מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 מאי 2012, 00:01

אני מקווה לראות חתימה של סילבן לנדסברג כבר בימים הקרובים, אחרת הוא יכול לברוח לנו..אני לא מכיר עוד שחקן יהודי/ישראלי שנתן 21 נקודות למשחק בליגה כבר בגיל 22 (וגם לא בגיל 30), מעבר לזה שהוא גם שומר טוב וריבאונדר טוב לעמדה שלו.... הוא יכול לקבל הרבה דקות בליגה וגם ביורוליג , במיוחד העונה שמגדילים את מספר המשחקים ביורוליג...
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 01:38

צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים

אם המגמה המסתמנת נכונה ושני ישראלים עוזבים(בורשטיין+בלו)בזמן שזה שמתקרב הוא הלפרין אז אני מניחה שהקרב על ה''מקום השני'' הוא בין טיוס ללאנדסברג ואני לא בטוחה שכרגע אין לטיוס כמה נקודות זכות על לאנדסברג בעניין מה שמכבי צריכה

נגיד ומאריץ' ושרמאדיני חותמים ואז צריך גם שני מספרי 4(אחד מהם ליאור)אז אולי בלאט יעדיף להביא את טיוס שיוכל לדלג בין עמדות בשביל לתת מנוחה לזרים בליגה או מן PLAN B למקרה שאחד הסנטרים ייפצע כי שני הסנטרים שמדברים עליהם כרגע לא בדיוק עשויים מפלדה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מאי 2012, 03:37

Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים

אם המגמה המסתמנת נכונה ושני ישראלים עוזבים(בורשטיין+בלו)בזמן שזה שמתקרב הוא הלפרין אז אני מניחה שהקרב על ה''מקום השני'' הוא בין טיוס ללאנדסברג ואני לא בטוחה שכרגע אין לטיוס כמה נקודות זכות על לאנדסברג בעניין מה שמכבי צריכה

נגיד ומאריץ' ושרמאדיני חותמים ואז צריך גם שני מספרי 4(אחד מהם ליאור)אז אולי בלאט יעדיף להביא את טיוס שיוכל לדלג בין עמדות בשביל לתת מנוחה לזרים בליגה או מן PLAN B למקרה שאחד הסנטרים ייפצע כי שני הסנטרים שמדברים עליהם כרגע לא בדיוק עשויים מפלדה

הבעיה עם טיוס כרגע זה שהוא לא קיבל עדיין אזרחות , ואני לא יודע אם הוא סיים את הליך הגיור שלו כרצונם של החברה מהרבנות כך שיכול מאוד להיות שהוא גם לא יקבל אזרחות כלכך מהר...
בכל מקרה אליהו וטיוס בעמדה 4 נראה לי חלש מידי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מאי 2012, 03:53

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:צריך לבחון טוב טוב את עניין הישראלים או יותר נכון המתאזרחים

הבעיה עם טיוס כרגע זה שהוא לא קיבל עדיין אזרחות , ואני לא יודע אם הוא סיים את הליך הגיור שלו כרצונם של החברה מהרבנות כך שיכול מאוד להיות שהוא גם לא יקבל אזרחות כלכך מהר...
בכל מקרה אליהו וטיוס בעמדה 4 נראה לי חלש מידי...

לא טענתי שהוא צריך להיות בעמדה 4
אמרתי שבעמדה 4 צריכים להיות שני שחקנים(אליהו+זר)ובעמדה 5 שני שחקנים כשטיוס בעצם הגבוה החמישי בעלות זולה שיזגזג בין עמדות במידת הצורך

כמובן שהכל צריך להיעשות רק במידה והוא יקבל את האזרחות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 24 מאי 2012, 04:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מאי 2012, 04:06

כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 04:25

yzafrir כתב:כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....

לא צריך את לאנדסברג כגארד חמישי. הוא לא שחקן שיבין וייקבל את זה שהוא משחק מעט ולפעמים בכלל לא.
גארד חמישי, יכול להיות שחקן צעיר.

סנטר חמישי זה סיפור אחר, אבל גם כאן הכיוון צריך להיות קודם לסגור את הבסיס המרכזי של הסגל.

חוץ מזה, ישנו גם את ג'יימס, וצריך לחשוב מה עושים איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 24 מאי 2012, 05:30

jol9 כתב:
yzafrir כתב:כגבוהה חמישי הוא יכול להתאים . אבל בלי קשר אני חושב שצריך להחתים את סילבאן לטווח ארוך ואולי להשאיל אותו העונה (במידה וטל נשאר) אבל אם טל עוזב אז יש מקום גם לסילבן וגם להלפרין...טיוס בכל מקרה בא על משבצת של זר (ג'יימס ) כך שהוא לא כלכך קשור להחתמתם....

לא צריך את לאנדסברג כגארד חמישי. הוא לא שחקן שיבין וייקבל את זה שהוא משחק מעט ולפעמים בכלל לא.

סנטר חמישי זה סיפור אחר, אבל גם כאן הכיוון צריך להיות קודם לסגור את הבסיס המרכזי של הסגל.

לא ברור מה הבעייה לגבי ג"ימס-יכול לשחק בעמדות 4 ו 5. חוסם מעולה. מקבל את זה שהוא לא כינור ראשון וגם לא כינור שני, כבר השתלב בקבוצה, רוצה להישאר וגם לא יקר יחסית (כולל המסוי הגבוה של העונה הבאה). רמה מעולה בשביל 4-5 שלישי ברוטציה. לדעתי, גם לא צריך להיות כאופציה שלישית אלא שנייה
מה יש פה לחשוב בכלל?
עפר

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 06:29

הבעייה עם ג'יימס היא כנראה כספית יותר ממקצועית.

לגבי לאנדסברג וטיוס - אני חושב שמכבי צריכה קודם לסכם עם לאנדסברג . טיוס עדיין צריך לקבל אזרחות וזה עשוי לקבל זמן .
בעניין הגארדים הישראלים מכבי עשוייה להיות בבעייה, בורשטיין כנראה הולך לעבור ניתוח בקיץ ואולי מכבי תנסה להיפטר ממנו. הלפרין צפוי לסכם אומנם, אבל אני כבר שומע שיכולות להיות בעיות מס חוזרות בעניין שלו, לכן לא הייתי שם עליו את כל הביצים.
ניתן לסכם עם לאנדסברג לכמה שנים ומכסימום להשאיל אותו אם למכבי לא תהיה בעייה של גארדים.

לפי הראיון של בלו בישראל היום והטון של אבי סגל ניתן להבין שהסיכוי שהוא לא חוזר הרבה יותר גדול מזה שישאר. סגל מדבר על זר בעמדה 4 במקומו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 07:30

עפר כתב:
jol9 כתב:

לא ברור מה הבעייה לגבי ג"ימס-יכול לשחק בעמדות 4 ו 5. חוסם מעולה. מקבל את זה שהוא לא כינור ראשון וגם לא כינור שני, כבר השתלב בקבוצה, רוצה להישאר וגם לא יקר יחסית (כולל המסוי הגבוה של העונה הבאה). רמה מעולה בשביל 4-5 שלישי ברוטציה. לדעתי, גם לא צריך להיות כאופציה שלישית אלא שנייה
מה יש פה לחשוב בכלל?

עובדה שחושבים, אז כנראה שיש מה לחשוב.
אני חושב שעם מאריץ' וגרגה באמת צריך שיהיה גבוה נוסף, אבל זה לא פשוט, כי זה מייקר את הסגל, ומייצר בנייה לרוחב שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 08:07

13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2012, 08:38

לא חושב שמי מהם יהיה במכבי
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 08:43

קודי כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/38905/maccabi-tel-aviv-in-search-for-big-man-andersen-dorsey-on-the-list.html

השאלה הא אם מדברים עליהם כסנטרים או כפאוור פורורדים?
אנדרסן שחקן מצויין ואני מאוהד אוהב אותו אבל אם הוא יבוא לעמדה 4 אז כבר עדיף להשאיר את מצ'באן
דורסי לעומת זאת אתלטי והגנתי ויכל להיות טוב מאוד בעמדה הזאת

אגב,כתוב שם שגם סיינה תקצץ בתקציב שלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 08:48

אני בכלל לא בטוח שצריכים להחתים אותם
לא כדאי להביא את לאנד' הכישרוני בשביל 10 דקות בליגה וזה לא משנה אם בורשטיין עוזב כי במילא הוא לא היה מקבל דקות
אין לי בעיה שטיוס יבוא אבל רק אחרי שמכבי סגרה את הדברים החשובים באמת
אל תשכחו שהחתמה שלהם יכולה לעלות למכבי באזור 400 ללאנדסברג ו-250 לטיוס כך שקודם הייתי מוסיף את זה לתקציב הרכז בשביל להביא את ג'קסון ורק אחרי שמביאים רכז טוב לחשוב מה עושים אם שאר הכסף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 08:52

אותו אתר גם מדבר על כך שסופו מועמד לקאחה לבוראל. יהיה מאוד משעשע לראות את סופו מתאמן תחת איבנוביץ... לא נותן הרבה סיכוי שהוא ישאר עד סוף ההכנה לעונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 08:56

אנדרסן מסיינה הוא בדיוק מה שמכבי לא מביאה בד"כ - שחקן יקר מעבר לשיאו.
סופו לקאחה לא עושה הגיון, מאמן שיטתי הגנתי וחסר סבלנות מול שחקן שצריך מאמן סבלני .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 09:13

rc4991 כתב:

אני בכלל לא בטוח שצריכים להחתים אותם
לא כדאי להביא את לאנד' הכישרוני בשביל 10 דקות בליגה וזה לא משנה אם בורשטיין עוזב כי במילא הוא לא היה מקבל דקות
אין לי בעיה שטיוס יבוא אבל רק אחרי שמכבי סגרה את הדברים החשובים באמת
אל תשכחו שהחתמה שלהם יכולה לעלות למכבי באזור 400 ללאנדסברג ו-250 לטיוס כך שקודם הייתי מוסיף את זה לתקציב הרכז בשביל להביא את ג'קסון ורק אחרי שמביאים רכז טוב לחשוב מה עושים אם שאר הכסף

נכון מאוד. אם באמת יחתימו את השחקנים הסוגרים את הסגל, בסוף הבנייה, ולא בתחילתה, אז נוכל לראות שמשהו באמת השתנה באופן ההתייחסות ובניית הקבוצה.
לצערי, אלה השחקנים שהכי קל להחתים, ולכן מחתימים אותם תמיד בהתחלה, ואז נתקעים במצב שבו השחקנים המשלימים, לא באמת משלימים את השחקנים המרכזיים.

או שגרוע יותר - חסר כסף לשחקנים המרכזיים. הרי החוזה של לאנדסברג יכול להבדיל בין לאנגפורד + רכז טוב, לבין סקנד בינוני + אותו רכז טוב.
חבל לעשות את זה עבור מישהו כמו לאנדסברג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 מאי 2012, 09:19

יוני, מה שאתה מציין הוא הבעיה הכי גדולה בבניה של השנים האחרונות. הכי קל להחתים את השחקנים המשלימים שרצים לכאן מהר ואז לא נשאר כסף למובילים רציניים. החתמה של איזה לנדסברג או תיוס כאלה היא בכלל לא נושא שצרעך להיות נדון כרגע במכבי, שהרי לא ייתכן שיחסרו 100-200 אלף דולר להחתמת לנגפורד ובאותו זמן מוציאים סכומים גדולים יותר כדי להחתים את לנדסברג כגארד חמישי בסגל. גם אם לנגפורד עולה קצת יותר אז אפשר להתפשר אחר כך בשחקנים המשלימים (לי אישית אין בעיה שבמקום להחתים מישהו כמו ג'קסון ליד לנגפורד יסתפקו במישהו כמו קיצ'ן כדי שאפשר יהיה להשאיר את קית').
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 מאי 2012, 09:23

זה לא חדש שמכבי תמיד מחתימה את הישראלים הטובים בלי קשר לזרים או לחלוקת התקציב. אל תשכח שלאנדסברג צעיר מאוד והוא המתאזרח המוביל כיום בארץ, זה מספיק מפתה בשביל שמכבי תעשה איתו את הצעד הבלתי נמנע, בטח אם בלו עוזב ובורשטיין לא חוזר יותר אחרי הניתוח.
באופן כללי אתם צודקים שיש את העניין שחסר כסף ללאנגפורד וחסר כסף לרכז, אבל אל תשכחו את האמרה של מזרחי שהליגה זה הלחם והחמאה וכדי להמשיך את השליטה בליגה מחתימים את הישראלים הטובים ביותר.
לא חושב שזה ישתנה בקרוב.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2012, 09:29

yarinsaky כתב:זה לא חדש שמכבי תמיד מחתימה את הישראלים הטובים בלי קשר לזרים או לחלוקת התקציב. אל תשכח שלאנדסברג צעיר מאוד והוא המתאזרח המוביל כיום בארץ, זה מספיק מפתה בשביל שמכבי תעשה איתו את הצעד הבלתי נמנע, בטח אם בלו עוזב ובורשטיין לא חוזר יותר אחרי הניתוח.
באופן כללי אתם צודקים שיש את העניין שחסר כסף ללאנגפורד וחסר כסף לרכז, אבל אל תשכחו את האמרה של מזרחי שהליגה זה הלחם והחמאה וכדי להמשיך את השליטה בליגה מחתימים את הישראלים הטובים ביותר.
לא חושב שזה ישתנה בקרוב.

ההשפעה של לאנגפורד על היכולת של מכבי לקחת את תואר האליפות, תהיה גבוהה יותר משל ישראלי בעמדה שלו.
זה גם היה בתקופת הזרים הנפלאים של אמצע העשור הקודם.

תביא 4-5 זרים מעולים, וזה מספיק בשביל הליגה המקומית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 מאי 2012, 09:35

yarinsaky כתב:זה לא חדש שמכבי תמיד מחתימה את הישראלים הטובים בלי קשר לזרים או לחלוקת התקציב. אל תשכח שלאנדסברג צעיר מאוד והוא המתאזרח המוביל כיום בארץ, זה מספיק מפתה בשביל שמכבי תעשה איתו את הצעד הבלתי נמנע, בטח אם בלו עוזב ובורשטיין לא חוזר יותר אחרי הניתוח.
לא חושב שזה ישתנה בקרוב.

מכבי תיקח את הליגה בקלות עם או בלי לאנדסברג
אתם לא מבינים שאם מכבי מחתימה את לאנסברג היא מויצאה כסף ששוה ל-400 אלף על זר?,אם תוסיף את זה לתקציב הרכז תוכל להביא לפה את ג'קסון בלי בעיות
אבל כנראה ששכחתי שעדיף להשקיע בגארד חמישי מרכז פותח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים