המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:דרך אגב, יש לי שאלה.
אני מניח שאם רוג'ר עולה לגמר מול רפא ומפסיד הוא עדיין נשאר במקום השני (בגלל ההדחה בשמינית שנה שעברה). השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה אם רוג'ר מפסיד בחצי ונדאל זוכה בטורניר. האם יהיה חילוף מקומות נוסף או שפדרר נשאר שני?
jol9 כתב:yiffy כתב:דרך אגב, יש לי שאלה.
אני מניח שאם רוג'ר עולה לגמר מול רפא ומפסיד הוא עדיין נשאר במקום השני (בגלל ההדחה בשמינית שנה שעברה). השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה אם רוג'ר מפסיד בחצי ונדאל זוכה בטורניר. האם יהיה חילוף מקומות נוסף או שפדרר נשאר שני?
תעשה חשבון באתר של הATP. לדעתי מי שזוכה עובר למקום השני, אבל אותי זה פחות מעניין האמת.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:דרך אגב, יש לי שאלה.
תעשה חשבון באתר של הATP. לדעתי מי שזוכה עובר למקום השני, אבל אותי זה פחות מעניין האמת.
לא כ"כ ברור לי איפה באתר של ה-ATP ניתן לעשות את הבדיקה הזאת. חיפשתי באזור ה-ranking אבל אין שם איזה מחשבון...
בכל מקרה, נשמע לי לא סביר שרפא יעלה למקום הראשון אם הוא מנצח את רוג'ר בגמר. פדרר אמור להרוויח לא מעט נקודות מהטורניר גם כן.
yiffy כתב:במשחק בין נולה לנדאל המנצח ללא ספק היה הגשם. הם ישחקו מחר.
שראפובה![]()
LIAV10 כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:יש גביע מדריד!
המערכה השלישית הייתה מורטת עצבים עוד יותר מהשנייה. בדיוק כמו מקודם, פדרר שבר במצב של 3:4 ואז לא השכיל להשלים את השבירה. במצב של 6:5, לפדרר היו שלוש נקודות טורניר והוא פספס את שלושתן, אבל אז הצליח להביא מ-deuce את הניצחון.
זה הרגיש לי כמו חצי גמר גראנד סלאם. הלב היה בתחתונים לאורך כל המשחק. תודה לאל שהסוף היה טוב.
מגיע לו. כשהליצן והלוזר מפנים לו את הדרך, הוא תמיד לוקח את התואר. זה משהו שנדאל לא משכיל לעשות בשנתיים האחרונות.
רפא לא לוקח את רומא - אין לו סיכוי לעבור את ראוניץ' ואת ברדיץ' ברציפות. אבל דג'וקוביץ' יוציא את כל העצבים על הטורניר הזה.
בכל אופן, יש מצב שכבר ברולאן יהיו שינויים משמעותיים בדירוג הבכירים.
לוקח כמו גדול..
יש התערבות?
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:יש גביע מדריד!
המערכה השלישית הייתה מורטת עצבים עוד יותר מהשנייה. בדיוק כמו מקודם, פדרר שבר במצב של 3:4 ואז לא השכיל להשלים את השבירה. במצב של 6:5, לפדרר היו שלוש נקודות טורניר והוא פספס את שלושתן, אבל אז הצליח להביא מ-deuce את הניצחון.
זה הרגיש לי כמו חצי גמר גראנד סלאם. הלב היה בתחתונים לאורך כל המשחק. תודה לאל שהסוף היה טוב.
מגיע לו. כשהליצן והלוזר מפנים לו את הדרך, הוא תמיד לוקח את התואר. זה משהו שנדאל לא משכיל לעשות בשנתיים האחרונות.
רפא לא לוקח את רומא - אין לו סיכוי לעבור את ראוניץ' ואת ברדיץ' ברציפות. אבל דג'וקוביץ' יוציא את כל העצבים על הטורניר הזה.
בכל אופן, יש מצב שכבר ברולאן יהיו שינויים משמעותיים בדירוג הבכירים.
לוקח כמו גדול..
יש התערבות?
אהאמ..אהמממ.....
LIAV10 כתב:עוד כמה טורנירים יש על החימר חוץ מפאריס?
MTA2311 כתב:וואו, הגרלות סופר קשות לרוג'ר ורפא.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:וואו, הגרלות סופר קשות לרוג'ר ורפא.
הייתי אומר שההגרלות מאוזנות. לכל אחד יש מוקשים גדולים וקשים בדרך.
אף אחד לא הולך ללקק דבש בדרך לשבוע השני.
מה שכן, נובאק כרגיל נהנה מהגרלה קלה באופן קיצוני, שאפילו הרבע גמר בה הוא כנראה הקל ביותר האפשרי על חימר (טסונגה שאיננו בכושר).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים