felix_r כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:בכלל לא מסכים עם ההגדרה שנתת לגורדון. אתה בכלל ראית אותו משחק? מאיפה המצאת את האופי המחורבן?
אני ניזון מהתקשורת, בדיוק כמוך. אולי אני טועה, אולי אני מוטעה ליתר דיוק, אבל זה הבאזז שמסביבו. גם אם הוא לא כזה, עדיין הוא כזה מבחינת תכונות המשחק שלו, ואת זה אני כבר יודע בוודאות כי צפיתי בו, ולא צריך אחד כזה במכבי.
אתה נמהר במסקנות שלך. גם לגבי. אתה מכיר אותי? מאיפה אתה יודע ממה אני "ניזון" ?
אם לא ענית לשאלה האם ראית אותו משחק, אז כנראה שהתשובה היא לא.
לפי הדיבורים שלך, מצטיירת פה תמונה, שאתה מפתח פה תיאוריות מבלי להכיר את השחקנים בכלל. ואני לא מדבר רק על גורדון, אלא גם על השחקנים האחרים שאתה בעדם או נגדם.
אני חושב שההגדרה שהוא נתן לגורדון היא לא כל כך רחוקה מהמציאות. הוא אולי לא שחקן עם אופי חרא, אבל הוא שחקן שמזכיר קצת את לאנגפורד, עם קצת יותר הגנה אבל פחות שכל ויותר אגואיסט.
גורדון הוא שחקן צעיר שרגיל להיות הכוכב הראשי בקבוצתו. כאחד כזה קשה לו להשתלב בקבוצה גדולה כמו צסקא עם כל הסגל האינסופי שלה, כשהוא השחקן העשירי בערך שעולה מהספסל. האם זה אומר שהוא שחקן טיפש או שחקן בעיתי? אני לא חושב שניתן לקבוע בסבירות כלשהיא.
לאנגפורד, לדוגמא, הגיע למכבי לתפקיד הגארד המוביל, ואי אפשר לדעת איך היה מגיב אם היה הופך לשחקן ה 10.
לגבי תכונות השחקן של גורדון, היתי משווה אותו יותר לאנדרסון רק עמדה אחת פחות. הוא אתלט ברמה של NBA (דבר שאין ללאנגפורד לדוגמא).
נכון, הוא היה שחקן מרכזי בציבונה, אבל אל תשכח שגם שנה שעברה בצסק"א, הוא היה שחקן מרכזי. והם סיימו בהשפלה ועפו בסיבוב הראשון.
גם לאנגפורד היה רגיל להיות כוכב, ואז שבא למכבי, הוא התחיל כשחקן משלים, וראינו שהוא מנסה להשתלב לאט לאט, ולא כפה את עצמו (גם כי הוא ידע שהוא לא בכושר)
ראיתי השנה הרבה משחקים של צסק"א, וגורדון דווקא קיבל דקות השנה (17-18 ביורוליג), אבל עדיין, הוא שיחק לפעמים די אגואיסטי. הרבה מאוד זריקות קשות מחצי מרחק/ל3 כשיש זמן על השעון, והרבה חדירות ראש בקיר.
יש לו תכונות שונות מלאנגפורד, זה נכון. הוא יותר אתלטי, עוזר יותר בריבאונד, שחקן הגנה יותר טוב, אבל לצד זאת, לטעמי, הוא שחקן פחות חכם, יותר אגואסיט, ופחות משיג נקודות בשטף הקבוצתי. אבל אי אפשר לומר שאין דימיון בינהם.
לא אמרתי שהוא טיפש ואמרתי שאין לו אופי חרא, אבל אני קיבלתי את הרושם שהוא שחקן קצת אגואיסט, ואני לא יודע כמה הוא מתאים למכבי (מקצועית ובטח שתקציבית)