24 מאי 2012, 00:01
24 מאי 2012, 01:38
24 מאי 2012, 03:37
Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים
אם המגמה המסתמנת נכונה ושני ישראלים עוזבים(בורשטיין+בלו)בזמן שזה שמתקרב הוא הלפרין אז אני מניחה שהקרב על ה''מקום השני'' הוא בין טיוס ללאנדסברג ואני לא בטוחה שכרגע אין לטיוס כמה נקודות זכות על לאנדסברג בעניין מה שמכבי צריכה
נגיד ומאריץ' ושרמאדיני חותמים ואז צריך גם שני מספרי 4(אחד מהם ליאור)אז אולי בלאט יעדיף להביא את טיוס שיוכל לדלג בין עמדות בשביל לתת מנוחה לזרים בליגה או מן PLAN B למקרה שאחד הסנטרים ייפצע כי שני הסנטרים שמדברים עליהם כרגע לא בדיוק עשויים מפלדה
24 מאי 2012, 03:53
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים
אם המגמה המסתמנת נכונה ושני ישראלים עוזבים(בורשטיין+בלו)בזמן שזה שמתקרב הוא הלפרין אז אני מניחה שהקרב על ה''מקום השני'' הוא בין טיוס ללאנדסברג ואני לא בטוחה שכרגע אין לטיוס כמה נקודות זכות על לאנדסברג בעניין מה שמכבי צריכה
נגיד ומאריץ' ושרמאדיני חותמים ואז צריך גם שני מספרי 4(אחד מהם ליאור)אז אולי בלאט יעדיף להביא את טיוס שיוכל לדלג בין עמדות בשביל לתת מנוחה לזרים בליגה או מן PLAN B למקרה שאחד הסנטרים ייפצע כי שני הסנטרים שמדברים עליהם כרגע לא בדיוק עשויים מפלדה
הבעיה עם טיוס כרגע זה שהוא לא קיבל עדיין אזרחות , ואני לא יודע אם הוא סיים את הליך הגיור שלו כרצונם של החברה מהרבנות כך שיכול מאוד להיות שהוא גם לא יקבל אזרחות כלכך מהר...
בכל מקרה אליהו וטיוס בעמדה 4 נראה לי חלש מידי...
24 מאי 2012, 04:06
24 מאי 2012, 04:25
yzafrir כתב:כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....
24 מאי 2012, 05:30
jol9 כתב:yzafrir כתב:כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....
לא צריך את לאנדסברג כגארד חמישי. הוא לא שחקן שיבין וייקבל את זה שהוא משחק מעט ולפעמים בכלל לא.
גארד חמישי, יכול להיות שחקן צעיר.
סנטר חמישי זה סיפור אחר, אבל גם כאן הכיוון צריך להיות קודם לסגור את הבסיס המרכזי של הסגל.
חוץ מזה, ישנו גם את ג'יימס, וצריך לחשוב מה עושים איתו.
24 מאי 2012, 06:29
24 מאי 2012, 07:30
עפר כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....
לא צריך את לאנדסברג כגארד חמישי. הוא לא שחקן שיבין וייקבל את זה שהוא משחק מעט ולפעמים בכלל לא.
גארד חמישי, יכול להיות שחקן צעיר.
סנטר חמישי זה סיפור אחר, אבל גם כאן הכיוון צריך להיות קודם לסגור את הבסיס המרכזי של הסגל.
חוץ מזה, ישנו גם את ג'יימס, וצריך לחשוב מה עושים איתו.
לא ברור מה הבעייה לגבי ג"ימס-יכול לשחק בעמדות 4 ו 5. חוסם מעולה. מקבל את זה שהוא לא כינור ראשון וגם לא כינור שני, כבר השתלב בקבוצה, רוצה להישאר וגם לא יקר יחסית (כולל המסוי הגבוה של העונה הבאה). רמה מעולה בשביל 4-5 שלישי ברוטציה. לדעתי, גם לא צריך להיות כאופציה שלישית אלא שנייה
מה יש פה לחשוב בכלל?
24 מאי 2012, 08:38
24 מאי 2012, 08:43
קודי כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/38905/maccabi-tel-aviv-in-search-for-big-man-andersen-dorsey-on-the-list.html
24 מאי 2012, 08:48
Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים
24 מאי 2012, 08:52
24 מאי 2012, 08:56
24 מאי 2012, 09:13
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים
אני בכלל לא בטוח שצריכים להחתים אותם
לא כדאי להביא את לאנד' הכישרוני בשביל 10 דקות בליגה וזה לא משנה אם בורשטיין עוזב כי במילא הוא לא היה מקבל דקות
אין לי בעיה שטיוס יבוא אבל רק אחרי שמכבי סגרה את הדברים החשובים באמת
אל תשכחו שהחתמה שלהם יכולה לעלות למכבי באזור 400 ללאנדסברג ו-250 לטיוס כך שקודם הייתי מוסיף את זה לתקציב הרכז בשביל להביא את ג'קסון ורק אחרי שמביאים רכז טוב לחשוב מה עושים אם שאר הכסף
24 מאי 2012, 09:19
24 מאי 2012, 09:23
24 מאי 2012, 09:29
yarinsaky כתב:זה לא חדש שמכבי תמיד מחתימה את הישראלים הטובים בלי קשר לזרים או לחלוקת התקציב. אל תשכח שלאנדסברג צעיר מאוד והוא המתאזרח המוביל כיום בארץ, זה מספיק מפתה בשביל שמכבי תעשה איתו את הצעד הבלתי נמנע, בטח אם בלו עוזב ובורשטיין לא חוזר יותר אחרי הניתוח.
באופן כללי אתם צודקים שיש את העניין שחסר כסף ללאנגפורד וחסר כסף לרכז, אבל אל תשכחו את האמרה של מזרחי שהליגה זה הלחם והחמאה וכדי להמשיך את השליטה בליגה מחתימים את הישראלים הטובים ביותר.
לא חושב שזה ישתנה בקרוב.
24 מאי 2012, 09:35
yarinsaky כתב:זה לא חדש שמכבי תמיד מחתימה את הישראלים הטובים בלי קשר לזרים או לחלוקת התקציב. אל תשכח שלאנדסברג צעיר מאוד והוא המתאזרח המוביל כיום בארץ, זה מספיק מפתה בשביל שמכבי תעשה איתו את הצעד הבלתי נמנע, בטח אם בלו עוזב ובורשטיין לא חוזר יותר אחרי הניתוח.
באופן כללי אתם צודקים שיש את העניין שחסר כסף ללאנגפורד וחסר כסף לרכז, אבל אל תשכחו את האמרה של מזרחי שהליגה זה הלחם והחמאה וכדי להמשיך את השליטה בליגה מחתימים את הישראלים הטובים ביותר.
לא חושב שזה ישתנה בקרוב.