש להם 22 מיליון דולר, היכל עצום מלא בשיווק ועם אוהדים שתמיד מחדשים מנוי?
אסף, אתה אומר שאני חושב שהם יושבים רגל על רגל, ובכן שום דבר לא יותר גדול מהקבוצה, ותאמין לי שהאוהדים עושים המון המון והם משקיעים מכספם וזמנם ובזיעתם כדי שיכולו להביא ציוד להיכל, כי הנהלת מכבי לא יכולה לשים שם חדר קטן כדי לאחסון אביזרי עידוד, אז עם כל הכבוד, אם כבר צריך להעריך זה את האוהדים הנפלאים שלנו.
דבר אחר אני מאוד מעריך את ההנהלה ואת ההשקעה מכספה, שיעשו מה שהם חושבים , אבל בחיייאת מספיק כבר לבכות על הזמן ולהתלונן ולהגיד שאנחנו מסכנים, עדיף כבר שיגידו בוא נעשה עונה פיננסית וישמרו את שאר מעשי ההבלים שלהם כדי לשחק בליגות שקבוצות שלהן אפילו לא מתעניינית.
דבר אחר, אסף אתה צריך לתת לדעתי יותר כבוד לשחקנים הטובים והתותחים והמוכחים שהזכרתי , והכי חשוב המחוספסים ואם עדיין לא הבנת מה זה החספוס, אז הנה כמה דוגמאות:
דורון פרקינס :

תסתכל לדורון בעיניים, הוא מחוספס ואומר שיהיה בסדדר לא משנה נגד מי ולא משנה מה עבר עליך הקשה והעצוב, הוא תמיד יהיה שם כדי להגיד שיהיה בסדר ולסמן באצבעתו את הסימן של אני כאן, אני אנסה אני אשתדל אני אהיה בסדר ואני אנצח ואם לא אז לפחות ניסיתי ולפחות לא התלוננתי, זה אומר אמונה בעצמך לא עם כסף אלא עם חספוס.
גייקוב פולן:

אפילו שכביכול הוא שחקן צעיר , שלא הספיק לעשות הרבה, רואים כמה החספוס הוא חשוב לו, איך הוא משתדל , כמה שהוא מרגש ואפי, כמה שהוא שמח להוביל את הקבוצה לנצחון, זה מה שאני מחפש לאוו דווקא נצחונות אלא שחקן מחוספס שעושה טוב לאוהדים ומעריך אותם.
עוד ברצוני להוסיף כי זו דעתי ואני מכבד את כל דעתו של האחר, אין לי כוונה להתלונן על מכבי בכלל ובכלל, אני בעצמי מאוד מעריך את כל עבודת ההנהלה אני פשוט אומר את דעתי, אין בכוונתי לפגוע באף אחד ולא לעצבן אף אחד, אני לא מקלל ולא מדבר דברי שנאה על פדרמן ושותפיו , אני רק רוצה להבין את הדברים.
כמו שאני לא יודע לנהל את המו"מ, לא בטוח שגם אתה יודע, הכל השערות ובשביל זה יש פורום.