24 מאי 2012, 20:46
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.
מסכימה
דווקא בגלל פאפאלוקאס אני אומרת שאני מסכימה כי פאפאלוקאס היה במצב הרבה יותר קשה ממנו העונה והתעלה על עצמו
אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין
24 מאי 2012, 20:46
yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.
לדעתי הוא נשוי לישראלית בכלל.
24 מאי 2012, 20:47
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.
קפיץ רציני. ריבאונדר התקפה באמת מרשים, ושומר זריז ואתלטי. בייבי-הנדריקס, ואם הוא יהודי- שיבוא.
24 מאי 2012, 20:47
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.
קפיץ רציני. ריבאונדר התקפה באמת מרשים, ושומר זריז ואתלטי. בייבי-הנדריקס, ואם הוא יהודי- שיבוא.
נראה לי שהוא התגייר והתחתן עם ישראלית. יכול להיות סוג של דיון תומאס כזה, אבל לא בעונה הקרובה כנראה.
24 מאי 2012, 20:48
חביב אורנג'ד כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.
לא יודע כמה הוא כדאי, אבל היום הוא כראה קנה לעצמו כמה נקודות זכות במכבי.
הוא לא נשוי ליהודיה, אלא אדם העובר תהליך של גיור ביחד עם אשתו.
24 מאי 2012, 20:48
24 מאי 2012, 20:49
החציל האצטקי כתב:אם ג'יימס היה מראה יד יציבה משלוש, הוא היה הופך את עצמו אוטומטית לרלוונטי מאוד בעמדה 4. בסך הכל- הוא מזכיר לי את מוריס. הוא חוסם, אתלט, ריבאונדר, אינטיליגנטי וקולע טוב מרחוק. אם הייתה לו את אותה קטלניות שהייתה לטרנס מחוץ לקשת- הוא היה שחקן יורוליג מפלצתי.
yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.
הוא חתך..
24 מאי 2012, 20:50
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.
תספר את זה לפארמר....
24 מאי 2012, 20:50
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.
מסכימה
דווקא בגלל פאפאלוקאס אני אומרת שאני מסכימה כי פאפאלוקאס היה במצב הרבה יותר קשה ממנו העונה והתעלה על עצמו
אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין
שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.
24 מאי 2012, 20:51
jol9 כתב:OK וואטאבר.
לא בעונה הבאה בכל מקרה... נראה לי שלא צריך להיחפז. שיישחק עוד עונה בליגה, אולי אפילו יישאר באשדוד וישתתף באיזשהו מפעל אירופאי.
yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.
24 מאי 2012, 20:53
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
מסכימה
שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.
פאפאלוקאס הוא שחקן שהתקשורת והאוהדים עשו ממנו "גבר גבר".
אני מזכיר שאותו "גבר גבר" עשה לא מעט רעש בחדר ההלבשה, ביקש להשתחרר והיה השחקן היחידי במכבי שביקש הסברים על מדוע הוא אינו משחק.
חבל שלא נתנו קרדיט ג'נטלמניות ל"שחקן שלא מתאים לרמות היורוליג" העונה לשם שון ג'יימס.
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.
24 מאי 2012, 20:54
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות
מסכימה
אני מזכיר שאותו "גבר גבר" עשה לא מעט רעש בחדר ההלבשה, ביקש להשתחרר והיה השחקן היחידי במכבי שביקש הסברים על מדוע הוא אינו משחק.
חבל שלא נתנו קרדיט ג'נטלמניות ל"שחקן שלא מתאים לרמות היורוליג" העונה לשם שון ג'יימס.
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.
24 מאי 2012, 20:56
24 מאי 2012, 20:59
24 מאי 2012, 21:02
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="jol9]"
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.[/quote]
מסכימה
אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין[/quote]
שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.[/quote]
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.[/quote]
גם שון גבר גבר.
קשה לך לפרגן משום מה לפאפאס, למרות שחלק מההישג של אוחיון השנה הוא בהחלט מזכות המנטור שלו בחדר ההלבשה.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
24 מאי 2012, 21:10