28 מאי 2012, 21:55
28 מאי 2012, 22:07
העובדה שהוא רואה את שאראס כשחקן הטוב ביותר שששיחק לצידו ולא פארקר עוד יותר מרשימה אותי.
29 מאי 2012, 05:21
gandya כתב:העובדה שהוא רואה את שאראס כשחקן הטוב ביותר שששיחק לצידו ולא פארקר עוד יותר מרשימה אותי.
טוב זאת הבעיה שלך.. לפיני-גרשון, לי(ולעוד רבים אחרים) אין כל ספק שפארקר הוא הזר הכי גדול שהיה כאן(ביי-פאר) בשני העשורים האחרונים, על זמנים אחרים לא יכול להגיד, שכן לא צפיתי במכבי בשנות ה70, וה80.
29 מאי 2012, 08:19
yarinsaky כתב:gandya כתב:העובדה שהוא רואה את שאראס כשחקן הטוב ביותר שששיחק לצידו ולא פארקר עוד יותר מרשימה אותי.
טוב זאת הבעיה שלך.. לפיני-גרשון, לי(ולעוד רבים אחרים) אין כל ספק שפארקר הוא הזר הכי גדול שהיה כאן(ביי-פאר) בשני העשורים האחרונים, על זמנים אחרים לא יכול להגיד, שכן לא צפיתי במכבי בשנות ה70, וה80.
אתה צודק שפארקר היה הגדול מכולם והשלם מכולם, אבל אני לא משוכנע שבלו ענה בדיוק על השאלה מי השחקן הטוב משניהם. הוא אמר שאצלו דברים נמדדים בתארים ולפי הנגזרת הזאת שאראס גדול יותר, כי שאראס היה הווינר האולטימטיבי וזה שלוקח את הזריקות הגדולות, יכול להיות שזה בשביל בלו דבר שהוא יכול להזדהות איתו.
רג'י לואיס אמר פעם על בירד שאיתו אתה רגוע כי אתה יודע שהוא ימצא איכשהוא את הדרך לנצח, אותו דבר אפשר להגיד על שאראס ( אגב אותו בירד התלהב משאראס ונתן לו את החוזה הגדול בנ.ב.א ).
אני חושב שמכבי של שאראס ומכבי של סולומון , סך הכול אותו הרכב חוץ מהתחלופה בינהם, מדגישה את הגדולה של שאראס. הצורה שבה מכבי שיחקה איתו והדרך שבה שיחקה, גם התארים בסופו של דבר, מסבירה הכול.
בכל מקרה, שאראס ופארקר הם הצמד האולטימטיבי שקשה להאמין שנזכה לראות כדוגמתם בשנים הקרובות או בכלל.
29 מאי 2012, 08:30