jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="jol9]"
את יודעת מה? זאת בדיוק הבעיה שלו. תתעלה קצת על עצמך, תהיה עם החבר'ה, תחגוג. אל תהיה עסוק בעניינים הפרטיים שלך כל הזמן.[/quote]
מסכימה
דווקא בגלל פאפאלוקאס אני אומרת שאני מסכימה כי פאפאלוקאס היה במצב הרבה יותר קשה ממנו העונה והתעלה על עצמו
אין מה לעשות, סופו הוא הביג בייבי דיוויס של אירופה והוא לא לגמרי אפוי בקטע המנטלי עדיין[/quote]
שלח אמר משהו נכון הערב. פאפאס הוא גבר גבר, וזאת, חביב, אחת הסיבות שבגללה הקהל כ"כ אוהב אותו.[/quote]
פאפאלוקאס הוא שחקן שהתקשורת והאוהדים עשו ממנו "גבר גבר".
אני מזכיר שאותו "גבר גבר" עשה לא מעט רעש בחדר ההלבשה, ביקש להשתחרר והיה השחקן היחידי במכבי שביקש הסברים על מדוע הוא אינו משחק.
חבל שלא נתנו קרדיט ג'נטלמניות ל"שחקן שלא מתאים לרמות היורוליג" העונה לשם שון ג'יימס.
על אף שיובש השנה באופן מאוד משמעותי (אפילו יותר מה"גבר גבר")ף לא שמענו ממנו שום מילה רעה על מכבי ולמרות הייבוש, הוא מאוד מאוד רוצה להשאר.[/quote]
גם שון גבר גבר.
קשה לך לפרגן משום מה לפאפאס, למרות שחלק מההישג של אוחיון השנה הוא בהחלט מזכות המנטור שלו בחדר ההלבשה.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
זה לא העיניין.
העיניין היו שמחפשים פה לפרגן לפאפאלוקאס בכוח ומוצאים כל מיני דרכים יצירתיות לתת לו קרדיט.
כשהוא משחק מעט ולא טוב, אז בלאט אשם, כשהוא משחק הרבה ולא טוב, אז שוב בלאט אשם, כשאוחיון מצליח יותר ממנו, אז פאפאלוקאס הוא זה שאחראי להצלחתו של אוחיון, כאשר הוא הוא יורד דומע ומקלל לאחר שישה איבודים בעשר דקות, אז הוא עדיין ג'נטלמן ו"גבר גבר". פאפאלוקאס הוא גם השחקן היחידי שאני זוכר שמצטיין במשחקים אליהם הוא אפילו לא מתלבש וכשמכבי מתקשה פתאום מול קבוצה כמו מגדל אז לפתע "מרגישים כמה פאפאס חסר", למרות שמדובר בשחקן שולי מאוד ברוטציה.
מה כ"כ קשה בלהבין שקיבלנו שחקן די בינוני שלא ענה על הציפיות? חייבים בכוח תמיד לחפש למה הוא טוב?
בדיוק כמו שכתבת כאן על סופו, פאפלוקאס לא טוב כי הוא פשוט לא טוב. לקשור למשוואה הזאת את עברו של פאפאלוקאס, את בלאט או את נושא הג'נטלמניות (שאני באמת לא יודע איך הוא קשור והאם הוא בכלל נכון), זה סתם נסיון ליישב את הדיסונס שמכבי די נפלה עם פאפאלוקאס.
חוץ מזה, כאשר הוא היה טוב, תמיד פירגנו לו (ובצדק) וגם אני הייתי בין המפרגנים.
אין צורך לפרגן על דברים שלא קרו.