עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - עונת החימר בעיצומה

הודעהעל ידי yiffy » 18 מאי 2012, 21:04

דרך אגב, יש לי שאלה.
אני מניח שאם רוג'ר עולה לגמר מול רפא ומפסיד הוא עדיין נשאר במקום השני (בגלל ההדחה בשמינית שנה שעברה). השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה אם רוג'ר מפסיד בחצי ונדאל זוכה בטורניר. האם יהיה חילוף מקומות נוסף או שפדרר נשאר שני?
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 18 מאי 2012, 21:21

yiffy כתב:דרך אגב, יש לי שאלה.
אני מניח שאם רוג'ר עולה לגמר מול רפא ומפסיד הוא עדיין נשאר במקום השני (בגלל ההדחה בשמינית שנה שעברה). השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה קורה אם רוג'ר מפסיד בחצי ונדאל זוכה בטורניר. האם יהיה חילוף מקומות נוסף או שפדרר נשאר שני?

תעשה חשבון באתר של הATP. לדעתי מי שזוכה עובר למקום השני, אבל אותי זה פחות מעניין האמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 19 מאי 2012, 06:18

jol9 כתב:

תעשה חשבון באתר של הATP. לדעתי מי שזוכה עובר למקום השני, אבל אותי זה פחות מעניין האמת.

לא כ"כ ברור לי איפה באתר של ה-ATP ניתן לעשות את הבדיקה הזאת. חיפשתי באזור ה-ranking אבל אין שם איזה מחשבון...
בכל מקרה, נשמע לי לא סביר שרפא יעלה למקום הראשון אם הוא מנצח את רוג'ר בגמר. פדרר אמור להרוויח לא מעט נקודות מהטורניר גם כן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 07:50

yiffy כתב:
jol9 כתב:

לא כ"כ ברור לי איפה באתר של ה-ATP ניתן לעשות את הבדיקה הזאת. חיפשתי באזור ה-ranking אבל אין שם איזה מחשבון...
בכל מקרה, נשמע לי לא סביר שרפא יעלה למקום הראשון אם הוא מנצח את רוג'ר בגמר. פדרר אמור להרוויח לא מעט נקודות מהטורניר גם כן.

למקום הראשון, אף אחד מהם לא יעלה אחרי הטורניר הזה... :happy2

לא יודע, באמת שלא בדקתי, ואני מעדיף לא להתעסק עם זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 מאי 2012, 13:55

סוף סוף יוצא לי לראות קצת טניס. ואמוס דויד!!
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 19 מאי 2012, 18:45

פדרר נראה בינתיים על הפנים מול נולה. הסרב הראשון לא נכנס בשיט ונולה לקחב-6:2 מביך מבחינתו של פדרר את המערכה הראשונה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 19 מאי 2012, 20:03

פדרר נזכר לשחק טניס כשלנולה היה מץ' פונט. זה אמנם עזר לשבור ולהגיע לטאי-ברייק, אבל זה היה קצת מעט מדי ומאוחר מדי.

עד אותו משחקון פדרר היה ממש גרוע. ממש עלו לי זכרונות של מיאמי בשנה שעברה. זה לא שנולה לא שיחק טוב, הוא שיחק נהדר, אבל לפדרר היו משהו כמו 40 טעויות בלתי מחויבות וזה לא סביר בעליל.

בסופו של יום זו לא אכזבה נוראית, כי פדרר עייף וכי המטרה הייתה בעיקר לנסות להגן על המקום השני (אם כי זה קצת מטריד שקשה לו לחבר שני טורנירים טובים בטווח זמן קצר). אני בעיקר מקווה שהוא לא ייקח את זה קשה מדי.

לרפא מחכה משחק קשה. זה לא הנולה שהוא קיבל בגמר של מונטה קרלו. הוא מדויק ברמות לא מוכרות וההגנה שלו דומה לזו שנתנה לו 3 גראנד סלאמים בשנה שעברה. יש לי תחושה שיהיה גמר מעולה - חבל שאני לא אוכל לראות אותו.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 19 מאי 2012, 20:36

לצערי פיספסתי את שני המשחקים. לפי התאור שראיתי, רפא כרגיל פתח חלש את המשחק ונקלע לפיגור. מול נובאק אסור שזה יקרה, כי זה הסט.
אני גם מעדיף, שיתחיל להגיש, כי כשהוא רודף אחרי נובאק, קשה לו להגיש במשחקונים של 5-4 או 6-5, וככה הוא איבד את התואר בשנה שעברה.

אני חושב שסה"כ רפא מגיע טוב לגמר הזה. הוא אמנם לא פייבוריט, ואם צריך להמר, עדיין נובאק, במיוחד אחרי הניצחון הזה על פדרר, הוא עדיף, אבל רפא
בהחלט יכול לעשות את זה.
מדובר על משחק גמר מאוד משמעותי. בעיקר בפן המנטלי של המאבק בין שני השחקנים לקראת הרולאן, אבל גם בקטע של הדירוג, על מנת שרפא לא יצטרך לשחק מול נובאק
בחצי הגמר (והרי ברור שזה מה שיקרה בהגרלה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 20 מאי 2012, 18:57

במשחק בין נולה לנדאל המנצח ללא ספק היה הגשם. הם ישחקו מחר.
שראפובה :blush1 :rose
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 מאי 2012, 19:09

yiffy כתב:במשחק בין נולה לנדאל המנצח ללא ספק היה הגשם. הם ישחקו מחר.
שראפובה :blush1 :rose

מעצבן...
זה קרה להם גם בניו יורק לפני שנה וחצי.

יהיה מעניין מחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 12:41

רפא אלוף רומא שנת 2012!!!!! איזה כיף.

לא ראיתי את המשחק, ואני מחכה שיגיע ליוטיוב, אבל עקבתי אחרי התוצאה, ונראה שרפא היה בשליטה כל הדרך.
עכשיו אין את התירוצים של נובאק והמצב המנטלי שלו. פשוט ניצחון יפה וטוב, וגם חשוב מאוד.

תואר מאסטרס 21 בקריירה. אני מאמין שרוג'ר עוד ישווה את העניין הזה, ואולי אפילו יעקוף את רפא, שמבחינתו נשארו לו 5 טורנירים השנה - RG, ווימבי, UO, דייויס והאולימפיאדה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2012, 12:46

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
yiffy כתב:יש גביע מדריד!
המערכה השלישית הייתה מורטת עצבים עוד יותר מהשנייה. בדיוק כמו מקודם, פדרר שבר במצב של 3:4 ואז לא השכיל להשלים את השבירה. במצב של 6:5, לפדרר היו שלוש נקודות טורניר והוא פספס את שלושתן, אבל אז הצליח להביא מ-deuce את הניצחון.

זה הרגיש לי כמו חצי גמר גראנד סלאם. הלב היה בתחתונים לאורך כל המשחק. תודה לאל שהסוף היה טוב.

מגיע לו. כשהליצן והלוזר מפנים לו את הדרך, הוא תמיד לוקח את התואר. זה משהו שנדאל לא משכיל לעשות בשנתיים האחרונות.

רפא לא לוקח את רומא - אין לו סיכוי לעבור את ראוניץ' ואת ברדיץ' ברציפות. אבל דג'וקוביץ' יוציא את כל העצבים על הטורניר הזה.
בכל אופן, יש מצב שכבר ברולאן יהיו שינויים משמעותיים בדירוג הבכירים.

לוקח כמו גדול..
יש התערבות?

:laugh2

אהאמ..אהמממ.....
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 12:49

LIAV10 כתב:
LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
yiffy כתב:יש גביע מדריד!
המערכה השלישית הייתה מורטת עצבים עוד יותר מהשנייה. בדיוק כמו מקודם, פדרר שבר במצב של 3:4 ואז לא השכיל להשלים את השבירה. במצב של 6:5, לפדרר היו שלוש נקודות טורניר והוא פספס את שלושתן, אבל אז הצליח להביא מ-deuce את הניצחון.

זה הרגיש לי כמו חצי גמר גראנד סלאם. הלב היה בתחתונים לאורך כל המשחק. תודה לאל שהסוף היה טוב.

מגיע לו. כשהליצן והלוזר מפנים לו את הדרך, הוא תמיד לוקח את התואר. זה משהו שנדאל לא משכיל לעשות בשנתיים האחרונות.

רפא לא לוקח את רומא - אין לו סיכוי לעבור את ראוניץ' ואת ברדיץ' ברציפות. אבל דג'וקוביץ' יוציא את כל העצבים על הטורניר הזה.
בכל אופן, יש מצב שכבר ברולאן יהיו שינויים משמעותיים בדירוג הבכירים.

לוקח כמו גדול..
יש התערבות?

:laugh2

אהאמ..אהמממ.....

יופי לך.... :-)
האמת שהייתי מתוסכל משהו מההפסד הזה לורדסקו, שהיה אולי ההפסד הכי ביזארי של רפא בקריירה, בטח ובטח שעל חימר.
עכשיו המטרה הבאה, ואין הרבה זמן לנוח. פריז, עם מצב רוח קצת יותר טוב משנה שעברה, עם שלושה תארי ATP בכיס, ומקום 2.

רפא יצטרך לעבוד קשה מאוד בשביל לזכות, אבל כל מי שינסה לקחת את זה ממנו, יצטרך לעבוד עוד יותר קשה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2012, 12:53

עוד כמה טורנירים יש על החימר חוץ מפאריס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 13:39

LIAV10 כתב:עוד כמה טורנירים יש על החימר חוץ מפאריס?

בשביל רפא - אפס, אבל יש עוד כמה קטנים שהוא לא משחר בהם
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 מאי 2012, 06:39

עונת הטניס נכנסת בשבוע הקרוב, לחודש המרתק ביותר שלה.
טורנירי הRG והווימבלדון.

ביום שישי כבר נראה את ההגרלה ונוכל לנתח את הסיכויים של כל הבכירים, אבל גם בלי זה אפשר להגיד, שמדובר בשני טורנירים
פתוחים שיכולים באופן כזה או אחר לשנות את מפת הדירוג.
השנה, נוסף על שני הטורנירים האלה, יש גם את האולימפיאדה החשובה.

לדעתי הרצף הזה, יגבה את המחיר מטורנירי המאסטרס שקודמים ליו אס אופן, ונראה שם כמה זוכים מפתיעים.

בכל מקרה, מחכים לנו 3 חודשים של טניס מהרמה הגבוהה ביותר ועם הרבה מאוד יוקרה.
ואמוס רפא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2012, 12:20

פורסמה ההגרלה של הRG:

נובאק קיבל רבע קל מאוד, שכולל את טסונגה כיריב פוטנציאלי ברבע הגמר. לפניו יש לו את מלצר כיריב פוטנציאלי בסיבוב השלישי ואת ספי/ורדסקו בשמינית.
סימון, ווורינקה וטרויצקי משחקים בשמינית של טסונגה, במה שנראה באמת כרבע הכי קל שהיה אפשר להגריל בRG.

פדרר קיבל הגרלה יותר קשה. בסיבוב השני הוא עלול להיתקל ביריב ותיק וטוב - נלבנדיאן. בסיבוב השלישי אולי יפגוש את רודיק, ובשמינית השחקן הבכיר
מולו עלול לשחק הוא פלי לופז. ברבע של פדרר משחק הטניסאי שהוא כרגע הרביעי בטיבו בסבב, למרות שמדורג רק שביעי והוא ברדיץ' (שיפגוש בסיבוב הראשון
את דודי סלע). עוד בשמינית של ברדיץ' משחקים דלפוטרו, פררו וסיליץ'.

הרבע של פדרר מצטלב עם זה של נובאק.

רפא קיבל הגרלה סבירה בסיבובים הראשונים, אם כי אין שם גלמים, אלא שחקנים שכולם מוכרים - בוללי, איסטומין, קרלוביץ', מאייר.
המבחן הגדול של רפא צפוי להיות בסיבוב הרביעי שם יפגוש את מונאקו או את ראוניץ'. בשמינית השניה משחקים טיפסרביץ' כמדורג בכיר, אלמגרו המצויין וקולשרייבר.

מארי קיבל רבע קשה. ראשית ברבע הגמר אם יגיע, יחכה לו פרר המצויין. מעבר לכך, יש לו את ניימינן כיריב אפשרי בסיבוב השני, את טומיק בשלישי, וגאסקה או דולגו
בשמינית. בשמינית של פרר משחקים גם ג'ון איזנר, גרנולרס ויוז'ני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2012, 18:45

וואו, הגרלות סופר קשות לרוג'ר ורפא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 מאי 2012, 06:56

MTA2311 כתב:וואו, הגרלות סופר קשות לרוג'ר ורפא.

הייתי אומר שההגרלות מאוזנות. לכל אחד יש מוקשים גדולים וקשים בדרך.
אף אחד לא הולך ללקק דבש בדרך לשבוע השני.

מה שכן, נובאק כרגיל נהנה מהגרלה קלה באופן קיצוני, שאפילו הרבע גמר בה הוא כנראה הקל ביותר האפשרי על חימר (טסונגה שאיננו בכושר).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 26 מאי 2012, 10:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו, הגרלות סופר קשות לרוג'ר ורפא.

הייתי אומר שההגרלות מאוזנות. לכל אחד יש מוקשים גדולים וקשים בדרך.
אף אחד לא הולך ללקק דבש בדרך לשבוע השני.

מה שכן, נובאק כרגיל נהנה מהגרלה קלה באופן קיצוני, שאפילו הרבע גמר בה הוא כנראה הקל ביותר האפשרי על חימר (טסונגה שאיננו בכושר).

אני לא חושב שאפשר להגיד אפילו בצחוק שלרפא יש הגרלה קשה כמו לרוג'ר. אי אפשר אפילו בצחוק להזכיר שמות כמו בוללי, איסטומין ומאייר לצד שמות כמו נלבנדיאן ורודיק. כמו בהרבה מה-GSים של שנה שעברה, רוג'ר יצטרך לעבוד קשה החל מהסיבוב השני כל הדרך עד לשלבים המכריעים. רפא לעומתו, יזיע פחות.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים