עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - עונת החימר בעיצומה

הודעהעל ידי yiffy » 30 מאי 2012, 19:45

אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.
איסטומין הוא גולם בן גולם - אני לא אומר סתם, ראיתי אותו משחק. הוא "הקשה" על רפא בזה ששבר אותו פעם אחת והוביל, אך בסוף כמובן הפסיד את המערכה האחת ההיא.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2012, 19:54

yiffy כתב:אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.
איסטומין הוא גולם בן גולם - אני לא אומר סתם, ראיתי אותו משחק. הוא "הקשה" על רפא בזה ששבר אותו פעם אחת והוביל, אך בסוף כמובן הפסיד את המערכה האחת ההיא.

נלבנדיאן הוא זקן ושמן ורחוק מלהיות אותו שחקן שהיה לפני כמה שנים...

עזוב נו, מה זה משנה. התחרות האמיתית שלהם מתחילה ברבע הגמר. כל מה שקורה עד אז אמור להיות הכנה למשחקים החשובים בהמשך.
להפסיד מערכה פה או שם, זה לא מה שמשנה.
בשנה שעברה רפא הפסיד שתי מערכות לאיזנר, ואז כמעט לאנדוחאר, אבל בהמשך התייצב מאוד, ושיחק טניס טוב עד הסוף. זה לא מה שמשנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 30 מאי 2012, 20:13

jol9 כתב:
yiffy כתב:אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.

עזוב נו, מה זה משנה. התחרות האמיתית שלהם מתחילה ברבע הגמר. כל מה שקורה עד אז אמור להיות הכנה למשחקים החשובים בהמשך.
בשנה שעברה רפא הפסיד שתי מערכות לאיזנר, ואז כמעט לאנדוחאר, אבל בהמשך התייצב מאוד, ושיחק טניס טוב עד הסוף. זה לא מה שמשנה.

ופדרר לעומת זאת לא שמט מערכה כל הטורניר, כפכף את ג'וקוביץ' אבל אז קרס בגמר...
זה נכון, עד הרבע זה לא ממש מעניין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 06:08

yiffy כתב:
jol9 כתב:

ופדרר לעומת זאת לא שמט מערכה כל הטורניר, כפכף את ג'וקוביץ' אבל אז קרס בגמר...
זה נכון, עד הרבע זה לא ממש מעניין.

יפתח, מה נסגר איתך בנושא מכבי? לא מגיב בכלל בפורום הראשי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 10:02

כמו שכתבתי מראש, מארי נמצא בצרות מול ניימינן שהוא שחקן טוב מאוד, ומוקש לבכירים.
מארי הפסיד את הסט הראשון 6-1, וגם בשני הוא בצרות, ובפיגור שבירה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 31 מאי 2012, 12:34

jol9 כתב:כמו שכתבתי מראש, מארי נמצא בצרות מול ניימינן שהוא שחקן טוב מאוד, ומוקש לבכירים.
מארי הפסיד את הסט הראשון 6-1, וגם בשני הוא בצרות, ובפיגור שבירה

נימינן הוא שחקן קשוח במיוחד. לי אישית הוא מאוד מתחבר עם חואן מונאקו - שחקנים סולידיים שיכולים למשוך נקודות הרבה זמן ולהתיש.
בכל מקרה מארי צלח את המבחן.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 15:24

כאמור מארי צלח את ניימינן וטיפול רפואי ועבר את המשחק הקשה הזה. בסיבוב השלישי אנדי יפגוש את חירלדו שניצח בשלוש מערכות קלילות
את טומיק הצעיר.
רפא ניצח את איסטומין בצורהדי מוחצת, ואומרים שהוא שיחק טוב. בסיבוב הבא רפא יישחק מול המנצח בין מאייר לבין שוואנק.
גם אלמגרו עבר שלב אחרי שניצח בשלוש מערכות את באגדטיס.

דייט אחד מעניין כבר נקבע לסיבוב השלישי ויפגיש את פרר המצויין מול יוז'ני, במה שאמור להיות המבחן הראשון של הספרדי בטורניר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 16:40

פורסם הלו"ז למחר.
דג'וקוביץ' שוב נדחק למגרש המשני, אבל הפעם בצדק בגלל היריב הבינוני - דבילדר הצרפתי.
פדרר יסגור את היום בשאטרייה מול ניקולס מאהו הצרפתי.

לפניו צרפתי אחר (טסונגה) יתמודד מול יריב לא פשוט בכלל - פוניני.
עוד צרפתי מצויין (סימון) יתמודד במשחק קשה מול וורינקה.
במשחק מעניין נוסף, אנדרסון ינסה להפתיע את ברדיץ' בתחילת היום במגרש 1 ובאותו המגרש יתמודדו גם סיליץ' ודלפוטרו בעוד קרב חזק בין מגישים טובים.

אין ספק שהטורניר מתחיל להתחמם ומשחקים מעניינים הרבה יותר צפויים לנו כבר החל ממחר.

בינתיים היום, קולשרייבר ומאייר (שני מדורגים) הודחו בידי מאייר אחר ושוואנק בהתאמה. המשחק בין איזנר למת'יו בדרך למערכה החמישית.
גאסקה הפסיד את המערכה הראשונה לדימיטרוב, וטיפסרביץ' מוביל על שארדי הצרפתי 2-0 במערכות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 31 מאי 2012, 16:43

בינתיים עוד לא ראיתי משחקים מעניינים/איכותיים במיוחד. אולי סיליץ' - דלפו יכול להתפתח לאחד כזה מחר. גם סימון - וורינקה נשמע לא רע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2012, 21:16

נכון. עוד לא היו.
יורוספורט מראים בעיקר נשים, ועדיין לא היו קרבות מעניינים. מותחים היו, אבל מעניינים, לא ממש.

בכל אופן, מחר כבר יהיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 01 יוני 2012, 08:49

jol9 כתב:נכון. עוד לא היו.
יורוספורט מראים בעיקר נשים, ועדיין לא היו קרבות מעניינים. מותחים היו, אבל מעניינים, לא ממש.

בכל אופן, מחר כבר יהיו.

עד שלא יהיו משחקי גברים מעניינים, עדיף שישדרו כמה שיותר טניס נשים :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 10:49

yiffy כתב:
jol9 כתב:נכון. עוד לא היו.

בכל אופן, מחר כבר יהיו.

עד שלא יהיו משחקי גברים מעניינים, עדיף שישדרו כמה שיותר טניס נשים :)

הנה בשבילך במיוחד, ברדיץ' הפסיד מערכה לאנדרסון והמצב שם 1-1 במערכות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 13:16

ברדיץ' עובר את קווין אנדרסון אחרי קרב קשה בחמש מערכות והוא כבר בסיבוב הרביעי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 21:03

לא היו היום הפתעות מרעישות.
נובאק עבר בקלילות שחקן במאיה השלישית, רוג'ר התאמץ קצת יותר מול מאהו ואפילו איבד מערכה. וורינקה גבר על סימון בחמש מערכות וטניס משובח.
גם ברדיץ' נזקק לחמש מערכות בשביל לעבור את קווין אנדרסון. דלפוטרו הסתדר בשלוש מול סיליץ'. ספי הדיח את ורדסקו.

מחר יושלם הסיבוב השלישי בחצי התחתון של ההגרלה.
רפא יעלה אחרון בשאטרייה, מול שוואנק. פרר יעלה ראשון בלנגלן למשחק לא פשוט מול יוז'ני.
מארי נדחק למגרש מספר 1, שידוע כבית קברות למדורגים, ויתמודד שם מול חירלדו.
עוד משחק מעניין שנדחק למגרש צדדי הוא בין ראוניץ' למונאקו, שיישוחק במגרש 2.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 02 יוני 2012, 06:31

תודה לאל שההגרלה של פדרר הסתדרה מעצמה. הוא נראה בינתיים לא חד והיה עלול להיגרר למשחקים ארוכים מול יריבים טובים יותר. הסרב הראשון ממשיך להיכנס באחוזים נמוכים מאוד (מגמה שנמשכת מחצי גמר טורניר רומא) וזו בשורה רעה. אני מקווה שהוא יתאפס על עצמו במהלך המשחק הבא לקראת הרבע.

הופתעתי מאנדרסון ממש. עם כל זה שהוא שחיף ולא גבוה, הוא וואחד ביג סרבר והגיש הרבה יותר טוב מברדיך לאורך המשחק. בסוף הצ'כי חילץ ניצחון אבל היה לו מזל. נראה לי שברדיך עדיף במעט על דל-פוטרו, אבל בסופו של דבר הם מאוד קרובים. לא בטוח מה עדיף מבחינתו של פדרר. על ההארד קורטס הוא אמנם מצא את הנוסחה מול דל פוטרו, אבל על החימר זה קשה יותר כי יש לו יותר זמן להניף את הפורהנד האימתני שלו. דל-פוטרו כמעט הדיח את פדרר מה-RG ב-09' (בו פדרר זכה בסופו של דבר).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 11:14

בינתיים פרר מחסל את יוז'ני 6-0 6-2 6-2. נראה מפחיד הפרר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 18:21

סיכום ביניים של היום, לפני ששני משחקים נוספים נגמרו.
פרר כאמור מדלג מעל יוז'ני בקלילות ובשמינית הגמר הוא יפגוש את המנצח במפגש בין מת'יו הצרפתי לבין גרלונלרס הספרדי, שנכנס כעת למערכה החמישית.

מפגש מסקרן ומרתק, אולי הכי מעניין בשמינית הגמר צפוי להיות בין אנדי מארי, שדילג בשלוש מעל חירלדו, לבין גאסקה שעבר ב-4 את טומי האס, כולל שני בייגלים
וריצה של איזה 15 משחקונים ברצף.
סיכוי בכלל לא רע שגאסקה יעבור את מארי, ובכל מקרה יהיה משחק צמוד מאוד.

עוד משחק מצויין שצפוי בשמינית יהיה בין אלמגרו לבין טיפסרביץ'. שניהם ניצחו את היריבים שלהם בשלוש מערכות די קלות, ונמצאים בכושר מצויין.
הולך להיות משחק צמוד מאוד.

רפא ניצח בשלוש מערכות את שוואנק, ובסיבוב הבא יחכה לו המבחן האמיתי הראשון שלו, מול המנצח בין ראוניץ' הקנדי לבין מונאקו הארגנטינאי. משחק שנכנס למערכה החמישית.

מחר יחל הסיבוב הרביעי, וגם מחר יהיו כמה משחקים מעניינים. דג'וקוביץ' יעלה שני בשטרייה ויתמודד מול ספי שנמצא בתקופה טובה, וינסה לכפר על ההפסד המביך לפדרר
ברומא, ולתת הופעה טובה.

מיד אחריהם יעלו וורינקה וטסונגה לקרב מעניין מאוד. נקווה לראות קצת את הקהל המקומי מעורב ומעודד את הגיבור המקומי, מה שייתן טעם מיוחד למשחק הזה.

פדרר יתמודד מול גופין הבלגי בסוזן לנגלן ויעלה שלישי. אין לי הרבה מה להגיד על המשחק כי אין לי מושג מי זה גופין.
בשלבים האלה, פדרר מעלה הילוך, ואני לא רואה את גופין לוקח יותר מ7-8 משחקונים.

מיד אחרי יעלו דלפוטרו וברדיץ' לקרב האקדוחנים הגדול. יהיה משחק עם הרבה ווינרים יפים, הרבה חבטות העברה יפות, וסרבים מעולים.
אני מאמין שנראה גם יותר משובר שוויון אחד, ויותר משלוש מערכות.
ברדיץ' פייבוריט לדעתי, אם כי כבר ראינו שלא קל לו מול שחקנים עם הגשה גדולה, ולדלפו בניגוד לאנדרסון, יש גם משחק קו אחורי מעולה.

התחרות נכנסת לשלב המעניין שלה, וממחר צפויים לנו הרבה משחקים מעניינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 18:36

מונאקו גובר 6-4 במערכה החמישית על ראוניץ', ויעלה למשחק שמינית הגמר מול רפא.
מבין שלושת הבכירים, רפא קיבל כמובן את השחקן הקשה ביותר. גם מארי לא ילקק דבש מול גאסקה.

נקווה שרפא יבוא חזק ונחוש עוד יותר ממה שהיה עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 19:09

yiffy כתב:תודה לאל שההגרלה של פדרר הסתדרה מעצמה. הוא נראה בינתיים לא חד והיה עלול להיגרר למשחקים ארוכים מול יריבים טובים יותר. הסרב הראשון ממשיך להיכנס באחוזים נמוכים מאוד (מגמה שנמשכת מחצי גמר טורניר רומא) וזו בשורה רעה. אני מקווה שהוא יתאפס על עצמו במהלך המשחק הבא לקראת הרבע.

כן, הוא די פרווה עד עכשיו, עוד לא נכנס לגמרי לאינטנסיביות של סלאם. חייב להשתפר לקראת רבע הגמר, הדבר האחרון שאני רוצה הוא הפסד לברדיץ' המאוס.

יוני, לא הייתי אומר שמונאקו הוא מבחן כלשהו לנדאל, עם כל הכבוד לארגנטינאי. יש מעט שחקנים שהם מבחן לרפא בRG ומונאקו הוא לא אחד מהם.

אגב, לא הייתי מתנגד אם היו עוברים לחימר כחול בRG לכמה שנים :::
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 02 יוני 2012, 20:58

המוקד בהגרלה של רפא הודח. אני לא אומר שמונאקו שחקן גרוע, אבל האתגר היחיד מבחינתו של רפא יכל היה להיות ראוניץ' והוא שוב ניצל ממפגש איתו. הוא ידלג מעל מונאקו, ינער מעליו את אלמגרו וקצת יזיע מול פרר (לא נראה לי שמארי עושה חצי בטורניר הזה) והופל'ה הוא הגמר.
yiffy
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד