המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:יוני,
עד עכשיו ההגרלות של רפא ורוג'ר כללו תיירים כאחד (לרוג'ר היה את מאהו שהוא רמה אחת מעל כל הליצנים ששניהם שיחקו נגדם עד עכשיו). רפא יפגוש את מונאקו בשמינית, אבל אתה מוכן לומר לי בכנות שאתה מעדיף הגרלה של מונאקו-שמינית, אלמגרו-רבע, פרר-חצי על פני הגרלה של כלום בשמינית, ברדיך-רבע, נולה-חצי?
לא הייתי אומר שלראוניץ' אין משחק בק-קורט. אמנם אין לו נתונים למשוך נקודות ארוכות, אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לנצח משם. דווקא מול רפא, איפה שהטופ-ספינים עולים גבוה גבוה, הוא יכול להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי ולחבוט ווינרים (הוא גם עשה את זה לא מעט מול מונאקו). זו בדיוק הסיבה שלרפא יש קושי כללי עם Big guys. דווקא בגלל שאני אומר שראוניץ' הוא המוקש היחיד אני מפרגן לרפא, כי אני יוצא מנקודת הנחה שאף אחד, כולל ספרדים נוספים כמו אלמגרו או פרר, לא ינצח את רפא בקרב חפירות בחימר.
לגבי החימר הכחול, אין ספק שזה היה change up ששיחק לטובתו של רוג'ר. אם הייתי צריך לחזות מראש מי ייקח שם, דווקא לא הייתי מהמר עליו כי גם הוא מסתמך לא מעט על תנועה מהירה וטובה. בטח הייתי מהמר ראוניץ' או ברדיך. בכל מקרה, RG לעולם לא יהיה כחול אבל מדריד בוודאות יישאר על פי מארגני הטורניר. הם אמרו שהם יודעים כיצד לתקן את נושא ההחלקה ועדיין לשמור על הצבע הכחול.
jol9 כתב:נובאק מאזן כצפוי ועולה ליתרון במערכה החמישית. גם פדרר הפסיד את הסט הראשון, אבל גם הוא כבר במצב של 1-1 ויתרון שבירה בשלישית.
jol9 כתב:וורינקה הזה הוא חתיכת פייטר. הבעיה שכשהוא מגיע מול שחקן מהטופ, הוא מוותר כמעט מראש.
ברדיץ' מאזן את המערכות מול דלפו. אני לא מצליח לראות בכלל, מישהו רואה מה הולך שם?
yiffy כתב:דל פוטרו סוגר את העבודה. גם אלמגרו ופרר עולים כצפוי. נשארו רק נדאל ומארי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים