NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי jol9 » 22 מאי 2012, 15:45

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
yarinsaky כתב:יפה מאוד שאתה אוהב כך את מג'יק, לא ציפיתי לזה מבן 16 . האמת שהאהבה שלי מתחלקת שווה בשווה בינו ללארי, אבל אפשר לראות את בחתימה שלי במילא. ;)

איך אפשר שלא לאהוב שחקן גאון ששיחק פשוט הכל ויכל לשחק בכל תפקיד ובמיוחד המאבק שלו נגד האיידס שנמשך עד היום בדמות האגודה שלו..
זאת דמות ספורט מדהימה שכל ספורטאי (ובכלל כל בנאדם) צריך לקחת כמודל לחיקוי (לדעתי)..

זה קצת קשה לאהוב מישהו שפרש לפני שנולדת, ועל כן כל הכבוד.
תכלס, אהדה אמיתית, היא אהדת זמן אמת. סטוקטון ומאלון - YES, מייקל - NO (אצלי). בארקלי - YES, חאכים - NO.
כנ"ל גם בטניס...

כל אלה שכיכבו לפניי, וזה כולל גם את בירד ומג'יק, הם לא אנשים שאני יכול באמת לאהוב ולהעריץ, אלא רק להעריך.

מייקל NO אצלך בגלל שמנע מסטוקטון ומאלון את האליפות או בגלל שהוא לא נתפס כאנושי בכלל ולכן קשה לאהוב אותו ? אני מהמר שזו האפשרות הראשונה. :)

נו מה.... ברור כאילו.
איך לא סבלתי את המניאק הזה, במיוחד שכל החברים שלי העריצו אותו. העברנו את שני הגמרים בין הקבוצות בהשפלות הדדיות (כמובן שאני הושפלתי יותר)
וזה היה ממש כיף... :bigsmile3

בלי קשר מדובר בכדורסלן הכי גדול בהיסטוריה ובאחד הספורטאים הכי גדולים שחיו אי פעם. פנומן, שקשה לראות מישהו באיזור הזה בכלל.
הוא גם עשה את הדברים שלו, בלי יתרון פיזי מובהק (כמו שיש/היה לשאק ולברון למשל). פשוט אגדה, שהיה כיף לשנוא בזמן אמת וכיף להעריץ עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2012, 18:58

באיזה יום ושעה המשחק הראשון בין אוקלהומה-סאן אנטוניו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מאי 2012, 19:55

יום ראשון בשעה 3:30
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2012, 20:01

Holiday_Armadillo כתב:יום ראשון בשעה 3:30

טוב אין סיכוי :::
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 23 מאי 2012, 05:34

מימאי מועכת את אידיאנה 115-83 , הפרש קצת יותר גבוה ממכבי - חולון . עכשיו 3-2 בסדרה, גריינג'ר פצוע, ואפשר להתכונן לסדרה גדולה בין מיאמי לבוסטון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מאי 2012, 07:40

לברון עוד פעם היה מילימטר מטריפל דאבל מרשים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 23 מאי 2012, 10:56

אינדיאנה קבוצה עם כל כך הרבה איכויות, וכל כך הרבה פוטנציאל, אבל מאוד מאוד טיפשה. הם חייבים רכז עם קצת שכל שיוכל להוציא מהם יותר, כי קולינסון והיל הם לא כאלה. בכל מקרה, אם גריינג'ר לא ישחק אז אפשר לסגור את הסיפור. בלעדיו אין לאינדיאנה מה למכור
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 מאי 2012, 11:03

asafb96 כתב:אינדיאנה קבוצה עם כל כך הרבה איכויות, וכל כך הרבה פוטנציאל, אבל מאוד מאוד טיפשה. הם חייבים רכז עם קצת שכל שיוכל להוציא מהם יותר, כי קולינסון והיל הם לא כאלה. בכל מקרה, אם גריינג'ר לא ישחק אז אפשר לסגור את הסיפור. בלעדיו אין לאינדיאנה מה למכור

אינדיאנה לדעתי היא קבוצה ללא עתיד אמיתי. קצת כמו אטלנטה. אין לה סופרסטאר אמיתי, אבל יש לה חבורה טובה של שחקנים,
שיכולה להצליח ולהגיע רחוק, אבל לא עד הסוף.
ואם אינדי או אטלנטה, יחשקו באיזשהו סופרסטאר, אז זה יפרק להן חצי קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 מאי 2012, 11:14

jol9 כתב:
asafb96 כתב:אינדיאנה קבוצה עם כל כך הרבה איכויות, וכל כך הרבה פוטנציאל, אבל מאוד מאוד טיפשה. הם חייבים רכז עם קצת שכל שיוכל להוציא מהם יותר, כי קולינסון והיל הם לא כאלה. בכל מקרה, אם גריינג'ר לא ישחק אז אפשר לסגור את הסיפור. בלעדיו אין לאינדיאנה מה למכור

אינדיאנה לדעתי היא קבוצה ללא עתיד אמיתי. קצת כמו אטלנטה. אין לה סופרסטאר אמיתי, אבל יש לה חבורה טובה של שחקנים,

לא יודע... יש להם קבוצה מאוד מאוד מוכשרת, עם המון שחקנים מעולים. גריינג'ר, פול ג'ורג', היברט, ווסט... לא יודע אם אפשר לומר שאין לקבוצה הזאת עתיד. אם הם שמים יד בקיץ על סתם לדוגמא דרון וויליאמס (לא שאני מאמין שהוא ילך לשם), אז זאת קבוצה שיכולה בכיף ללכת עד הסוף לטעמי. לא רק, הוא, גם סטיב נאש, על אף גילו, יכול לעזור להם. הם קבוצה מעולה שבנויה מצוין בכל העמדות, עם המון איכויות בלי כמעט שום חסרון, חוץ מעמדת הרכז. היל הוא שחקן נחמד וקלעי טוב, אבל לא ממש רכז. אני קולינסון אני לא כל כך אוהב.
אני לא חושב שחייבם היום סופרסטר כדי ללכת עד הסוף. אם יש קבוצה טובה, בדגש על קבוצה, עם כמה אולסטרים/פוטנציאלים לאולסטר (ויש להם בהחלט שחקנים כאלה), אז אפשר לעשות דברים יפים מאוד.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 מאי 2012, 11:24

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

לא יודע... יש להם קבוצה מאוד מאוד מוכשרת, עם המון שחקנים מעולים. גריינג'ר, פול ג'ורג', היברט, ווסט... לא יודע אם אפשר לומר שאין לקבוצה הזאת עתיד. אם הם שמים יד בקיץ על סתם לדוגמא דרון וויליאמס (לא שאני מאמין שהוא ילך לשם), אז זאת קבוצה שיכולה בכיף ללכת עד הסוף לטעמי. לא רק, הוא, גם סטיב נאש, על אף גילו, יכול לעזור להם. הם קבוצה מעולה שבנויה מצוין בכל העמדות, עם המון איכויות בלי כמעט שום חסרון, חוץ מעמדת הרכז. היל הוא שחקן נחמד וקלעי טוב, אבל לא ממש רכז. אני קולינסון אני לא כל כך אוהב.
אני לא חושב שחייבם היום סופרסטר כדי ללכת עד הסוף. אם יש קבוצה טובה, בדגש על קבוצה, עם כמה אולסטרים/פוטנציאלים לאולסטר (ויש להם בהחלט שחקנים כאלה), אז אפשר לעשות דברים יפים מאוד.

היחידה שעשתה את זה בלי סופרסטאר אמיתי ב-100 השנים האחרונות בערך, היא דטרויט של בן וואלאס וצ'ונסי.
אין מה לעשות, בNBA זה עובד קצת אחרת, ובלי סופרסטאר קשה מאו להגיע למשהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 מאי 2012, 11:31

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

היחידה שעשתה את זה בלי סופרסטאר אמיתי ב-100 השנים האחרונות בערך, היא דטרויט של בן וואלאס וצ'ונסי.
אין מה לעשות, בNBA זה עובד קצת אחרת, ובלי סופרסטאר קשה מאו להגיע למשהו.

יש בזה משהו, אבל עדיין, אין להם סופרסטר, אבל יש להם שחקנים שנכנסים לקטגורית האולסטר בהווה, ואולי גם בעתיד. אם הם יצליחו להנחית שם רכז ברמה, אני חושב שיהיה להם מה למכור
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2012, 04:09

לברון ג׳יימס שחקן ההגנה של העונה..
באמת הוא הפך העונה משחקן הגנה מצויין לפשוט מפלצת הגנתית..

תגידו, זה לא נראה מהצד כאילו הוא שכר אותי כדי לסקר אותו בפורום? חחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 04:14

פילי לוקחת את המשחק השישי וגוררת את הסדרה למשחק שביעי שייערך בבוסטון מחרתיים.
די מדהים שקבוצה לא מי יודע כמה, נמצאת משחק אחד מעלייה לגמר האיזורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2012, 04:47

jol9 כתב:פילי לוקחת את המשחק השישי וגוררת את הסדרה למשחק שביעי שייערך בבוסטון מחרתיים.

פילי׳ קבוצה מאוד מאוזנת, ממש לא מפתיע אותי שהיא הגיעה למשחק שביעי נגד הסלטיקס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 05:53

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:פילי לוקחת את המשחק השישי וגוררת את הסדרה למשחק שביעי שייערך בבוסטון מחרתיים.

לא מפתיע? לדעתי בכל פעם שקבוצה מהמקום השמיני מגיעה למרחק נגיעה מהגמר האיזורי זה מפתיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 07:40

LIAV10 כתב:לברון ג׳יימס שחקן ההגנה של העונה..

זה בסדר, אתה לא היחידי בפורום שיש לו את הנטייה לתפוס שחקן ולסקר או לקדם אותו או לאתרג אותו.

יש כאן כאלו שעושים את זה עם סופו, איבי ג'אבאר ( :) ), , מצ'אבאן , הלפרין , פרקינס.
יש כאלו שזה הפוך אצלם - סיקור שלילי תמידי לשחקנים שלא אוהבים. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 07:43

yarinsaky כתב:

זה בסדר, אתה לא היחידי בפורום שיש לו את הנטייה לתפוס שחקן ולסקר או לקדם אותו או לאתרג אותו.

יש כאן כאלו שעושים את זה עם סופו, איבי ג'אבאר ( :) ), , מצ'אבאן , הלפרין , פרקינס.
יש כאלו שזה הפוך אצלם - סיקור שלילי תמידי לשחקנים שלא אוהבים. :)

מי???

לפחות ליאב בחר שחקן באמת טוב לסקר אותו... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2012, 10:39

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לא מפתיע? לדעתי בכל פעם שקבוצה מהמקום השמיני מגיעה למרחק נגיעה מהגמר האיזורי זה מפתיע.

בעקבות הנסיבות (רוז) זה פחות מפתיע..
אותי אישית סדרה צמודה שלהם עם בוסטון לא מפתיעה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 24 מאי 2012, 14:47

ממתי? טייסון צ'אנדלר נבחר לשחק ההגנה של העונה לפני 3 שבועות. לברון היה רביעי אחרי איבאקה והווארד.
מה שאתה מדבר עליו זה הבחירות לחמישייה ההגנתית של העונה, שם לברון קיבל הכי הרבה קולות. דברים שונים לגמרי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מאי 2012, 15:07

misha כתב:

ממתי? טייסון צ'אנדלר נבחר לשחק ההגנה של העונה לפני 3 שבועות. לברון היה רביעי אחרי איבאקה והווארד.
מה שאתה מדבר עליו זה הבחירות לחמישייה ההגנתית של העונה, שם לברון קיבל הכי הרבה קולות. דברים שונים לגמרי.

בזה אתה יכול להאשים רק את אתר one..
הם כבר שינו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־40 אורחים