rc4991 כתב:yzafrir כתב:זו בדיוק הנקודה , אין לנו יותר מידי ברירות אלא להמר....ויש לי הרגשה שהוא יהיה ההימור של בלאט .
הסיבה שאני אוהב אמריקאים שהצליחו בקבוצות מזרח אירופאיות זה בגלל האופי . לא קל להתאמן אצל מאמנים סרבים\ קרואטים \ סלובנים\ליטאים...אם זה מלווה בהצלחה מקצועית של הקבוצה זה מצויין....כמובן שזה תלוי קודם כל באישיות של השחקן כי יש מיקרים שמקצועית הקבוצה נכשלה אבל השחקן היה טוב (אנדרסון בציבונה ) וזה גם מעיד על ההפך...
אבל כמו שכבר אמרתי רייס יכול להיות גם נפילה גדולה לעומת שחקנים אחרים שאולי לא יהיו הצלחה אבל יהיו נחמדים
הוא יכול להיות בינגו ולהיות פארגו 2.0 או להיכשל ולהיות מאלט 2.0 בזמן ששחקן אחר כנראה לא יהיה פארגו אבל גם לא יהיה מאלט
בקיצור..לקחת את רייס פירושו להגדיל את גודל ההימור ותוצאותיו
אני לא יודע אם רייס הוא המועמד הטוב ביותר או ההימור המושכל ביותר, אבל כפי שנאמר כאן, לא נראה שלמכבי יש הרבה ברירות, אלא להמר.
גם ככה אנשים גורסים כאן שיתכן שכדאי לנסות ללכת על אוחיון כרכז ראשון, ואוחיון לבדו הוא סוג של רשת בטחון במידה והרכז שיגיע יכשל.
אם זה המצב, אז עדיף לכוון למישהו שיוכל להתקדם ולפרוץ (וזה לאו דוקא רייס) ולא למישהו שנמצא רחוק משיאו.
בכל אופן, אני לא חושב שיגיע לכאן כ"כ מהר רכז ואני לא מאמין שמכבי גם ויתרה על החתמת רכז זר בכיר, בטח שלא כבר בשלב הזה.
אני מניח שמכבי תבחן טוב את האפשרויות העודמות על הפרק ותמתין בסבלנות למציאת השחקן הנכון גם עד לשלבים המאוחרים יותר של הקיץ - דבר שכבר הוכיח את עצמו בעבר.
עד אז, אני מניח שהדרמות וההיסטריות הקבועות שפוקדות את הפורום כל קיץ יחזרו על עצמן. אני משער שכבר בעוד שבוע יפורסמו פה פוסטים המגנים את פדרמן (האב והבן) על כך שעדיין לא הנחיתו כאן רכז והבכי הרגיל יחזור.
אגב, אם מכבי באמת תביא את הלפרין ולא תוכל לאתר ולהביא רכז זר מוביל, אז אולי בכלל לא יהיה כדאי להחתים רכז זר.