דיוויד בלו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלו

הודעהעל ידי yellowaura » 28 מאי 2012, 21:55

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2536813

בלו שחקן אדיר.
הניסיון שלו באירופה עושה אותו לשחקן אירופאי.
יודע בדיוק מה קורה סביבו. למה בדיוק הוא אנדר רייטד.
העובדה שהוא רואה את שאראס כשחקן הטוב ביותר שששיחק לצידו ולא פארקר עוד יותר מרשימה אותי.
הוא יודע שכדורסל מנצחים בעזרת כוח, אגרסיביות וחדירה לסל. ומבין את המגבלות שלו.
ייש לו הערכה גדולה לשחקנים שלקחו גביע אירופה ומכיר בדיוק את הזירה האירופית.
יש הרבה שחקנים אמריקאים שבאים לשחק על מנת להתקדם ומסתכלים רק על עצמם ולא ממש מנסים להבין את המנטליות והמסורת של הכדורסל האירופאי.
בלו מכיר את הקבוצות והשחקנים באירופה ואת המנטליות האירופאית. זאת הגדולה שלו למול שחקנים אמריקאים שרואים את אירופה כביזנס לקידום עצמי ואם יש להם שאיפות לגדולה זה בנ.ב.א.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 28 מאי 2012, 22:07

העובדה שהוא רואה את שאראס כשחקן הטוב ביותר שששיחק לצידו ולא פארקר עוד יותר מרשימה אותי.

טוב זאת הבעיה שלך.. לפיני-גרשון, לי(ולעוד רבים אחרים) אין כל ספק שפארקר הוא הזר הכי גדול שהיה כאן(ביי-פאר) בשני העשורים האחרונים, על זמנים אחרים לא יכול להגיד, שכן לא צפיתי במכבי בשנות ה70, וה80.
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 מאי 2012, 05:21

gandya כתב:

טוב זאת הבעיה שלך.. לפיני-גרשון, לי(ולעוד רבים אחרים) אין כל ספק שפארקר הוא הזר הכי גדול שהיה כאן(ביי-פאר) בשני העשורים האחרונים, על זמנים אחרים לא יכול להגיד, שכן לא צפיתי במכבי בשנות ה70, וה80.

אתה צודק שפארקר היה הגדול מכולם והשלם מכולם, אבל אני לא משוכנע שבלו ענה בדיוק על השאלה מי השחקן הטוב משניהם. הוא אמר שאצלו דברים נמדדים בתארים ולפי הנגזרת הזאת שאראס גדול יותר, כי שאראס היה הווינר האולטימטיבי וזה שלוקח את הזריקות הגדולות, יכול להיות שזה בשביל בלו דבר שהוא יכול להזדהות איתו.
רג'י לואיס אמר פעם על בירד שאיתו אתה רגוע כי אתה יודע שהוא ימצא איכשהוא את הדרך לנצח, אותו דבר אפשר להגיד על שאראס ( אגב אותו בירד התלהב משאראס ונתן לו את החוזה הגדול בנ.ב.א ).
אני חושב שמכבי של שאראס ומכבי של סולומון , סך הכול אותו הרכב חוץ מהתחלופה בינהם, מדגישה את הגדולה של שאראס. הצורה שבה מכבי שיחקה איתו והדרך שבה שיחקה, גם התארים בסופו של דבר, מסבירה הכול.

בכל מקרה, שאראס ופארקר הם הצמד האולטימטיבי שקשה להאמין שנזכה לראות כדוגמתם בשנים הקרובות או בכלל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מאי 2012, 08:19

yarinsaky כתב:
gandya כתב:

אתה צודק שפארקר היה הגדול מכולם והשלם מכולם, אבל אני לא משוכנע שבלו ענה בדיוק על השאלה מי השחקן הטוב משניהם. הוא אמר שאצלו דברים נמדדים בתארים ולפי הנגזרת הזאת שאראס גדול יותר, כי שאראס היה הווינר האולטימטיבי וזה שלוקח את הזריקות הגדולות, יכול להיות שזה בשביל בלו דבר שהוא יכול להזדהות איתו.
רג'י לואיס אמר פעם על בירד שאיתו אתה רגוע כי אתה יודע שהוא ימצא איכשהוא את הדרך לנצח, אותו דבר אפשר להגיד על שאראס ( אגב אותו בירד התלהב משאראס ונתן לו את החוזה הגדול בנ.ב.א ).
אני חושב שמכבי של שאראס ומכבי של סולומון , סך הכול אותו הרכב חוץ מהתחלופה בינהם, מדגישה את הגדולה של שאראס. הצורה שבה מכבי שיחקה איתו והדרך שבה שיחקה, גם התארים בסופו של דבר, מסבירה הכול.

בכל מקרה, שאראס ופארקר הם הצמד האולטימטיבי שקשה להאמין שנזכה לראות כדוגמתם בשנים הקרובות או בכלל.

אם אתה שופט לפי מס' תארים אירופיים, אז לשאראס יש סה"כ ר תואר אירופי אחד יותר מלפארקר (הוא גם שיחק יותר שנים באירופה).
ולפי מה שזכור לי, גם פארקר לקח לא מעט זריקות גדולות והיה לא פחות ווינר.
וקל לראות מה קרה לאותו הרכב כשהחלפת בו את שאראס בסולומון, אבל תנסה לדמיין את אותו הרכב אם היית מחליף את פארקר בשחקן אחר הרבה פחות טוב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 מאי 2012, 08:30

בסדר, חנוש. לכל אחד בצמד הזה היה חלק בתארים של מכבי.
העניין ששאראס נחשב אולי לגדול רכזי אירופה בכל הזמנים, בטח בכל מה שקשור לתארים , מה עוד שהוא עשה את זה ב 3 קבוצות שונות. לא זוכר תופעה כזאת.
בכל מקרה, שניהם ענקיים .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר