המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.
איסטומין הוא גולם בן גולם - אני לא אומר סתם, ראיתי אותו משחק. הוא "הקשה" על רפא בזה ששבר אותו פעם אחת והוביל, אך בסוף כמובן הפסיד את המערכה האחת ההיא.
jol9 כתב:yiffy כתב:אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.
איסטומין הוא גולם בן גולם - אני לא אומר סתם, ראיתי אותו משחק. הוא "הקשה" על רפא בזה ששבר אותו פעם אחת והוביל, אך בסוף כמובן הפסיד את המערכה האחת ההיא.
נלבנדיאן הוא זקן ושמן ורחוק מלהיות אותו שחקן שהיה לפני כמה שנים...
עזוב נו, מה זה משנה. התחרות האמיתית שלהם מתחילה ברבע הגמר. כל מה שקורה עד אז אמור להיות הכנה למשחקים החשובים בהמשך.
להפסיד מערכה פה או שם, זה לא מה שמשנה.
בשנה שעברה רפא הפסיד שתי מערכות לאיזנר, ואז כמעט לאנדוחאר, אבל בהמשך התייצב מאוד, ושיחק טניס טוב עד הסוף. זה לא מה שמשנה.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:אונגור העיף את נלבנדיאן על חימר ולקח מרוג'ר מערכה. זה כבר יותר מאיסטומין.
נלבנדיאן הוא זקן ושמן ורחוק מלהיות אותו שחקן שהיה לפני כמה שנים...
עזוב נו, מה זה משנה. התחרות האמיתית שלהם מתחילה ברבע הגמר. כל מה שקורה עד אז אמור להיות הכנה למשחקים החשובים בהמשך.
להפסיד מערכה פה או שם, זה לא מה שמשנה.
בשנה שעברה רפא הפסיד שתי מערכות לאיזנר, ואז כמעט לאנדוחאר, אבל בהמשך התייצב מאוד, ושיחק טניס טוב עד הסוף. זה לא מה שמשנה.
ופדרר לעומת זאת לא שמט מערכה כל הטורניר, כפכף את ג'וקוביץ' אבל אז קרס בגמר...
זה נכון, עד הרבע זה לא ממש מעניין.
jol9 כתב:כמו שכתבתי מראש, מארי נמצא בצרות מול ניימינן שהוא שחקן טוב מאוד, ומוקש לבכירים.
מארי הפסיד את הסט הראשון 6-1, וגם בשני הוא בצרות, ובפיגור שבירה
jol9 כתב:נכון. עוד לא היו.
יורוספורט מראים בעיקר נשים, ועדיין לא היו קרבות מעניינים. מותחים היו, אבל מעניינים, לא ממש.
בכל אופן, מחר כבר יהיו.
yiffy כתב:jol9 כתב:נכון. עוד לא היו.
יורוספורט מראים בעיקר נשים, ועדיין לא היו קרבות מעניינים. מותחים היו, אבל מעניינים, לא ממש.
בכל אופן, מחר כבר יהיו.
עד שלא יהיו משחקי גברים מעניינים, עדיף שישדרו כמה שיותר טניס נשים
yiffy כתב:תודה לאל שההגרלה של פדרר הסתדרה מעצמה. הוא נראה בינתיים לא חד והיה עלול להיגרר למשחקים ארוכים מול יריבים טובים יותר. הסרב הראשון ממשיך להיכנס באחוזים נמוכים מאוד (מגמה שנמשכת מחצי גמר טורניר רומא) וזו בשורה רעה. אני מקווה שהוא יתאפס על עצמו במהלך המשחק הבא לקראת הרבע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים