המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)
jol9 כתב:מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.
אם בלו עוזב, הכיוון הוא לא להביא אוטומטית מישהו שמביא קליעה ברמה של בלו, כי זה לא סביר. את החור בקליעה שבלו ישאיר, צריך למלא בסגל
מאוזן שכולם בו יידעו לקלוע בקו האחורי, וזה גם מה שמסתמן שיקרה.
בקו הקדמי לא יהיה לנו 4 אחר עם קליעה כמו של בלו וחבל לפתח חלומות. מנגד אולי אותו 4 ייתן דברים שבלו לא נתן כמו הגנה וריבאונד, ובכך קצת יאזן את העזיבה שלו (שאני עדיין
מקווה שלא תקרה).
LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)
Assaf M כתב:LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)
הסיכוי שזה יקרה זה כמו הסיכוי שקויין דוראנט יחליט שבא לו לשחק אצל אפי בירנבוים.
LIAV10 כתב:Assaf M כתב:LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)
הסיכוי שזה יקרה זה כמו הסיכוי שקויין דוראנט יחליט שבא לו לשחק אצל אפי בירנבוים.
נכון, כי למונייה יש 45 נק׳ בממוצע בחימקי עם חוזה של 25 מליון יורו..
כמה טיפשי מצידי..
jol9 כתב:מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.
אם בלו עוזב, הכיוון הוא לא להביא אוטומטית מישהו שמביא קליעה ברמה של בלו, כי זה לא סביר. את החור בקליעה שבלו ישאיר, צריך למלא בסגל
בקו הקדמי לא יהיה לנו 4 אחר עם קליעה כמו של בלו וחבל לפתח חלומות. מנגד אולי אותו 4 ייתן דברים שבלו לא נתן כמו הגנה וריבאונד, ובכך קצת יאזן את העזיבה שלו (שאני עדיין
מקווה שלא תקרה).
שחף כתב:jol9 כתב:מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.
מקווה שלא תקרה).
דומרקנט לא רלוונטי אם לאנגפורד נשאר(כי למכבי אין כסף להביא אותו והוא לא רכז) אבל הוא באבוה רלוונטי אם לאנגפורד עוזב ויחד איתו גם בלו והאמת הייתי מעלה את השם שלו גם אם רק לאנגפורד עוזב לבד. האיש אקדח טעון מחוץ לקשת. חוץ מנבארו הוא כנראה ה-2 הקלעי הכי טוב באירופה. הוא עובר בחסימות, משחרר קליעות במהירות, וקלע פאקינג ב-49.7!!!! אחוז לשלוש השנה. ואנחנו מדברים על שחקן שלקח כמעט 5 זריקות לא קלות בכלל מחוץ לקשת, מה שמעמיד אותו עם ממוצע של 2.5 שלשות לערב. להבדיל מבלו שקבוצות עם הגנות חזקות כמו של ברצלונה יכולות להכריח אותו לשים כדור על הרצפה, דומרקנט משחרר את הזריקה שלו הרבה יותר מהר. הוא עבר כמעט בכל ליגה באירופה, חוץ מהספרדית בעצם, ועבר המון בכדורסל האירופאי. להשוות אותו לגיא פניני, עם כל הכבוד לאחרון, זה עלבון די רציני.
Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...
@PIRATASBASKET Por cierto no sé hasta que punto Maccabi está por Aaron Jackson, pero si hay tanto equipo turco y ruso por él, no creo que tenga opciones
Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים