מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי felix_r » 20 מאי 2012, 21:13

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:דרך אגב, לשרמאדיני יש גם סוכן יהודי - גיא צוקר, אבל עד כמה שאני מבין, הוא מייצג אותו ב NBA ואילו לבן מיקלדזה, אשר צוטט פה קודם, הוא הסוכן של שרמאדיני באירופה

אני מקווה שהוא לא מייצג אותו יותר מדי טוב

תראי, כמעט לכל שחק בעל פוטנציאל יש סוכן שמייצג אותו באמריקה.
צוקר הזה דווקא נראה סוכן רציני לפי רשימת השחקנים שהוא מייצג:
http://www.draftexpress.com/agents/Guy-Zucker-44/

יכול להיות שהוא מייצג אותו גם באירופה, והוא הסוכן הראשי, כאשר מיקלדזה הוא הסוכן המשני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2012, 23:12

אם מישהו רוצה לפענח..תיהנו

bir türk takımı, maccabi'li richard hendrix'le ilgileniyor. sözleşmesi bitiyor. maccabi de shermadini'yi aldı ve macvan dönecek. [1/2]
maccabi'nin halihazırdaki uzun rotasyonunu da düşününce (sofo, david blu), 4-5 oynayan hendrix'in transferi gayet olabilir gözüküyor. [2/2]
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 מאי 2012, 07:16

בלאט מדבר שתוך שבועיים עד חודש הקבוצה כבר תתחיל ללבוש צורה , אני מניח שזה אומר שמכבי תחכה לסוף הליגות ביוון ואיטליה כדי להכריז על שארמדיני ומאריץ' ( מאריץ' כמובן בספק עדיין ) ועד אז נדע סופית מה יקרה עם לאנגפורד ואיך מכבי תבנה את הקו האחורי.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21130.html

לגבי בורשטיין, מעניין אם מכבי תנסה לצאת מהחוזה שלה איתו אם באמת יעבור ניתוח שישבית אותו לתקופה לא קצרה. מההתחלה זו הייתה טעות להחתים אותו ל 3 שנים.

אארון ג'קסון בהפסד לקאחה עם 20 נקודות ו 4 אסיסטים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 21 מאי 2012, 09:39

חביב, לא אמרתי שאנשים בפורום אמרו שהנהלת מכבי מסכנה, אלא שהנהלת מכבי בעצמה כל הזמן מדברת על מסכנות, תסתכלו תמיד בכל כתבה ובכל רעיון הם כל הזמן אומרים , אבל אין לנו את הכסף לסכומים האלו, הא אומרים שהם לא יכולים לעשות חוזה ארוך טווח אבל בסופו של דבר שהם עושים כזה הם מנסים להפטר ממנו.
בנוסף בשנה שעברה הם רצו אדריאטית ונאמר מהפה שלהם, משהו כמו כל שנה רוצים להשאיר שחקנים ואנחנו לא יכולים(מסכנות) אז החלטנו לעבור לליגה האדריאטית על מנת להשאיר את השחקנים(מסכנות). מצדי שלא יחתימו בכלל רק מספיק על המסכנות שלהם, יש להם 22 מיליון דולר, היכל עצום מלא בשיווק ועם אוהדים שתמיד מחדשים מנוי?
אסף, אתה אומר שאני חושב שהם יושבים רגל על רגל, ובכן שום דבר לא יותר גדול מהקבוצה, ותאמין לי שהאוהדים עושים המון המון והם משקיעים מכספם וזמנם ובזיעתם כדי שיכולו להביא ציוד להיכל, כי הנהלת מכבי לא יכולה לשים שם חדר קטן כדי לאחסון אביזרי עידוד, אז עם כל הכבוד, אם כבר צריך להעריך זה את האוהדים הנפלאים שלנו.
דבר אחר אני מאוד מעריך את ההנהלה ואת ההשקעה מכספה, שיעשו מה שהם חושבים , אבל בחיייאת מספיק כבר לבכות על הזמן ולהתלונן ולהגיד שאנחנו מסכנים, עדיף כבר שיגידו בוא נעשה עונה פיננסית וישמרו את שאר מעשי ההבלים שלהם כדי לשחק בליגות שקבוצות שלהן אפילו לא מתעניינית.
דבר אחר, אסף אתה צריך לתת לדעתי יותר כבוד לשחקנים הטובים והתותחים והמוכחים שהזכרתי , והכי חשוב המחוספסים ואם עדיין לא הבנת מה זה החספוס, אז הנה כמה דוגמאות:
דורון פרקינס : תמונה
תסתכל לדורון בעיניים, הוא מחוספס ואומר שיהיה בסדדר לא משנה נגד מי ולא משנה מה עבר עליך הקשה והעצוב, הוא תמיד יהיה שם כדי להגיד שיהיה בסדר ולסמן באצבעתו את הסימן של אני כאן, אני אנסה אני אשתדל אני אהיה בסדר ואני אנצח ואם לא אז לפחות ניסיתי ולפחות לא התלוננתי, זה אומר אמונה בעצמך לא עם כסף אלא עם חספוס.
גייקוב פולן: תמונה
אפילו שכביכול הוא שחקן צעיר , שלא הספיק לעשות הרבה, רואים כמה החספוס הוא חשוב לו, איך הוא משתדל , כמה שהוא מרגש ואפי, כמה שהוא שמח להוביל את הקבוצה לנצחון, זה מה שאני מחפש לאוו דווקא נצחונות אלא שחקן מחוספס שעושה טוב לאוהדים ומעריך אותם.

עוד ברצוני להוסיף כי זו דעתי ואני מכבד את כל דעתו של האחר, אין לי כוונה להתלונן על מכבי בכלל ובכלל, אני בעצמי מאוד מעריך את כל עבודת ההנהלה אני פשוט אומר את דעתי, אין בכוונתי לפגוע באף אחד ולא לעצבן אף אחד, אני לא מקלל ולא מדבר דברי שנאה על פדרמן ושותפיו , אני רק רוצה להבין את הדברים.
כמו שאני לא יודע לנהל את המו"מ, לא בטוח שגם אתה יודע, הכל השערות ובשביל זה יש פורום.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 09:56

חביב, לא אמרתי שאנשים בפורום אמרו שהנהלת מכבי מסכנה, אלא שהנהלת מכבי בעצמה כל הזמן מדברת על מסכנות, תסתכלו תמיד בכל כתבה ובכל רעיון הם כל הזמן אומרים , אבל אין לנו את הכסף לסכומים האלו, הא אומרים שהם לא יכולים לעשות חוזה ארוך טווח אבל בסופו של דבר שהם עושים כזה הם מנסים להפטר ממנו.
בנוסף בשנה שעברה הם רצו אדריאטית ונאמר מהפה שלהם, משהו כמו כל שנה רוצים להשאיר שחקנים ואנחנו לא יכולים(מסכנות) אז החלטנו לעבור לליגה האדריאטית על מנת להשאיר את השחקנים(מסכנות). מצדי שלא יחתימו בכלל רק מספיק על המסכנות שלהם, יש להם 22 מיליון דולר, היכל עצום מלא בשיווק ועם אוהדים שתמיד מחדשים מנוי?
אסף, אתה אומר שאני חושב שהם יושבים רגל על רגל, ובכן שום דבר לא יותר גדול מהקבוצה, ותאמין לי שהאוהדים עושים המון המון והם משקיעים מכספם וזמנם ובזיעתם כדי שיכולו להביא ציוד להיכל, כי הנהלת מכבי לא יכולה לשים שם חדר קטן כדי לאחסון אביזרי עידוד, אז עם כל הכבוד, אם כבר צריך להעריך זה את האוהדים הנפלאים שלנו.
דבר אחר אני מאוד מעריך את ההנהלה ואת ההשקעה מכספה, שיעשו מה שהם חושבים , אבל בחיייאת מספיק כבר לבכות על הזמן ולהתלונן ולהגיד שאנחנו מסכנים, עדיף כבר שיגידו בוא נעשה עונה פיננסית וישמרו את שאר מעשי ההבלים שלהם כדי לשחק בליגות שקבוצות שלהן אפילו לא מתעניינית.

די נו.. מתי ההנהלה של מכבי דיברה על "מסכנות"? הם אומרים בבירור, שאין כסף לשחקנים האלה, אז זה אומר שהם מתלוננים על מסכנות? הרי אתה בעצמך כל הזמן מדבר פה על זה שצריך שתהיה שקיפות בין ההנהלה לאוהדים, והם לא צריכים לומר דבר אחד, ואז לדפוק אותנו ולבנות חרא קבוצה. אז הנה, הם אומרים, אין כסף לתותחים, אל תבנו פה על דיאמנטידיסים ונבארואים, מה בדיוק לא בסדר? מה הקשר בין זה לבין התלוננות על "מסכנות"??
מתי הם אמרו שהם לא יכולים לעשות חוזה ארוך טווח? ומי אמר שמנסים להיפטר ממנו? עוד לא העיפו את מאצ'בן
מה הקשר בין האדריאטית למסכנות? הם הלכו לאדריאטית כדי להשאיר שחקנים, אבל פארגו הבריז ואידסון קיבל הצעה חלומית, אבל מה הקשר בין זה למסכנות הזאת שאתה כל הזמן חוזר עליה??
ה22 מיליון דולר האלה הולכים ל1000 דברים שונים. האוהדים עושים המון ואני מאוד מאוד מעריך אותם ואת העידוד שלהם וההשקעה שלהם, אבל גם להנהלה מגיע "קצת" הערכה, ובמקום זה כל הזמן יש פה קטנוניות מרגיזה כלפי הקבוצה וההנהלה.
"דבר אחר אני מאוד מעריך את ההנהלה ואת ההשקעה מכספה, שיעשו מה שהם חושבים , אבל בחיייאת מספיק כבר לבכות על הזמן ולהתלונן ולהגיד שאנחנו מסכנים, עדיף כבר שיגידו בוא נעשה עונה פיננסית וישמרו את שאר מעשי ההבלים שלהם כדי לשחק בליגות שקבוצות שלהן אפילו לא מתעניינית."
עוד פעם אתה חוזר לזה... איפה ראית אותם בוכים כל הזמן?? איפה ראית אותם מתלוננים?? מאיפה הבאת את הדברים האלה? בחיים שלי לא ראיתי את ההנהלה "בוכה" או "מתלוננת" על שום דבר, והם משקיעים מכל זמנם וכספם, ועדיין יש תגובות כאלה..
לגבי החיספוס, סלח לי אבל זה נשמע קצת מגוחך... בגלל המבט של פרקינס בעניים צריך להחתים אותו? גם ליניב גרין יש מבט של לוחם, SO WHAT?? אז הוא אומר שיהיה בסדר, אז באמת יהיה בסדר? אז הוא מסמן למאמן שיהיה בסדר, אז יהיה בסדר באמת? (ואגב, הוא סתם סימן תרגיל לקבוצה בתמונה..). כנ"ל פולן. לא מעניין אותי ה"חיספוס" הזה, כי זה ממש לא קשור לכדורסל. מעניין אותי אם הוא שחקן טוב או לא. ושניהם לא שחקנים "תותחים" היום (בגלל זה הם משחקים בליגה האיטלקית). גם אני משתדל ומלא אופי לוחמי, אז מכבי צריכים להחתים אותי? כמו פולן שכתבת, כל אחד רוצה להוביל את הקבוצה שלו לניצחון, רק יש הבדל בין אחד שיכול לאחד שלא. עם כל ה"חיספוס" הזה, האופי, האהבה לקהל, ההשתדלות וה"יהיה בסדר הזה", מה שמכבי צריכה לחפש זה שחקן טוב, כי אם נביא שחקנים כאלה נהפוך להיות באמת קבוצה כמו פרטיזן. שמה כל ה12 לוחמים, אבל זה לא שווה כלום
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2012, 10:00

Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו רוצה לפענח..תיהנו

bir türk takımı, maccabi'li richard hendrix'le ilgileniyor. sözleşmesi bitiyor. maccabi de shermadini'yi aldı ve macvan dönecek. [1/2]
maccabi'nin halihazırdaki uzun rotasyonunu da düşününce (sofo, david blu), 4-5 oynayan hendrix'in transferi gayet olabilir gözüküyor. [2/2]

איזה שפה זו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מאי 2012, 10:10

rc4991 כתב:

איזה שפה זו?

אני הייתי מהמרת על טורקית.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2012, 10:15

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:

איזה שפה זו?

אני הייתי מהמרת על טורקית.

נראה שאת צודקת:
1.A Turkish team, Richard hendrix'le maccabi'li interested. contract ends. Maccabi took the shermadini'yi macvan return.
אני מניח שזה אומר שקבוצה טורקית מעוניינת בהנדריקס,שמכבי מביאה את שרמאדיני ושמצ'באן חוזר(נקווה שזה נכון)
2.Maccabi also think of the current long-rotation (Sofon, david blu), 4-5 seems to be very transfer of Hendrix's playing.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מאי 2012, 10:22

לך תסמוך על גוגל טרנסלייט.... :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 21 מאי 2012, 10:56

אסף אתה צודק אנחנו צריכים שחקנים טובים, אבל אם יש מחוספסים אז אני אוהב את זה, אתה יודע זה עניין של טעם. לכל אחד יש את ההעדפה שלו. בכל אופן כמו שאמרת בתרד שבלאט חתם, עכשיו אפשר להתעסק במלפפונים, אני מאוד מרוצה מהתחימה של דיוויד ואני הרבה הרבה יותר רגוע, שאפו להנהלה ושאפו לדיוויד ושיהיה בהצלחה! :heart

אגב דיוויד הכי מחספס!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 11:30

where is the love?, אני באמת לא מבין למה את מתכוון כשאתה אומר "מסכנות". לפי דבריך, מי שמוצג כמסן הם דוקא האוהדים שמצטיירים לפי דבריך כקרבנות של ההנהלה. אתה ממשיך למחזר את הטיעונים שלך הליגה האדריאטית תוך כדאי שאתה מעלים עין מן העובדה שהאדריאטית סייעה למכבי וגרמה לה להגדיל את התקציב - דבר שהביא לכאן את לנגפורד ועל זה יש רק לברך.

בנוגע לפרקינס ול"חספוס", אני מקווה מאוד שמכבי לא בוחנת שחקנים לפי המבט שיש להם בעיניינים או רמת ה"חיספוס" אותו הם מפגינים.
הצוות המקצועי צריך להביט קודם כל ביכולות ובסטטיסטיקה של שחקנים אותם הם רוצים להביא וזאת בדיוק הסיבה מדוע אני לא רוצה לראות כאן את דורון פרקינס, שהרי לטעמי הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בכדי להיות רכז ראשון של מכבי.

בכל אופן, האוהדים צריכים לשים את טובת הקבוצה מעלה הכל, ואהבתם לקבוצה אמורה להיות מעל האהבה לשחקן בודד.
במכבי צריכים לבנות את הקבוצה הכי טובה ולא את הקבוצה הכי מחוספסת או את זאת שמורכבת משחקנים שהקהל אוהב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 21 מאי 2012, 11:37

חביב אתה צודק צריך שחקנים טובים , אבל אני אישית מקווה שיהיו מחוספסים, אני בטוח שגם לך יש את הטעמים שלך.

לסיכום אין כל רע בחספוס :heart
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2012, 11:43

מזה מחוספסים לעזאזל? לטינים עם זיפים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 11:46

LIAV10 כתב:מזה מחוספסים לעזאזל? לטינים עם זיפים?

עד עכשיו אני שוב את הראש ומנסה להבין מה זה... :?
אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס ;)

מעניין עכשיו מה יתפתח עם לאנגפורד. נאמר איפשהו שהוא מתנה את החתימה שלו בדיוויד בלאט, ידוע שהם התחברו מאוד. גם הנדריקס אוהב את בלאט, ואולי זה יגרום להתפתחות משמעותית בגזרה הזאת
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 11:56

asafb96 כתב:אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס ;)

על מצ'באן לא מוותרים, שהרי זה יהיה "בזיון".
את ג'מצ'י אני מייעד לתפקיד דובר הקבוצה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 11:58

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:אגב חביב- מאוד אהבתי את הסגל. רק נראה לי שבאסטון יתאים יותר ממאצ'בן, כי חייבם 4 אתלטי והגנתי. גם גמג'י יכול להתאים, כי ממה שראיתי בהישרדות VIP, הבחור עדיין מאוד מחוספס ;)

אבל חייבים 4 הגנתי ואתלטי, אי אפשר בלי זה. חוץ מזה, באסטון הוא שחקן וותיק ומנוסה כמו שאתה כל כך אוהב...
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 21 מאי 2012, 11:59

where is the love? כתב:חביב אתה צודק צריך שחקנים טובים , אבל אני אישית מקווה שיהיו מחוספסים, אני בטוח שגם לך יש את הטעמים שלך.

תגיד , ראית פעם משחק מלא של פולן שאתה מעריץ אותו כאילו מדובר בפארקר ??
לא מצליח להבין את המושג הזה חיספוס לגבי שחקני כדורסל . אולי אתה מתכוון למנהיגות ?

אצלי השחקן נמדד הרבה יותר על ההשפעה שלו הקבוצה ועל הסגנון שלה ובזה פרקינס הוא שחקן מאוד דומיננטי .
יש שחקנים שהסטט' מצויינת אבל ההשפעה שלהם על הקבוצה היא שלילית ודוגמא טובה לכך זה אלן אנדרסון .
לעומת זאת העונה הקודמת הייתה בצילו של פרקינס מבחינת משחק הלחימה והאופי שגם התאים לשאר השחקנים שהיו בסגל .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 12:02

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אבל חייבים 4 הגנתי ואתלטי, אי אפשר בלי זה. חוץ מזה, באסטון הוא שחקן וותיק ומנוסה כמו שאתה כל כך אוהב...

המממ יש בזה משהו וחשבתי גם על קשישטרנס מוריס. בכל מקרה, יתכנו עוד שינויים בסגל שלי, צפו לעוד blast from the past!
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 12:04

yzafrir כתב:
where is the love? כתב:חביב אתה צודק צריך שחקנים טובים , אבל אני אישית מקווה שיהיו מחוספסים, אני בטוח שגם לך יש את הטעמים שלך.

תגיד , ראית פעם משחק מלא של פולן שאתה מעריץ אותו כאילו מדובר בפארקר ??
לא מצליח להבין את המושג הזה חיספוס לגבי שחקני כדורסל . אולי אתה מתכוון למנהיגות ?

אצלי השחקן נמדד הרבה יותר על ההשפעה שלו הקבוצה ועל הסגנון שלה ובזה פרקינס הוא שחקן מאוד דומיננטי .
יש שחקנים שהסטט' מצויינת אבל ההשפעה שלהם על הקבוצה היא שלילית ודוגמא טובה לכך זה אלן אנדרסון .
לעומת זאת העונה הקודמת הייתה בצילו של פרקינס מבחינת משחק הלחימה והאופי שגם התאים לשאר השחקנים שהיו בסגל .

מסכים איתך, אבל הבעיה היא ששנה שעברה היה ליד פרקינס את אידסון ופארגו. השנה לא צפוי להיות משהו דומה. מכבי חייבת רכז שידע לנהל משחק ועדיף גם שידע לקלוע (פניני בירידה בתחום הזה ולא ידוע מה יהיה איתו, סמית' לא יציב, בלו כנראה עוזב). פרקינס לא כזה. בטח שלא אחרי הפציעה. הוא יכול להיות שחקן משלים מצוין לצד שחקנים שמשלימים אותו, אבל עם הקוו האחורי המסתמן במכבי, לא יודע כמה הוא יתאים. בטח אחרי הפציעה, שהוא כבר יחגוג 30 בעונה הבאה. כמובן שאם הוא נשאר בדרישת מיליון הדולר שלו אין על מה לדבר

המממ יש בזה משהו וחשבתי גם על קשישטרנס מוריס. בכל מקרה, יתכנו עוד שינויים בסגל שלי, צפו לעוד blast from the past!

לך על באטיסט. וותיק, מנוסה, ואפילו עוד לא בן 35
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 מאי 2012, 12:11

הסגל עודכן בהצלחה. יש 4 הגנתי ואתלטי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים