yarinsaky כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יפה מאוד שאתה אוהב כך את מג'יק, לא ציפיתי לזה מבן 16 . האמת שהאהבה שלי מתחלקת שווה בשווה בינו ללארי, אבל אפשר לראות את בחתימה שלי במילא.
איך אפשר שלא לאהוב שחקן גאון ששיחק פשוט הכל ויכל לשחק בכל תפקיד ובמיוחד המאבק שלו נגד האיידס שנמשך עד היום בדמות האגודה שלו..
זאת דמות ספורט מדהימה שכל ספורטאי (ובכלל כל בנאדם) צריך לקחת כמודל לחיקוי (לדעתי)..
זה קצת קשה לאהוב מישהו שפרש לפני שנולדת, ועל כן כל הכבוד.
תכלס, אהדה אמיתית, היא אהדת זמן אמת. סטוקטון ומאלון - YES, מייקל - NO (אצלי). בארקלי - YES, חאכים - NO.
כנ"ל גם בטניס...
כל אלה שכיכבו לפניי, וזה כולל גם את בירד ומג'יק, הם לא אנשים שאני יכול באמת לאהוב ולהעריץ, אלא רק להעריך.
מייקל NO אצלך בגלל שמנע מסטוקטון ומאלון את האליפות או בגלל שהוא לא נתפס כאנושי בכלל ולכן קשה לאהוב אותו ? אני מהמר שזו האפשרות הראשונה.
נו מה.... ברור כאילו.
איך לא סבלתי את המניאק הזה, במיוחד שכל החברים שלי העריצו אותו. העברנו את שני הגמרים בין הקבוצות בהשפלות הדדיות (כמובן שאני הושפלתי יותר)
וזה היה ממש כיף...

בלי קשר מדובר בכדורסלן הכי גדול בהיסטוריה ובאחד הספורטאים הכי גדולים שחיו אי פעם. פנומן, שקשה לראות מישהו באיזור הזה בכלל.
הוא גם עשה את הדברים שלו, בלי יתרון פיזי מובהק (כמו שיש/היה לשאק ולברון למשל). פשוט אגדה, שהיה כיף לשנוא בזמן אמת וכיף להעריץ עכשיו.