פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופל פור, גמר- מכבי מול אשדוד, חמישי 21:00

24 מאי 2012, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות

את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.

מסכימה
דווקא בגלל פאפאלוקאס אני אומרת שאני מסכימה כי פאפאלוקאס היה במצב הרבה יותר קשה ממנו העונה והתעלה על עצמו

אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין

שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.

24 מאי 2012, 20:46

yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.
לדעתי הוא נשוי לישראלית בכלל.

הוא חתך..

24 מאי 2012, 20:47

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:אני חושב שטיוס הוא מועמד לגיטימי, מהרגע שיהפוך להיות ישראלי.

קפיץ רציני. ריבאונדר התקפה באמת מרשים, ושומר זריז ואתלטי. בייבי-הנדריקס, ואם הוא יהודי- שיבוא.

לא יודע כמה הוא כדאי, אבל היום הוא כראה קנה לעצמו כמה נקודות זכות במכבי.

הוא לא נשוי ליהודיה, אלא אדם העובר תהליך של גיור ביחד עם אשתו.

24 מאי 2012, 20:47

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:

קפיץ רציני. ריבאונדר התקפה באמת מרשים, ושומר זריז ואתלטי. בייבי-הנדריקס, ואם הוא יהודי- שיבוא.

נראה לי שהוא התגייר והתחתן עם ישראלית. יכול להיות סוג של דיון תומאס כזה, אבל לא בעונה הקרובה כנראה.

הוא התקרב ליהדות והתגייר בקולג'.
קצת מעליב להזכיר אותו כמחליף לבלו כי הוא יטבע בנעליים הגדולות שבלו משאיר,
אבל ללא ספק שחקן אטרקטיבי שאפשר להביא לנוקיה בכסף קטן, ככה שלא הייתי מתנגד.

24 מאי 2012, 20:48

חביב אורנג'ד כתב:
החציל האצטקי כתב:

לא יודע כמה הוא כדאי, אבל היום הוא כראה קנה לעצמו כמה נקודות זכות במכבי.

הוא לא נשוי ליהודיה, אלא אדם העובר תהליך של גיור ביחד עם אשתו.

OK וואטאבר.

לא בעונה הבאה בכל מקרה... נראה לי שלא צריך להיחפז. שיישחק עוד עונה בליגה, אולי אפילו יישאר באשדוד וישתתף באיזשהו מפעל אירופאי.

24 מאי 2012, 20:48

אם הוא לא " התאפה " עד היום ספק אם זה כבר יקרה. עד גיל 30 הברכיים כבר לא יסבלו את המשקל. לפחות זכינו ממנו לעונת שיא בקריירה
שלו, כנראה.

24 מאי 2012, 20:49

החציל האצטקי כתב:אם ג'יימס היה מראה יד יציבה משלוש, הוא היה הופך את עצמו אוטומטית לרלוונטי מאוד בעמדה 4. בסך הכל- הוא מזכיר לי את מוריס. הוא חוסם, אתלט, ריבאונדר, אינטיליגנטי וקולע טוב מרחוק. אם הייתה לו את אותה קטלניות שהייתה לטרנס מחוץ לקשת- הוא היה שחקן יורוליג מפלצתי.

לג'יימס יש אחלה יד מבחוץ ודווקא דיי יציבה אם בודקים את הסטטיסטיקה שלו לאורך הקריירה. משום מה במכבי הוא בכלל לא זרק מהשלוש, אני לא זוכר אותו זורק זריקה אחת לשלוש השנה...

yarinsaky כתב:יהודי לא יכול לקפוץ כל כך גבוה, אלא אם כן גוי אנטישמי חימם פח לוהט תחתיו בתקופת האינקוויזיציה.

תספר את זה לפארמר.... :whistle

LIAV10 כתב:

הוא חתך..

אבל הוא חתך בגיל מבוגר, הוא לא חתך ב 8 ימים . ;)

24 מאי 2012, 20:50

חנו'ש כתב:

תספר את זה לפארמר.... :whistle

לא יודע, לא כזה קפיץ. אבל הוא מעורב, אז לא חוכמה. :beee

24 מאי 2012, 20:50

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מאוד קשה לי לראות כמה סופו לא רוצה להיות חלק מחגיגות האליפות

את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.

מסכימה
דווקא בגלל פאפאלוקאס אני אומרת שאני מסכימה כי פאפאלוקאס היה במצב הרבה יותר קשה ממנו העונה והתעלה על עצמו

אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין

שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.

פאפאלוקאס הוא שחקן שהתקשורת והאוהדים עשו ממנו "גבר גבר".
אני מזכיר שאותו "גבר גבר" עשה לא מעט רעש בחדר ההלבשה, ביקש להשתחרר והיה השחקן היחידי במכבי שביקש הסברים על מדוע הוא אינו משחק.

חבל שלא נתנו קרדיט ג'נטלמניות ל"שחקן שלא מתאים לרמות היורוליג" העונה לשם שון ג'יימס.
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.

24 מאי 2012, 20:51

jol9 כתב:OK וואטאבר.

לא בעונה הבאה בכל מקרה... נראה לי שלא צריך להיחפז. שיישחק עוד עונה בליגה, אולי אפילו יישאר באשדוד וישתתף באיזשהו מפעל אירופאי.

יכול לשחק סנטר שלישי, לצורך העניין, בכסף קטן. 4 זרים/חוק רוסי- טוב שיש לך כזה. (והוא לא 4, אלא 5 ננסי, בדיוק כמו ריץ')
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 מאי 2012, 20:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.

אוחיון הראה השנה דבר אחד בטוח, הוא יכול להיות הרכז המחליף (ובעוד כמה שנים אולי גם הראשון אם ימשיך להתקדם) למשך 10 שנים. אין צורך בעוד מישהו, אפשר לבנות עליו וצריך לבנות עליו לעתיד. אוחיון + עוד רכז זר בכיר זה סוגר את העמדה הזאת חזק חזק ויכולים להתמודד עם כל קבוצה באירופה.

מחליף של בלו בטוח לא. אבל בתור גבוה חמישי, אם אכן יקבל אזרחות - אחלה תוספת.

24 מאי 2012, 20:53

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

מסכימה

אני מזכיר שאותו "גבר גבר" עשה לא מעט רעש בחדר ההלבשה, ביקש להשתחרר והיה השחקן היחידי במכבי שביקש הסברים על מדוע הוא אינו משחק.

חבל שלא נתנו קרדיט ג'נטלמניות ל"שחקן שלא מתאים לרמות היורוליג" העונה לשם שון ג'יימס.
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.

השוואה מקוממת בין שחקן שהגיע מבני השרון לעומת אחד הרכזים הגדולים באירופה שמחזיק באמתחתו תארים אירופיים.
איזה רעש הוא עשה בדיוק בחדר הלבשה? באף "הדלפה" לא כתבו על פרובוקציות שלו.
לקבל הסברים מדוע הוא לא משחק זה הדבר הכי לגיטמי ששחקן במעמדו יכול לבקש, ועדיין - הוא עשה את זה בצורה מכובדת.
עובדה שהוא נתן פה עונה מלאה למרות שיובש על הספסל.

24 מאי 2012, 20:54

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

מסכימה

גם שון גבר גבר.
קשה לך לפרגן משום מה לפאפאס, למרות שחלק מההישג של אוחיון השנה הוא בהחלט מזכות המנטור שלו בחדר ההלבשה.

24 מאי 2012, 20:56

פדרמן סניור עכשיו בחמישיות

24 מאי 2012, 20:59

העצבים של פדרמן: " קיצ'ן רוצה חוזה של 350 אלף דולר, זה מבאס לי את היום".

24 מאי 2012, 21:02

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[quote="jol9]"
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.[/quote]

מסכימה

אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין[/quote]

שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.[/quote]

על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.[/quote]

גם שון גבר גבר.
קשה לך לפרגן משום מה לפאפאס, למרות שחלק מההישג של אוחיון השנה הוא בהחלט מזכות המנטור שלו בחדר ההלבשה.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]

זה לא העיניין.
העיניין היו שמחפשים פה לפרגן לפאפאלוקאס בכוח ומוצאים כל מיני דרכים יצירתיות לתת לו קרדיט.
כשהוא משחק מעט ולא טוב, אז בלאט אשם, כשהוא משחק הרבה ולא טוב, אז שוב בלאט אשם, כשאוחיון מצליח יותר ממנו, אז פאפאלוקאס הוא זה שאחראי להצלחתו של אוחיון, כאשר הוא הוא יורד דומע ומקלל לאחר שישה איבודים בעשר דקות, אז הוא עדיין ג'נטלמן ו"גבר גבר". פאפאלוקאס הוא גם השחקן היחידי שאני זוכר שמצטיין במשחקים אליהם הוא אפילו לא מתלבש וכשמכבי מתקשה פתאום מול קבוצה כמו מגדל אז לפתע "מרגישים כמה פאפאס חסר", למרות שמדובר בשחקן שולי מאוד ברוטציה.

מה כ"כ קשה בלהבין שקיבלנו שחקן די בינוני שלא ענה על הציפיות? חייבים בכוח תמיד לחפש למה הוא טוב?
בדיוק כמו שכתבת כאן על סופו, פאפלוקאס לא טוב כי הוא פשוט לא טוב. לקשור למשוואה הזאת את עברו של פאפאלוקאס, את בלאט או את נושא הג'נטלמניות (שאני באמת לא יודע איך הוא קשור והאם הוא בכלל נכון), זה סתם נסיון ליישב את הדיסונס שמכבי די נפלה עם פאפאלוקאס.

חוץ מזה, כאשר הוא היה טוב, תמיד פירגנו לו (ובצדק) וגם אני הייתי בין המפרגנים.
אין צורך לפרגן על דברים שלא קרו.

24 מאי 2012, 21:10

פדרמן כל כך מנסה בכוח להצדיק את השטויות שהוא פלט באותו ראיון.
כל כך קשה פשוט להגיד, "אני מתנצל, לא הייתי צריך להגיד את הדברים שאמרתי"??
פרסם תגובה