אשכול הסקאוטינג החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מאי 2012, 19:39

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:לא יודע למה אבל אני מתחיל לחשוב שטייריס רייס יהיה הרכז הבא שלנו , הוא בדיוק הסגנון שדיויד אוהב , הוא חפשי , והוא לא יקר במיוחד...
האמת , אני די אוהב שחקנים שמצליחים בקבוצה כמו ריטאס והוא מאוד אהוב שם . יכול להיות שיש בו משהו...

ממה שראיתי במוקדמות היורוליג יש לו הרבה כישרון אבל אני לא לגמרי בטוח שהוא המועמד האידאלי כי הוא הימור
גם אני אוהב שחקנים מקבוצות ליטאיות,קרואטיות וסרביות כנראה כי הן יודעות לבחור את האמריקאים שלהם בקפידה ולקחת את הכישרוניים ביותר

ממך ציפיתי ליותר :nono
אז שחקן שיגיע הנה לא יהיה הימור?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2012, 19:44

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:לא יודע למה אבל אני מתחיל לחשוב שטייריס רייס יהיה הרכז הבא שלנו , הוא בדיוק הסגנון שדיויד אוהב , הוא חפשי , והוא לא יקר במיוחד...
האמת , אני די אוהב שחקנים שמצליחים בקבוצה כמו ריטאס והוא מאוד אהוב שם . יכול להיות שיש בו משהו...

ממה שראיתי במוקדמות היורוליג יש לו הרבה כישרון אבל אני לא לגמרי בטוח שהוא המועמד האידאלי כי הוא הימור
גם אני אוהב שחקנים מקבוצות ליטאיות,קרואטיות וסרביות כנראה כי הן יודעות לבחור את האמריקאים שלהם בקפידה ולקחת את הכישרוניים ביותר

ממך ציפיתי ליותר :nono
אז שחקן שיגיע הנה לא יהיה הימור?

קודם כל טוב לדעת שאת מצפה ממני ליותר :tongue3
ג'קסון שחקן שלא יהיה הימור אבל כנראה היחיד
הכוונה שלי היא שרייס יכול להיות גם נפילה גדולה לעומת שחקנים אחרים שאולי לא יהיו הצלחה אבל יהיו נחמדים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2012, 20:19

זו בדיוק הנקודה , אין לנו יותר מידי ברירות אלא להמר....ויש לי הרגשה שהוא יהיה ההימור של בלאט .
הסיבה שאני אוהב אמריקאים שהצליחו בקבוצות מזרח אירופאיות זה בגלל האופי . לא קל להתאמן אצל מאמנים סרבים\ קרואטים \ סלובנים\ליטאים...אם זה מלווה בהצלחה מקצועית של הקבוצה זה מצויין....כמובן שזה תלוי קודם כל באישיות של השחקן כי יש מיקרים שמקצועית הקבוצה נכשלה אבל השחקן היה טוב (אנדרסון בציבונה ) וזה גם מעיד על ההפך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2012, 20:40

yzafrir כתב:זו בדיוק הנקודה , אין לנו יותר מידי ברירות אלא להמר....ויש לי הרגשה שהוא יהיה ההימור של בלאט .
הסיבה שאני אוהב אמריקאים שהצליחו בקבוצות מזרח אירופאיות זה בגלל האופי . לא קל להתאמן אצל מאמנים סרבים\ קרואטים \ סלובנים\ליטאים...אם זה מלווה בהצלחה מקצועית של הקבוצה זה מצויין....כמובן שזה תלוי קודם כל באישיות של השחקן כי יש מיקרים שמקצועית הקבוצה נכשלה אבל השחקן היה טוב (אנדרסון בציבונה ) וזה גם מעיד על ההפך...

אבל כמו שכבר אמרתי רייס יכול להיות גם נפילה גדולה לעומת שחקנים אחרים שאולי לא יהיו הצלחה אבל יהיו נחמדים
הוא יכול להיות בינגו ולהיות פארגו 2.0 או להיכשל ולהיות מאלט 2.0 בזמן ששחקן אחר כנראה לא יהיה פארגו אבל גם לא יהיה מאלט
בקיצור..לקחת את רייס פירושו להגדיל את גודל ההימור ותוצאותיו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2012, 20:50

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:זו בדיוק הנקודה , אין לנו יותר מידי ברירות אלא להמר....ויש לי הרגשה שהוא יהיה ההימור של בלאט .

אבל כמו שכבר אמרתי רייס יכול להיות גם נפילה גדולה לעומת שחקנים אחרים שאולי לא יהיו הצלחה אבל יהיו נחמדים
הוא יכול להיות בינגו ולהיות פארגו 2.0 או להיכשל ולהיות מאלט 2.0 בזמן ששחקן אחר כנראה לא יהיה פארגו אבל גם לא יהיה מאלט

הוא הימור בדיוק כמו פולן או היקמן...אפשר להצליח ואפשר להיכשל .
הנקודה היא שכבר לא נראה לי שמכבי מכוונת לרכז בכיר (אפילו לא לג'אקסון) גם במקרה ולא יצליחו להחתים את לאנגפורד בעמדה 2 .
בקיצור נראה לי שנראה שני הימורים בעמדות הגארד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 31 מאי 2012, 21:07

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

הוא הימור בדיוק כמו פולן או היקמן...אפשר להצליח ואפשר להיכשל .
הנקודה היא שכבר לא נראה לי שמכבי מכוונת לרכז בכיר (אפילו לא לג'אקסון) גם במקרה ולא יצליחו להחתים את לאנגפורד בעמדה 2 .
בקיצור נראה לי שנראה שני הימורים בעמדות הגארד...

וזה חבל לדעתי, יהיה מאוד קשה לפגוע בשני הימורים בעמדות חשובות וגם הגבוהים עדיין לא ידוע מי בא ומה יהיה...
חשוב שלפחות אחד יהיה יציב ובכיר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:02

rc4991 כתב:

אני לא יודע אם רייס הוא המועמד הטוב ביותר או ההימור המושכל ביותר, אבל כפי שנאמר כאן, לא נראה שלמכבי יש הרבה ברירות, אלא להמר.
גם ככה אנשים גורסים כאן שיתכן שכדאי לנסות ללכת על אוחיון כרכז ראשון, ואוחיון לבדו הוא סוג של רשת בטחון במידה והרכז שיגיע יכשל.

אם זה המצב, אז עדיף לכוון למישהו שיוכל להתקדם ולפרוץ (וזה לאו דוקא רייס) ולא למישהו שנמצא רחוק משיאו.

בכל אופן, אני לא חושב שיגיע לכאן כ"כ מהר רכז ואני לא מאמין שמכבי גם ויתרה על החתמת רכז זר בכיר, בטח שלא כבר בשלב הזה.
אני מניח שמכבי תבחן טוב את האפשרויות העודמות על הפרק ותמתין בסבלנות למציאת השחקן הנכון גם עד לשלבים המאוחרים יותר של הקיץ - דבר שכבר הוכיח את עצמו בעבר.
עד אז, אני מניח שהדרמות וההיסטריות הקבועות שפוקדות את הפורום כל קיץ יחזרו על עצמן. אני משער שכבר בעוד שבוע יפורסמו פה פוסטים המגנים את פדרמן (האב והבן) על כך שעדיין לא הנחיתו כאן רכז והבכי הרגיל יחזור.

אגב, אם מכבי באמת תביא את הלפרין ולא תוכל לאתר ולהביא רכז זר מוביל, אז אולי בכלל לא יהיה כדאי להחתים רכז זר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יוני 2012, 11:12

מדוע בעצם מכבי צריכה עדיין להמר ? זה כבר לא הכי ברור כמו שהיה לפני שנה או שנתיים.
בקיץ הזה שתי קבוצות שפעם נחשבו לעשירות מאוד יגרדו את ה 15 מיליון יורו בערך, פאו ואולימפיאקוס ( השנייה כבר קיצצה בערך לתקציב הזה ).

אולי צריך קצת לחשוב טיפה יותר בגדול ? לי נראה שאנשים בפורום כבר אימצו לגמרי את המנטרה של אין כסף, כאילו אין דינמיקה באירופה והכול סטטי.
מכבי, כקבוצה עם עבר ופאר ומאמן בכיר יכולה למשוך היום שחקנים שפעם לא חשבו להגיע אליה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:15

yarinsaky כתב:מדוע בעצם מכבי צריכה עדיין להמר ? זה כבר לא הכי ברור כמו שהיה לפני שנה או שנתיים.
בקיץ הזה שתי קבוצות שפעם נחשבו לעשירות מאוד יגרדו את ה 15 מיליון יורו בערך, פאו ואולימפיאקוס ( השנייה כבר קיצצה בערך לתקציב הזה ).

אולי צריך קצת לחשוב טיפה יותר בגדול ? לי נראה שאנשים בפורום כבר אימצו לגמרי את המנטרה של אין כסף, כאילו אין דינמיקה באירופה והכול סטטי.
מכבי, כקבוצה עם עבר ופאר ומאמן בכיר יכולה למשוך היום שחקנים שפעם לא חשבו להגיע אליה.

הבעיה בעיני שאנחנו רואים את החימקיות של אירופה מציעות סכומים מופרכים לשחקנים מופרכים(מיליון דולר לקיי סי ריברס?? מה הוא עשה שהוא ראוי לזה בדיוק???) ויכול להיות שאנחנו נאכל אותה דווקא מולן. הקבוצות האלה אומנם משלמות יותר כדי ששחקנים יבואו לשחק ברוסיה(וזה דבר ידוע) אבל זה עדיין סכומים גבוהים.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יוני 2012, 11:17

yarinsaky כתב:מדוע בעצם מכבי צריכה עדיין להמר ? זה כבר לא הכי ברור כמו שהיה לפני שנה או שנתיים.

מה לעשות שאנחנו לא רוצים לפתחח ציפיות ולהתאכזב..
אנחנו ריאלים כי זה באמת נהפך למנהג, אין כוכבי על וצריך לקחת הימורים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:19

מסכים איתך ולכן כתבתי שאני לא חושב שמכבי עדיין ויתרה על הבאת רכז מוביל.
חוץ מזה, אני לא חושב שאנשים יודעים או בכלל יכולים לדעת מי הם כל המועמדים לתפקיד הרכז בטח ובטח לא בשלב הזה של העונה.

מצד שני, אם מהמרים, צריכים לעשות זאת באופן מושכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2012, 11:21

הרכזים הבכירים היחידים שפנויים הם אוקיץ' , דה קולו וג'אקסון , והאמת שבמצב כרגע אני לא רואה את מכבי מביאה אף אחד מהם...אני מקווה מאוד שבכל זאת יעשו מאמץ אבל...
מה שנישאר זה להמר על שחקן בלי הרבה נסיון ביורוליג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יוני 2012, 11:22

זה בסדר, גם לי אין ציפיות לכוכבים.
אבל אולי צריך לפעמים לנער מוסכמות שיכול להיות שכבר פחות נכונות .

הבעיה הגדולה באמת היא המצאי הדי עלוב באירופה לעומת הביקוש, זה מה שמביא לסכומים מגוחכים לשחקנים בינוניים.

הלאוי שמה שחביב אומר נכון ומכבי גם מנסה להציע חוזים לדה קולו וכאלו, נראה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 01 יוני 2012, 11:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:24

אגב, פדרמן דיבר כבר על עניין הכסף. מכבי מוציאה המון על האחזקה של יד אליהו, משהו שאני לא יודע אם קבוצות אחרות מוציאות. דמיינו את מכבי עם עוד מיליון דולר בכיס שהולך לשחקנים. לאנגפורד כנראה מזמן היה סגור פה, לדוגמא. אולי גם רכז בטייר הראשון או השני של אירופה כמו ג'קסון.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:29

שחף כתב:אגב, פדרמן דיבר כבר על עניין הכסף. מכבי מוציאה המון על האחזקה של יד אליהו, משהו שאני לא יודע אם קבוצות אחרות מוציאות. דמיינו את מכבי עם עוד מיליון דולר בכיס שהולך לשחקנים. לאנגפורד כנראה מזמן היה סגור פה, לדוגמא. אולי גם רכז בטייר הראשון או השני של אירופה כמו ג'קסון.

מכבי בעבר ניסתה לקנות או לחכור את יד אליהו בדיוק בגלל הסיבה הזאת.
כל קבוצות הליגה מקבלות אולם בחינם מן העיריה (לרבות הקבוצה השניה שמשחקת בתל-אביב וטעונות שהיא כל הזמן מקופחת), אך רק מכבי צריכה לשלם ועוד סכומים אדירים עבור הוצאות אולם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:42

מה שמעלה את השאלה למה מכבי לא מנסה לבנות לעצמה אולם, אגב. זו בהחלט השקעה כבדה אבל כזו שתחזיר את עצמה, אני מניח, בטח אם יבנו אולם שגדול מיד אליהו היום(13-15 אלף מקומות במקום 11). במצב הזה מכבי תוכל לארח גם את הפיינל פור, משהו שהיום הוא כבר לא אפשרי.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יוני 2012, 16:01

כבר דיברנו על זה..
אבל אני לא חושב שיש מספיק מקום לבנות אולם גדול מנוקיה בתל אביב, וגם עניין הכסף..
במקום שמיץ' ינסה לקנות את האיצטדיון החדש בפתח תקווה לזבל מהליגת כדורגל, שיקנה אולם לקבוצת הכדורסל של המועדון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 01 יוני 2012, 19:16

LIAV10 כתב:כבר דיברנו על זה..
אבל אני לא חושב שיש מספיק מקום לבנות אולם גדול מנוקיה בתל אביב, וגם עניין הכסף..
במקום שמיץ' ינסה לקנות את האיצטדיון החדש בפתח תקווה לזבל מהליגת כדורגל, שיקנה אולם לקבוצת הכדורסל של המועדון..

צריך לכתוב מכתב....
~BenTom~

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 07:50

מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
אם לא הייתי רוצה אותו פה כpg..
יד טובה וחכם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 10:54

LIAV10 כתב:מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
אם לא הייתי רוצה אותו פה כpg..
יד טובה וחכם..

ושחקן הגנה אדיר
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־20 אורחים