מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מאי 2012, 20:58

אני פשוט מקווה שבלו ישאר והחסרונות של שניהם (בלו וליאור) יכוסו על ידי שחקן כמו מאריץ'....מקסימום משאירים את ג'יימס בתור סנטר\פאוור שלישי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2012, 22:22

למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמוליק » 25 מאי 2012, 23:15

LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)

לא אתפלא אם נראה כאן את דומרקאנט במקומו. הייתה לו עונה אדירה ויש לו יד מעולה מרחוק.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 26 מאי 2012, 06:49

מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.

אם בלו עוזב, הכיוון הוא לא להביא אוטומטית מישהו שמביא קליעה ברמה של בלו, כי זה לא סביר. את החור בקליעה שבלו ישאיר, צריך למלא בסגל
מאוזן שכולם בו יידעו לקלוע בקו האחורי, וזה גם מה שמסתמן שיקרה.
בקו הקדמי לא יהיה לנו 4 אחר עם קליעה כמו של בלו וחבל לפתח חלומות. מנגד אולי אותו 4 ייתן דברים שבלו לא נתן כמו הגנה וריבאונד, ובכך קצת יאזן את העזיבה שלו (שאני עדיין
מקווה שלא תקרה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 מאי 2012, 07:38

jol9 כתב:מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.

אם בלו עוזב, הכיוון הוא לא להביא אוטומטית מישהו שמביא קליעה ברמה של בלו, כי זה לא סביר. את החור בקליעה שבלו ישאיר, צריך למלא בסגל
בקו הקדמי לא יהיה לנו 4 אחר עם קליעה כמו של בלו וחבל לפתח חלומות. מנגד אולי אותו 4 ייתן דברים שבלו לא נתן כמו הגנה וריבאונד, ובכך קצת יאזן את העזיבה שלו (שאני עדיין
מקווה שלא תקרה).

לי דווקא זכור שמוניה משחק באירופה 4 ולפעמים 3 (כמו בלו)..
בnba הוא היה רק 3...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Assaf M » 26 מאי 2012, 07:39

LIAV10 כתב:למה יש לי תחושה שאם בלו יפרוש בלאט ילך לכיוון סרגיי מוניה, שהוא כביכול אותו סגנון כמו בלו רק עושה כמעט הכל פחות טוב (למעט ריבאונד אולי)

הסיכוי שזה יקרה זה כמו הסיכוי שקויין דוראנט יחליט שבא לו לשחק אצל אפי בירנבוים.
Assaf M

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 מאי 2012, 07:41

Assaf M כתב:

נכון, כי למונייה יש 45 נק׳ בממוצע בחימקי עם חוזה של 25 מליון יורו..
כמה טיפשי מצידי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 26 מאי 2012, 08:07

אארון ג'קסון הודיע לבילבאו שהוא לא נשאר שם, מכבי (כצפוי) מעוניינת:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21466.html
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 26 מאי 2012, 08:41

LIAV10 כתב:
Assaf M כתב:

נכון, כי למונייה יש 45 נק׳ בממוצע בחימקי עם חוזה של 25 מליון יורו..
כמה טיפשי מצידי..

אשכרה... למכבי יש את פניני שהוא נכון להיום שחקן לא פחות טוב ממונייה, ואולי אף טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 מאי 2012, 09:08

jol9 כתב:מוניה? דומרקאנט? הם בכלל לא פאוור פורוורדים? למכבי יש את סמית' ואת פניני בשלוש. זה די ויותר.

מקווה שלא תקרה).

דומרקנט לא רלוונטי אם לאנגפורד נשאר(כי למכבי אין כסף להביא אותו והוא לא רכז) אבל הוא באבוה רלוונטי אם לאנגפורד עוזב ויחד איתו גם בלו והאמת הייתי מעלה את השם שלו גם אם רק לאנגפורד עוזב לבד. האיש אקדח טעון מחוץ לקשת. חוץ מנבארו הוא כנראה ה-2 הקלעי הכי טוב באירופה. הוא עובר בחסימות, משחרר קליעות במהירות, וקלע פאקינג ב-49.7!!!! אחוז לשלוש השנה. ואנחנו מדברים על שחקן שלקח כמעט 5 זריקות לא קלות בכלל מחוץ לקשת, מה שמעמיד אותו עם ממוצע של 2.5 שלשות לערב. להבדיל מבלו שקבוצות עם הגנות חזקות כמו של ברצלונה יכולות להכריח אותו לשים כדור על הרצפה, דומרקנט משחרר את הזריקה שלו הרבה יותר מהר. הוא עבר כמעט בכל ליגה באירופה, חוץ מהספרדית בעצם, ועבר המון בכדורסל האירופאי. להשוות אותו לגיא פניני, עם כל הכבוד לאחרון, זה עלבון די רציני.
שחף

הודעהעל ידי Chen » 26 מאי 2012, 09:44

אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 26 מאי 2012, 10:13

שחף כתב:

מקווה שלא תקרה).

דומרקנט לא רלוונטי אם לאנגפורד נשאר(כי למכבי אין כסף להביא אותו והוא לא רכז) אבל הוא באבוה רלוונטי אם לאנגפורד עוזב ויחד איתו גם בלו והאמת הייתי מעלה את השם שלו גם אם רק לאנגפורד עוזב לבד. האיש אקדח טעון מחוץ לקשת. חוץ מנבארו הוא כנראה ה-2 הקלעי הכי טוב באירופה. הוא עובר בחסימות, משחרר קליעות במהירות, וקלע פאקינג ב-49.7!!!! אחוז לשלוש השנה. ואנחנו מדברים על שחקן שלקח כמעט 5 זריקות לא קלות בכלל מחוץ לקשת, מה שמעמיד אותו עם ממוצע של 2.5 שלשות לערב. להבדיל מבלו שקבוצות עם הגנות חזקות כמו של ברצלונה יכולות להכריח אותו לשים כדור על הרצפה, דומרקנט משחרר את הזריקה שלו הרבה יותר מהר. הוא עבר כמעט בכל ליגה באירופה, חוץ מהספרדית בעצם, ועבר המון בכדורסל האירופאי. להשוות אותו לגיא פניני, עם כל הכבוד לאחרון, זה עלבון די רציני.

לא השוותי אותו לפניני, אלא את מוניה.
דומרקאנט שחקן טוב, אבל אני לא מת עליו. לא יודע, לא מצליח להתחבר אליו. אולי אני טועה, ואם הוא יגיע אני אשנה את הדעה לגביו, אבל מצד שני, הוא ולאנגפורד
הם פחות או יותר באותן רמות שכר, ואני לא רואה שום סיבה להביא את דומרקאנט במקום לאנגפורד, אלא אם מדובר בפער של חצי מליון דולר לפחות, וזה לא המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 מאי 2012, 10:14

א) אנחנו לא צריכים שום מוניה
ב) גם אם מכבי היתה רוצה אותו, הסיכוי להחתים אותו נמוך מאוד, כי הוא השחקן הרוסי הבכיר בחימקי (ביחד עם פרידזון). גם ככה כמעט כל הרוסים ההבכירים נלקחים על ידי צסקא, אז אם כבר יש לחימקי 1-2 רוסים טובים, היא בחיים לא תשחרר אותם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 מאי 2012, 10:22

Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...

יש לי תחושה שאנשים הופכים את ג'קסון לדגם המשופר של ג'ון סטוקטון. על סמך מה בדיוק? מה הוא עשה עד עכשיו באירופה, שזה יהיה פשע אם מכבי לא תביא אותו?
זה יהיה סוג של פשע אם הקו האחורי שלנו בעונה הבאה יהיה חלש יותר מהעונה, כי העונה היו לנו בדיוק שני שחקנים טובים בקו האחורי - אוחיון ולאנגפורד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 26 מאי 2012, 11:48

מישהו יכול לפרש לי את זה:
@PIRATASBASKET Por cierto no sé hasta que punto Maccabi está por Aaron Jackson, pero si hay tanto equipo turco y ruso por él, no creo que tenga opciones
~BenTom~

הודעהעל ידי NY boy » 26 מאי 2012, 11:54

שכרגע לא ברור מה מידת העניין של מכבי והקבוצות הטורקיות בו, אבל אם זה נכון אז כנראה אין סיכוי להחתים אותו או משהו כזה...
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 מאי 2012, 12:57

Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...

פשע? לא אנחנו לא דרמטיים בכלל
אם מכבי מציעה לג'קסון מליון(מליון! לרכז לא מוכח)ובאה קבוצה טורקית שמציעה לו סכום מופרך ועוד ביורו..זה עדיין פשע?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 26 מאי 2012, 13:29

גלדסטון טוען שמכבי רוצה את ג'אומנט גורדון, שחקן שמאוד מאוד מזכיר לי את אנדרסן המושמץ

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21478.html
itai7

הודעהעל ידי er79 » 26 מאי 2012, 13:30

גורדון זו החלטה רעה. מקווה שגם הפעם גלדסטון כהרגלו מדבר שטויות
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 מאי 2012, 13:32

אם לנגפורד יעזוב את מכבי, אז יאמונט גורדון יהיה החתמה מעולה. מדובר בשחקן איכותי שנתן עונה מרשימה בציבונה לפני שנתיים. אני לא בטוח שמכבי תצליח להשיג 2 יותר טוב ממנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים